מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
חייב עזרה בהחלטה הבחירה היא קשה בשבילי... אני מעוניין לקנות מאבד אי אמ די שיעלה בסביבות ה- 1000- 1300 ש"ח הרבה לא המליצו לי לקחת איי אמ די אבל אני ממשיך בשלי כי שמעתי ביקורות טובות על המעבדים של איי אמ די הכנתי מפרט מחשב שבו הלוח אם והמארז יתאימו לאיי אמ די, בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד מהיר (סביב המהירות של פנטיום 4 עם אפשרות לאובר קלוקינג) בשילוב עם כרטיס מסך מהיר כדי לשחק במשחקים באיכויות תמונה כמו שרק משוגע כמוני דורש. הינה המפרט: מעבד AMD ATHLON XP 2600/2700/2800/3000 לוח אם (מתאים לAMD) - חברת MSI או Asus או Gigabyte עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך Radeon 9500 128MB + T.V Out או GeForce4 Ti 4800 - 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000R…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים נכבדים אני מתכנן מחשב לצורך עריכת וידאו (פרימייר ) מקצועי מהמעט שקראתי לSB יכולת משופרת בתחום קידוד וידאו כיום התוכנות עושות שימוש ביכולות של הכרטיס הגרפי למטרה זו שאלתי היא האם זה אמור לחסוך ממני במידי את הצורך להשקיע בכרטיס גרפי חזק האם זה דורש עידכון תוכנה אודה למי שיתרום לי מידיעותיו ניסיונו
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחירים של הזיכרונות DDR2 ממש בקרקעית.... יש לי 2G כרגע < שעלו לי פי שניים! מימה שעולים היום....האם המחירים יעלו או ירדו יותר?(לאן יש עוד לרדת ?) בעוד שנה בערך > אני ישדרג כניראה לויסטה ....שאז אצטרך 4 G בשקט השאלה היא אם כדאי היום ליקנות עוד 2G ? THX
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעלות הרבה מטח לסוג של הזיכרונות האלה אבל מה זה נותן לי תיזמונים נמוכים או הלאה גדולה של mhz?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למען האמת אני מבולבל צאריך קצת סדר. האם כיום שווה לקחת 4 ליבות? למרות שיצאה סידרה חדשה של מעבדים? האם לתוול ארוך 3 שנים + שווה לקחת E800 אן Q6600 (כיום)!!! או מרובע ליבות מתקדם יותר? HELP
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
INTEL Eva Cove (G35) FIREWIRE LAN1000 VGA / DVI mATX Intel Pentium Dual Core E2180 2.0 GHz 1MB cache 65nm LGA775 Arctic Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט. לא OC. לא משחקים. יעבוד 24/7 חשוב שיהיה יציב ואמין. האם זה צירוף טוב? (בחנות המליצו שזה צירוף יותר אמין מ AMD 4400 ולוח של GIGABYTE) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש למערכת חדשה שילוב טוב של לוח אם, מעבד וזיכרונות. הדרישות: מהמחשב האופן כללי - שירוץ בלי תקיעות, עם הרבה חלונות פתוחים (אופיס, אינטרנט) או הקרנת 1080P (לא במקביל לחלונות הפתוחים). לא משמש למשחקים בכלל (למעט סוליטייר, בבלס...). מהמעבד - לא משהו ספציפי, לא משנה לי AMD או INTEL. עדיף TRAY עם קירור זול (50-60שקל) שעדיף על הסטוק מבחינת שקט\קירור. זכרונות - 4GB (לא יודע אם יש יתרון לזכרונות שיש עליהם צלע קרור או לא) לוח אם - פה מתחילות הבעיות והסתבכתי עם כל הדגמים: אני לוקח 4GB אז מאוד רצוי תמיכה עד 8GB (עם 4 חריצים). יציאה קואקסיאלית (של האודיו) שני PCI רצוי תמיכה ב-PCI-EX.2 לפי מה שחיפשתי ראיתי שלוחות שמתאימים לAMD מגיעים עם יותר פיצ'רים וכמו שאמרתי לא משנה לי המעבד …
