מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
המעבד שטוען לביצועים הכי טובים בשוק זמין כעת לרכישה ישירה מאמאזון - תחת תג מחיר מומלץ נמוך בעשרות אחוזים מהמתחרה המרכזי הישיר שלולכתבה
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב של (AMD 3000+ (2000GHz אבל בכמה תוכנות הוא מראה לי רק 1005GHZ למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מפרט: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb המעבד שלי אמור להיות 2000ghz אבל בתוך משחקים הוא כותב לי 1004mhz המשחקים לא רצים כמו שהיו אמורים לרוץ: cs:s רץ חלש יחסית למה שהמחשב שלי מוסגל (אפילו על אופשריות ברמה של middle) והרשימה עוד ארוכה השאלה היא מה הבעיה למה זה לא רץ כמו שצריך לרוץ על מחשב כזה ולמה המעבד מראה לי רק 1004mhz הוכחה:
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שמעתי בחלק מהמקומות שלהוסיף עוד ראמ משפר את המהירות של הריבוי משימות יש לי עכשיו 4 גיגה ראמ שהיום אני משתמש בעד 50 אחוז שאני לא משחק , השאלה היא האם להוסיף 4 גיגה נוספים ישפר את המהירות ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי , מתלבט בין Gigabyte GA-EP43-DS3L לבין Asus P5QL . שניהם באותה רמת מחיר פחות או יותר. מה אתם ממליצים ? מה ההבדל בין 2 הלוחות ? תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
האם לוח האם הנ"ל SocketAM2 - NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS - 3Y Warranty כולל כרטיס מסך עם יציאת S-Video או Compsite והאם כולל כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית? תודה !
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה יותר טוב אבל אני רוצה אינטל בסביבות המחיר הזה המחשב לא עאמור להריץ משחקים כבדים יותר מדי יש לי 512DDR כרטיס מסך AGP ואני רוצה כונני SATA בעתיד כנראה.. מה דעתכם על שני הפריטים הללו? ואם אפשר לקבל המלצה על מארז מהאתר גלוב-נט וכמה שיותר זול תודה...הסר כמות מוצר\ים כולל ABIT IS7-E2 429.99 ¤ Intel Pentium 4 2.4 Ghz, Socket 478, 533fsb, Cache 1mb, Box 748.38 ¤
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן בלוח זה להתקין כרטיס מסך חיצוני שיעבוד ביחד עם הכרטיס שנמצא בלוח? תודה רבה שי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שניהם 16GB (שני 8GB) ושניהם 1600MHz האם יש הבדל משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תכננתי ללכת על איזה P5K של ASUS על P35 עם WiFi מובנה (פיצ'ר שגם ככה בטוח אשתמש בו, אז למה לא לקנות אותו משולב בלוח?) אבל ה-P5Q על P45 יוצאים עוד שנייה, אז למה לא לחכות להם? ומה ASUS עושים? כמובן, מורידים את ה-WiFi מכל לוחות ה-mainstream ומשאירים אותו רק בגרסת ה-DDR3 היקרה והמיותרת שלהם. http://event.asus.com/mb/p5q/ גועליים, יימח שמם.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי אינטל מסדרת T8xxx לבין סדרת P8xxx??
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte והיום סתם רציתי להתחיל עם הOC למעבד ושאני נכנס לביוס אני לא רואה אפשרות להוריד לזכרונות את המהירות. חשבתי לעדכן את הביוס אבל אני לא מצליח, חיפשתי את האתר של gigabyte וגם אותו לא מצאתי. מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לעדכן את הביוס הזה? ד"א זה קשור לתוכנה אני מקווה, אם לא סליחה.
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה חנויות אפשר עדיין להשיג מעבדי Athlon XP . . . ואיזה לוח הכי מומלץ איתם תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לכ.סמך PCIE בשל הטכ' ההולכת וגוברת.. כרגע יש לי EPOX8rda3 ואני באובקרלוק טוב מאוד ... הבעייה היא שאני מתכנן לקנות X800XL ואין לי זמן לחכות לגרסת ה AGP אם תהיה בכלל... מה אתם ממליצים לי להחליף ?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחפש חנות אמינה ואם אפשר זולה להזמין זיכרון למחשב נייד תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
במידה ואני מעדכן את הביוס של הלוח הנל Asus P5AD2-E Premium Deluxe שבמקור סוקט 775 אבל תומך במעבדי פנטיום 4 בגלל שיצא לפני סדרת DUAL CORE ,בקיצור עם אני יעדכן את הביוס אצלו יש מצב שהוא יתמוך במעבד הזה: E6550 ?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כי אני ממש התקשתי למצא הבדלים בפירוט התכונות באתר
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בונה מיפרט למשחקים בסיסיים-זול (מפרט בהמשך). 1. מתלבט בנושא לוח האם-בלוח P35 בו בחרתי יש רק חיבור IDE בודד ואני צריך 2 לרכיבים מהמחשב הישן. ללוח P31 יש 2 חיבורים. ההבדל בביצועים כה גדול שכדאי לי לעבור דור? עד כמה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ICH7 ל- ICH9 הוא התמיכה של האחרון ביותר SATA ,לא רלוונטי כל כך עבורי.אני יכול ללכת על לוח ישן ולהעביר את הכסף לשדרוג רכיב אחר (זכרון,כרטיס מסך עדיף...). 2. לפי המבחן הבא יש זוג לוחות שהמרחק במחיר נמוך (כמה עשרות ש"ח) והביצועים עולים על P35 -מתכוון ל - ASUS P5K-SE או Abit IP35-E ,מה דעתכם?,הצעות נוספות? הלינק: http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/page25.html המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 …
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הוא לא אמור לצאת רק עוד חצי שנה? http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=8882
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ללוחות אם ואני ישמח אם מישהו יהיה סבלני ויעזור לי 1. בכללי איזה לוחות יותר טובים למעבדי אינטל ג'יגהבייט או אסוס ? 2. אני רואה שיש הרבה לוחות שיש עליהן כרטיסי מסך ורציתי לדעת אם כדאי לקחת לוח כזה < ( שיהיה רק רסירברי אם הכרטיס המסך הרגיל ידפק ,ובמקום לשבת כמה ימים בלי מחשב עוברים למובנה ?) 3 . יש לוחות עם תדר 1333 ואחרים עם 2200 , זה משנה כך כך ? אמנם יש זכרונות בהרצים האלה אבל המעבדים יש להם את המהירות הזאת למשל I7 ? 4. לבדוק את מעבד מסוים ואני רואה Max Turbo Frequency 3.6 GHz וה Clock Speed 2.93 GHz הכוונה שזה מסוגל או המקסימום אחרי אוברקלוק ? ומה זה Intel® Turbo Boost Technology ומה הקשר בינו לבין Max Turbo Frequency 3.6 GHz ? …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי תשובה סופית ומדוייקת עבור לוח אם וזכרון, מה החסרונות: 1) שקטים 2) ביצועים 3) overclock asus p5q turbo http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vmCRVOru0T6aXX9O 660 ש"ח OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL4 4GB Edition 305 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-