מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד xp2500 והוא נעול אז אני רוצה לוח שאני יוכל להגיע איתו לרמות כמעט הכי גבוהות שאפשר אם המעבד הזה כאשר הוא נעול. קראתי הרבה reviews הבנתי שהכי טוב הוא לוח של gigbyte 7NNXP הבעיה הוא עולה 1000 שקל ... והתקציב שלי לא יותר מ 500 שקל ... אפילו לא 500 ו 50 אגורות.. מומלץ אפילו פחות... איזה לוח הייתם ממליצים לי ? (הייתי גם מעוניין לוח אם SATA- משאר הדברים כמו כרטיס כל וכל שטויות האלו שאני לא צריך..)
-
- 16 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לילה טוב . אני מחפש לוח-אם זול יחסית , ומצטיין כמה שיותר ב OC ל AM2 . בפני עומדות מס' אפשרויות - INFINITY NF-M2 סביבות 500 ש"ח . INFINITY NF ULTRAII-M2 סביבות 580 ש"ח . החסרונות של הלוחות זה חוסר התמיכה ב 800Mhz , והצ'יפסט המיושן יחסית . מישהו חושב אחרת ? לוחות אחרים יותר טובים ? # מה לגביי סדרת nForce550 ? קראתי עליהם ביקורות לא מחמיאות בקשר ל OC . # האם הכרחי להגדיל את התקציב ולהכניס את ה- Asus M2N-E ע"מ לקבל ביצועים נורמליים תחת OC ? תודה רבה וליל מנוחה .
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חוץ מP35 חשוב לי שיתמוך בDDR2 1066 וכן RAID 5. מתוכנן OC די כבד. לא צריך SLI. תודה.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום מחפש לוח p45 עם כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח אני לא צריך כרטיס מסך חזק אבל חושש מהשפעת כרטיס המסך על הזיכרון ה ram . תודה
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ה ASUS a7v333 שלי כנראה מת מחפש לו מחליף ראוי מוכן לתרום בתמורה את הלוח הישן :> וגם שני מחשבי 486 עם פוטנציאל לשקם אחד מהם
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם עם יציאת fiewire , שעולה ברמתו על ה965-ds3 מבחינת oc (או שווה ) ,מהחנות www.tms.co.il והוא יהיה בסביבות ה700 ש"ח... תודה .. עריכה: חשבתי אולי על הAB9 של אביט...?...האם הוא לוח איכותי ?...והוא יכול להיות תחליף טוב לגיגה בייט?.. כי הוא עולה 717 ש"ח. ואני יכול לקנות במקום. ב630 ש"ח את הds3 p965 , ולקנות עוד כרטיס חיצוני של firewire ב75 ש"ח...ככה שזה אותו המחיר+-...
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
מחיר אין הגבלה אבל אני רוצה משהו די זול שיש לו תמיכה לCore 2 Duo ושיהיה לו אפשרויות ופונטציאל טוב לOC להתחילמ500 עד 700 גג תודה
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם למעבד AMD שיתמוך לי ב SATA II שהיה בסביבות ה 800 ערכיה: אך הלוח הזה K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש לוח אם ל Intel Pentium 4 2.8GHz 512k 533MHz צריך שיהיה בו כרטיס קול, כרטיס רשת, לפחות 4 USB, לא צריך שיהיה בו כרטיס מסך, שיתמוך בזכרון מסוג DDR 400 MHz בבקשה אם אפשר דגמים מפורטים כדי שאני אוכל למצא עליהם מידע... במחירים סבירים מעל 400 ומתחת 900 (אפשר לחרוג קצת לכל כיוון)
-
- 15 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם עבור הI7-2600K שלי. יש לי אפשרות להשיג מחו"ל את הלוח אם של אינטל ב450 ש"ח. אני לא מעוניין בOC (אולי OC קל בעתיד, כרגע ממש אין צורך ) ולא מתכנן SLI/CF (צריך רק PCIE x16 אחד). רציתי לדעת האם זו עסקה טובה או שכדאי לי לקנות לוח אם של חברה אחרת בארץ. דבר נוסף, הסיבה שאני מעוניין בZ68 היא שאני רוצה לקנות גם SSD של 20GB ואז להשתמש בSmart Response על מנת להאיץ את הביצועים. האם השיפור בביצועים יהיה מורגש? או שכדאי לי כבר לקנות P67?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לוח אם למעבד אינטל P-D עם זכרונות DDR2 וסלוט ל-AGP תודה
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם קטן, סטנדרטי[P3 1000], שכל הכרטיסים למינהם צרובים עליו[מעבד, כרטיס מסך, כרטיס רשת], בגודל של 24 על 15 ס"מ לפחות... למודינג חמוד לממיר של Yes
