עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TALIGAL5,

החלפתי השבוע את המאורר הגנרי של אינטל P4 למאורר של ARTIC COOLINIG בבדיקה בביוס הטמפרטורה לאחר ההחלפה היתה סבבה לגמרי באיזור ה44C . התחלתי לראות סרט באמצע הסרט המחשב התרסט,ובעליה נתן מסך כחול.. בהודעת שגיאה של הוינדוס הוא הראה כאילו יש בעיית חומרה משהו יודע איך אפשר לאתר את החומרה הנפגעת?? הקוד שגיאה לא ממקד גל

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by Swimmer,

מעוניין לקנות זכרונות חדשים, שעושים 300mhz על DFI LANPARTY בתחום האחריות(אפשר לוותר על זה) כאשר המחיר לא מהווה אופציה.... וכן, עשיתי חיפוש...

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכם, יש לי התלבטות בין 2 זיכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 F2-6400CL4D-2GBPK SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 איזה מהם עדיף ל-OC? או שאולי יש זיכרונות אחרים שיתנו ביצועים טובים יותר עד 1700 שקל (לא חייב 2 ג'יגה, אפשר להתפשר גם עם 1)? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. קניתי מחשב עם 4G זכרונות ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ לפי הבדיקה ב CPUZ אני מקבל את התוצאות הבאות... האם הכל תקין? לפי מה שהבנתי הם אמורים להיות במהירות 800MHZ.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by ar2r,

קניתי לוח חדש של גיגבייט דגם MA770UD3 ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 2 גיגה למישהו יש פה לוח כזה ועשה את זה כבר?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by EzE126,

זיכרון במהירות 533mhz לנייד יעבוד במחשב נייד שעובד בדרך כלל עם 266mhz?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by omerr8,

1. במה עדיף הלוח של ג'יגבייט על זה של אסוס, והאם לדעתכם זה שווה את ההפרש (100 ש"ח) במחיר? בנוסף, האם קיים הבדל ניכר בין שני כרטיסי הקול המובנים על לוחות אלה? 2. מה ההבדל בין M2A-VM ל-M2A-VM HDMI? אני אודה מאוד לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by yair67,

שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Esparco,

מה יותר טוב??? מה ההבדלים בינהיים Pentium 4 3.0 LGA 775 64BIT L2 CACHE 2MB 65nm Pentium 4 3.0 LGA 775 64BIT L2 CACHE 2MB 90nm ההפרש זה רק 100 שקל

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  10. יש ברשותי מחשב (ישן ) אך תקין כם לוח של DFI P55 T3EH9 (פנטיום I5 750) ללוח יציאות של SB על הכרטיס קניתי כרטיס קול חדש וברצוני להתקין אותו במחשב האם צריך לגמפר או פשוט לתקוע את הכרטיס ? עברתי על ההוראות שבאות עם הלוח ולא ראיתי שום הוראה לגבי זה למישהו יש עצות ? קובי

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  11. הדגמים של GIGABYTE הם: EP43-DS3L EP43-U3DL EP43-S3L למעט שבאחרון הHEATSINK שליד הסוקט של המעבד קטן יותר, מה ההבדלים בין הדגמים?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by aonisar,

K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by bennnn,

קניתי את המחשב שלמטה לפני כחצי שנה-וחשבתי לקחת לוח עם SLI או קרוספייר לשני כרטיסי מסך-פשוט בזמנו הלוחות היו אחת עם פיסי אי אקפרס 16 והשני 8 ולא היה גם יואס בי 3 וסאטה 3 ואם כן היה מחיר מופקע..היום כבר יש לוח ב איזה 800 עם הכל יחד.. האם לא הייתה טעות?? כי אני מניח עוד שנה לא אוכל לשחק על פול גרפיקה...האם לדעתכם עדיף להחליף לגמריי כ.מסך או קרוס פייר עדיף??

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by kikkler,

הקורסאיר מגיע עם CH-5 - לא הייתי הולך על הצ'יפ זה אלא אם אתה רוצה להתקע בסביבות 255MHz מעבר לזאת, מאיפה ההנחה שלקורסאיר תיזמונים נמוכים יותר ? סטוק, הקורסאיר מגיע עם 2-3-2-6 והמושקין 2-2-2-6, והמושקין הוא 17Mhz מהיר יותר מלכתחילה. אני לא יודע איפה יהיה הקורסאיר שלך ב217Mhz, אבל ככל הנראה לא הרבה יותר נמוך מ 2-3-3-7 אני אישית העדפתי לקחת את המושקין למערכת שלי

