עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by יניב51,

שלום לכולם, לצערי לוח האם במחשב הלך לעולמו ( לקח איתו גם את כרטיס המסך ) ואני מחפש אחר לוח אם חדש. לצערי, המחשב קצת מיושן והמעבד ( I5 ) מתאים לסוקט 1156. התקשרתי לחנויות - נאדה. יבואני ASUS, ASROCK, ג'יגה בייט - נאדה. בקיצור נואש. הפתרון היחיד שיש - קניה מאיביי / חו"ל. המחיר המינימלי לדעתי הוא 400 ש"ח כולל משלוח. לא סגור על זה אם כדאי לקחת סיכון עם שליחה כזו מחו"ל, מה דתעכם? בנוסף, מצאתי בחור שמוכר שילוב של מעבד + לוח אם, רק שהמעבדכביכול חלש יותר משלי, i3-2120 3.3GHz. המחיר אטרקטיבי, אבל אני לא הכי רוצה לרדת במעבד ( שימושים: אינרטנט, קצת משחקים ותכנות ), האם הירידה דרסטית? מבחינתי כרגע לא ממש בא בחשבון לקנות מעבד I5 חדש ( מחיר, לוח אם+מעבד+קירור למעבד+ אולי זכרונות ) ול…

• 12 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. Started by johnyG,

אני קצת מתבלבל עם נושא הAMD והזיכרון מטמון. אני רוצה לקנות AMD 64BIT 3200MHZ ובכל מיני מקומות קראתי שיש לו 1 מגה זיכרון מטמון, אבל בחנויות מסוימות אני רואה שמוכרים אותו עם חצי מגה זיכרון מטמון. אשמח להסברים.

3. Started by lior505,

890GPA או 990XA-UD3 AM3 היה לי 890 GPA עכשיו הוא נשרף האם ה 990XA הוא לוח טוב? ברמה של מה שהיה לי? 890GPA http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1834 990 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14040

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. בחנו את ביצועי Core Ultra 5 225F ו-Core Ultra 5 235 – עבור הדור החדש תאלצו לשלם יותר וכשמסתכלים על ביצועים ומצב השוק, לא נשארנו אופטימיים לכתבה

5. Started by RomaDev,

מעניין מאוד ! Intel או AMD

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ולרי88,

תנו לי את שתי המוצרים האלה הכי טובים שאפשר בשביל משחקים למה אני גיימר ..! ואת העלות כמובן!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by graeme,

רכשתי מעבד AMD 64 . איך אני מקרר אותו עם מינימום תקציב... אמרו לי להשים אותו על השולחן ולא על השטיח .. זה נכון?? מה עוד אפשר לעשות (יש לי 200 ש"ח אם זה עוזר.....)?? -כמה מאוורררים רצוי? -יש שיטות או דברים כאילו?? בקשה תעזרו לי מהר .... לפני שישרף לי פה איזה משהו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by liloli,

אהלן אנשים. התחלטתי להחליף את המחשב והתחלתי בזה שקניתי זיכרונות corsair dominator DDR3 3x2 1600mhz http://www.corsair.com/_datasheets/TR3X6G1600C8D.pdf אשמח לקבל חוות דעת על הזיכרונות שרכשתי מתוך אינסטינקט ושיקול כלכלי בלבד! לגבי מעבד אין יותר מידי אופציות רק I7 920 אני מתלבט לגבי הלוח אם http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2957 או http://tms.co.il/product/6090 אני חייב לציין שיש כונן קשיח חיצוני 1T בחיבורי Esata שזו ההתלבטות העיקרית שלי ללוחות אסוס קיים החיבור ובג'יגהבייט לא. תודה. לירן אשמח לשמוע המלצות לגבי לוח מתאים לזיכרונות שרכשתי ולמעבד . וגם המלצה לספק תיתקבל בשימחה למרות שזהו לא הפורום לזה.