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא הצ'יפסט הנ"ל: האם לוחות אם מבוססים צ'יפ זה יגיעו בחודש הבא לחנויות בארץ? האם הוא מריץ מעבד 1.8A\2.0A עם DDR 333? ועם DDR 400? האם התמיכה בזיכרון DDR400 רשמית? (אפשריות ראטיו) ראיתי שתי ביקורות ברשת: OCWorkBench ו-TOM's Hardware ושניהם שיבחו אותו אך ישנם הבדלים ביניהם: אצל OCWB הם לא הצליחו להריץ DDR 400 cas 2.5 עם מעבד p4 2.4 533 בגלל הביוס או משהו כזה ואילו טום הריץ אך ורק עם DDR 400 ומעבד p4 2.53 וראו שזה עובר את כולם חוץ מ-rdram 1066!!! מאוד מוזר שאתר אחד לא הצליח להריץ יציב ASYNC DDR 400 ואילו השני לא נתקל בבעיות כלשהן. שאלה נוספת: למה כולם מתייחסים לצ'יפים של SIS כ-VALUE ולא כביצועיסטים כמו 845G ו-845E למשל ? ? ? הרי הם באותה רמה וג…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני חייב עזרה בבחירה של לוח עכשיו אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: 1.Abit KV8-MAX3 - 830 NIS 2. Asus KV8 Delux - 860 NIS 3. MSI K8T Neo-FIS2R - 610 NIS עכשיו שלושת הלוחות זוכים לביקורות ממש מנוגדות ברשת. למשל הלוח של MSI זוכה לכמה ביקורות מעולות בהשוואות של הרבה לוחות אבל בסקירה של xblabs הוא מראה על ביצועים בינוניים ומטה ולא הצליחו לעשות עכשיו overclocking בכלל. הלוח של abit זוכה גם כן לביקורות מנוגדות אבל כולם אומרים שבגלל מערכת הOTES שמותקנת עליו זה ממש סיוט להתקין עליו קירור טוב למעבד. הלוח של אסוס כמעט בכל הביקורות זוכה לציונים בינונים אבל שוב בביקורת של xblabs ורק שם הוא הצליח לעשות overclocking עצבני ביותר. עכשיו אנשים אני חייב את עזרתכם בבחירת לוח. תוד…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה תהיה השקעה טובה יותר מבחינת טוחח ארוך - DDR 400 OR DDR 500? זה נכון להניח ש- DDR 500 ישמשו אותי גם אם אחליף לוח אם בעוד שנתיים? כמו כן, אני לוקח לוח ל- SOCKET 754 והבנתי שהלוחות הנ"ל תומכים בעד 3 ג'יגה בהנחה שאני לוקח בשלב ראשון 1G ורוצה להגיע תוך חצי שנה ל- 2G - האם עדיף לקחת 2x512 או 1x1024? האם AMD64 עובד יותר טוב עם 2 זכרונות מאשר 1 ? קראתי שאיזה מקום שלא כדאי בכל מקרה למלא את שלושת ה- memory banks עם AMD 64 - זה נכון?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז הנה הסיפור. לאחר שסבלתי חודשים רבים מטמפרטורות גבוהות במיוחד (עד 67 מעלות במאמץ) ב- P4 2.8C שלי (לא פרסקוט), הבנתי שזה בגלל הפאד הטרמי המעפן הזה, כאשר הוצאתי את ההיטסינק מהמעבד ראיתי שאין שום דבר המפריד בין הגוף קירור לפיסת האלומיניום שעל המעבד, רק קצת שחור מהפאד שנשחק לחלוטין. לאחר כמה זמן החלטתי לקנות משחה טרמית, ובאמצעות המדריך שלכם באתר למרוח על המעבד והגוף קירור. קניתי היום את המשחה, ואלכוהול, עשיתי הכל לפי המדריך לאט ובזהירות שלא לפגוע במעבד או בשום דבר אחר (הוצאתי אותו מהסלוט כמובן). ולאחר שסיימתי את מריחת המשחה, שמתי את המעבד בסוקט, הוא התלבש כרגיל כמו שצריך (כלומר הפינים החסרים איפה שיש מרווח בפינה של המקום למעבד), וללא טיפת מאמץ סגרתי את הידית. שמתי את ה…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
א למה אנשים קונים מעבדי i7 לגיימינג עם המעבד האופטימלי הוא 4690k (לפי האתר של טום. אם אני לא טועה זה הדגם ) ב האם directx שמשתמש הרבה יותר במעבד יגביר ביצועים באופן משמעותי במעבדי אקסטרים?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי מעבד 1700+ והוא נשרף ( לא משנה איך) ואני לא יודע אם לקנות מעבד 2500+ 333FSB או מעבד 266FSB אם אני יקנה 333FSB אני יאלץ לקנות לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 כדי להחליף את הלוח גם? מעבד 2500 333FSB יתן לי ביצועים יותר טובים? יש לכם המלצה על לוח עד 600 שקל?