מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא ידיע חדשה עם תמונות על Opteron socket F, לחצו על הקישור ותראו... הסוקט F תגיע עם 1207 פינים והיא תתמוך במעבדים עם 4 ליבות !!! בנוסף הסוקט תגיע עם מנגנון החזקה חדש למעבד. הסוקט החדש תעביר אותנו ואת AMD לסגנון LGA החדש כמו באינטל, כאשר הפינים יהיו כבר בסוקט ולא במעבד, דבר שיחסוך מצבים בהם קורא שמתעקמים הפינים למעבדים ונגרם להם נזק, וגם חיסכון בעלות הפיתוח של המעבד . הסוקט תהיה בשימוש למעבדי Opteron החדשים שאמורים להגיע עם 2 ליבות ו 4 ליבות ימים יגידו ואולי נזכה לראות אחרי סוקט AM2 גם סוקט כזה למחשבי PC, עם תכנון חדש שכזה.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי סטיק של (twinmos twister (400mhz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד אחד אבל ה twister שיש היום בחנויות הוא לא מאותו דגם והוא הרבה יותר יקר ,בחנות היחידה שמצאתי אותו במהירות 400mhz הוא נמכר עם שבב BH5 . יש למישהו רעיון איך להוסיף זיכרון בלי להסתבך עם בעיות של חוסר תאימות?
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות מעבד כפול-ליבה לסוקט 775, האם אני צריך לוח אם ספציפי שתומך בכפולי ליבה או שכל לוח בסוקט המתאים יתמוך במעבד?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
Hello again =) לאחר שחברי הפורום(בעיקר ליאור) הציעו לי לרכוש לוח של ASRock 939Dual SATA2 אשר תומך בAGP וגם PCIX בתושבת 939 ומעבד 3000AMD Sempron 64BiT בתקציב של עד 1100 שקל -----> ניתן לקרא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=168682.0 התחלתי לגשש ברשת במטרה למצוא סיקורים והשוואות על המעבד הנ"ל , והגעתי למסקנה כזאת : ראשית כל מעבד athlon 3.064bit עולה 1000 שקל בערך(תושבת-939) - הסאמפרון בתושבת 939 אשר נזכר למעלה עולה משהו בין 550-600 שקל. עכשיו ! הביצועים בין השניים גדולים במשחקי מחשב לטובת האטלון לפי ההשוואה הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000_8.html (תראו בבאטלפילד 2 כמה ההפרש גדול למשל.. או ב HL-2 ..) למרות שהסמפרון …
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה מזה MMX-SSE-SSE1-SSE2 ? בבקשה בלי לינק לויקיפדיה באנגלית תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מעבדי Yonah הם מעבדים למחשב נייד או מחשב רגיל? אילו מעבדים של הדור הבא של אינטל הם למחשב רגיל? תודה לכל העוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לוח ASUS A8V-E SE או gigabyte k8nmf-9 . הלוחות ממבצעי ksp . מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום רב!, כפי שחלק מכם ראו את הת'רד שרשמתי שהלוח שלי לא מקבל יותר מסטיק אחד של זיכרון בשימוש, נמאס לי ממנו ואני הולך להחליף את הלוח שלי בלוח חדש, הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&model=233&modelmenu=1. עכשיו אשמח לשמוע הצעות אחרות או איך הלוח הזה. אני הולך להכניס את המעבד שלי ללוח הזה ולהוסיף 1גי'גה זיכרון מינימום. הייה הבדל לטובה או לרעה? אני יודע שזה לא לוח מתקדם במיוחד. הלוח הנוכחי: GIGABYTE K8NPRO 754 תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
-
מי שיעזור לי גדולל
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, הודעה ראשונה שלי פה,נעים להכיר אני מתכוון לקנות מחשב חדש מתישהו בקרוב וההחלטה הראשונה שאני צריך לקחת היא אם ללכת על מערכת מבוססת AMD או אינטל. באיזשהו אתר (שלא קשור ישירות למחשבים) טען מישהו ששילוב של מעבד AMD ו-win xp sp2 הוא שילוב בעייתי שגורם לחוסר יציבות. ציטוט מדבריו של הבחור:"במעבדי AMD 64BIT וכשמותקנת מערכת הפעלה XP ביחד עם SP2 , אכן יש בעיית יציבות של מערכת ההפעלה (לא אכנס לפרטים אבל זה קשור עם סריקת זכרון כאמצאי הבטחה ב SP2) , זה לא חמור ולא בלתי ניתן לפיתרון אבל זה שווה התייחסות .." זה נשמע לי קצת משונה כי עד היום לא שמעתי על העניין בשום מקום אחר. מה אתם אומרים,יש אמת בדבריו של הבחור? ובכלל,האם יש נכון להיום איזושהי בעיית תאימות עם מעבדים ש…
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איזה מעבד יש לי אם הוא 64 ביט או 32 ביט אנא עזרו לי לפי התמונה הבאה של CPUZ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום איזה זיכרון עדיף ללוח אם gigabyte 81945p-g ומעבד p4 2.8 dual-core ה- ?512MB Supertalent? במהירות 667 - X2 או ?512MB Kingston?? במהירות 533 - X2 ה- Kingston עולים 50 ש"ח יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה עובד על מערכות האיקס86,זה יעבוד גם על AMD? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הוא של ABIT אשר נושא את שם הקוד "DAN 5up4too1" הלוח תומך ב DDR2 במהירות של 1066 MHZ וגם ב PCI-E במהירות של 32X (כנראה הכוונה ל 2 של 16X) ושאר ירקות ופירות מקור http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=11853&catid=2
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
הי אני צריך עזרה בבחירת לוח עבור AMD DUAL CORE X2 3800 אינני צריך תמיכה ב-SLI (לא נראה לי שאני אקנה עוד 7800GT אחד :-*) לא נראה לי שבזמן הקרוב אתעסק בOC אבל מי יודע חובה SATA2 כמה שיותר USB עדיף 2 כרטיסי רשת (אך יכול להסתדר עם אחד) עדיף שיהיה FIREWIRE (אך גם זה לא קריטי, אם אצטרך אקנה כרטיס) מכל מה שבחנתי נראים לי אלו 3: 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. ASUS A8N-E השאלה האם יש משהוא טוב מאלו? האם כדאי לשלם עבור דגמים יקרים יותר (2,3) או ניתן להסתפק באופציה 1? בעצם האם יש הצדקה למחיר גבוה ? במה שמתבטא? תודה וראש
-
- 26 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פונה פה לעמרי. בתור מנהל הפורום אני נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בהמלצות שלך ושל ליאור על מעבדים כפולי ליבה. עכשיו מה שלא מסתדר לי זה איך בתור מעריץ של המעבדים האלה, אני רואה שאתה מוכר את הכפול ליבה שלך.... אני מקווה שלא הגעת למסקנה כי הייתה טעות בידיך. או שיש טעות בידי.... ממתין לתשובה :-\
-
- 46 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש... התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר) בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZ קריטוריונים: בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל) בעל מינימום 4 חריצי PCI-E בעל מינימום 2 סלוטים לזיכרון שיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?) וזהו בעיקרון... זה ממש חשוב בשבילי... המלצות יתקבלו בברכה
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-