מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני רוצה לעשות אפדייט ללוח אם לכרטיס מסך וכל מה שאפשר לעשות אז ככה איך אני בודק איזה חלקים יש לי ומאיפה להוריד אותם וזה הפורום נראה לי שהכי התאים לשאלה שלי
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
השאלה הנצחית - מה עדיף אינטל או AMD. לאור ירידת המחירים המשמעותית במעבדים התקציביים אני חושב לשדרג למחשב חדש. אבל אני עדיין מחפש להיות בתג מחיר של 3500. הבעיה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה מהדור הישן של אינטל לעומת חד ליבה של amd. בדקתי בנצ'מרקים ונראה שלרוב יש יתרון לאינטל על פני amd במעבדים שציינתי בכותרת אבל : א. מה עם פליטת החום ? לא עדיף amd ? ב. אולי דווקא אינטל בגלל ארכיטקטורה של כפול ליבה ולקראת יציאתה של הויסטה שאמורה לתמוך במעבדים אלה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם - מתוך כוונה שהמחשב הזה אמור להיות מחשב שבו אני אעשה שימוש לצרכי מולטימדיה (ישומים גבוהים ונמוכים כאחד למשל עריכה בפרמייר ועיצוב אתרי אינטרנט), אבל לא למשחקים. וכמובן לישומים משרדיים, א…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לחבר. הכל עדיין באוויר ולכן אני עדיין לא מעלה פוסט לפורום של מפרטי מחשב, אבל גם זה יגיע בקרוב. בינתיים אני מתעסק בזיכרונות ולוחות אם. אז ככה - אני צריך לוח אם עד 600 ש"ח שיתמוך ב E6300/E6400 (עדיין לא הוחלט), אני אישית אוהב את הצ'יפסט של Nvidia אבל לא חובה שזה מה שיהיה. ושאלה על זכרונות, אני ככל הנראה שם במפרט זכרונות מסוג DDR-II וראיתי ש CL של חלקם גבוה מאד 4.5-5, המחשב נבנה כדי להריץ משחקים חזק, אז האם ה CL הזה משפיע באופן רציני על ביצועי המחשב? אם לא, איזה זכרון בגודל 1 ג'יגה כדאי בסכום של 400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה לוחות יצאו גם לשאר החברות עם הchipset החדש של nvidia אני מחפש לוח חדש מעדיף לא של אסוס
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם יש עדיפות לאחד על השני ? ההתלבטות היא בין בורד זול של MSI עם H61 לבין יקר ומאובזר קצת יותר של GIGABYTE עם H55 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני בונה מחשב ישן יחסית (לצורך מחשב DVR / לאינטרנט זה מספיק). ברשותי 2 סוגי מעבדים ומתלבט מה יותר טוב מבין השניים מעבד אינטל E6420 Core Duo 2 2.13Mhz/4M/1066Mhz מעבד אינטל דואל קור Intel D 3.4Mhz/4M/800Mhz מה דעתכם? תודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הזכרון הזה בעיקר לאוברקלוקינג האם עשיתי נכון גם תתחשבו ביחס עלות מחיר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=429&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773&
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אירוע ההכרזה של המתחרה AMD עבור המעבדים הביתיים החדשים שלה מדרבן את אינטל לספק קצת יחס לתוכניות האישיות שלה עבור התחום - עם תוספת תמיכה מבורכת ב-PCI-Express 4.0 בתור הכותרתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי טוב אני יכול למצוא עד 550 ש"ח למחשב AMD? יש לציין שאיכות הסאונד חשובה לי, מפרט המחשב שלי הוא 4500 ואני לא עומד להשתמש ב-SLI. זה מה שמצאתי בינתיים, כשכמובן כל הצעה אחרת תבוא בברכה: - ASUS M2N-E - Gigabyte MA69G-S3H
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה היתרונות או החסרונות בצ'יפסטים i845G ו- i845E חוץ מהכרטיס הגרפי שיש ב- i845G ואיזה מהם כדאי לקנות ? בתודה מראש. רוני.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2 גיגה ראם אני רוצה להוסיף עוד גיגה או 2 ..מה אתם יכולים להמליץ לי? Memory Module(s) Memory Module : Kingston 9905316-005A04LF 1GB DIMM DDR2 PC2-5300U DDR2-666 (5.0-5-5-15 3-20-5-3) Memory Module : Kingston 9905316-005A04LF 1GB DIMM DDR2 PC2-5300U DDR2-666 (5.0-5-5-15 3-20-5-3)