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. בס"ד שלום לכולם, האמת שאני תמיד מסתבך עם זה וזה קצת מביך אבל עד עכשיו התקנתי דרייברים דרך הדיסק ואז עדכנתי דרך WINDOWS UPDATER את הגרסה. אבל לא נראה לי שזה פתרון יותר מדי טוב אז רציתי לדעת, מה אני אמור להוריד מהאתר של GIGABYTE מבחינת הדרייברים של הלוח אם. WINDOWS 10 64 BIT ואם מישהו יוכל להקדיש קצת זמן כדי להסביר לי בקצרה מה זה אומר כל אחד אני מאוד אודה לו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by malche,

האם הלוח GigaByte GA-G33M-DS2R כדאי? האם ASUS P5B Deluxe LGA775 intel 965 טוב ממנו? אם כן במה ולמה? הלוח חלק ממפרט שהמעבד בו הוא E6750 הזיכרון 2GB יש כרטיס מסך נפרד (לעבודה בתלת) - אם זה חשוב חוץ מזה האם חשוב שהזכרונות יהיו 800Mhz או שמספיק 667Mhz והאם חשוב שהזכרון יהיה (2X1024) כלומר ב-Dual Chanel או שזה לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  17. זה המפרט של המחשב שלי. קיבלתי את המעבד E8400 של אינטל, והשאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי ואם הוא מצריך יותר אמצעי קירור מהמעבד שיש עכשיו. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by giloman,

לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  19. Started by avram,

כן כן אני יודע ששאלו את זה בטח מיליון פעם אבל אני עדיין לא שאלתי אז בבקשה לא להרוג אותי אני מעוניין להוסיף 512 זיכרון DDR 400 ויש לי את הלוח NF7 של ABIT עם Athlon XP2400 (כרגע עם 256 מסריח) הקיצר אני בדילמה אם להשקיע קצת יותר ולקנות את אלה : http://www.omc.co.il/cart.php3?action=Add&IntCode=GEIL-512MPC3200-KIT&Count=0427092850 או לקנות ביחידה אחת : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0427092850 השאלה היא כמה יותר טוב להשתמש ב dual אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם קראתי במאמר הזה שפורסם פה של Athlon XP זה לא ממש יעיל אל תגידו לי כלום על החנות פשוט יש לי ליד הבית אחת וזה זמין מקווה שהבנתם מה הדילמה שלי , ואשמח לשמוע הצעו…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. שלום ח'ברה מה שלומכם? חבר מתכנן לקנות מחשב ונרתמתי למשימה כמובן. השימושים הם סרטי HD ומעט מאוד משחקים אם בכלל ולכן הגעתי למסקנה שה-720BE ייתן את המענה כאן. ההתלבטות היא הלוח ששם יש דרישות: 1) אין שום צורך ביציאות מסויימות אלא רק מאופציית ה-ACC שמאפשר בתיאוריה ליבה 4. משיטוט ברשת מצאתי שה-GA-MA770T-UD3P תומך באופציה והיה מוצלח גם בביוס F2C וגם ב-F3. בהתבסס על המאמר הזה: http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html הדבר מצריך זיכרון DDR3 שלא כל כך יקר יותר אבל השאלה היא האם הוא הכרחי? לפי ביקורות שונות אחוז השיפור לא מצדיק תוספת במחיר אבל אם זה הלוח היחידי שתומך באפשרות (במחיר הגיוני) הוא מוכן לקחת את ההשקעה הקטנה הזאת. השאלה היא האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by Xardas,

השאלה שלי היא האם צריך להתקין את הגירסאות הקודמות של הביוס לפני שמתקינים את הכי חדשה? כאילו.. אני צריך לעדכן את הביוס בשביל ה1950 שלי P5B Deluxe Release BIOS version 0804 1. Support conroe L processor 2. Update JMicron option rom 1.06.22 3. Modify CPU fan low limit speed from 800 RPM to 600 RPM 4. Implement ASUS CGI performance with ATI 1950 graphic cards אז קודם להתקין את 0711 או ישר את זאת?

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by bennash,

בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pin ,…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי לכולם חיפשתי בדחיפות את המעבד AMD ATHLON 3500 BOX אבל הוא יגיע לחנויות רק בשבוע הבא. בינתיים קבלתי הצעה לקחת את אותו מעבד אבל TRAY,כאשר אני אקבל גוף קירור יותר טוב מה-BOX. המוכר הראה לי את הגוף קירור של ה-BOX ,ואת הגוף קירור שהוא יביא לי.הגוף קירור שהוא יביא לי יהיה גדול ומאסיבי,וגם יותר טוב.<ראיתי את זה במו עיניי>. מה אתם אומרים לקחת את ה-TRAY עם הגוף קירור היותר טוב? ה-TRAY פחות אמין,או משהו? בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by ilanyr,

THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by Dvich,

יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T? ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים. האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1? תודה.

• 3 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.