מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לשילוש עד 3500 ש"ח שיהיה למשחקים ואוברקלוק וכמובן משהו שיחזיק תקופת זמן יחסית ארוכה תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית אני מקווה שבחרתי את הפורום הנכון... אני מעוניין לבנות מערכת לאוברקלוק רציני במינימום השקעה מה שחשבתי עליו הוא: מעבד e5300 לוח gigabyte p31 זיכרון 2x2gb אני אשמח לחוות דעת ועצות מהמומחים בפורום תודה מראש RA96
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה אני משדרג את הענתיקה שיושבת לי בבית. המחשב הישן יושמש כנראה לצרכי HTPC סלוני והחדש יתפוס את מקומו - לצרכים כלליים ובדגש על משחקים. ההתלבטות הראשונה היא לגבי המעבד. אלו המחירים שאני רואה בIQPC 3470 - 855 ש"ח (מבצע לקוני מחשב חדש) 3570 - 1014 וה-3570K ב-1098 ש"ח השאלה הראשונה שלי היא כמובן האם הפרש המחירים מוצדק? בהנחה שאני לא מעוניין לעשות OC זה הפרש של מעל 150 ש"ח ל-3570 וכמעט 250 ש"ח ל-K (שאין בו טעם במקרה הזה). במידה ואני כן מעוניין לעשות OC ל-K, איזו תוספת ביצועים אני צפוי לקבל על בסיס קירור סטוק סטדנרטי ובלי להתחיל להתפרע על לוחות אם עמידים ויקרים יותר? האם זה יצדיק את המחיר? ההתלבטות השניה היא לגבי לוח האם ופה כבר יש כל כך הרבה אופציות שנהיה לי בלגן... אני …
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אולפן ביתי אבל מיקצועי , ובו יש מחשב מן הסתם אבל הוא לא משהו אני צריך משהו יותר טוב לעריכת מוזיקה המפרט: amd 3100a 512ddr msi לא מכיר את הדגם אפילו וכל השאר מעולה בעיקרון אני רוצה להחליף את השילוש העיקרי שמוצג למעלה אני הולך על מערכת של אינטל ושיהיה לוח עם pci-e ו- ddr2 וכל התמיכות החדישות אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ של pci-e זה יהיה מעולההה זהו בעיקרון תמליצו על השילוש הכי הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של 2000-2500 גג תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שימושים הם HD מוזיקה גלישה וזה,בעתיד אולי אני אוסיף כרטיס מסך. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
האם לקחת P35? איזה לוחות מומלצים?
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
המעבד הינו פנטיום 4 2 ג'יגה בלוח אם של gigabyte תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מעבד 1.7 ועכשיו באיזה משחק שהתקנתי כתוב שהמעבד הוא 1.2. אז רציתי לברר אם עבדו עליי.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם מחפש המלצה לתוכנה אשר בודקת את רכיבי המחשב : מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, כונן קשיח דרך הבוט ונותנת לי דיווח על תקלות חומרה תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
הכוונה לסקטורים פגומים ע"ג הצ'יפים, מהירות שניתנה ע"י היצרן והמהירות הממשית, וכאלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אני שמעתי על תוכנה כזו של אינטל שבד"כ יש אותה למפיצים של אינטל בארץ. אם אין את התוכנה של אינטל, אז אשמח לקבל כל תוכנה אחרת שמבצעת בדיקת תקינות מעבד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש תוכנה קלה לתפעול שנותן חיווי על המחשב מבחינת הביצועים / טמפרטורה של הרכיבים (לוח אם / זכרונות / כ.מסך / מעבד..) ואופציית שליטה על המאווררים. (ניסיתי SPEEDFAN לא הסתדרתי) תודה. גיל.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
נדמה לי שאפשר היה לשנות איתה גם מתח של המעבד?! יש לי בעיית חום עם מעבד 1700+ XP Thoroughbred שיושב על הלוח אם הזה בביוס הוא מראה 45 מעלות בסנדרה 71 במצב מנוחה איך אפשר להוריד את המתח למעבד, הוא ב-1.728 ונדמה לי שמספיק 1.5 כי אין אוברקלוקינג? בביוס החץ לא יורד ל-VCORE. מה עושים??
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה מתח הזיכרונות שלי מקבלים בדיוק! עם אתם מכירים אני ישמח ללינק תודה..
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הצ'יפסט בלוח אביט NF7 !! תודה.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תוכנה שתציג לי נתונים על המחשב. שאלה נוספת... יש לי AMD ATHLON XP 1700 והבנתי שהדגם הזה תומך ב-OC רציני. מה עליי לעשות כדי להאיץ אותו ואיך אוכל לקרר אותו בלי להביא אינסטלטור?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
לאחר שהלך לי ה- 2.8C היקר שלי :'( אני כנראה קונה מעבד חדש וכידוע לכם מאד קשה למצוא כרגע 2.8C בארץ. מצאתי בינתיים רק ב- LogicPC, ובהנחה שבאמת יש כרגע כאלה אצלהם, יוצא לי שלקנות את ה- 2.8C עולה 1,140 ובחנות מסוימת (דילר כזה) אני יכול לקנות 3.0E ב- 199$ שזה כ- 1070 ש"ח (אם 1$ = 4.6NIS). והאמת תמיד לא היה לי מזל לכל מה שנוגע להתחממות מעבדים (ובעקיפין זה מה שהביא להליכתו של המעבד היקר שלי לעולמו), ואני האמת די מפחד ממה שיקרה עם פרסקוט במהירות 3 גיגה הרץ, ואני בשום פנים ואופן לא הולך להשקיע בקירור נוסף. יש לי רק משחה טרמית סבירה (Coolermaster HTK-001) שאשים בין המעבד לגוף קירור הסטנדרטי של אינטל שיבוא איתו. אני באמת צריך לפחד? :-[ מה כדאי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש תחליף במחיר סביר ללוח הנ"ל שהלך פייפן אלא אם כן מישהו מכיר חנות (עדיף באזור המרכז) שיש להם אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתכנן בזמן הקרוב (חודש עד שיגיע) לקנות מעבד דותן 1.73 533 מגהרץ ואת המתאם של אסוס ללוח שלי ולדותן! עכשיו יש לי שאלה העם הצורה שבא המתאם מיתלבש תפריע לקרור גז להיתחבר למעבד? כאילו איך גופי הקרור יתלבשו על מהעבד העם בעזרת הטבעת השחורה עם ה-4 פינים או בעזרת חיבור מיוחד! בכול מקרה עם מישהו לא הבין אותי אני פשוט ישמח לקבל תמונות מאתרים שאני לא מצאתי שמראים איך המתאם מיתלבש ואיך הקרור וכו וכו וכו תודה..
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-