מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רכשתי לוח אם לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 מצוין על הלוח ובביוס שהלוח תומך ב ultra dma 4 או ata 66 - שזה אותו דבר. אך בפועל חלונות XP מזהה את הדיסק הקשיח כ ultra dma 3 - נחות יותר מהמצוין בביוס או במפרט היצרן, התקנתי את כל הדרייברים כולל 4in1 של VIA הכי חדש ומעודכן אך ללא הועיל הדיסק עדיין מזוהה כ ultra dma 3 בנוסף לזה דיסק שאמור להיות ultra dma 2 - ata 33 מזוהה כ ultra dma 1, זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בתופעה הזאת בלוחות עם צ'יפסט VIA לפחות ב 4 לוחות התופעה הזאת חזרה. וגם עדכון ביוס של הלוח לא עוזר. יש לציין שהכונן הקשיח שחובר הוא ATA 100 אז הוא לא מהווה בעיה. דרך אגב גם עם לוח שמבוסס על צ'יפסט 694X של VIA התופעה חזרה עם לוחות מסוימים אך עם לוח של ASUS הכונן ז…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד 2600K או 2500K בחו"ל. האם יהיה עליו אחריות פה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=423&MenuID=22&LanID=9 צריך לדעת כמה הוא שווה פחות או יותר כיד שניה...
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ותיכננתי לקנות את הלוח אם Gigabyte Z68X-UD4-B3 (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3849#sp) אבל בפורום מפרטי מחשב אמרו לי שעדיף לי לקנות את הלוח אם הזה ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z68%20Extreme3%20Gen3) המחשב יהיה עם המעבד - i5-2500k וקירור Noctua NH-D14 הזיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz CL7 כרטיס מסך - אני עדיין לא סגור איזה מערך כרטיסים אני יעשה, GTX560 Ti SOC SLI או HD6950 CF ספק כוח - Corsair AX 750W Gold
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם יכול להשפיע על FPS?? http://www.vr-zone.com/?i=4602&s=13 :-X
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/amd_teases_new_fx_processor_with_liquid_cooling.html הראו תמונה בלי שום הסבר , מה זה בכלל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מי שמעוניין לקנות מעבד פצצה בגרושים, שיציץ בכתבה הבאה מעבד שעולה 550 שקל עם OC לא מטורף מגיע לביצועים של AMD 3500 ויותר. אגב מדובר במעבד amd 3000 sempron socket 939 http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000.html (לדעתי אפשר לקנות, להתעלל בו, ובעוד שנה מקסימום לזרוק ולקנות כפול ליבה)
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למעבד אינטל, השימושים במחשב הם 60% סרטים מוזיקה אינטרנט ותוכנות 3D, והשאר משחקים. איזה מעבד עדיף לי לשנים הבאות? E8400-500 או מעבד ארבע ליבות כמו Q6600 או Q9400 Q8200 Q9300? בעקרון אני לא מחפש את המעבד הכי טוב ב1300 שקל, אני מעדיף למצוא את המעבד שמתאים לי בדיוק, עד 1300 שקל. תודה, גיל
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום,יש לי שני סלוטים במחשב לזכרון.באחד יש זכרון DDR2 800 2GB Kingston Value והשני ריק.לפני שלושה חודשים שילמתי 210 ש"ח והיום באותה חנות (קיי.אס.פי) הוא עולה 165 ש"ח.בגלל זה חשבתי שאולי זה זמן טוב להכפיל את הזכרון (לא באמת להכפיל~3.5 ג'יגה בגלל XP). מבדיקה באינטרנט מסתבר שיש שני דגמים כאשר הVALUE שקניתי ועדיין נמכר הוא KVR800D2N6/2 =CL6 אבל בחנות קי.אס.טי http://kst.co.il/Product.asp?productid=669 נמכר KVR800D2N5/2G =CL5 ב135 ש"ח (כולל משלוח) לפי מה שזכור לי,זה אומר שהזכרון המהיר יותר זול יותר (?!) כמה שאלות: 1)האם כדאי לחכות עוד לירידת מחיר או שעליית הדולר תבלום את ירידת מחיר ציוד ישן. 2)האם תהיה בעיה ששני זכרונות שונים יעבדו יחד? 3)האם החנות הזו,KST, אמינה?איך המחיר כל…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GA-7VRXP או EP-8K5A2 מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333 וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם... ודרך אגב לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח עם תוכלו לייעץ על זיכרון טוב ועם פוטנציאל לאוברקלוק(לא מטורף) משו שבוא נגיד עם קירור אויר סטוק וסירקולציה טובה במארז
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום! לבסוף לאחר התלבטות רבה החלטתי שאני לא צריך רייד בלוח אם ותכננתי לקנות את ה- ga-7vaxp אבל ההבדלים בינו לבין ga-7avax הוא רק הרייד והפייר וייר! ניראה לי אם לא אז תקנו אותי בבקשה!! אז השאלה שלי היא איזה לוח כדי לי לקנות משניהם? או שבכלל לקנות לוח אם של epox או של חברה אחרת! בתודה מראש haziri
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם זכרונות של GeIL 512X2 במהירות 400Mhz... או זה מה שלפחות חשבתי, עד שהשתמשתי בתוכנה הבאה והזדעזתי. האם הנתונים בתמונה הבאה אומרים שהזכרונות שלי במהירות 208MHz בלבד?! וחשוב לציין שעוד לא עשיתי אף פעם OC...
