עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by n_aviv1,

אני פשוט רואה שאתם כותבים את זה הרבה ואני לא יודע מה זה...

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. איך המעבד הזה? חבר שלי מחפש מפרט לגיימינג די זול (לא רציני מידי אבל שיריץ טוב) והיה שם את המעבד הזה.. אם זה חשוב, הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪450 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪136 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪321 כרטיס מסך: Ninja HD6850 1GB GDDR5 DVI HDMI Retail - …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. שלום חברה: יש לי לוח של ABIT NF 7 SL עם מעבד AMD XP 2500 הזיכרונות שלי הם אלו TWINX1024-3200C2PRO קישור :http://images10.newegg.com/productimage/20-145-466-02.JPG המעבד שלי רץ ב 2200 MHZ עכשיו היחס הוא אחד אחד והזיכרונות על 200 MHZ עכשיו עד כמה אני יכול לעלות מתח לזיכרונות האלה כי אני רוצה להוריד תתזמונים שלהם? התיזמונים שלהם עכשיו הם של החברה2.5 3- 3 -6 והמחשב ניתקע לי ויש שגיאות ב פריים 95..... תעזרו לי חברה עד כמה אני יכול לעלות תמתח לזיכרונות האלה?רק מי שיודע שיענה לי או למי שיש תזיכרונות האלה... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by djelectric,

אני לא יודע אם אתם מכירים אבל PASSMARK פרסמו לא מזמן בנצ'מארק ענקי של מעבדים כאלה ואחרים.... לפי משהם אומרים הם ניסו מעל ל10,000 מערכות שונות ומעל ל300 מעבדים שונים... וזה ממשיך להתעדכן הם בדקו גם יכולות אוברקלוק (בדקו איזה מעבדים נותנים עליה של הכי ביצועים באוברקלוק) http://www.cpubenchmark.net/ לפי הבנצ'מארק שלהם יש נתונים מעניינים כמו: E7200 מביא תוצאות יותר גבוהות מ E6750 (למרות שהוא עולה הרבה פחות) Q9550 כמעת חזק כמו ה QX9650 (ממש כמעת) AMD QUAD 8-Way Opteron 8354 הוא המעבד הכי חזק שהם בדקו (יותר חזק מ 2 מעבדים של QX9770 ) מהי דעכם? האם זה אמין?!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. חברת Chuwi ממשיכה לספק לנו הצעות בלתי צפויות בהתבסס על המעבדים המוזלים של אינטל, כשהפעם היא שמה לה למטה להילחם ב-MacBook Air ודומיו לכתבה

7. יש לי כרגע שני זכרונות של 512MB במהירות 667MHZ, ונשאר לי בלוח עוד שני חריצים, אז השאלה היא כמה לקחת? אם אני יקח עוד שניים של 512 במהירות הנ"ל אז יהיה לי בסה"כ 2 ג'יגה, אבל בעוד שנה למשל אז נראה לי המשחקים יצטרכו יותר מ- 2 ג'יגה ואז מה אני יעשה? אם אני יקח אחד של ג'יגה אז לא יהיה לי dual channel.... הקיצר תגידו לי מה לעשות?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בעוד כחודש או שניים אני הולך לשדרג את המעבד, לוח אם והזכרונות לאחר 4 שנים. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gigabyte GA-965GM-S2 512MB x 2 SUPERTALENT DDR2 667MHz 1GB x 2 OCZ DDR2 800MHz(הם SPECIAL OPS או GOLD משהו) בכמה אפשר למכור את כל החלקים האלה?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by yz101,

