מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
האם לוחות אם עם כניסה ל SSD M2 יתמכו ב SSD הזה? https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIADF16KY4068 או שאני צריך לחפש משהו במפרט של הלוח שיהי כתוב בפירוש שהוא תומך ב NVME? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע זכרונות של ADATA עם DDR400 CAS3 512MB ורציתי עכשיו לקנות עוד 512 במטרה שזה יעבוד בדיואל איזה זכרונות לקנות? האם זכרונות פשוטים של KINGSTON שעולים בסביבות ה300 שקל איכותיים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב חדש שיכלול מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל +SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי, אסתפק בצ'יפ שעל המעבד. חשוב לי שיכלול יציאות HDMI + USB 3 וכמובן VGA ו-DVI. תקציב באזור ה 400-500, אבל אפשר גם קצת להתגמש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ב HWzone לפני כמה זמן היתקנתי slackware על אחת המחיצות שלי, הכל היה סבבה, היה לי גם לינוקס וגם וינדוס, אבל יום אחד החלטתי לעדכן לסלאקוור את הקרנל, ומאז קוראים הדברים הבאים: 1. כל פעם שאני מחבר גם HDD וגם CD\CD-R ה HDD מעתיק קבצים במהירות של ...500KBps 2. כפי שהבנתם אני לא יכול לחבר את שני החלקים ביחד מישהו אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט ל BIOS אבל אין לי שמץ איך עושים את זה! מה לדעתכם עלי לעשות?? :-\
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) : לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים)…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בעקבות קניה קרובה של אחד הלוחות הנל כנראה (מIQPC) אני רוצה להבין את ההבדלים בינהם והאם שווה לחרוג לDS3 הרגיל אולי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2546&ProductName=GA-P35-S3 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2599 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2544&ProductName=GA-P35-DS3 אלו הקישורים ל3 הלוחות: DS3L: *רק 4 חיבורי SATA, אבל זה יספיק לי *אין RAID- אין לי צורך *כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller בלבד *טוען לקבלים מוצקים- All solid capacitors design. אבל לא כתוב שהוא עמיד …
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מעבד חדש של אינטל עם סוקט 1155 על לוח אם בעל צ'יפסט X58 וסוקט 1366?? אני מתוסכל מהלוחות אם החדשים שיצאו לסנדיברדג' (צ'יפסט P67 ו H67) כי הם לא חזקים כמו ה X58
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום , אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה . יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם . על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי. על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק? על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula . אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שימו לב ל-FPS בגיימינג...אותו מחיר יש להם:
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קצת בעיות בקניית המעבד AMD SAMPRON 3000 128 64 bit 745 BOX מישהו יכול לתת לי קישור (עדיף אזור המרכז)
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם המעבד שניינתי. בתחילת הפתיחה רשום לי שהוא בתדר של 1.4GHz היתי בטוח. תקנו אותי עם אני טועה, שהוא רק בתדר 1.86GHz ואצלי מופיעה 1.4 האם קיימת גירסה שלו של 1.4GHz?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נקנה לפני כ3-4 שנים. לדעתי הוא מעולה , P4 2.6 , כרטיס מסך ספהיר 9600 XT , לוח אם של Abit IS7 series. הבעיה היא שהזכרון RAM שלי הוא 512 מגה בייט , שמורכב מ2 זכרונות של 256. המחשב בקצת עומס נהיה איטי , וכן גם לאחר פרמוט. אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי ל1GB. השאלה היא איזה לקנות ומה ההבדלים? (אני אתייחס לקינגסטון כי שמעתי שהם טובים בזכרונות אבל זאת סתם דוגמא) יש DDR 400 , של 1GB Kingston CL3 ב670 ש"ח. DDR II 533 של 1GB Kingston ב660 ש"ח. DDR II 667 של 1GB Kingston ב670 ש"ח. DDR II 800 של 1GB Kingston HyperX ב1100 ש"ח שזה כבר יותר מידי... כולם חוץ מה DDR 800 נושאים בערך את אותו תג מחיר ... השאלה היא מה ההבדלים ביניהים , ומה עדיף לקנות ע"מ לקבל ביצועים טובים. תו…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
"מעבדי ה-M2 החדשים, אשר הייחוד הגדול שלהם הוא התמיכה ב-DDR2, אמורים להישלח לחנויות לקראת סוף הרבע השני של שנת 2006. המעבדים יתחלקו לכמה שמות קוד: Windsor - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול וכוללים ליבה כפולה. Orleans - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול." מה הכוונה DDR2 כפול וגם ליבה כפולה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. האם לוח בגודל MICRO ATX יתאים לכל מארז או שצריך מארז בגודל מיוחד בעבורו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם על לוח אם אחד יכולים להיות 8 ג'יגה של זיכרון פנימי (2X4) והאם המחשב יעבוד בצורה נורמלית אם כמות כזאת של זיכרון.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שאלה, Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore למה המחיר של השני גבוה יותר באתר KSP אם לפי הפרטים הטכניים המהירות של הראשון היא 2.6 ושל השני 2.4 אם ככה, האם הראשון בהכרח טוב יותר ?
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d500?c=us&l=en&s=dfh&~page=4&~tab=viewstab#tabtop החריץ שאתם רואים פה... ליד הכניסת של המקירופון והאוזניות ומעל האינפרא... מה השם שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון החלפתי כרטיס (5850) וספק כוח (SS650W), ונשאר קצת גם ללוח אם אז אני רוצה להעזר בכם ולבחור לוח אם טוב וחזק. המפרט שלי הוא: Q6600 2.4@3.2 לוח אם שאני רוצה להחליף EP35C-DS3R דיסק קשיח 320 זיכרון 2G אני ירחיב ל4 (DDR2 800MHZ) ספק- רשום למעלה כרטיס מסך- רשום למעלה התקציב עד 700 (אין לי אפשרות לחריגה) תודה
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=10612 50 ש"ח בשביל SLI נראה לי זול מדיי ד"א מה לוח המשחקים הכי טוב לא ל OC (מעדיף בלי SLI כי אני כנראה גם ככה לא אשתמש בו)
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-