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות עוד סטוק של 4GB RAM כרגע יש לי כבר אחד של 4 אני ר וצה שיהיה 8 עכשיו השאלה שלי זה הסטוק שיש לי ולקנות עוד אחד זה ממש לא ביזבוז אז אין לי בעיה אפילו לקנות עוד 3 סטוקים אבל אין לי מקום חחח(לא יודע עם זה גם אפשרי) אז לשאלה כן, רציתי לדעת עם יהיה לי עוד 8GB RAM הביצועים שבדרך כלל מעמיסים את המעבד ירדו ממנו קצת? אני צריך יענו שיהיה פחות ביצועים על המעבד וקצת יותר על הראם אז חשבתי שזה יכול לעזור אבל אני לא בטוח, כי אני לא מבין גדול, תודה על העזרה(:
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והדיסק הקשיח.. בנוגע למעבד אני צריך מעבד בסיסי שיפעיל לדוגמה GTA IV או prototype 2 בצורה טובה, כרגע אני משתמש ב core 2 due 6300 1.8 ghz יש לי תקציב למעבד עד כ 700 שקל.. בנוסף שאלתי היא במידה ואחליף מעבד אצטרך להחליף לוח אם? כרגע אני משתמש בלוח האם של GA-965P-DS3 gigabyte תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היו לי 4 סלוטים של זכרונות ואחד נהרס לי ניתן לעבוד עם 3 סלוטים מבלי שיזיק לעבודה הרגילה של המחשב?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על העזרה! לא הבנתי פשוט מה שרשום באתר של אסוס.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
האם זה נכון שבזכרון ddr 2 התוכנה מראה רק חצי מהתדר,כלומר: רשום לי 266 mhz ובפועל יש לי 533?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
לא משנה עם intel vs amd המחשב הוא לאינטרנט בלבד וגם הורדות וקצת סרטים בלי משחקים.... עד 1500 ש"ח עדיף 2 גיגה זיכרון..... תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בביצועים בין כרטיס אחד או שניים על אותה כמות זיכרון חוץ מהשידרוג העתידי. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מה עדיף. תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד פשוט+... בסגנון אינטל I5 או I7, כונן SSD של 256 GB.. הבנתי שכדאי לחכות למעבדים מדור 8, אבל נכון לעכשיו אין כל כך מבחר, לדל יש רק מחשבים של 2in1 מהסדרה הזו, וגם כן עם מקלדת לא מלאה. לאסוס אין בכלל, ולHP יש 2 מחשבים בודדים עם מעבדי דור 8, מה שמשאיר אותי עם האופציה הזו בלבד. מתי אמורים לצאת עוד מחשבים עם מעבדי דור שמיני, יש צפי לאיזה דגם מסוים ? (מהחברות שצוינו למעלה ?) או אפילו להערכתכם ? חודש ? חודשיים? ועוד שאלה שאולי קצת לא קשורה.. חיפשתי את הדגם הספציפי הזה של HP ביוטיוב (גם את הסדרה עצמה ולא רק דגם ספציפי) .. משום מה המחשב לא מופיע בכלל, שום סרטון - לא REVIEW ולא UNBOXING, שזה קצת חריג…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מליק את המחשב יש לי סמל הזה http://img329.imageshack.us/img329/1475/114dzj.jpg איך אני מבטל אותו בבאיוס ברשותי יש לוח אם GA-EP43-DS3L מתוצרת גי'גה בייט
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום שלום, קודם כל, פעם ראשונה שלי בפורמים, אני חייב לציין שזו קהילה נפלאה D-= אני מתכנן כבר כמה חודשים על מחשב חדש, וחשבתי על משהו... האם אפשרי שבלוח אם, יהיו שני מעבדים שהם HT? למשל 2x P4 3.06 HT = 4x P4 1.5 = computer with 6GHZ ....... דבר כזה יכול לעבוד??? או ש-HT זה מעבד אחד בלבד???
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
כמו שכתבתי בכותרת ראיתי דגמים של זכרון מבית G.skill ולכל אחד סיומת אחרת... כגון: ripjaws, value, NT , Eco, Nq , HK רציתי לדעת מזה כל אחד? מה ההבדלים? ואם יש הבדלים של וולטים אז למה זה? ולמה זה משמש?? בנוסף ראיתי שאם אתה רוכש 2 זכרונות בניפרד של NT בתדר 1333Mhz עם CL 9-9-9-24 אז זה עולה 468 בניגוד אם אתה רוכש זכרון כפול Ripjaws בתדר 1333Mhz עם אותו CL של אותו חברת זה עולה 617 למה זה? מה ההבדל ביניהם? להלן הקישורים לזכורנות: http://skypc.co.il/pl_product~F3-10600CL9S-2GBNT~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm תודה רבה לכל העוזרים!!! אם יש מענה לשאלות אלו בנעוץ או במאמר אז תפנו אותי כי חפשתי ולא מצאתי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-