עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oDot,

לחכות לסוקט AM2 ואז לקנות, או לחכות כבר ל65nm? אני בבעיה פה תודה רבה על העזרה..

• 72 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by mastermomo,

רק רציתי לדעת יש באפשרותי אופציה להחליף את המעבד הנוכחי שלי והיתי מעונין לדעת האם יש הבדל משמעותי בין ה AMD 3200 ל AMD 3500 שניהם בעלי ליבת ויניס בסוקט 939 64ביט תודה ויום טוב

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shloosh,

נמכר בנועה... כמובן מחיר גבוה יחסית ללוחות אחרים. חיבור של 4 כרטיסי מסך PCI Express X16 !!! בהחלט מטורף ולעשירים בלבד! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  4. יוווווווו עוד שבוע אני מתכנן להביא את ה 631 שזה למי שלא יודע p4 3.0 ghz lga 775 2mb chache 64 bit (65nm) cedar mill ועכשיו אתם מביאים לידיעתי בפורום שקיים 805 דו ליבתי ב 900 שקל?!?! אתם חייבים לעזור לי פה עומרי , ליאור, אינטגרל לא משנה מי .. מה עדיף את זה או את זה?!?!?!?

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by shay33,

לילה טוב ;D ;D ;D ;D מזה RMA ??? כשאני עושה OC אני יכול להגביה רק את הבאס או שכאשר אני מגביה את המהירות הרגילה הבאס עולה לפי מה שהבנתי הבאס זה כמו צינור שעוברים בו נתונים-רק נכנסים-או רק יוצאים- או שניהם יש מעבד 3.0 GHZ עכשיו הבאס שלו זה לדוגמא 800 MHZ אז בתוך הבאס עוברים נתונים במהירות 800 MHZ אבל המהירות של המעבד גבוה בהרבה יותר ככה שיוצא שרק 800 MHZ מהמעבד מנוצלים ;D ;D אני יודע שאני לא צודק אניפשוט צריך הסבר מעמיק יותר אחרי שהנתונים מעובדים הם עוברים לזיכרון מטמון או לפני שהם מעובדים הם מועברים דרך הזיכרון הזה מהמעבד? ולמה זיכרון קאש כל כך יקר ??? ??? הרבה שאלות שמסבכות אותי קצת.... אם אפשר תשובות קצרות ובעברית תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. הוא עולה 1000 שקל הוא כפול ליבה הוא מביא תוצאות יפות של אובר קלוק - מולו (במחיר) עומד חד ליבה של +AMD 3200 הבנתי שהוא יותר טוב מממנו כמעט בהכל נכון? אז למה הוא פשוט לא משתלט על השוק ?

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by Lirux,

אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי, יש לי שאלות בקשר למעבדי אינטל ולוחות אם: בקשר למעבדי אינטל, עדיף Dual Core 2.8GHz על One Core 3.0GHz? יותר מהיר שתי ליבות של 2.8 על 3.0 לבד? ו2.6 שתי ליבות זה גם טוב ומהיר? בקשר ללוחות אם, מה עדיף, P5LD2VM Asus chipset 945 או ASUS 955x Chipset P5WD2 (השאלה שיותר מדויקת היא אם כדאי צ'יפסט של 955 החדש יותר, כי זה עולה כפול מ945 וזה עובר על התקציב, אבל אני רוצה קנייה בטוחה). תודה

• 33 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gmppaz,

היי, בעיקרון אני הולך לקנות מחשב חדש בקיץ (משהו סוף הדרך) אבל רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים: AMD\INTEL... מה יותר מנצל את עצמו למשחקים ובכלל עובד יותר טוב תודה רבה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by galCool,

שלום יש לי אינטל דואל.. רציתי המלצה ללוח אם בסביבות 700-600 תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד כדאי לי יותר לקנות?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by dorliv,

אני מעוניין לקנות מעבד ואני מתלבט בין athlon 64 X2 4400 לבין opetron 170 מה יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  13. משום מה ב-EVEREST אני לא מצליח לראות איזה לוח אם יש לי-כתוב UNKNOWN... יש דרך לבדוק זאת חוץ מלפתוח את המחשב? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  15. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שבת שלום אני צריך הסבר מתומצת על תיזמונים מה יותר טוב 4-4-4-8 או 5-5-5-5 הסבר מה אומרת כל סיפרה ומה החשיבות של המקום שלה יעזובר מאוד תודה :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by omerdvd,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש. יש לי דילמה בין AMD Athlon 3200 64BIT לבין פנטיום 4 3.0GHz 64BIT אני צריך המלצות דחוף!!! אני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים). תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rיה,

1.הזיכרונות..איזה סוגי זיכרון הוא תומך?מה ההבדל בין ה-2 הסגולים לאדומים? פעם היה אפשר לדעת לפי הצבע של החריץ מה הוא..אבל עכשיו איך אפשר לדעת?(אני מתכוון לחריץ של הכרטיס מסך...מזה הירוק מזה החום מזה הלבן..אני יודע שחום זה agp ולבן זה pci אבל עובדה שב-k8nf-9 זה חום וזה pci-e..מה השיטה לזהות? והאם כדאי לעשות אויר עם קומפרסור(עוצמת אויר חזקה מאוד)לתוך גוף הקירור של המעבד..ובכלל במחשב?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. שאני מדליק את המחשב יש רעש מעצבן חזק מהמאוורר של הצ'יפסט לכמה שניות ואחרי זה נהיה נורמלי ונשאר ככה... זה אצל כולם ככה? או שיש אצלי משהו דפוק במאוורר? במידה והמאוורר דפוק איזה אתם ממליצים לקנות?? יש לי קצת בעיה של גודל כי ה-7800gt שלי ממש מעל הקירור של הצ'יפסט.. אז אני צריך משהו בגודל של הקירור של הlanparty תודה!!!! *עריכה* פתאום התחיל לעשות רעש שונה ומעצבן אני הולך להשתגעעעעעע כל הזמן בעיות עם המחשב המסריח הזה!!

• 45 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by arnon,

הלוו למרדנית אין Samsung 667 יש במקום Infineon 667 האם כדי להישאר עם הSamsung533 או לקחת את הInfineon667 אני לוקח 2*512 והמחיר זהה הזיכרון מיועד ל930 על לוח ASUS ‏P5LD2-VM תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by ryan_b,

אני צריך לדעת אם המעבד הבא (וגם הלוח אם, כי הלוח אם תומך רק בסוקט אחד) בסוקט 423 או סוקט 478 נ.ב. הלוח אם תומך בזיכרון SDRAM 133 . מקווה שזה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by Spootnik,

טוב חברהא ני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם הכי טוב שקיים בשוק אני מתלבט בין ה dfi ל abitv7 מה אתם ממליצים ובדרך על איזה מעבד אם ממליצים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by yamedi,

שלום חברים, יש לי שאלה דחופה ביותר, איזה זיכרון עדיף PQI או סמסונג. זיכרון DDR2 של חברת סמסונג 2048 מ"ב במהירות 667 מה"צ http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=4272 או זיכרון DDRII מסידרת הטורבו במהירות 667MHZ סט DUAL CHANNEL תיזמונים של 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=3271 לגבי המחיר זה פחות או יותר אותו מחיר, אני לא קונה את זה מנעה, הלינקים זה רק לפרטים. אני קונה שני סטיקים של 1 גיגה כל אחד. מה אתם אומרים ??? זה דחוף מאוד !!! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים