עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רכשתי מחשב חדש ולבסוף אחרי בירורים לקחתי את המעבד E8400 ואני בחשיבה לההחליף אותו לQ8200 אבל לפי מה שקראתי הE8400 עדיף,יש סיבה להחליף אותו על מנת שבעתיד הוא יתמוך ב4 ליבות? או להשאר עם הE8400. תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by A.I.,

חבר אמר לי שהוא קונה מחשב עם 512MB DDR 800MHz DUAL MEMORY, ואני אמרתי לו שיש לו טעות כי 800 זה RDR. הוא נתן לינק .. http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 ובאמת רשום שם DDR 800, השאלה שלי היא: האם באמת יש חיה כזו? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by kobibo,

אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  4. "מצטער" שאני לא יודע... מישהו יכול לגלות לי ???

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. האם שווה לקנות את הזיכרונות הדשים שהם ה - PC 4000 או שלאא ? ואפשר להישתמש בזיכרונות הפחות חדשים שהם PC 3200 והאם יש הבדל גדול ביניהם ?? יש לציין שאני לא יעשה להם OC ! (ואני קונה את ה - X800 XT אז צריך גם להיתחשב בזה ) ואני צריך את זה בעיקר למשחקים

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  6. Started by Gil28,

הדגם הוא platinum rev2 קיט של שני ג'יגה... הוא בא ביחד עם e6750 ולוח ga-p35-ds3 השאלה היא אם זה יספיק לoc גבוה במיוחד (כ-3.7/8) תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by eitan1980,

כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…

8. Started by redead,

מה מהירות הזיכרון שלי? הוא אמור להיות 400 אבל אני רואה שכתוב רק 200... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by GONNY2,

מחפש לוחות אם מתקדמים (DUAL CORE) עם כניסת AGP תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. לוח האם הוא MSI P67 C43 רציתי לשאול האם המצב הזה [תמונה], בו האורות שמסמלות לפי חוברת לוח האם את ה CPU Phase LEd, הוא נורמלי/בריא/תקין: לציין שהאורות דלוקים תמיד, ורק האחרון מהבהב ללא הספקה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by gal,

המפרט שלי למטה.השאלה האם יש טעם לשדרג למערכת I5 או שזה מיותר?! האם יורגשו הבדלי ביצועים? תכלס המערכת שלי עובדת יפה לא טייסת אבל יפה. ואם כן אז איזה המלצה הייתם נותנים למעבד+לוח+זכרון (4 גיגה לפחות!).מבחינת תקציב כרגע קשה לי להגיד כי זה משהו מתוכנן ליום ההולדת שלי הקרב ובא ואין לי מושג כמה כסף אני אוכל להרשות לעצמי.העניין הוא לדעת סדר גודל של מערכת נורמלית של I5 תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by matsmets,

אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  13. עד עכשיו ידעתי שה550BE (שאותו אף "פתחתי" בהצלחה לחבר של אחותי) וה720BE ברי פתיחה. משיטוט בפורום כאן ראיתי שיש מעבדים נוספים שיכולים להפתח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=443233.0 יש נוספים פרט ל425?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by mani007,

האם המעבד הזה במחירו הנוכחי בממוצע 650 ש"ח נחשב לקניה משתלמת היום ? במידה ולא מהי האלטרנטיבה מבית אינטל? ו

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה חשובה יש לי שני זיכרונות של 1 גיגה במחשב במהירות של 800 ואני רוצה לקנות עוד סלוט אחד של זיכרון של 2 גיגה אז ביחד יהיה לי 4 גיגה לפי מה שהבנתי שהמחשב שלי לא יזהה את כל ארבעת הזיכרונות בגלל שיש לי win xp 32 bit האם זה נכון ומה אני יכול לעשות בנידון אני לא יתקין וינדוס מחדש של 32 ביט אני מקווה שיש פיתרון תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by pringles,

אני מיתלבט אם לקחת את mushkin 256mb pc2700 333mhz בלי צלעות קירור לבין geil 256mb pc2700 333mhz שבא אם צלעות ושניהם אותו מחיר!!! אין לי מושג אם הצלעות משפיעות או לא

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by blue-shift,

אני צריך שמישהו יסביר לי כמה בדיוק חשובה מהירות הזיכרון, ולמה זה נתפס ככזה לא חשוב וההבדלים במחירים בין זכרונות במהירויות שונות מזעריים.. מעניין אותי בעיקר איך המהירות משפיעה על משחקים ??

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by a_beilis,

אני קונה e6300 ומבקש חוות דעת על הלוח אם שאני הולך לקנות gigabyte 945p-s3 איך הוא? אני לא מתכנן oc בכלל!!! איך הלוח עם זיכרונות 667? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by rom747,

מדובר בלוח dfi LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 זה נכון שקשה להשיג אותו בארץ ? 2 איך הכרטיס קול שלו ? Karajan Audio(Theater like7.1 /8ch supported) 3 יש לו רק 2 יציאות pci רגילות זה יתרון או חיסרון ? 4 מערך היציאות שלו מבוסס על pcie למה הם נועדו חוץ מכרטיסי מסך . 2 PCI Express x16 slots 1 PCI Express x1 slot 1 PCI Express x4 slot 2 PCI slots ואשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הלוח תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. האם יש הבדל גדול בביצועים בין המעבד ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? לבין המעבדים[ ?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE כי ההבדל במחירים הוא בין 200 ל500 שקל...?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by azsxazsx,

DDR3 XMP EVO ONE 1600MHz DUAL CHANNEL KIT---- http://www.geil.com.tw/products/show/id/131 OCZ PC3-10666 ReaperX HPC Enhanced Bandwidth----- http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_10666_reaperx_hpc_enhanced_bandwidth המחשב blitz extreme q9450 8800gt הזכרונות הם בעיקר בשביל O.c תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Warped,

בקשר למעבד במפרט http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74301.0 CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 כמה דברים: -הבנתי שבשביל מעבד 64 צריך גרסה מיוחדת של WIN XP, האם זה נכון? האם זה יכול לגרום לי בעיות (במשחקים או תוכנות למשל)? -האם כדאי לקנות ב PCH את זה (עם המאורר) ב 1444, או לקנות מעבד לחוד ומאורר לחוד? -האם ה 64 עושה הבדל גדול בביצועים יחסית למחיר שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  24. טוב אז רציתי לישאול במה עוזרים התיזמונים ונה יותר טוב...תיזמונים נמוכים או גבוהים? וגם לא הבנתי מזה X-X-X-X בבקשה מישהו יכול להסביר לי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  25. Started by orses,

epox-8hda5j s754 sata gbl אז ככה יש לי כמה שאלות : 1)כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר לו? 2)כמה יצאות usb יש לו? בקיצור אם מישהו יכול להסביר לי מה יש בו בשפה שאני יבין ובכלל אם אתה ממליצים על כרטיס אחר באותו הסכום תודה רבה

• 3 תגובות
    • 439 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.