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. יש לי לוח של GIGABIYTE PE667 PRO הלוח מאפשר תמיכה של זיכרונות DDR333 ברשותי זיכרון אחד של 512 DDR400 של חברת samsong/winbond (קניתי 333 לפני חודשים וחצי אצל פנדה ב 925 ש"ח אבל בגלל שלא היה ליבואן אז נתנו לי את 400 כפיצוי ) עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אבל 333 כי אין טעם ל400 הוא גם יותר יקר וגם הלוח לא תומך איך זה יעבוד לי והאם זה אפשרי לשלב 2 סטיקים במהירויות שונות ושל חברות שונות ?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש ממקום מוכר. המעבד אמור להיות AMD XP 2000+ לוח אם GA-7AX Gigabyte זכרון 256 Mb עם DDR 333 אבל המהירות הנוכחית מוזרה. ה - FSB לא נכון, זה כבר ברור לי. המעבד שלי אמור לעבוד ב - FSB 266 Mhz , אבל זה נראה שהוא מקונפג ל - FSB 200 Mhz . אבל משום מה התוכנה גם לא זיהתה את המעבד, יכול להיות שזה מעבד אחר עם OC ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. עם ארכיטקטורת ה-Broadwell החדשה שעליה מבוססים המעבדים החדשים של אינטל, הדור החמישי של מעבדי ה-Core למחשבים ומכשירים ניידים מהחברה מציגים שיפורים בחיי סוללה, גרפיקה משופרת ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Zippo,

קודם כל, יש לי 256 RAM זיכרון, רציתי לדעת אם שווה לקנות ב300 עוד 256 כדי שיהיה לי 512 RAM, עכשיו המעבד שלי הוא 1.83 ג'יגההרץ, רציתי לדעת כמו עולה לשדרג ל3-3.5 ג'יגה הרץ, זה יקר יותר מזיכרון? אני רציך להתחיל לחסוך...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by gshhar,

הורדתי תוכנה שמראה את כל הרכיבים במחשב(HWINFO32),התוכנה מראה שהטמפרטורה של המעבד שלי(AMD2000) היא 48 מעלות ושל הלוח אם (KT400 VAX של ג'גבייט) 60 מעלות בערך,האם זה נורמלי וכמה זה בכלל אמור או רצוי שיהיה(ודרך אגב יש לי וולקנו 7) והאם זה נכון בכלל ,ז"א איך התוכנה בדיוק בודקת את הטמפרטורה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by nitayc1,

שלום. לחבר שלי יש לוח אם:Gigabyte C51-MCP51 הוא רוצה להוסיף זיכרון, רציתי לבדוק איזה זכרונות תומך הלוח אם, אם מישהו יכול לעזור... לא מצאתי באינטרנט שום מידע על הלוח אם הזה תודה לעזורים 8)

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  15. Started by AstrixX,

טוב אנשים אז ככה, יש לי מעבד e6750 הטמפרטורה שלי במנוחה היא 18 מעלות, וכאשר הוא מגיע למאמץ הוא עולה לטמפרטורה של 26 מעלות, תוך 15 שניות. זה הגיוני שהמעבד מגיע במאמץ לטמפרטורה הזו? אם כן אז בבקשה תעזרו לי, יש לי דרופים גבוהים מאוד מבחינת fps בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  16. שלום, בערך אחרי פסח אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק וגם אם כן אז משהו קטן מקסימום של 150MHZ FSB וגם אותם לעשות עם מכפלה נמוכה מהמקור. אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת להשקיע ב-8RDA+ של Epox? {אולי כרטיס קול יותר איכותי.... לא יודע} או שמספיק ה-Nforce2 הפשוט של Leadtek, והאם הוא יתן את אותם ביצועים? גם מבחינת הבקר קול המובנה. תודה מראש, מתן.