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מפרט מצד ימין ) בתקציב של 2000 שקל בערך. פתחתי ת'רד בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388086.0 אבקש ברשותכם לקרוא את הת'רד האמור לפני השאת העצות. בפורום מפרטים הציעו לי קודם כל לברר אם הלוח אם שלי תומך במרובעי ליבה או לא. חוץ מזה, אין לי איזו שהיא אג'נדה בנושא השידרוג מלבד הרצון להגיע לתוספת הביצועים הגדולה ביותר האפשרית למפרט שלי, בתקציב הנתון. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב לקבל מידע דחוף ממי שיש לו לוח ASUS P5RD2-VM אני מסדר לבחור את המחשב מע' קרור מים וOC וגם צביעה. איך שהביא את הלוח , הסתכלתי וראיתי שיש קבל ליד ה12V בלוח , מכופף מאד . מאד . עבדנו הלאה. אחרי שהסרתי את המאוור של אינטל מהמעבד אפשר היה לראות יותר טוב את הקבל , ונראה לי שרדל אחת שלו בחוץ ! נגעתי בעדינות ואני רואה שהרגל מנותקת ! למחרת הייתי בהדר בחיפה וקניתי קבל מתאים. הבחור בא , לקח את הלוח והלך לחנות של חבר שלו שמכר לו לממש אחריות - אין במלאי יגיע עוד שבועיים . אז הוא קיבל אישור שאלחים את הקבל. הלחמנו. איך שאנחנו מסיימים היום , הוא מסתכל ורואה מקום בלוח שנראה שהיה שם קבל כי יש שתי רגליים של קבל באויר - כאילו מישהו תלש !. מה עושים ? חיפשנו בגוגל תמונות להשווא…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם. בדקתי באתר של גיגהבייט וגם ה GA-965P-S3 REV3.3 תומך בFSB 1333. ההבדל בין ה DS3 REV3.3 ל S3 הוא 50 ש"ח ואני לא מתכנן אוברקלוק, האם כדאי להשתמש בחמישים ש"ח האלו למשהו אחר או לקנות DS3?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זכרון RAM 2GB , המחשב מאוד איטי והציעו לי להגדיל את הזכרון. אני לא יודעת איזה זכרון יתאים, הזכרון הקיים הוא: SK hynix hmt 425u6cfr6a-pb 2G ניסיתי לשים זכרון 4G של חברת CRUSIAL והמחשב לא זיהה. איך אדע מה מתאים בוודאות? אני חוששת להזמין מאייבורי (או חנות אחרת) ואם זה לא מתאים סתם קניתי...
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בתקציב של 4,000 אחרי ציוד היקפי ומערכת הפעלה (4,000 נטו למחשב) ורציתי האם זכרון במהירות של 800mhz יעבוד כמו 553 בלי אוברלוק? ואיזה זכרון בתקציב כזה כדאי לקנות בשביל להריץ את ויסטה טוב אם אני לא הולך לעשות אוברקלוק? עכשיו לגבי חברות: - g.skill נחשבים חברה טובה? - cosair יותר יקרים? אם כן הם שווים את המחיר?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, למה אני שואל זאת,נתקלתי באתר של יבואן מסויים תחת הכותרת "לוחות אם" כתוב ATi Sapphire הלוח הזה ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN כן יצרנית או לא? אם לא אז מי יצרנית הלוח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצ"ב ידיעה לגבי בעיות של nForce 4 בגרסה הראשונה עם hypertransport http://www.theinquirer.net/?article=19313 אני חשבתי לחכות ללוחות עם NF4 אבל, מאחר ו- PCI EXPRESS לא ממש נותן יתרון ממשי היום, אולי עדיף ללכת על בטוח ולקחת פשוט NF3? האם מניסיונכם לוחות עם chip set חדש חשופים לבעיות? אני עומד להזמין כרטיס מסך השבוע וצריך להחליט אם זה יהיה AGP או PCI EXPRESS כך שעבורי זו החלטה חשובה מאד דרך אגב, חזרתי מחו"ל השבוע והבאתי שני חלקים למחשב החדש WD RAPTOR 74G 1GB OCZ Platinum series PC3200 מאחר ומדובר בגרסה ישנה יותר, ולא גרסת Revision 2 - מישהו אמר לי שיתכן וזה עם ה - winbound chips - מישהו יכול לאשר? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שלושת הזכרונות הנ"ל, עבור מערכת חדשה מבוססת קונרו (E6400), עם OC מתון (באס ל- 333MHZ): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 איזה מהם עדיף לי עבור ה- OC הנ"ל ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-