כיום נמצא במחשב T5250 זה מעבד שמיוצר בליטוגרפיה של 65NM. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30786&processor=T5250&spec-codes=SLA9S האם מעבד T6400 יתאים במקומו? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=40479&processor=T6400&spec-codes=SLGJ4 יש הבדל בין הסוקטים PPGA478 ל PGA478? מישהו יודע איפה אפשר לראות את רשימת התאימות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המערכת (גם הWIN7 וגם הBIOS) משום מה מזהה רק חצי מהזכרון. היום החלפתי לסטיק אחד של 2 גיגה, המערכת מזהה רק 1. לפני כן היו לי 2 סטיקים של 512, המערכת זיהתתה רק 512 סה"כ. לעומת זאת בCPUZ מופיע לי 2 גיגה. לוח אם- P4M800 PR08237 למישהו יש כיוון למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המפרט שלי הוא i3 2100 - 8GB RAM - IPMSB-H61 וכרטיס מסך שאני די מרוצה ממנו. הקטע הוא שאני יודע שהמעבד הזה כבר ישן, הלוח אם שלי לא מוכר וגם הוא די סטנדרטי עם SATA 2, גם התושבת ישנה מן הסתם וזיכרון של 8GB כבר לא הכי טוב נכון להיום, אני משתמש יותר מחצי מהכמות וזה עוד ללא משחקים. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל הרכיבים האלה עדיין ישנים כבר. כרגע יש לי גם SSD מדגם 840 EVO בנפח של 120GB שאותו אני רוצה להחליף בזמן הקרוב משום שהנפח כבר קטן עבורי וזו גם סדרה בעייתית ואני רוצה גם SSD טוב יותר. הקטע הוא שאני לא יודע אם עכשיו לקנות SSD איכותי ולחבר אותו או שפשוט לחכות לקנייה של לוח אם חדש שגם יכיל את הטכנולוגיה החדשה של NVME ושאני לא ארגיש פספוס... לדעתכם ל…

12. Started by bg1987,

דיברתי עם חבר, והשיחה התגלגלה למחשבים שלנו, שאלתי אותו איזה מעבד יש לו והוא אמר לי Q6600, רציתי לדעת אם זה G0 או לא אז ביקשתי ממנו להוריד CPUZ ולשלוח תמונה רק לי נראה מוזר שהmultiplier הוא 6? ולא 9? אמרתי לו שיתקשר לחנות וישאל אותם למה זה מציג לו תוצאות כאלה מישהו נתקל בכזה מקרה בעבר? (לא מצאתי משהו בגוגל)

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. יש לי זכרונות ocz חדשים עם צלעות קירור כתוב עליהם pc3200 el platinum 2-3-2-5 ויש עליהם צלעות קירור שלא ניתנים להסרה (כנראה מודבקים) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ יש עליהם כי אני רוצה לעשות oc בקרוב תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by b127,

שלום, אני מתכנן שדרוג למחשבי, והחלטתי ללכת על ה6400. מה שאני מחפש זה לוח אם שיוציא ממנו את המיץ... והבוונה לOC מקסימלי על אויר. דהיינו מינמום באס 400. הדרישות שלי הן: הכנה למעבד מרובע ליבות. OC בטוח ובקלות עם ביוס סביר. לא חייב שום תוספות מלבד RAID ושבב קול איכותי. עדיפות ללוח עם יציאת E-SATA משיטוט הבנתי שעומדים על הפרק הלוחות הבאים גיגהבייט DS4 אסוס P5B DLX אסוס P5W-DH Deluxe מה ההמלצה הסופית? כמובן שנימוקים יכוונו אותי יותר טוב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  15. שלום... לאחרונה זה כבר נהיה די בלתי נסבל יש לי מחשב סבבה לחלוטין [מפרט למטה],אבל החצי ג'יגה פשוט דופק ת'ביצועים בהרבה משחקים ועכשיו-כשיוצאים כלכך הרבה משחקים חדשים,זה די מרגיז שצריך להנמיך הגדרות גראפיות ולסבול מקירטועים והיצ'ים רק משום שאין לי ג'יגה זיכרון... החלטתי לקנות עוד חצי ג'יגה זיכרון... השאלה היא-איזה אחד אני צריך לקנות? כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB DDR RAM של KINGSTON בתדר של [אם אינני טועה] 400MHZ... האם אני יכול לקנות סטיק זיכרון נוסף של חברה אחרת?והאם הדבר יפגע בביצועים? אם תוכלו להמליץ לי על סטיק זיכרון מסוים זה יהיה נפלא. בכל מקרה,מכיוון שאני לא מעונין להחזיר את המחשב לטכנאי שלי רק בגלל שאני רוצה להתקין עוד זיכרון על המחשב,רציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו? …

