מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, חיפשתי זכרונות כאלו, ומצאתי שני סוגים שאני מתלבט ביניהם, לפי הגודל: של 512, בד"כ ב dual. הבעיה היא שבלוח שלי יש רק 3 סלוטים, וזה די בזבוז של מקום מצד שני ה-1GB תופסים פחות מקום, אבל קצת מפחיד אותי לקנות כ"כ הרבה זיכרון על סטיק אחד. בעצם מה שאני שואל היא מה דעתכם המלומדת? ועוד שאלה שקשורה לנושא: אני מחפש חנויות בחו"ל לקנות מהן כי הבנתי שזה יוצא זול בצורה משמעותית...אז אלא אם הבנתי לא נכון...יש המלצות על חנויות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום נציגי האתר The Inquirer מדווחים שהמעבדים שיצאו ב 6 ביוני, Athlon 64 FX-62 ו Athlon 64 X2 5000+ יופיעו רק בתושבת AM2! זה אומר שהמעבדים הכפולי ליבה האחרונים לסוקט 939 הם AMD Athlon FX-60 ו AMD Athlon X2 4800+... וזה אומר שכל מי שיש לו S939 יחשב לדור הקודם כידוע, FX-62 יהיה בעל מהירות 2.8GHZ וה X2 5000 יעבוד על 2.6GHZ... למרות תאריך היציאה של סוקט AM2, יכול מאוד להיות שהמעבדים יופיעו גם לפני...
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, (פתחתי ת'רד זהה בפורום המפרטים- ואני לא יכול למחוק. אז אם צריך בבקשה תמחקו אותו). OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. Undecided בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות לעצמי מחשב משחקים חזק, כזה שגם יחזיק שנתיים לפחות. התלבטות הקשה שלי היא לגבי המעבד. האם לקנות AMD עם ליבה אחת חזקה, או ללכת על ה-Intel 920? או בכלל האם כדאי לחכות קצת ל-Intel Pentium-M , כי אחרי שהוא יצא ה- Pentium-D יהיה מיושן.... התקציב לא ממש בעייתי, אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משקיע 6000 ש"ח(920), קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב בביצועים מאשר מחשב ב-4000 ש"ח (AMD 3200+ venice) . יש עצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד אינטל פנטיום 3 866 מה"ץ זיכרון 128 מגה generic לוח אם לאינטל vga\sb 815 easton deaa סי די 48*aopen דיסק קשיח 30GB 7200 IBM כונן 1.44 brand מודם קריאטיב blaster המחשב הוא בעיקר לשימושי אופיס (לא משחקים ודברים כבדים). חשבתי שכדאי להוסיף זיכרון כי המחשב איטי (בכל זאת 128 מגה...) ובעבר כתבתם לי שצריך זיכרון SDRAM , הבעיה היא שבחנות המחשבים אמרו שעדיף במקום להשקיע בהוספת זיכרון (ובמיוחד SDRAM שכבר קשה למצוא לטענתם) להחליף מעבד ולוח אם. מה דעתכם? הרי להחליף מעבד ולוח אם זה בסופו של דבר כמו לקנות מחשב חדש, לא מיותר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי לוח אם -p5ad2 delux מצד שמאל למעלה יש 2 חריצים קטנים למה הם משמשים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/2006/01/maxtor_diamondm_1.html
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חברה זה ממש דחוף..אני חייב לדעת מה אתם חושבים על הלוח הזה וכמה הוא שווה לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עים 3 סלוטים לזיכרון עכשיו שתיים תפוסים של ידי שני זכרונות של 256 מגה של a-data האם אפשר להוסיף סטיק של 512 וחייב שהוא יהיה של אותו חברה והאים יהיה שיפור ניכר בביצועים אם אפשר להוסיף אז תמליצו לי על זיכרון של 512
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
יש במחשב 4 סלוטים כולם תפוסים 512X4 הזכרונות הם KINGSTON DDRII 533 הם עובדים בדואל צאנל בסלוטים 1 ו3 יש דגם אחד ובשניים הנוספים משהו קצת שונה (עדיין קינגסטון הדגם קצת שונה) כמה זה מזיק? זה הורס את הדואל צנל? ב CPU-Z כתוב שהפריקונסי הוא 266 וזה מוזר (מצד שני הCPU-Z גם חושב שהזכרונות הם של סמסונג) אך אני יודע עם אני בT1 או בT3?(ואך משנים את זה?) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אם כבר קונים DUAL CORE של איזה חברה עדיף? (המטרה שלי למשל היא משחקים) שמתי לב שAMD לא כל כך זולים בקטע של כפולי הליבה אז......... וחוץ מזה, למרות שזה קשור, - האם אפשר לשים DDR2 בלוחות האם תואמי AMD? ממה שהסתכלתי נראה לי שלא, וגם ראיתי שהם לא תומכים מהיריות של זכרונות מעל 400. אני צודק? אם אני לא יודע מה אני מדבר אז סליחה.......
