עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nisim25,

שבוע טוב ומבורך וחתימה טובה לכולם שלום רב , רציתי לשאול שאלה חשובה עבורי האם קיים הבדל מוחשי וחשוב בין לוח אם שהוא Rev 1.0 לבין לוח אם מאותו דגם אבל בגירסה 1.3 והאם יש אפשרות לעדכן / שידרוג הגירסאות (אני מדבר על לוח אם Z68XP-UD4) GIGABYTE ! אשמח לקבל תשובה תודה רבה

2. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !

3. Started by vourt,

מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. ביקשתי לפני כמה ימים מפרט לשידרוג הלוח אם,המעבד,והזיכרונות, ומה שיצא בסוף זה המפרט הזה: intel p4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 כולל dual ddr... ו שני זיכרונות geil ddr 333 256mb... סה"כ 2700 ש"ח עכשיו יש לי שאלה קטנה בנוגע לזיכרון.. איך הזיכרון הזה? זה cl2? ואתם חושבים היה שווה מבחינת ביצועים להוסיף 400 שקל ולקחת שתי זיכרונות geil ddr 400 ultra 256... ? ועכשיו לעצה.. כרגע אני פועל על מחשב intel p4 1.7, לוח אם של msi , ו384 זיכרון sdram,וכרטיס מסך geforce 3 ti 200 (הכי חלש בסידרה של ה ge force 3) עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים נטו.. בלי oc.. ואני מתלבט האם לקחת את המפרט שרשום למעלה ולהשאיר לי את הכרטיס מסך החרא הזה? או לחכות לסוף החודש שיצאו כרטיסי הראדון הח…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. איזה לוח תומך בשיטה שהכונן SSD נהיה קאש???(רצוי של ג'יגהבייט)

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by biflush,

אהלן חבר'ה כרגע מותקן לי מחשב לוח gigabyte h97-hd3 עם מעבד i5-4590, קיבלתי לאחרונה i7-3770 על לוח אינטל dh77eb ואני מתלבט האם כדאי להחליף ביניהם. הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX770 2GB. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא גיימינג, רוצה להתחיל בקרוב לשחק על ACU ו-Inquisition. כדאי להחליף ביניהם? יהיה הפרש משמעותי בביצועים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by maxwell10,

אני בודק מחשב של חברים ב SIW המעבד הוא Phenom x4 9850, עפ"י אתר היצרון מהירות המעבד היא 2.5GHz. עפ"י SIW יש 3 ליבות בעלות מהירות 1.2GHz וליבה אחת בעלת מהירות 2.5GHz. כמו כן HT Link = 2GHz (מה זה? מהירות ממוצעת לכל המעבד?) מצ"ב screen shot. האם זהו מצב תקין? כך זה אמור להיות או שנעשה פה UNDERCLOCK ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן בזמן הקרוב פיצות המערכת שלי ( קניית מעבד+כרטיס מסך+לוח אם+ זכרונות חדשים) ואת החלקים הישנים ארכיב במערכת חדשה שלה אקנה מארז+ספק המערכת הישנה חדשה תיהיה E8400 X48-DQ6 8 GB RAM KINGSTON & GSKILL 4870 מארז שחשבתי עליו כרגע הוא הCM690 וקשיח 320/500 ג'יגה כלשהו המטרה של האשכול היא בעצם שני שאלות/בקשות אשמח לשילוש מומלץ (S1156/ S1336 ) המטרות שלי הם משחקים בעיקר, אין הגבלה לתקציב, אבל אני לא רוצה להגזים ואני רוצה רק מהדגמים היותר פשוטים, I7 860/I5 760/I7 930 חשוב לי שיהיה 2X3GB ולא 3X1GB והשאלה השניה שלי היא, במידה ולא ארכיב מערכת שניה בכמה אפשר למכור E8400 2X2GB Kingston 800MHZ בסיסיים ללא צלעות קירור G.Skill 2X2GB 1066Mhz PI P43-DS3L X48-DQ6 4870 אין אחרי…

10. אני רואה שעכשיו נכנס לאט לאט ה i7 קניתי לא מזמן את המחשב שלי לפני 3 חודשים בערך E8400 1333FSB C2D P43 NEO - F7.1 1GLAN MSI ZOTAC nVIDIA GeForce GTX260 896MB PCIe V2 4gb gEil עם צלעות אלומניום לקירור 800MHZ 1/2TB 32MB SATA 2 של seagate 7200 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREAZER 7 PRO מארז של LED+25CM FAN EZCOOL מערכת הפעלה windows vista sp1 x86 heb ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL צורב LG DL עכשיו אני רואה שדנים הרבה על המשחקים החדשים ומה שיכנס אז אני רוצה לדעת אם עדיף לקנות עוד כמה חודשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 כדי שהמחשב ישרוד יותר זמן לעתיד אני קונה 1 לארבע/חמש שנים מחשב וחשבתי אם כדאי לקנות עכשיו כי אני מעריך שלאט לאט הquad וה duo ירדו מהשוק * המחשב מיועד למשחקים …