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. הדגמים האולטרה-חסכוניים הבאים של אינטל ינסו להחזיר לעצמם את הרלוונטיות בימים שאחרי הקפיצה למרובעי ליבות עממיים לכתבה

17. ???? תקציב2000 שקל 1800 וידאו=קידוד סרטים קידוד TVRIP גרפיקה-=פוטו שופ , פרייהנד סאונד-הכנת טראקים ועריכת מוזיקת..! לא מהכבדים

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by moshe20,

אני מתלבט קשות בין שני הדגמים הבאים בבקשה הסבר מה יותר טוב מבחינת ביצועים מהירות ו OC תודה 1.ASUS P5B Deluxe 2.Gigabyte GA965PDQ6

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by DarkFire,

ASUS ממשיכה בלוחות העל שלה .. עכשיו עם לוח ה Ai עם הצ'פסט החדש X38 ... תהנו

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. האם יש פה מישהו שנתקל בבעיה עם עידכון ביוס דרך Winflash? או מכיר מישהו? אני פשוט מהסס אם לעדכן את הביוס, יש לי DFI אינפינטי 975X\G, ויצא ביוס חדש שמאפשר 430 FSB בשקט... הבעיה שלי היא שאני פוחד שיהרס לי המחשב, למה אם העידכון לא מצליח, נדפקת האחריות לא?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by יניב קופר,

אני מחליף תמחשב מסוקט 478 2.8 לAMD 4400 כפול ליבה האם אני ארגיש הבדל בביצועים של המחשב הוא רק במשחקים כן אני מחליף את הלוח ברור וגם את הזיכרון ל samsung במהירות 800 זה הלוח GIGABYTE GA-M61P-S3 מארז ללא ספק HEC 6A19B ספק כח Thermaltake 400W HD יש לי שניים וגם צורב dvd asus

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום לכולם. חבר שלי נמצא עכשיו בארה"ב ויכול להביא לי זכרונות מ-NEWEGG. מה שאני צריך זה 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד של זכרונות שיהיו כמה שיותר טובים ל-OC רצחני בתקציב של בערך 300$ כאשר חריגה אפשרית. המפרט שלי בין היתר : לוח - ASUS P5B DELUXE מעבד - E6600 http://secure.newegg.com/NewVersion/Shopping/ShoppingItem.asp?ItemList=N82E16813131028

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mazinya,

מה ההבדל בין ה Gigabyte MA78GM-US2H לבין ה- Gigabyte MA78GM-UD2H? מבחינת פרטים טכניים לא ראיתי הבדל. האם יש עדיפות לאחד על פני השני?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. היי לכולם 2 שאלות ברשותכם: 1-האם הלוח אם הזה:ECS RS485 2XDDR533 מתאים למעבד AMD ATHLON 3200 AM2 ? 2-השאלה היותר חשובה איך הלוח אם הזה? השימוש של המחשב הוא לצורכי אופיס,אינטרט,וסרטים,בלבד. המלצתי לאותו אחד שקנה את הלוח אם הזה לקחת את הלוח אם הזה של אסוס: M2NPV-VM או הלוח אם הזה של ג'יגהבייט:?M51GM-S2G AM2הוא טען שהמוכר מחשבים שמכר לו את המחשב אמר לו:שהלוחות שהצעתי לו הם לוחות יותר מדיי טובים לצרכים שלו וחבל על הכסף. הוא נתן לו את ה-ECS ואמר לו,שזה לוח אם מעולה ואמין לצרכים שלו. אין לי ספק שהוא צחק עליו,רק רציתי רק לדעת עד כמה הלוח הזה באמת אמין וטוב ..או בעצם מה אתם חושבים עליו? בתודה מראש שי נ.ב-יש לכם מושג כמה עולה הלוח אם הזה,פשוט חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו .חשוב לי …

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  25. אני צריך לוח ומעבד ממש לא משנה העיקר שיהיה טוב למשחקים זה המטרה ואיתם אני יזמין x800gto2 תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 428 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.