עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NETANELKOREN,

שלום. 1.האם זה נכון שהחל מה22 ביולי המחירים ירדו. 2.כמה יעלה מעבד QX6700 והמעבד Q6600 בארץ. 3.חוץ ממעבדים ירדו מחירים של חלקים אחרים של המחשב(לוחות-אם,כרטיסי מסך ועוד) 4.ומה ההבדל בין E6600 ל Q6600. 5.ומה ההבדל בין ליבה כפולה ל4 ליבות.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by shklak,

Intel AMD מקור : Xtremesystems

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. כיום ישנם מעבדי ARM בתדר של מעבדים שולחניים ( 2.8 GHZ) ועם עשר ליבות. מדוע לא משתמשים בהם במחשבים ניידים או במחשבים רגילים בעבודות שיכולות להיעזר בעוד ליבות (רנדור לדוגמא)? והאם ליבות שונות באותו תדר מציגות ביצועים שונים? ואם כן אז מה עדיף Kryo , a72 או אחר?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by DesperadoS,

שלום לכל חברי HW-ZONE, שנה טובה ומתוקה. רכשתי לאחרונה את הלוח האם הנ"ל. חיברתי אותו לספק ושאר החומרה, אך איני יודע כיצד יש לחבר את חיבורי ה- RESET, POWER וכד' של המארז ולכן המחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור ה- POWER. יש לציין, כי אין באמתחתי את חוברת היצרן המפרטת לאן יש לחבר את החיבורים בלוח. אני זקוק לעזרה מקצועית בנושא שמא אזיק לחומרה במסגרת ניסיונות חיבור שונים. אשמח לקבל ייעוץ מקצועי ממומחים אשר מכירים את הלוח הנ"ל, ואף אשמח עוד יותר להדרכה טלפונית. לסיכומו של עניין, אני רוצה לדעת לאן יש לחבר בלוח את החיבורים הנ"ל. תודה רבה, בברכה, דורון.

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  5. Started by מאור247,

הלוח אם שלי הוא : ‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ מידע באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  6. יש לי את הלוח הזה ו זכרונות במהירות של 2400 mhz השאלה אם הלקוח יתמוך בכרטסים האלו כי לפי את היצרן רשום שותמך עם o.c ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp probook 4530s שכולל זכרון של 8GB ( 2 סטיקים של 4GB - אחד של סמסונג ושני של קינגסטון) וגם ssd של קרושיאל mx500 בבדיקת שימוש הזכרון אני מגיע לכ - 84% לפי השימושים שלי (הרבה לשוניות פתוחות בשני דפדפנים - כרום ו- פיירפוקס). כך זה מופיע בתמונה שצירפתי למטה. האם יש טעם לשדרג לזכרון של 16GB או שזה לא ייתן שיפור או לא יהיה משמעותי ? או אולי להחליף את אחד הסטיקים הקיימים ב - 8GB כך שיהיה בסה"כ 12GB או שעדיף כבר להחליף את 2 הסטיקים הקיימים ב- 16GB מאותה חברה ואותו דגם כמו בלינק שצירפתי למטה של קורסיאר לדוגמא ? מצאתי זכרון מתאים של קורסיאר שעולה בסך הכל 60 דולר - https://www.amazon.com/gp/product/B006DI9PG8/ref=ox_sc_act_tit…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by StrayGator,

אני הולך לקנות מחשב חדש אחרי שהקודם שירת אותי נאמנה במשך לא פחות מ-6 שנים. המחשב החדש בהחלט עשוי לשמש אותי לתקופה דומה. נעבור נושא (זה ישתלב בהמשך). הבנתי שאני משתייך לסוג האנשים הדי נדיר שאשכרה עדיף להם מחשב שיתן כוחות הסוס של אינטל מאשר הלוליינות של AMD. ועכשיו לבעיה - אני חושש שעוד 3-4 שנים העולם יעבור ל-64 ביט וישאיר אותי מאחורה עם מחשב מדור הפלמ"ח (ולא סתם אותו-דבר-פחות-מהר כמו שהסתדרתי עם PII עד היום). האם זו סיבה מספיק טובה להשקיע כבר עכשיו בדור המייסד של ארכיטקטורת 64b?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by shayw,

חיפשתי לוח אם בעל צ'יפסט 45 עם ממשקי RAID, eSATA,FireWire ותמיכה ב CF לזוג 4850 (נאמר לי שיתקיים ניצול מלא של המערך עם הכרטיס הנ"ל במצב של x8 link לכל סלוט) ומצאתי את זה נראה שהכחול הוא PCIe x16_1, השחור הוא PCIe x16_2 (או בעצם x8) והבא אחריו הוא PCIe x4 הייתי מעוניין לדעת מהם שימושיו של ה x4?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by TrancEnergY,

מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  12. Started by גדעון,

יש לי התלבטות בין 2 במעבדים מחיר לביצועים (שניהם כמעט אותו מחיר) ל-Q8200 יש 4 ליבות אבל זכרון מטמון קטן ל-E8500 יש 2 ליבות עם זכרון מטמון גדול יותר אבל תדר שעון גבוהה יותר מה כדאי יותר לשימוש גיימר/עיבוד תמונה וכד' ????

