עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמו בכותרת, מה ההבדל בין הלוח Gigabyte K8NS לדגם אולטרה שלו? משהו מהותי, כגון ביצועים וכד'? - תודה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by ORrrr,

קניתי זכרון SpecTek 256MB DDR cas 2.5 PC2100 ב200 ש"ח+- מישהו מכיר? אהה... ובאותו הקשר עכשיו אני רוצה להקטין את הזכרון הוירטואלי כי יש לי יותר זכרון (256->512) אני יודע לאיפה הולכים כדי להוריד את זה אבל מה אני מוריד ולכמה?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by swisaman,

היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. לכל מי שיש את הNF7 של ABIT רציתי לדעת אם יש אפשריות ע"י גאמפרים , ביוס או כל צורה אחרת לנתק את הלד האדום שהוא יחסית חזק כך שאם אני יחבר את החשמל הוא לא ידלק?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by nec_000,

https://www.youtube.com/watch?v=ZtYTPcshyA0 בהדגמה הזו עשו הכל על מנת לשנמך את המכונה של naples , בכלל זה הורדת תדר הזכרונות וצמצום מספר הליבות מ- 64 ל- 44 ומהירות הזכרון ל 1866mhz, הכל רק בכדי ליישר קו למכנה המשותף הנמוך יותר של- xeon ולהדגים, שגם אחרי השוואת כל הפרמטרים הללו, הוא עדיין מכסח ל- xeon את הצורה ומניב פי 2 ביצועים. ברור שאם ה- naples עובד על כל 64 ליבותיו ועם זיכרונות בתדר 2400 (במקום 1866) נוצר מצב חמור של- xeon אין סיבה להראות את פרצופו עוד. זהו שוק מעבדי ה- data center הכי גדול, כבד, וחשוב ליצרניות המעבדים - השוק שבו הן עושות את המיליונים הכבדים שכן בו הרווחיות האחוזית היא הגבוהה ביותר והוא השוק העיקרי שב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חברת Chuwi ממשיכה לספק לנו הצעות בלתי צפויות בהתבסס על המעבדים המוזלים של אינטל, כשהפעם היא שמה לה למטה להילחם ב-MacBook Air ודומיו לכתבה

7. Started by bg1987,

דיברתי עם חבר, והשיחה התגלגלה למחשבים שלנו, שאלתי אותו איזה מעבד יש לו והוא אמר לי Q6600, רציתי לדעת אם זה G0 או לא אז ביקשתי ממנו להוריד CPUZ ולשלוח תמונה רק לי נראה מוזר שהmultiplier הוא 6? ולא 9? אמרתי לו שיתקשר לחנות וישאל אותם למה זה מציג לו תוצאות כאלה מישהו נתקל בכזה מקרה בעבר? (לא מצאתי משהו בגוגל)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by mazinya,

מה ההבדל בין ה Gigabyte MA78GM-US2H לבין ה- Gigabyte MA78GM-UD2H? מבחינת פרטים טכניים לא ראיתי הבדל. האם יש עדיפות לאחד על פני השני?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. רכשתי שניים של קינגסטון ושל שניים סמסונג CL5 667 האם זה משנה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Dano,

שלום אז אני מתכוון לקנות במחשבי החדש מעבד AMD 3000 סוקט 754 ווהלוח החדש נ-פורס 4 שיותאם לסוקט שלי... עכשיו השאלה שלי היא: א. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 6600gt והוא צריך חיבור PCI-E לכן אני לוקח את הכרטיס הנ"ל, אני הבנתי שיש אפשרות לSLI אם תוכלו להסביר לי מה זה והאם כדאי ומשתלם לי לקחת לוח שהוא Nforc4-SLI... ב. האם כדאי לי לעבור לסוקט 939? האם זה משפר המון בביצועים? ואם לא אז אני יישאר עם הסוקט הרגיל שלי.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by Zil,

שלום רב, ברשותי HTPC עם המפרט הבא (סליחה מראש, אני רושם מהזיכרון) - AMD X2 Dual Core BE-2400 (2.3Ghz) GIGABYTE MA78GM-S2H 2Gb 800Mhz memory Seagate 500Gb / 7200 / 32Mb מארז H6 סרטי 720P רצים מעולה עם פעילות מעבד נמוכה, סרטי 1080P רצים סה"כ בסדר - אבל לא מושלם. סרטי QT של 1080P בכלל מקרטעים, האם כרטיס מסך חדש יותר יכול להאיץ ביצועי HD? איזה מומלץ? האם כדאי לשקול שדרוג למעבד? (לקחתי בזמנו מעבד חלש מידי?) אשמח לחוו"ד והצעות שדרוגים עד 1000 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Noodlez04,

