עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Jar with me,

שאני רואה את מהירות המעבד שלי אני בעצם רואה את מהירות הבאס כפול המכפלה. בקשר לבאס יש לי משהו , זאת מהירות , מהירות תקשורת בין רכיבים שונים במחשב שלי. אבל אני ממש לא יודע מה זאת המכפלה , אני פשוט לא יודע מה זה , מהיסוד למישהו יש תשובה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. זה נמצא ב BIOS, ואני סקרן מאוד להבין מה המשמעות של הפקודה הזאת [Enable/Disable] תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by X_Dror,

אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel. אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  5. כי שלי במאמץ 48.. מנוחה 46..

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. וגם תוסיפו בבקשה תגובה האם יש לכם מספיק זיכרון או לא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לידע כללי

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by dorish,

מהי ערכת שבבים? במיוחד מזה nFORS אני רוצה לקנות לוח לAMD ואני רוצה לדעת איזה ערכת שבבים לקנות וגם איזה תמיכה בזכרון DDR האם יש בכלל הבדל בביצואים בין 333 ל 400 וכו ומה הכי עדיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאיזה מעבד ניתן להשוות את המעבד הנ"ל? המעבד עבר C@ ל2.631ghz,איזה מעבד של המתחרה שווה ערך אליו? תודה

10. Started by Aviv C,

ענו בבקשה על הסקר בנושא תושבות מעבד.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by dan9,

היי מהי תכנולוגית הS.M.A.R.T? שמתי לב שבהרבי לוחות M יש אופציה כזו לדיסקים הקשיחים... האם כדיי להפעיל את האופציה הזו? האם היא טובה? ולמה היא משמשת? תודה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מניח שהשאלה כבר נדונה בפורום זה מתישהו אך לא מצאתי דיון כזה. האם מעבד שלא בהרבה יותר טוב יראה גם ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים... אני מתכוון להגדרות "נורמאליות". למשל: האם יש הבדל כלשהו בין pentium D 930 ל ethlon X2 3800+?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lmlm,

פלטפורמת המשחקים של AMD הלו היא 4X4 קיבלה שם חדש : Quad Father עדיף לא לדעת איך אומרים בעברית : http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060731233200.html

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sroolik,

כאשר רוצים לברר איזה מעבד פנטיום 4 יותר טוב (מאותה סדרה) פשוט הולכים על המעבד עם מהירות השעון הגבוה ביותר מאז שהגעתי לפורום הבנתי שהעניין קצת שונה אצל AMD ושמהירות השעון היא לא המילה המכרעת. השאלה שלי היא: האם מהירות השעון ב- A64 היא שקובעת את טיב ויעילות המעבד בזהה לפנטיום 4 ? לדוגמא: P4: יש לי מעבד 2.4, המהרתי אותו ב- 400 מגהרץ והוא שווה ביצועים למעבד 2.8 AMD: האם מעבד' 3000+ יכול להיות שווה ביצועים לכ"א ממעבדי הסדרה, לאחר המהרה ? (3200, 3500, 3700,3800)

15. Started by itaysk,

איך זה הולך שם עם המספור שלהם?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. Started by jakijaki,

יש ברשותי מעבד פנטיום4 במהירות 2.8 ghz , הוספתי עוד 2 זכרונות ddr במהירות 400 mhz וקיבולת של 512m כל אחד. במחשב היו מותקנים 2 זכרונות של 256m כל אחד סה"כ 1.5 ג"ה. בבדיקת system יש אומנם 1.5 ג"ה זכרון. מבחינה מעשית המחשב היה צריך להשתפר בהרבה, במציאות אני לא רואה שיפור. למחשב כרטיס אם asus p4800d . בבדיקה עם תוכנת cpu-z מתקבלים הנתונים הבאים: במצב CPU רשום סוג המעבד והתזמונים core speed- 2.8g . multiplier -כפול 14 .bus speed -200.1 m . rated fsb- 800.2 m . במצב MEMORY בטבלה של התזמונים רשום 200mhz . במצב SPD בבדיקה של 4 הסלוטים רשום pc3200 וברוחב סרט 200.1m . ואני שואל מה לא בסדר ? או איך אני אמור לראות שיפור? האם יתכן שזכרונות שמהירותם 400 מ"ה עובדים במהירות נמוכה יותר?לפ…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by infernal goat,

