מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
הטאבלט החדש שידחף קדימה את גרסת חלונות 10 המיועד לארכיטקטורת ARM יעשה זאת עם שבב עוצמתי ומעניין בשם SQ1 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני חדש בפורום, חיפשתי רבות תשובה לשאלתי בארכיב וטרם מצאתי... יש לי זכרונות : Samsung DDR2 1024 mb 667mhz CL3. ע'פ חיווי הCPUZ אני עובד בCAS5, אך אני מעוניין לנצל את מלוא כוחו של מקל הזיכרון. כיצד אני יכל לכוון ידנית את נתוני הCAS ב-BIOS הזה ספציפית כדי שהשבב יעבור ב-CL3? הפארמטרים היחידים בBIOS שקשורים לזיכרון הם מתח הרכיב ומהירות השעון שלו(533/677/800/1024). אין איזכור לגבי הCAS, גם לא במניואל. האם יש פה מישהו עם לוח אם Asus P5B Deluxe שיודע איך מגדירים בו את מהירות הCAS Latency?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
https://wccftech.com/amd-ryzen-4000-zen-3-cpus-and-x670-platform-q4-2020-launch-rumor/
-
- 21 תגובות
- 6.9k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו בכותרת... ואני מבקש, ל תפנו אותי לדיון בדביק, כי קראתי אותו ואני לא סתם שואל כי אין לי כוח לקרוא ועוד דבר, תנו לי תשובה חד משמעית בבקשה, בלי הפניות וכו' תודה רבה לכם
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, בשנים האחרונות, אני משדרג את המחשב בחלקים. שדרגתי כבר ספק ומארז, ועושה את דרכו אלי דיסק SSD בנפח 512MB מסדרת Samsung 840 Pro. אני רוצה לשדרג לוח אם למשהו מודרני שיתמוך בהמהרה ובזכרון עד 32GB. כרגע יש לי MSI MS-7366 מיושן ועליו מעבד Intel Core2 Duo E8400 ו-4GB זכרון 667MHz. מה שמעצבן אותי במיוחד הוא שהמחשב קצת "נכנס להלם" כשעוברים בין משימות. לדוגמא, אם פותחים טאב חדש בכרום בזמן שטאב קיים מנגן מיוטיוב, אז המנגינה משתתקת לזמן קצר עד שהטאב החדש מוכן. אני לא יודע אם זה קשור ללוח אם, אבל אני מאשים אותו :-) הייתי שמח לשדרג לעת עתה רק את לוח האם בתקציב עד 500 ש"ח, כך שאוכל להמשיך להשתמש במעבד הנוכחי, אם יש לוחות עם תושבת מתאימה למעבד. סה"כ הנתונים של מעבד E8400 נשמעים טוב …
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאפרמט אותו... P4 1.4Ghz... מה שמוזר פה, זה שהווינדוס מזהה רק 128 מגה ביט זיכרון מסוג RDRAM... פתחתי את המחשב, ומה שהולך שם זה נורא מוזר... יש 4 סטיקים מורכבים!!! אבל 2 מתוכם נראים ריקים... (הם נראים כמו לוחות לבנים, בלי שום רכיבים אלקטרוניים עליהם...) מה זה הסטיקים הריקים האלה? ואיך הגיוני ש 4 סטיקים הם רק 128 מגה בייט? אני לא מאמין שיושבים פה סטיקים של 32 מגה בייט...
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת, אני צריך תמיכה ל - SLI + CROSSFIRE, USB3, SATA3, מעבד INTEL CORE I5, המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים. תקציב ללוח 800 שח, בעתיד יכול להיות שאעשה OC, רוצה שיהיה ללוח תמיכה גם ב CROSSFRIRE ו SLI. אני מתכוון לרכוש בחנות WELLCOM. תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בהמשך לת'ראד על הגייל, גיליתי שנכון לעכשיו או נכון לקודם או נכון לעתיד, אין לי מושג היות ואף חברה לא מבטיחה סוג שבב מסויים בדגמים שאני רוצה... אני מתכנן לקנות בארה"ב זיכרון DDR 2 800 MHZ עם תכנונים לאובר קלוק מעבל ל 400, וכמובן בתיזמונים טובים. כאשר אני בונה על איזור ה 200 דולר, ומה שבטוח לא יותר מ 250. ממה שראיתי עכשיו האפשרויות פחות או יותר הן: הגייל כרגע מיוצרים עם אלפידיה הגיסקיל PK עם Mosel האוקז פלטינום גרסה 2 עם פרומוס (promos) יש העדפות לאחד מהם? או המלצות לזיכרון אחר מארה"ב בתקציב? תודה רבה מראש רום.
