עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עדיף מחנות מהצפון

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by aviram20,

שלופ לכולם יש לי לוח אם של אסרוק עם מעבד 2.8 פנטיום די 4 וזכרונות 512 ראם לאחרונה קניתי גם כרטיס קול חדש וחיברתי אותו והמחשב מראה לי באחת תוכנות הבדיקה שברשותי שהCUP עובד על 50-60 אחוז לפעמים קופץ ל80 ואילו שאני מנתק את הכרטיס קול הזה שהוא 5.1 דרך אגב אז המעבד עובד על 1.5 - 4 מקסימום ככה שהחיבור והניתוק שלו ממש משפיעים לי על המחשב. השאלות שלי הן כאלה .. אם אני יקנה זכרונות DDR 2 2 ג'יגה ומעבד פנטיום די אותה סידרה כמו שלי כך שיתאים ללוח שלי פשוט הוא יהיה נגיד 3.4 הלוח יתמוך בו ולא יהיה בעיות ? ויכול להיות גם שביגלל שהכרטיס כבד מדיי הוא עושה בעיות עם סוג של זכרונות ומעבד כאלה ? אני כבר מזמן רוצה להחליף ככה שירוץ מהר יותר למרות שגם עכשיו הוא עובד מטוס חח אין לי מושג איזה ל…

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by gameplan,

הכרטיס מסך הוא 8600 gt מה שאומר שנשאר לנו 1400 שקל למעבד זיכרון ולוח אם המחשב הוא למשחקים ועבודה עם פוטושופ ממש צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. ברשותי לוח אם abit nf7-sl ומעבד athlon xp 2500+ ואני מעוניין לשדרג. העניין הוא שיש לי כ.מסך Gforce 6600gt שהוא AGP ,שאני חושב שהוא טוב. אז הקטע הזה תוקע אותי ואני לא חושב שכדאי שאני יקנה כ.מסך PCI E אם אין לי תקציב. כל זה נובע מבעיה של חוסר תקציב.(חייל) אני מעוניין לקנות את הלוח והמעבד שתומכים בAGP. על איזה לוח אתם ממליצים לי לקנות, ומעבד? איזה תושבת היא הכי טובה שעוד תומכת בAGP?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Godmoney,

יש לי כרגע ג'יגה זכרון של RAM - שני זכרונות של 512 כל אחד. אני רוצה להוסיף לו עוד ג'יגה ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה אני ארגיש שינוי במהירות של המחשב (אני משתמש ב Vista Ultimate) 2. יש לי אפשרות לבחור או לקנות שני 512 חדשים ולהוסיף, או לעשות טרייד אין על שני ה 512 שלי ולקחת שני זכרונות של ג'יגה כל אחד (הבדל של כ-150 שקל) מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

במעבד הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-501&depa=1 איפה שרשום FSB: Integrated into Chip מה זה אומר??

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by tg,

ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. שלום, אני מתלבט בבחירת הזכרונות. יש את הבא: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 אני יכול לקנות 2 כאלה ויצא 510 ש"ח. או יש את: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6097 מדובר על 616 ש"ח מדובר על הפרש גדול של כ 100 ש"ח. השאלה היא האם זה משנה. לוח האם הוא: GIGABYTE GA-P55-UD3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6181 אני לא מתכנן OC, מדובר על מחשב גיימינג וחשוב שיהיה DDR3 1333. (אני רוצה להזמין מ iqpc) תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by ozba77,

שלום יש לי לוח אם מדגם ASUS P5L-MX שעושה קצת בעיות המוכר אמר שיש קצת בעיה עם הלוח הזה במלאי והציע לי 2 לוחות חילופיים 1. ASUS P5VD2-MX 2. ASUS P5GZ-MX איזה מהם כדאי לקחת אם בכלל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by פרספרס,

שלום לכולם מעבד AMD חדש 2 MB מה יתן לי L2 ? אני מדבר על דגם 74 ? לעומת מעבד כפול כמו 4800 שמכיל 1MB לכל מעבד .