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד E4400 בעל כרטיס מסך מובנה שיהיה מומלץ.. מחיר סביבות 500 ש"ח לא לאוברקלוק בהכרח. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם עם דרישות דיי ספציפיות למחשב שאמור לשמש בתור שרת סטורג' בייתי (שדרוג ממחשב ישן שבו כרגע 7 דיסקים חלקם SATA וחלקם IDE עם ספק אנרמקס ליברטי 400). 1. כמה שיותר חיבורי SATA+IDE לצורך חיבור מספר גדול של כוננים 2. 3-4 יציאות PCI לחיבור בקרים וכרטיס רשת במקרה ויהיה צורך. 3. כרטיס מסך פשוט ומובנה פה צריך רק משהו בסיסי כמו כן כרטיס קול בסיסי ביותר (אפשר אפילו בלי למרות שכולם כבר באים עם מובנה היום) 4. כרטיס רשת מובנה חזק כמה שניתן שיעמוד בתעבורה כבדה 24/7 זיכרון: 1GB DDR2 667MHZ מעבד: אני נוטה לכיוון AMD באופן כללי והייתי רוצה איזה מעבד בסוקט AM2 אבל אני פתוח להצעות הכי חשוב שיכנס בתקציב ויהיה מאוד יציב לפעולה מתמדת. זהו חוץ מזה אני רוצה גם מארז גדול ומותאם ל…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם + סטיק אחד של 512 איכותי מעבד כנראה הוא פנטיום D803 אני צריך לוח אם ושישאר כסף ל: מארז,ספק,צורב,דיסק קשיח. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני ככל הנראה הולך לקנות את המחשב בKSP. (אלא אם יש המלצות למקום אחר בירושלים?) בכל מקרה, אני מחפש לוח אם (ללא צורך בשדרוגים רציניים בעתיד - אולי רק רם אבל זו לא בעיה) ועל איזה רם אתם ממליצים בהתאמה? ככל הנראה כפי שהמליצו לי - אני הולך לקנות מעבד Core i5 2500. תודה, איתי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח (חריגה של עד 200 ש"ח) כרטיס מסך: AMD R9 270X ספק: 600W RAM: 8GB * יש לי 2x2GB + 1x4GB אז צריך לוח אם שיוכל להכיל את זה.. אני רוצה לוח אם איכותי (שיעמוד בתקציב), PCI-E 3.0 עדיפות למעבד אינטל (i5)
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הלך לי הלוח אם, מחפש אחד במקום רצוי שיהיה ברמה דומה עם אותה כמות כניסות, איזה לוח? (מעדיף ATX לא מיקרו) איפה למצוא, האם שווה להזמין מחו"ל? (מעבד 9300, זכרונות DDR2, כרטיס מסך QUADRO3500FX) תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים, היה לי לוח אם של Asus P5P800 סוקט 775 והוא נשרף. אני מחפש תחליף ללוח בעל אותו סוקט שיתמוך בcpu ובזכרונות. Intel CPU3.00 GHz 1M/800 04A Memory DDR 400 1GB תודה רבה, נמרוד טל
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם סוקט AM2 בעל הדרישות הנ"ל: - SVIDEO TVOUT - DIGITAL AUDIO OUT (SPDIF) לסראונד - כרטיס רשת וכרטיס מסך מובנים כמובן כמובן מחברה טובה, לא יקר, זמין בארץ ועם אחריות נורמאלית מיועד לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים בסראונד על גבי הטלויזיה עם TVOUT+SPDIF. כרגע אני יודע על הדגם Asus M2NPV-VM המעולה שנמצא ברשותי אבל אין אותו במלאי איפה שאני קונה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם ואין עליו יותר אחריות. אני צריך אחר כמוהו או דומה כדי להרכיב עליו את המעבד ושאר החלקים. הלוח הקיים: GA-M61PME-S2P כתוב עליו גם AM2+ המעבד של AMD 2.8GHZ ונראה לי חבל לקנות מחשב זול חדש ב 1300 ש"ח בעל אותם הנתונים כמו שלי אם אפשר להחליף רק את לוח האם. אין לי צורך בביצועים חזקים ובמחשב מתקדם שיעלה הרבה כסף. אז איזה לוח אם אני צריך ויכול להשיג היום כדי להחליף את הנוכחי. תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת. לוח שמתאים למעבדי AM3 (עם זכרון DDR3). עדיפות לATX מלא, אבל גם mATX בא בחשבון. אני לא מצפה לגדולות ונצורות, אבל אם הוא גם אובקלוקר סביר ו\או בעל פיצ'רים נוספים, אדרבא.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-