מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים.. 1 מהם למשחקים ו1 מהם לגלישה בלבד ואולי גם קצת צפיה בסרטים שתי המחשבים אותו מפרט פשוט אחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זה המפרט בגדול.. על איזה זכרונות אתם ממליצים? כמובן שאני אצטרך זיכרון שונה לכל מחשב כי אחד מהם משמש בסך הכל לגלישה לא? אני מנסה ללכת על משהו זול ושייתן תמורה רבה יש הצעות? עדיך מהאתר של KSP מכיוון שאני קונה מהם..
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח GA-945P-S3 לבין asus p5ld2 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
כדאי להוריד את הכי מעודכנים באתר (בשביל NF7 - SL REV 2) או שיש משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 412 צפיות
-
-
מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיל את הזיכרון שלי מ1GB ל-2GB.. עכשיו יש לי כמה שאלות... 1- המחשב שלי יעבוד יותר מהר ? וירגישו את זה תוך כדי עבודה במחשב? 2- זה יעבוד יותר מהר גם במשחקים? 3- האם בכלל כדי להגדיל ל2GB ולא ל-3GB...(יש לי XP).. טוב אז עכשיו קבלו את הפרטים של הלוח אם והזיכרון שלי. ואם אפשר תגידו לי איזה זיכרון מתאים לי מהחנות הזאת ---> www.ksp.co.il תודה רבה ומקווה שתענו את כל השאלות.. חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש איזה בעיה עם המעבד הזה ? האם קיים HT במעבדי P4 2.53 ? עידו
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Pqi 512MB PC3200 400 Mhz 2.5-3-3-7 Amd Mobile 2500+ NF7-S TT Extreme Volcano 12 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן, הבעיה היחידה היא שיש לי כבל שאין לי מושג למה הוא משמש וכך כתוב: SATA SERIAL IDE CONNECTORS TWO HEADERS SUPPORT SERIAL ATA IDE HDD DEVICES...... למישהו יש מושג במה מדובר? זה כנראה לא משהו הכרחי כי המחשב עובד יפה מאד בלעדיו.......
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב ביום שישי עם המעבד Q8200 לאחר בדיקה נוספת פה ובעוד מקומות הבנתי שהוא לא משהו... יחסית ל Q6660 וגם המחיר שלו די מוגזם (בחנות נאמר לי שכבר לא מוכרים יותר את Q6600 ) האם כדאי להחליף ל E8500 (אני לא מתכוון לעשות OC) או דברים כאלה והמחשב נועד לקצת משחקים עריכת תמונות ולא מעבר... או שאתם ממליצים על מעבד אחר.. (בתקווה שיסכימו להחליף לי ברגע האחרון) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים אני צריך זיכרון בגודל של 1GHZ לא אכפת לי שזה יהיה בשני סטוקים, כמה שיותר זול יותר טוב. צריך שהזיכרונות יהיו טובים כי זה מיועד למשחקים. המפרט שלי למטה, הלוח אם שלי ישן והוא בלתי מזוהה. התקציב בין 300-500 ש"ח אני חוזר חשוב שיהיו זיכרונות טובים. תודה
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
האם מערכת של ווינדוס xp 32 ביט יכולה לנצל 4 ג'יגה זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
סליחה על הבורות (בתמונה מתחת לחשמל המרכזי של הלוח) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שאלה בקשר למעבד של חבר שלי יכול להיות P3 333 גיגה הרץ? ואם כן הוא יחזיק XP?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך BENCH לRAID 5 ללוח אם שלי ונוסף של eVGA - X58 SLI LE. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה חדש יחסית ויש לי 2GB זכרון אני רוצה להוסיף 4GB זיכרון למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג זיכרון יתאים למחשב שלי בגלל שאני לא יודע איזה לוח אם יש לי והכל.. פרטים יחידים שיש לי על המחשב זה שהוא E6600 אני יודע שהכרטיס מסך זה geforce 8800GTX ואני לא יודע איך לבדוק איזה זיכרון יש לי ומה יתאים .. אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב של 4GB ומהיר שיתאים ?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
למעבד amd 3000 939 תודה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני ממש חדש פה.. לא יודע אם זה קשור לפה,אם לא מצטער מקסימום תעבירו שאלתי,האם אני יכול לקחת שתי מחשבים בנפרד,שתי מארזים יעני והכל,בערך אותה חומרה ולחבר את שתיהם שייחשבו כפול מזאת אומרת ייחשבו כפול? זאת אומרת ,שנאמר יש לי מחשב אחד: פנטיום 4 עם 2800MHTZ,ו200GB כרטיס מסך לא משנה,לוח אם אסוס זיכרון 512 קינג סטון 400 DDR ואחד פנטיום 4 עם 1800 מגה ארצ,ו10GB,ו256MB לא משנה של איזה חברה,SDRAM.. בקיצור,שאלתי האם ניתן והאם בכלל זה קיים לקחת שתי מחשבים בנפרד,להשים אותם אחד ליד השני,אם איזשהי תוכנה או משהו כזה שייפעלו כפול זאת אומרת,אני אקח את המחשב היישן וייחחבר לחזק,ואז החזק שלי יעבוד עוד יותר חזק,ואז יהיה לי פשוט שרת רציני .. יעני זה יעבוד הכל כפול,יהיה כמה זכרונו…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אם אני אפעל לפי המדריך הזה: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm צריכה להיות בעיה? אני מפחד לפגוע במחשב, אני רוצה להיות בטוח שכלום אבל כלום לא ייקרה למחשב. כמו כן, יש מישהו שניסה את זה? זה מהאתר של DFI, לא נראה לי שז יכול לפגוע לי במחשב, אבל בכל זאת, להיות בטוח...
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קונה מIQPC - מפרט בפרופיל. מחיר שווה, חשבתי לרדת במחיר למושקין 1000 אשמח לתגובות אם כדאי או לא, כמו כן המלצות חלופיות עד 600 שקל.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב חוזר ההענות לנושא הקודם אני אנסח מחדש ואוסיף אתמפרט המחשב, אולי עכשיו תיהיה הענות, תודה. אז ככה חבר שלי ביקש מימני לבנות לו מפרט למחשב בתקציב של עד 2.5K. ביקשתי עזרה במפרטי מחשב הם עזרו לי מאוד והפנו אותי לכאן בכדי לקבל יעוץ לגבי לוח אם. הלוח אם שהמליצו לי שם זה Asus M2N-VM DVI ויש לו כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, חבר שלי לא צריך כרטיס מסך מובנה. לכן הנני מצרף את מפרט המחשב ותייעצו לי בבקשה איזה לוח אם כדי לי להמליץ לו אך עדיין שלא יחרוג מהתקציב של 2.5K. מפרט: http://tms.co.il/preview/spec/ktl3xgmu[br][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:25:41 מה דעתכם על הלוח אם הזה Gigabyte M52S-S3P AM2 למפרט שהצגתי למעלה. בנוסף רציתי לדעת אם שתיהם באים עם כרטיס רשת מוב…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חברים אני צריך תעזרה שלכם נשרף לי הלוח אם ואני חייב להביא חדש הנתונים שיש לי כרגע לוח אם : asus p5gc-mx מעבד : intel e4500 כרטיס מסך: gf 8600 gt 1024mb ראם : 2GB DDR2 אני רוצה להביא לוח חדש ולא אכפת לי גם להחליף תכרטיסי זכרון אני מניח שצריך גם ספק חדש שיתאים תודה לעוזרים ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-