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by firemebad,

רציתי לדעת איך השילוב של Gigabyte GA-EP35-DS3P Intel® P35 Express Chipset LGA 775 שלפי מיטב הבנתי הוא PCI-E 1 וכרטיס מסך 9800GTX שהוא 2 PCI-E . האם נראה לכם שהלוח יגביל את הכרטיס מסך ואולי עדיף ללכת על X38 שיש בו PCI-E 2 ? עד כמה יש הבדל מורגש (אם יש הבדל) בין PCI-E 1 לבין PCI-E 2 ? אשמח לקבל ביקורת של השוואת ביצועים אם יש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הזמנתי מזיג זג זכרונות 4 גיגה 800 של סמסונג ולא ידעתי שאין להם קירור עכשיו למרות שאמרתם לי פה שזה לא קריטי אני קצת חושש , האם כדאי לי להתקשר להוסיף עוד 50 ש"ל לזכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=6231 אני חייב עזרה כי יש מצב שהתחילו להרכיב את המחשב אז כמה שיותר מהר אם תעזרו לי ואז אני אוכל לבטל.. אה אגב המארז שלי P182 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלי צפוי להיות חם אז אולי שווה לי להוסיף 50 ש"ח?.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  14. שלום, ברשותי זכרון Samsung PC2700 256MB(הם היו להיט פעם ) ו- TwinMos PC3200 256MB. אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש באופציה של DUAL DDR בלוחות אם שתומכים בזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!

16. Started by Imtheman,

הלך לי החלוח אם שלי מה שהיה לי זה P4VMM2 אני מחפש לוח אחר ראיתי את הלוח הזה הוא נראה לי די זול יחסית למה שהוא נותן מה אתם אומרים עליו ? ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לקבל ... מה שנששאר לי זה ... HDD- 80GB HDD- 40 GB 512-DDR פנטיום 4 1.8 ואל תצחקו ...כרטיס מסך - VOODOO 3 מה אתם אומרים כדי לי לקנות את אותו הלוח שהיה לי ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by asinnn,

יש לי צורב SATA שמחובר על הצורב HD SATA אני עכישו רוצה לקנות צורב של SATA איך אני בודקק עם יש לי עוד מקום ? איפה זה נמצא בלוח עם אפשר תמונה או משהו תודה רבה יום טובב

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by snik,

אם משהוא מכיר או יכול לחוות את דעתו אני מעוניין בלוח טוב ל AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/index.php?S_ID=10 אשמח לקבל חוות דעת עבור הלוחות של BIOSTAR (פשוט הם זולים) תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by dragonXxX,

היי. יש לי לוח אם של אינטל 915 GEV וכשהכנסתי את דיסק ההתקנה הוא התקין לי את כל מה שצריך חוץ מה high definition audio bus driver וה graphics media acceleratior . זה רושם לי faild ליד הנושא להתקנה.. אז את ה audio מצאתי באתר והתקנתי אבל כשניסיתי להתקין את ה graphics אז הוא רשם לי בהתקנה שהמערכת לא עונה על הדרישות..יש לי מחשב חדש.. x600xt כרטיס מסך ואני לא מבין מה הבעיה, נתקע לי המחשב במשחקים בגלל זה.. זה דופק לי אותו בכל ריסט.. איך אני אתקין את זה? [move]תודה [/move]

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. יש לי זכרונות קרוסייר 2-2-2-5 אבל לפני cpu -z זה לא אותם תיזמונים? מה יכול להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  21. שלום ! יש לי כרגע G.skill 2GB 4-4-12 CL4 זה 1GBX2 אני מעוניין לשדרג לאחר כשנתיים את הזכרונות יש ברשותי לוח אם מסוג P35-DS3L אשמח להמלצה בכמה שפחות כסף :] או שהכי פשוט להוסיף עוד זכרונות מאותו הסוג ?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  22. אני מעונין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים בהגדרות גבוהות. המעבד אותו אני קונה הוא 2500 של אינטל. הלוח אם הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp שבו יש תמיכה לזכרונות במהירות גבוהה. רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע על זיכרונות במהירות 1600 במקום 1333 ? עד כמה זה ישפר את הביצועים? מה הזיכרונות המומלצים ? G.SKIL? KINGSTON תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש ברשותי ספק כוח חדש של 400W שרצתי להחליף בספק הנוכחי שלי של 250W. לוח האם שלי הוא (MSI RC410M (MS-7173 וקיימות בו 28 כניסות כאשר בספק החדש החיבור ללוח האם בעל רק 24 (ספק הקודם בעל 28). האם אפשר לחבר אותו ללא חשש שהלוח יישרף?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by FriXus,

לכל זיכרון יש CAS שנותנים לו כמו 2-2-3 או דברים כאלה, למה זה נחוץ? איך זה אמור לעבוד? אי אפשר פשוט לשנות רק את הFSB?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by stas_k,

שלום. מה עדיף geil או סמסונג. אני מתייחס ל512 מגה 3200. ראיתי של ג'ייל יש תזמונים יותר נמוכים 2.5 ולסמסונג 3 לגבי הלוח- abit nf 7 או epox 8rda+? מה יותר כדי? (אני יודע את כל התכונות של הלוחות) השאלה היא לגבי האמינות. כי שמעתי שיש כמה בעיות עם האיפוקס. וגם הלוח לא מתאים לכל מארז... והאם הזיכרונות של גייל ילכו טוב עם אביט?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.