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה זה או שזה XT או HT לא ממש זוכר אבל מה זה מה השם המלא ומה הפירוש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
זה משהו חדש האים הוא טוב וביכלל האים שווה לקחת אותו?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן שצריך להחזיק עוד כשנה בגלל תוכנות שמותקנות בו. לוח האם הקיים דגם: GA-7VTXE והוא גמר את הקרירה. האם יש למישהו רעיון היכן ניתן להשיג כזה היום? או לחלופין, איזה לוח אם יכול להוות תחליף ויאפשר להמשיך לעבוד עם המחשב בלא להזדקק להתקנות מחדש של התוכנות הקיימות. תודה מראש אילן
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
-
שלום... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים המפרט להלן: - E6600 - ASUS - P5B Deluxe - ASUS - GeForce 8800 GTS כעת נשאר לי לבחור זיכרון למערכת אני זקוק לעזרתם כדי להגיע להחלטה לגבי איזה זיכרון יתאים לי למערכת כמו כן היתה המלצה באתר של ASUS שהם ממליצים לשלב עם הלוח הספציפי הזה את הזיכרון הזה: Kingston - 1GB HyperX PC2-8500 (1066-MHz) האם הוא יתאים לי ומה זה בדיוק HyperX הינה פירוט ההמלצה שלהם: Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (d…
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום. סוג המחשב:נייח מערכת הפעלה:windows 7 32 bit יש לי לוח אם דגם p5kpl והבעיה היא שיש לי 2 זכרונות. של 3 GB ביחד.ורוב הפעמים שאני מפעיל את המחשב אני לא שומע את הצפצוף של הזכרונות והווינדוס לא עולה.עכשיו איזה זכרונות מתאים ללוח שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב לעצמי מחשב, רוצה לקנות לוח אם של Asus P8H67ורציתי לשאול אך אני מחבר אליו את המסך (אני רוצה להשתמש בכרטיס הגרפי של המעבד) אין לו לא DVI ולאVGA לינק ללוח אם המדובר; http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67/ תודה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי במצב הנוכחי כיום יש לי זכרונות של 256X2 בדואל צ'אנל. רציתי לשאול דבר כזה - האם זכרונות יכולים לעבוד בדואל צ'אנל כשהחברה לא זהה או כשהנפח של הזיכרון של כל אחד מהם שונה? כלומר אם כרגע יש לי 256X2 ובסלוטים הנוספים אשים 512 ו256 לדוגמא..
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני קונה ממש בימים הקרובים מחשב חדש, איזה מעבד כדאי? אינטל או AMD? למי יש ביצועים יותר טובים? מהירות? פחות בעיות? בקיצור מי יותר משתלם? ועם כן אז איזה מעבד? עד 1250ש"ח. תודה מראש, gonzila
-
האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אמור להיות מבוסס על 3NM. יכיל ארכיטקטורה היברידית (ליבות "גדולות"קטנות"). המעבדים יקראו כנראה 8XXX. https://www.youtube.com/watch?v=Yg5aE4pfgh0
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי לוח אסוס מדגם P4S333 בגודל Med ATX האם 3 סלוטים של PCI מספיקים ? ע"פ דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שלוח האם לא מתאים ורציתי המלצה ללוח אם המתאים למפרט הבא: מעבד אינטל e6550 c.2.d כרטיס מסך ATI X1650 PRO זכרון 2G. 677 דיסק קשיח 160G (הלוח הנוכחי שלי הוא: גיגהבייט GA-945 GCMX ). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מתכנן שידרוג למחשב(כרגע P4 1.8 ) , בתכנון כרגע זה אינטל 3.2 (או 3.4). השאלה שלי היא איזה לוח אם טוב תומך AGP אני יכול למצוא למעבד הזה (לא מתוכנן OC), במחיר של עד (רק הלוח אם) 1500 ש"ח (+-). תודה חברה!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איך זה ייתכן ומה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-