מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים לי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם לקנות מעבד 3.4 GHZ או 2.8 עם DUAL CORE מה עדיף בשביל גיימר ממוצע?
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!! ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם לסוקט A ולאחר חיפושים רבים מצאתי לוח אם של Biostar -שם הדגם הוא M7VIT. מצאתי אותו ב-zap ב-260 שקל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=33787 ראיתי גם מידע עליו באתר של Biostar: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIT%20Bravo רציתי לדעת איך הוא? האם Biostar חברה טובה ואמינה? שווה לי לקנות אותו בהתחשב בכך שאני לא הולך להחליף מעבד?
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כרגע יש לי 8KNS Pro עם 2X 512 DDR 400 של TwinMos בהנחה שיש לי רק עוד SLOT אחד פנוי אני מעוניין לשדרג ל- 2 GIGA, מה הכי מומלץ לי לקנות? נ.ב מה הכוונה ב- CL2, 2.5 ו- 3.0? דרך אגב אני לא אוברקלוקר
-
- 13 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אנשים טובים אני רוצה להחליף את הזיכרונות שיש לי למשהוא יותר רציני וגדול מיועד למישחקים כבדים אין לי הגבלה של מזומנים אבל גם לא להגזים מיפרט מחשב AMD 3200 לוח אם - ASUS A8N-SLI DELUXE כרטיס מסך- ASUS 6600 GT זיכרונות- System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) KINGSTON תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
הלוח שלי ואם כן - איזה דרייברים עלי להוריד ואיך אני בודק האם אכן זה USB 2?
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואינני יודע איזה מעבד עדיף. האם Intel Core Duo processor T2300 או Intel® Pentium® Centrino SONOMA 750 1.86 GHz ?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות זכרון של 512 ראם,עכשיו אני רוצה לשאול מה יותר כדאי לי, 2 = 256 או 1 = 512. 2. כמה עולה סטיק של 1024 ראם? 3. האם שווה לי לקנות שתי סטיקים של 512 במקום אחד של 1024?
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני צריך שתמצאו לי לוח אם לסוקט A במחיר של עד 300 שקל. אל תביאו לי מ-KSP כי התקשרתי אליהם והם אמרו שאין להם ולא יהיה להם יותר לוחות אם לסוקט A.
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח חדש אבל אני מתלבט בין?775Dual-915GL, PCI-E, AGP? מחיר435 ש"ח ל75Dual-880Pro, VIA880, DDR2, AGP, PCI-E? מחיר 395 ש"ח תקציב יש לי לשניהם כרגע יש לי מעבד סלרון2.4 א:האם שני הלוחות תומכים במעבד שלי ובפנטיום D ב:האם זה שיש להם תמיכה גם AGP וגם לPCI-E מפחיתה ביכולות של הלוח ג:ושאלה אחרונה האם שני הלוחות תומכים בSATA 2 תודה לכל המסייעים
-
- 13 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המחשב מיודע להתעסקות בתחום המוסיקה....קיובייס עם הרבה כלים...השאלה איזה מעבד יותר עדיף... אינטל 805 או AMD 3200??
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב 512 מגה 2 סלוטים של 256 קינגסטון 400מגהרץ היום קיבלתי עוד 2 סלוטים של שתי חברות שונות בכדי שיהיה גיגה רציתי לדעת אם הם מתאימים! אז הנה צילומי מסך!הסמסונג זה הקינגסטון!!! נראה לי פשוט שהם CL3 ושלי 2 וחצי או שהם בכלל מתאימים? החכימו אותי בבקשה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! אנו מתלבטים בין המעבדים intel pentium D 820 ו intel pentium D 920. אשמח אם תאמרו לי איזה מהם עדיף? (הפרש המחירים ביניהם הוא כ100 ¤)..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני לוקח לוח אם שתומך בDDR II או ב SATA II אני יכול להרכיב עלהם זכרונות או דיסק כשיח של DDRI וSATAI בהתאמה אני מעריך שלא אבל אני רוצה להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני ישמח להסבר ראשוני מזה בכלל הנתון הזה. מהי חשיבותו למחשב שנקנה למטרת משחקים ומהי חשיבותו במעבד כפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה מטרידה אותי הרבה זמן, מכיוון שלא מצאתי הבדל חוץ מהזכרון מטמון של שניהם : לD920 יש 4 מגה קאש, ולD820 יש 2 מגה קאש. המהירות שעון שלהם אותו דבר, אז חוץ מזכרון מטמון, אין עוד הבדלים בינהם? מבחינת ביצועים, מי יותר עדיף? והאם מרגישים את ההבדלים בינהם? תודה ניב
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות שני סטיקים של ?1Gb 400MHz V-DATA CL3? בעלות כוללת של 1060 ש"ח (כל סטיק 530). כפי שאתם רואים, זהו מחיר יחסית זול משאר סוגי הזכונות. רוב מחירי הזכרונות נעים בין 1000-1500 ש"ח ל1GB, בעוד שהזכרון הנ"ל מציע מחיר אטרקטיבי. שאלתי היא - האם המחיר הנמוך מצביע גם על איכות נמוכה ? ראוי לציין שקניית הזכרונות היא חלק ממחשב שאני מתכוון לקנות בקרוב, שישמש אותי בעיקר למשחקים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-