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים הamd יהיה 3200 venice , לא מתוכנן oc
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנגמרה תקופת הנסיון של HMonitor, אני מעוניין לדעת באילו טמפ' עובדים הרכיבים הנ"ל, למשו יש המלצה לתוכנה חינמית?/טובה? ואם אפשר קישור, תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחריי מעט צרות ולוח פגום המערכת עובדת למעט בקר ה sata שלדעתי הוא האשם במצב. מעבד : 2750mhz - זיכרון ב 250 t1 . יציב 4 שעות בפריים (עדיין רץ) 47 מעלות במאמץ ו 43 ללא מאמץ, vcore של 1.575 לוח בתאריך טוב אבל ציפסט חדש שלצערי מקוריאה. הקירור המקורי ! אפילו חשבתי להשתמש בו לרגע. הכל מורכב: ועוד כמה : ותודה רבה לפבל שהיה ברגעים הקשים
-
- 93 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש הבדל בביצועים בין מעבד פרסקוט למשל 530 עם 1 מגה זיכרון מטמון לעומת פרסקוט 630 עם 2 מגה זיכרון מטמון? האם התוספת הזאת משמעותית?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מתלבט האם להסתפק ב- 945 או להשקיע יותר ב- 965. OC הוא לא שיקול אמיתי עבורי, ו- DDR2-800 (שנתמך רק ב- 965) לא יתן ככל הנראה תוספת ביצועים משמעותית על DDR2-667. האם 945 יגביל אותי בעתיד ? למישהו יש נסיון עם ה- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 או שיש לו לינק ל- bench רציני שעשו לו ? על איזה לוח 965 לא יקר אתם ממליצים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלוןם, פתחתי ת'רד לא מזמן בנוגע ליכולות של IS7,נשאר הרושם של לוח OC מצויין וזול! כמה שאלות לפני שאני נפרד מ500 ש"ח(מKSP ד"א,תודיעו אם יש יותר זול!): 1.מה זה PAT\MAT\GAT שמאט...הבנתי שאין לו את זה,פרטו נמקו והסבירו. 2.מה ההבדל בין 865PE לבין 865G לבין 875 ? 3.האם זה פרימטיבי שלזכרונות שם יש 4.8 G per sec לעומת הAI7 שבו זה 6.4 ?(כמה יש ללוחות של 64 ביט נגיד....?,האם אני אסבול מזה?) 4.שיטטתי הרבה,ושמעתי עליו רק דברים טובים,מה אתם אומרים?(אני אצליח להגיע ל18*200 לדעתכם?(יקורר מעולה!)) 5.מה הקטע של AGP*8 pro ,לזה יש ת'"רגיל",האם מזה אני צריך לדאוג?אני אסבול מזה?... זהו. כמו שאמרתי,בKSP אמרו שנשאר אחד אחרון,אז אני צריך לעשות החלטה סופית בקרוב מאוד!בבקשה תענו... יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי , יש לי כיום 2 סטיקים של זיכרון DDR400 512MB ג'נרי ב Dual Channel , ויש לי עוד אחד של 512 שמצאתי בארון חח השאלה שלי היא אם כדאי לי להוסיף אותו , או שאולי עדיף שלא כי זה יוריד לי את ה Dual Channel ... תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אבא שלי חוזר עוד שבוע מארה"ב.... ובנתיים הוא שלח כמה הפתעות עם דוד שלי. אחת מההפתעות היא זכרונות למחשב... לאחר התייעצות פה באתר החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ל2 של ה512 שכבר יש לי. הזכרונות שיש לי היינם DDR2-PC6400 800MHZ, אלה שהיו לי במחשב היינם GEIL ואלה שהתקנתי עכשיו הינם KINGSTON... עכשיו נכנסתי לCPU-Z ואני לא בדיוק מבין מה שרשום שם אם מישהו יסביר לי אני מאוד יודה לו... במיוחד מזה FREQUENCY... ממה שהצלחתי להבין פחות או יותר זה רק שהזמונים הם 5-5-5-15.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקצב שיא וחודשים בודדים לאחר צאת מעבדי Ryzen 9000, מגיע Ryzen 7 9800X3D של AMD לחבוט במה שנשאר לאינטל להציע בתחום הגיימינג ומביא איתו ביצועים שטרם ראינו: מעבד בסקירת ביצועים אקסקלוסיביתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-