קראתי פה די הרבה בעניין של האינטל והAMD, האמת התבלבלתי, בקיצור, שאלה של ניובי כמוני, איך ניתן להשוות בין מעבדי אינטל ואיי מ די, זתומרת איזה מעבד של איי מ די גובל לאיזה מעבד של אינטל?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KFIR?ANKRY,

ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  19. Started by habarbash,

שלום 1: יש לי שאלה בנוגע לDDR - אם מהירות הלוח שלי היא 400MHZ FSB שזאת אומרת 100MHZ QDR , אז איזה מהירות זיכרון אני יצטרך של DDR200MHZ ( כופל את ה QDR ) או זיכרון DDR 50MHZ שהוא במהירות של 100MHZ ( המכפלה של DDR ) , או אוליי זיכרות במהירות של ה FSB ?? 2 : בנוגע ל OC , אם הזיכרון הוא במהירות המינימאלית הנדרשת ( תלוי בתשובה 1 ) , אם אני יעלה את הFSB אני יהיה חייב זיכרות יותר מהיר או שהוא מומהר ביחד עם הFSB ?? תודה רבה .

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by dcaspi,

אני יודע שמעבדי AMD לא נמדדים ב-MHZ וכל-זה, אבל בכל-זאת, רציתי לדעת לאיזו מהירות פחות-או-יותר משתווה ה- Mobile AMD Athlon XP 2600, ב-Mhz. תודה רבה, דן.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by CXC,

שלום, יש לי זיכרונות DUAL CHANNEL בנפח 8GB בסה"כ במהירות של 1333MHZ. כשאני בודק ב-CPU-Z התדר של הזיכרונות הוא 665.2MHZ יחס 1:5. מה זה אומר בדיוק ולמה זה ככה? וגם בסעיף של "רוחב פס מקסימלי" זה בתדר של 667MHZ. משהו קצת מוזר לי כשיש לי 1333MHZ מהירות בזיכרונות. מישהו יכול להסביר לי? תודה.

22. Started by iMeash,

אהלן, אני רוצה לקנות SSD ולא יודע אם הלוח שלי יתמוך במהירויות של הכוננים החדשים. איך אני יכול לדעת איזה כוננים נתמכים (ואיזה מהירויות)? הלוח שלי הוא B450 AORUS M לינק ללוח: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-1x#kf

23. שלום רב, הזמנתי אתמול מחשב הכולל 2500k וזיכרון 4x1GB 1333mhz ripjaw של gskill cl9. ראיתי שהתחילו למכור ב- ksp את ה- ripjaws x ורציתי לדעת מה עדיף לי להזמין (במקום מה שקניתי) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=6303 יש 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1600mhz עם cl9 או את ה- 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1333mhz עם cl7 ושניהם עולים 235 ש"ח. אני עומד לעשות oc למעבד אך הבנתי שזה לא ישפיע בכלל על הזיכרונות כי רק משנים מכפלה. מה עדיף מבין השניים??????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Gritzman,

קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו

25. קראתי קצת (כמו המאמר בראש הפורום), אבל לא ממש ברורים לי סוגי המהירויות השונות של מעברי הנתונים. יש מהירות הבס - מה זה בדיוק ? המהירות שהמידע זורם מלוח האם אל המעבד ואל הזכרונות ? מהירות זכרון - ? * מישהו יכול להבהיר את סוגי המהירויות השונים ? * איזו תאימות צריכה להיות (כולם באותו מהירות ?) ובין אילו רכיבי חומרה ? (רק זכרון ולוח אם ?)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.