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by liran2001,

מפורסמים גם בנצ'מרקים. סדרה שצריכה להיות זולה מה- E4XXX http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=6765

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by ace_low,

בוקר טוב. אני רוצה לעשות יציאה קידמית לUSB, לוח האם הוא GA-7ZM של Gigabyte. אני מבין את פירוט הפינים הנמצאים על הלוח היכולים לשמש לחיבור של פורטים נוספים לusb. איזה מחבר משמש לחיבור הכבל ללוח האם? באיזה כבל מומלץ להשתמש למטרה? תודה רבה, בוקר טוב וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by roma4k,

שלום, אשמח אם תעייצו לי איזה זכרונות מהחברות הבאות לבחור. בחנות שכניראה ארכוש ממנה את המחשב יש רק את הזיכרונות הבאים: twinmos, geil, kingston. מי מבין החברות הללו לבחור? נ"ב: בזמן שדיברתי אם מוכר אחד הוא אמר שטוינמוס הם זיכרונות ג'נריים, האם זה כך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by frogface,

שבת שלום לכולם ! אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי או 2GB או 4GB מה שאני לא יודע איזה סוד לקחת הדגם של הזיכרונות ששי לי TWIN2X2048-6400C4 G האם לקחת עוד זוג כמו שקיים אצלי או שאפשר לשנות לחברה אחרת עם תזמונים שונים אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים ולמנסים לעזור שבת שלום

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by shashax,

Intel-775 P4 3.0Ghz 800Mhz Fsb 1Mb Chache -מעבד Intel Glen Rid with lan 10/100 DDR 400 -לוח אם ברוב המפרטים פה נמנעים בכלל מלהזכיר את אינטל- למה? איך אלה לעומת דגמים של AMD? (פשוט קיבלתי העצת מחיר שהכל טוב בה- חוץ מזה ולא הייתי בטוח אם זה בסדר) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם במסגרת הלוח הזה, (ששפכתי עליו בזמנו ים של כסף) אפשר לשפר למעבד טוב יותר משמעותית?

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. עדיין לא הבנתי בדיוק את כל העיניין של הבאס.. באס זה בעצם fsb? ואם נגיד הלוח אם שלי עובד על 133 , זה כותב לי שהזכרונות שלי ב DDR266 ויש לי בעצם זכרונות של ווינבונד 3200\400 אז אני בעצם לא מנצל אותם עד הסוף? כי אני רק על 266 והם מסוגלים ל400? או שזה משהו אחר...? 2) מה הכוונה ב 3200 בסוג הזכרונות? קצב העברת הנתונים? 3.2 גיגה לדקה? שניה? 3) אם יש לי זכרון אחד 256 מסויים עם תיזמונים של 5-3-2 ואני מוסיף עוד סטיק אחד 256 עם תיזמונים גבוהים יותר. אז מה יקרה? התיזמונים יהיו שווים? אחד יפעל יותר מהר? יווצר דילאי בין השניים? ושאלה אחרונה שהיא בעצם מתקשרת לשאלה הראשונה... זה שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ או באס , כבר אין לי מושג זה אומר שהם עובדים ב400 (מה שזה לא יהיה) או שהם מסוגלים…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  24. כיום יש לי מחשב בן שנה לא רע לוח אם: P4C800-E -DELUXE מעבד: 3.00GHz NORTHWOOD זיכרונות: (2.2.2.5) OCZ 1024MB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9800Pro 2 דיסקים: RAID 0 = WD SATA 36.7GB 10000RPM מארז: CoolerMaster Wave Master ספק: ENERMAX EG651P-VE 550W קירור: הזמנתי Asetek VapoChill LightSpeed רוצה לעבור AMD ומתלבט על לוח אם חשבתי ללכת על DFI אבל הבנתי שהם סובלים מאמינות כמו כן אני יהיה חייב להחליף כרטיס מסך ל PCI-E מה מומלץ היום אם אפשר לקבל תשובות עם סיבה ולא סתם שמות

• 65 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. התקציב הוא 8500ש"ח למחשב, האם כדי להשקיע ב6000+ ולחרוג מהתקציב או ללכת על ה5600 ולהישאר בתקציב המקורי. לא מתכונן OC חנות מועדפת - IQPC אני שואל כי שמעתי שה300ש"ח הפרש בינהם אינו משמעותי למשחקים...אז אני שואל אותכם? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.