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by מוסון,

שלום על כולם ברצוני לרכוש לאולפן שלי מחשב שיהיה מסוגל לתמוך במעבד מרובע ליבות אמיתי (בטכנולוגיה 45MN) שאמור לנחות באפריל. ז"א להחליף המעבד בעוד חצי שנה. האם יש לוח אם תואם כבר היום ? תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. שלום, מה דעתכם על הזיכרון הבא: http://www.pqi.com.tw/product2.asp?oid=77&cate1=135&PROID=207 והאם הוא יתאים ללוח p35-ds3r, אני שואל מכיוון שהוא לא מופיע באתר של גיגה-בייט.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by sapartil,

מה ההבדל בין CORE 2 DUO ל DUAL CORE ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מתלבט לגבי בחירת מעבד עבור המחשב החדש שאני קונה, חשבתי לקחת או athlon64 3500 (סוקט939), או athlon64 3400 (סוקט754), עכשיו, השאלה שלי היא האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים בין המעבדים? אשמח אם תגבו את דעותיכם בקישורים להשוואות ובנצ'מרקים. תודה רבה! יניב

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by ha,

בהמשך לחיפושים שלי ללוח אם חדש למערכת ה HTPC שלי הבנתי למה אני זקוק. - תמיכה ב I3. -יציאת SPDIF, עדיף חשמלית מהפנל האחורי אך אם לא, גם יציאה פנימית תתאים לי (מצאתי את כרטיס ההמרה שבניתי לפני מספר שנים...) -Combo Cooler Option אפשרות להשתמש בגוף קירור של תושבת 775 (השם הזה מופיע בלוחות אם של ASROCK) -יצאת הוודיאו זניחה, אשתמש בכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS. -לפחות חריץ PCI רגיל אחד, אני זקוק לחיבור לכרטיס הרשת האלחוטי (רוב לוחות המיקרו ATX מגיעים עם PCI אקספרס בלבד) -זול הבעייה היא שמצאתי רק לוח אחד (של ASROCK) וגם הוא לא במלאי, אם מישהו מכיר לוח דומה עם הפרמטרים המבוקשים אשמח מאוד אם יוכל לענות לי.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  16. לפני 3 ימים הורדתי את הביוס האחרון ללוח הזה מהאתר של אינטל, והתקנתי אותו, ומאז אין POST ניסיתי הכל שום דבר לא עזר, דיברתי עם התמיכה באתר של אינטל והנציג אמר שלא יכול להיות שהביוס דפוק, ויש מצב שהלוח סתם נדפק. היום אני שם לב שהורידו את העדכון הזה מהאתר, ונתקלתי בנושא הזה בפורומים של אינטל: http://communities.intel.com/message/140564 פשוט בושה שחברה כמו אינטל משחררת עדכון ביוס דפוק שהורס את הלוח של הלקוח, ויותר גרוע שהם גם לא לוקחים על זה אחריות! לפחות שירשמו משהו באתר על הפאדיחה שלהם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BattleMan,

שלום לכולם קניתי זכרון GEIL Golden Dragen Dual Kit 2x256 וכאשר שמתי אותו בלוח שלי(P4P800E-Delux) אז שום דבר לא הופיע לי על המסך לא הצלחתי להיכנס אפילו לBIOS, יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by nvered,

שלום רב, יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NY מעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G. האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G? אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G? מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות? תודה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. שלום שלום, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב מרשת גדולה (לא יודע אם מותר לציין שמות). זה המפרט: http://www.ufu.co.il/files/dbtdqqw965vosod6a0e5.jpg שימושים עריכה גראפית:photoshop,illustrator,flash,dreamweaver ותכנות: Visuall studio. מערכת הפעלה מסוג 32bit Window7 שאלתי היא: 1. יש לי זכרון של 2gb*2 (סלוט 2 ו-4) ,( pc3-10700(667mhz של קינגסטון. אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-8gb - לא ברור למה לא הציעו לי את זה בחנות...?! האם מומלץ לקנות 2*2gb (סה"כ 8gb) או להחליף ל 4gb*2 (סה"כ 8gb) ? מבחינת ביצועי המחשב (הבדלי המחיר לא משמעותיים). 2. האם עלי לבצע שינויים נוספים לאחר מכן. כגון החלפת המאוורר (לא יודע בדיוק איזה יש לי כרגע) או שינויים נוספים? 3. האם התקנת הזכרון היא פעולה פשו…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על החלקים הנל לטובת מחשב ביתי (עבודה משרדית\אינטרנט) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by sPoiled,

http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 ו- http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991529 זה. הזכרונות האלה "יסתדרו" במחשב אחד? הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. אה ועוד שאלה: אין בעיה ל- http://www.geil.com.tw/products/show/id/140 להיות באותו מחשב עם אלה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK (3 סטיקים) הן מבחינת המתח והן מבחינת התאימות.. (3 ג'יגה על מחשב 32 ביט) ממש ממש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  22. כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by Avi313,

אני מחפש לקנות לוח אם בניו אג שיעלה עד ה- 170$ לוח אם בשביל AMD Athlon 64 4200X2 AM2 יש למישהו המלצות טובות?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by oDot,

הממ, שאלה כללית.. לאינטל יש מפעלים בישראל. האם המפעלים האלה מייצרים מעבדים? אם כן, מדוע מייבאים מעבדים מחו"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.