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם asus p4b266c עם מעבד פנטיום 4 1.6 סוקט 478. אני מעונין בהמלצה לשידרוג לוח אם שיתמוך בסוג מעבד זה ב agpX8 וזיכרונות של ddr 400 ומטה. התקציב שאני מוכן להקצות הוא עד 400 שקלים ללוח ללא כרטיס גרפי מובנה. השידרוג יחזיק אותי עד לקניית מחשב חדש בשנה הבאה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20060213PR218.html אחלה הורדת מחירים מצד אינטל
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
הציפיה היתה לתמיכה ב DDR2 677 מקור http://www.theinquirer.net/?article=29716
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד טוב יותר ל משחקים AMD או INTEL והאם כדאי לקנות DUAL CORE של אחת מהחברות??
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני לא יכול להבין את המספור של INTEL למעבדים שלהם... אני מתכוון ל 620, 820 , 920 וכו'... מה אלא? תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
- אחריות לכל החיים - CL 2 - PC3200 - 1G (בדואל) - אפשרות חריגה\נסיגה של 200 שח * לבדיקת תאימות : מעבד ווינצסטר 3200+ לוח MSI NEO2 P * לא מיועד לאוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשעה טובה את הסמפרון 3000 939 עם לוח DFI NF4 ULTRA עם 1G זיכרון ( dual ddr ) והרצתי תוכנה peformance test מה אני אגיד לכם ה xp 2400 הישן הרבה יותר טוב מה sempron 3000 עם רק 512 מגה זיכרון בלי דואל זיכרון עם לוח גיגהבייט ga- 7vrxp פשוט מעבד עגלה לעומת הXP הישן והמעולה
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה, האם מעבד ATHLON 64BIT 939 שהסטפינג שלו הוא: 0602EPMW שזה אומר שהוא ממש חדש, יכול להיות סטפינג E3 ? כי מאיפה שקניתי אותו רשום שזה E3 וזה מוזר לי, כי לפי מה שאני יודע ה E3 כבר לא מיוצר וכרגע מיוצרים E4 שחדשים מ E6... שוב השאלה אם הגיוני הדבר ?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יצא לנו לראות הרבה מידע על הסוקט החדש של AMD, סוקט AM2... Socket AM2 במקום ה M2 ורשימת מעבדים קטנה: מעבדי סוקט AM2 כבר יופיעו בפברואר: ציפסטים חדשים של NVIDIA עם תמיכה בסוקט AM2: מפרט טכני של מעבדי SEMPRON בסוקט AM2: ועוד... אבל עדיין לא היה ברור לגבי תאריך היציאה המדוייק (ניחשנו שזה יהיה ביוני...) אתמול האתר The Inquirer דיווח שתאריך היציאה הוא 6 ביוני התאריך הזה מציין את הזמן בו אפשר יהיה לקנות את המעבד... אבל גרסאות מסויימות יצאו לפני התאריך הזה... יכול להיות שכבר בסוף החודש הזה... :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! 1.איזה מעבד עדיף 2.8 dual core של אינטל או 3.2 64ביט של אינטל? 2.האם כל מעבד כפול ליבה פועל ב 64 ביט? תודה רבה!!! ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-