יש לי שאלה בקשר ללוח אם הזה: Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3307&ProductName=GA-H57M-USB3 רשום בו שיש בו Onboard Graphics. מה זה אומר? שהוא מגיע עם כרטיס מסך מובנה, או יציאות מובנות לכרטיסי מסך התומכים ביציאות אלו? ואם זה כרטיס מובנה, האם אפשר לשים אחד "חיצוני" ושהוא זה שיעבוד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אני דיי מתלבט. כרגע יש לי 2x256 PC3200 של Hynix (אם זה מענין מישהו - HYMD232646B8J-D43, אני מאמין שהם לא מדהימים 3-3-3-8 אם אני לא טועה). הקטע הוא שיש לי 350 ש"ח למטרת הוספת זיכרון, ואני מתלבט האם להוסיף עוד 2x256 (שאני מקווה שיעבדו במהירות נורמלית ולא במהירות של הזוג הראשון) או רק 1x512. מצד אחד זה כנראה יאיט את העסק (השלושה יעבדו בנפרד [single channel]), מצד שני זה יאפשר לי להוסיף עוד זיכרון בעתיד (עוד 512). אז מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  14. Started by fastidious,

היי לכולם, אני רוצה לקנות זכרון Dual DDR2 (של שני ג'יגה) ללוח אם GA-G33M-S2 והבנתי שיש בעית התאמה בינו לבין זכרון OCZ PLATINUM 2G 800MHz. מישהו יודע אם זה נכון? ועל איזה זכרון הייתם ממליצים במקומו בטווח ה-350 ש"ח? (שמעתי על חברות שלא היכרתי כמו Geil, G.Skill, mushkin... מישהו מכיר?)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by amirn,

היי האם אתם מכירים חנות שתאפשר לי להחזיר זכרון שאקנה מהם אם הוא לא מתאים לבורד שלי? (תמורת זיכוי כספי או החלפת זכרון) יש לי בורד ישן של SHUTTLE XPC SFF שלא אוהב כל סוג זכרון... תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. בקיצור... חבר שלי שקנה מחשב מ - KSP, זכה לתקלות רבות מצד המחשב. כל הזמן נתקע ועשה לעצמו אתחול (במקרה הטוב) השתלטתי לו על המחשב מרחוק, דאגתי שהמסך הכחול יישאר כשהוא מופיע וראיתי שיש שגיאה שקשורה לזיכרון ה -RAM. הוא פנה ל - KSP, אמר להם שזו התקלה. הם האשימו בהתחלה את מע' ההפעלה, אמרו לו שיפרמט - אמר להם שפירמט 3 פעמים, וגם החליף את מע' ההפעלהמ - XP וWIN7, לא משנה... הם השאירו אצלם את המחשב לבדיקה. אחרי שבוע הודיעו לו שהתקלה היא בזיכרון. אחרי עוד שבוע, החליפו לו את הזיכרון. שוב השתלטתי לו על המחשב מרחוק, כי הוא אמר שהכול זוחל ולא זז. חשדתי ששמו לו איזה זיכרון "קקמייקה" במקום ה - KINGSTON שהיה לו. אז הורדתי PC WIZARD עדכני שאמר לי שיש לו זיכרון של חברת KINGBOX, הפלא ופלא!…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by base1,

אני מתכוון לרוכש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI איזה מאוורר למעבד מומלץ יותר? Thermaltake Max Orb או -- ZM9700L ZALMAN 9700 LED אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש ואני צריך את הלוח אם הטוב ביותר שיתאים לי למעבד E6600 ויפיק ממנו את מרב הביצועים.

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  20. Started by snogoo,

אהלן, שאלה פשוטה למדי: הוספתי עוד סטיק זכרון של 1GB למחשב והוא מראה לי ב CPU-Z שיש לי עכשיו 2G זכרון אבל רשום משום מה SINGLE זה בסדר או שאמור להיות רשום DUAL ? ואם אמור להיות רשום DUAL אז מה עשיתי לא בסדר ? ד"א הזכרונות זהים פרט לסוג החברה כלומר שניהם 1G CL5 וחיברתי אותם אחד ליד השני - בלוח אם שלי של GIGABYTE 8I945PG יש 4 סלוטים לזכרונות שמסודרים בשני זוגות - בכל זוג אחד צהוב ואחד אדום אני חיברתי לצהוב ולאדום של אותו הזוג...

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by ohmega,

שלום בחלק הקדמי של המארז שלי יש פאנל יציאות לאודיו (phone line in וכו') - לאן אני מחבר את הקונקטור שלו בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. יש לי כמה חלקים שאני רוצה לימכור למען שידרוג של המערכת. מעבד Q9550S 2.83Ghz 12MB Cache 1333FSB Socket775 קירור OCZ Vindicator S775 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR זיכרונות G.SKILL 2GBX1 DDR2 1000Mhz CL5-5-5-15@CL4-4-4-15 מה לדעתכם המחיר שאני אמור לבקש עבורם ? ללוח עדין יש אחריות של 2.5 שנים.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by bloodlion,

במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.