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. שלום. ברשותי לוח: giga-byte - k8ns (s754) (מעבד a64 3000+) ודיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm 8mb-buffer SATA הבעיה: כאשר המחשב מחובר עם הHDD הזה נורית החיווי האדומה (פעילות HDD ) לא עובדת. הלכתי למעבדת החנות ושם בדקו עם IDE והנורית פעלה. שזה אומר - נורית תקינה שעובדת רק בחיבור לIDE. אנשי המעבדה לא ניתקלו בבעיה זאת והחליטו לעדכן ביוס. - מ-F6 ל -F9 לא עזר. בביוס ובEVEREST הHDD מזוהה כ IDE... מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות עם כך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by hmickey,

לוח GA-G31M-S2L - במפרט שבספר רשום שהלוח תומך בזכרונות 667 ו-800 מגה"צ, עם הערה: "עיין באתלר לבדוק את הנתונים האחרונים בקשר לתמיכה בזכרונות". באתר של החברה כתבו שהלוח תומך גם בזכרונות של 1066 מגה"צ עם OC. השאלה שלי היא: האם הם מתכוונים לאוברקלוקינג דרך הביוס במסגרת אוברקלוקינג כללי, או שקיימית אפשרות של שדרוג הלוח (אולי ע"י החלפת רכיב כלשהו: צ'יפ, ג'אמפר וכדו'). שאלתי נובעת מכך שבין היתר, יש לךי זכרונות של 1066 מגה"צ שהלוח מזהה כ-800 בלבד. דהיינו, אני יכול להעלות את תדר הזכרונות ל-1066 בביוס ללא חשש?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by kindermaN,

אז ככה.. אני מאוד מאוד רוצה למצוא לוח אם איכותי שיתמוך בHDMI , כיוון שיש לי אלסידי 32 אינץ', ואני ארצה במחשב החדש לראות סרטים באלסידי באיכות HD. עכשיו מצאתי רק לוח אם אחד.. שהוא VM HDMI .. משהו כזה. והוא יחסית... לא משהו. יש לי תקציב עד ל1000 שקל. דרך אגב למבינים, יש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות קבצים של HD ואני אוכל להפעיל דרך המחשב? בתודה, בן !

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  16. דור מעבדי ה-Core השישי נמצא בדרכו אל השוק, והוא מבטיח להעניק לכם את היכולת להפעיל את המחשב הנייד שלכם ללא שום חוט או כבל, לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%91%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מתלבט בין בחירה בדיסק קשיח פנימי של WD 1TB SATA3 לבין WD 1TB SATA2 ,ההתלבטות היא בהבדלים ביניהם והמחיר ביניהם,מה עדיף יותר,יש הבדלים בביצועים,במהירות ובכללי מה ההבדלים בין S2 ל וS3 והאם הם מורגשים. ובנוגע ללוח אם: אם אני ייקח sata2 האם GA-P55A-UD3 של Gigabyte יספק אותי,לקחת אחר זול יותר או שעדיף להשאר עם Sata3 ולקחת לוח אם Gigabyte GA890XA-UD3 מה ההבדלים ביניהם ומי יותר כדאי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, שאלתי היא מתי אמורה לצאת(בערך, אני יודע שאתם לא מגדי עתידות) לשוק ליבת הווניס? תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. היי, אני נמצא לפני בחירת מפרט למשחקים שאמור להחזיק לכמה שיותר זמן. אני חושב על מערך SLI לצורך כך. עד עכשיו הכי קרץ לי לקנות שני 9600GT OC SLI עם לוח ASUS P5N-D שהוא 750I. עכשיו אני רוצה שאני יכול לקנות שני 8800GT ב-SLI, אבל אני אצטרך להוריד מהלוח אם ל-ABIT FATAL1TY FP-IN9 SLI שהוא 650I. מה אתם אומרים? עדיף כבר לקחת את הלוח המתקדם? מה ההבדל בכלל בין 650I ל-750I? בכללי, יהיה הרגש בניצול ובביצועים בין שני הלוחות במערך SLI? וכמה? תודה מראש, יובל

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by ovadiasha,

יש לי על הלוח 2 זכרונות של 256MB. האם חייב להוסיף שניים של 1GBאו אפשר 1 של 2GB. יש 4 חריצי זכרון בלוח.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ימים והכול עובד סבבה טיל מריץ משחקים על גבוה כמו שצריך ושציפיתי אבל עכשיו אחרי שעברו יומיים שלוש (יש לי ויסטה) אז רשום אתם יודעים בצד את כמות הזיכרון שהמחשב צורך ורשום 85 אחוז וזה לא הגיוני בכלל יענו המחשב לא עושה כלום כלומר במנוחה והוא צורך 85 אחוז והסתכלתי במנהל משימות שום דבר כבד או משהו בסגנון פתוח שמה ומה שמוזר ביום הראשון של המחשב כמות צריכת הזיכרון הייתה גג 40 אחוז בפעולה, אז לשאלתי יש בעייה עם הזיכרון או שיש בעייה עם החיישנים שמראים את הנצילות!? וכמות הזיכרון היא 2GB ויש לי עוד שאלה יש לי 1.5GB נוסף אבל בתדר 667 ומה שמחובר למחשב הוא 800 אז אתם ממליצים לי לחבר גם אותם ? זה ישפר או יזיק? ואם אני ירגיש את זה במשחקים או שעדיף לחסוך כסף ו…

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by uncommon,

האם מצדיק 900 ש"ח הפרש (ולא שכחנו תוספת לזיכרונות ולוח תואמים). האם העלות-תועלת - באמת יושבת על ה-6300?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by gilloze,

שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  24. האם Gigabyte 965p S-3 יתמוך במרובעי הליבה של אינטל? ובזיכרונות 800?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  25. שלום לכולם!! מצורפת תמונה של הלוח M שרכשתי ורציתי שמישהו יסביר לי איך מתבצעים כל החיבורים בלוח M. כולל כל היציאות ממנו לרכיבים וכל הכניסות אליו תודה....... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.