עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the ultimate,

היי יש לי כמה שאלות: 1) מה זה באס? 2) מה המהירות באס של מעבד 3500+ 64 ביט? האם זה לפי לוח או מעבד? 3) האם בOC מורידים את הבאס ומעלים MHZ? עריכה: התכוונתי לFSB לא לבאס, מצטער.. נא להתייחס במקום באס לFSB.. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by zone,

שלום!!! יש לי כמה שאלות.. אני בתיכנון שלי לקנות מחשב בזמן הקרוב .. אני מתלבט בין כמה רכיבים למחשב... ואולי אתם תעזרו לי איזה מעבד לקנות אינטל או אי אמ די? AMD? איזה כרטיס מסך? אני רוצה כרטיס מסך חזק וטובבבבבבבבבבבב גם למשחקים... גי פורס 6800? זיכרון 200 G... תודה לעזורים... שבת שלום!!!

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  3. אני עומד בפני קניית מחשב חדש ואני מעוניין בלוח אם 955 עם תמיכה בזכרונות 667. לוח אם ל OC (מתחיל בנושא)

• 7 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by charm,

רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by gilad4321,

אני קונה מחשב עם אופטרון 146 שיהיה בו OC ובעקרון הזמנתי את הOCZ rev 2 אבל אני יכול לשנות ויצא בפנדה זכרונות G SKILL אז הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הבא הוא טוב לOC או עדיף על הOCZ: G.Skill EXTREME DDR 600MHZ PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLA תודה

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by ohad651,

אנשים אני צריך עזרה אני צריך לדעת עם איזה ספק אני צריך למעבד הזה ואם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ייתן לי תשובה ראויה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. Started by j,

פתחתי כבר בפורום של "כל השאר" אבל רק אחרי זה נראה לי שכאן יהיה יותר טוב.. אז סליחה.. הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!! תודה לעוזרים!! (אני צריך להחליף מארז או לוח אם..)

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by ohad651,

מה אתם אומרים על הזכרונות האלה מצאתי אותם ב-690ש"ח אני צריך את הזכרונות למעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם למישהו יש המלצה טובה יותר אני ישמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. אני בקרוב קונה מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. התקציב שלי למעבד הוא בערך 1000-1200, אז האם שווה לי לקנות את ה-AMD 64 BIT 3200? וגם, איזה לוח אם עדיף לקנות? כי ממה שהבנתי עדיף שיהיה NFORCE 4 ו-SATA 2 ושל חברת GYGABITE או ASUS. ויש המון לוחות אם כאלה, אז מה עדיף לי לבחור? (אני קונה ב-KSP).

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by Do As Infinity,

הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  11. מישהו מכיר חנויות שמוכרות?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  12. למקרה ואתם לא יודעים מה זה OT זה אומר offf topic= מחוץ לנושא וזה השאלה שלי אני לפניי 3 חודשים החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני קניתי באותה תקופה את הלוח הזה: MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 והבעיה כמו שאתם רואים שהוא צ'יפ של אינטל ואני רוצה מחשב לגיימר שמשחק במשחקים הכי כבדים שיש! אז הבנתי שטעיתי כי היתי צריך AMD גם כי הם יותר טובים וגם בעיקר בגלל זה שהם יותר זולים כי כדיי שיהיה לי אינטל טוב אני צריך 3.8ET64 שעולה 3500 שקל ובמקום זה אני יכול לקחת דברים טובים בהרבה מאוד של AMD בפחות מחיר אז הפסקתי לבנות את המחשב למזלי ברגע הנכון עכשיו ל…

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  13. שלום פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד מהאתר של NVIDIA כי יש שם NFORCE 4 FOR AMD ו NFORCE 410\430 איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. הסיבה לשאלה - אני שוקל לרכוש מעבד X2 כלשהו, ובמחשבה לעתיד (Windows Vista) יש סיכוי שארצה להוסיף _עוד_ מעבד דו-ליבה כדי להגביר ביצועים. המחירים של אותם מעבדים עוד שנה-שנה-וחצי ירדו לרמה שזה (לי) יהיה כדאי מאוד להשקיע. אני מריץ המון דברים במקביל, ולמרות שהם לעתים דברים קלילים (בתיאוריה), עדיין תמיד יש איזה תוכנה מצ'וקמקת שלא כתובה כמו שצריך שתוקעת את ה-CPU, לא משנה כמה מהיר הוא יהיה. תיאוריה לחוד מציאוד לחוד. אז אני למעשה רוצה כמה שיותר מעבדים/ליבות "ספייר" כדי להקציב לאותו יישום מטופש (ואחותו הצולעת) ליבה משל עצמו ושיעזוב אותי בשקט. ;D יש או היה זה חלום?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כתבה לא רעה של Tomshardware ! כל מיני טיפים פלוס הרחבה על משחק עם הגדרות זיכרון. http://www.tomshardware.com/2006/01/04/bios_from_a_to_z/ תקראו ותהנו

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות

• 5 תגובות
    • 428 צפיות
  17. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה מעבד עדיף מבחינת מהירות ובכלל ה: Pentium D 820 2.8GHz Dual Core או P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ההבדל במחירים ברור לטובת הD PROCESSOR וזה גם מה שאני בחרתי לבסוף לקנות... תשובתכם חשובה לי...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by the_big,

קראתי איפשהו שיש כרטיסי מסך שתומכים בקרוס פייר מישהו יודע מה זה <<<<<<<<<<???

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by MOFRA,

משהוא מכיר את הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=12330 כי אני חושב לקנות אותו אז אם מישהוא מכיר את הלוח הזה שיכתוב פה כמה מילים(מרוצה /לר מרוצה)

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  20. Started by a-gold,

יש לי כרגע לוח של אינטל דגם 915GEV ואני רוצה להחליף אותו ללוח של ASUS. אז רציתי לדעת אם אני חייב לקנות לוח שגם הוא 915 או שאני יכול לקחת לוח שהוא 925 למשל ? ומה זה אומר כל מספר כזה?

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  21. חברה של אחי מתחילה לערוך סרטים ובבצפר שהיא לומדת בו המליצו לה על 2 מפרטים מסוים שאמורים להתאים לעריכות של סרטים... במפרט אחד שמו מעבד של AMD S939 64BIT 3500+ ליבת וניס ובמפרט השני שמו מעבד של אינטל, P4 640 HT 3.2HGZ 2MB CACHE 64 BIT -BIT עם תושבת LGA 755 לי משום מה נריאה דווקא שהאינטל יעשה עבודה טובה יותר..

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by DakloN,

שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל?? או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  24. Started by snogoo,

הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by snogoo,

אהלן, אני מתלבט בין שני לוחות-אם אחרי חיפוש לא קצר. כרגע המועמדים הם GA-8I945PG של GIGABYTE ו D945GNTL של אינטל שניהם מציגים בערך את אותן תכונות חוץ מאולי עוד חריץ PCI וגם המחירים בניהם די זהים. אני רוצה לדעת האם מישהו יכול בוודאות להטות את הכף לכיוון מסוים ? חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל המהותי בין 945G ו 945P כי אני בכל מקרה מתכוון לקנות כרטיס מסך ולא להשתמש ב ONBOARD האם כרטיס זה או אחר משנה את העלויות - האם ה 945P עולה על ה G באיזה שהוא אופן...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים