מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי בחוברת ההסבר של אסוס בלוח הנ"ל,ולא רק בו מצויינת הפיסקה הבאה: ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher. הכרטיס שלי מסתיים ב10. מה זה אומר בדיוק ?לא יעבוד בלוח ה"ל?למישהו יש נסיון בנושא? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל אבל הנושא הזה מרתיע אותי תודה על העזרה ;D
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה יהיה לי עדיף ? ds4+e6300 ds4+e6400 dq6+e6300 dq6+e6400 אני יודע שישר קופצים על האחרונה אבל השאלה אם מבחינת תועלת יהיה כזה הבדל בין 6300 ל6400 ובין הDS4 לDQ6 ? אני מתכנן OC ( ועקב נסיוני הקטן עם אינטל מאז הNORTHWOOD 2.6 שלי ) קראתי וה6300 הוא OVERCLOCKER לא קטן ......מה אתם אומרים ? אני תכננתי בתחילה על 6400+DS4 אבל אולי אני ילך על האחרונה בגלל האודיו על הDQ6
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ביקשתי עזרה לגבי שידרוג המחשב בעקבות נפילות חוזרות ונשנות בפורום מפרטים. הקטע שמישהו נתן ת'תגובה הבאה: "לא פלא שהמחשב מלא תקיעות, יש לך 512 RAM ומעבד עם 100FSB" מה אני יכול לעשות עם זה? הלוח אם שלי הוא BIOSTAR-P4VMA-M v7.x והוא אמור לתמוך ב FSB של 533/800... המעבד הוא Celeron 2.4G ויש לי 2 סטיקים של 256M. מצורף הדו"ח של אברסט. אייל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב גרוע: בקיצור יש לי בבית את הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe ואני רוצה לשדרג אליו, אני צריך לדעת אם אפשר לשים לו מעבד טוב שיחזיק משחקים כמו COD: Black Ops, כי כל מה שיש לי עכשיו זה כמה מעבדי athlon 64 ואיזה sempron אחד...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה טיפה לשפר ביצועי מחשב שלי וחשבתי להוסיף זכרון כרגע יש לי 8 GB עם שתי זכרונות של 4GB של חברת CRUCIAL (זה מה שכתוב על האריזה 4GB DDR3 - 1333 PC31060 UDIMM 240 PIN) השאלה ראשונה האם בכלל זה ישפר לי ביצועים? ואם אני יצטרך לשנות משהו בהגדרות בשביל זה? ומחר אני בדיוק יהיה בKSP, אז איזה זכרון טוב ומשתלם אתם ממליצים לי לקנות. שתיים של 4GB או אחד של 8GB? לינק לזכרונות http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99..103..785..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תמליצו לי בבקשה מה כדאי לי לעשות ולקנות תודה מראש! פרטים של מחשב שלי חלונות 7 64 ביט לוח ASROCK H67M-GE מעבד I5-2500 CPU 3.30GHZ
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור לוח אם וזיכרון למפרט שאני הולך לקנות... (אני לוקח מארז וספק קיימים ומכניס בהם לוח אם, מעבד, זיכרון, ודיסק קשיח) המעבד שאני קונה.... AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE קירור... ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 דיסק קשיח... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS התקציב ללוח ולזיכרון הוא 1000 ש"ח... 1. לא מתוכנן oc. 2.נכון לעכשיו אין לי תקציב לכרטיס מסך טוב, ואני לא רוצה להשקיע (גם לא יכול אני כבר חונק את התקציב) בכרטיס חלש. לכן חייב להיות ללוח כרטיס מסך מובנה. * יש לציין שבעתיד הרעיון להשים במחשב כרטיס מסך טוב ובכך להפוך אותו למחשב משחקים... המארז והספק שניהם ג'נריים אבל אני אחליף את הספק שאני אקנה את הכרטיס מסך... 3.אני …
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אני צריך המלצה ללוח אם טוב למערכת Athalon 3200+ 512 Cache 2.2GHz כרגע אני חושב על : EPoX "EP-8KDA3+" nForce3 250Gb Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU -RETAIL תגידו לי אם הלוח אם הזה טוב.. ומה ההבדל בינו לבין EPoX "EP-8KDA3J" nForce3או שאין הבדל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום אני קצת מבולבל, עם כל הנושא של מהירויות. אני יודע שיש את מהירות ה-FSB שזאת המהירות שהמעבד מתקשר עם הרכיבים בלוח, אני יודע שיש את מהירות ה- MEMORY BUS, שזאת המהירות שבה הלוח תומך בזכרונות DRAM. יש לי 2 שאלות : 1. האם יש מהירות לוח בסיסית שהיא לא ה-FSB, שקובעת את המהירויות של ה-FSB וה-MEMORY BUS? 2. איך זה שיש לי לוח שה-MEMORY BUS שלו עובד ב-100 133 מגהרץ, אבל הוא תומך בזכרונות די די אר של 200 ו266, האם זה בגלל שדי די אר מבצע שתי פעולות בכל מחזור שעון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני נוטה לDFI , אני קונה Q6600 GO וכנראה TERMALIGHT 120 ULTRA+ SS F121 FAN. מישהוא קנה ומרוצה?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שתי שאלות: 1. האם ניתן עדיין לקנות AMD CPU ב Socket A ? 2. מכירים איזה מבצע אטרקטיבי לצירוף של לוח אם + מעבד (האם קוראים לזה bandal - באנדל?) למחשב לצורכי פיתוח? תודה! שלומי
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
השאלה הכותרת שווה להשקיע עוד 700 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם,לא ידעתי היכן לשאול אז אשאל כאן.המחשב שבחתינה אצלי עוד 4 חודשים ימלאו לו שנתיים. מהיום שקניתי אותו הוא דלוק 24/7 ברציפות לא מכבה אותו בכלל.השאלה היא האם זה עושה נזק למחשב לטווח הארוך? כלומר האם הלוח אם, והכץ מסך יכולים להינזק מכך? וספק הכח וכו? ראיתי למשל על הקופסא של הלוח אם כתוב 50,000 אלף שעות... אחי למשל מכבה כל לילה את המחשב.והוא טוען שככה הוא נשמר יותר.מי צודק? ומה כדאי לעשות?תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום אין דרישות מיוחדות הלוח למעט אולי תמיכה ב USB3 שיהיה נחמד אבל לא קריטי הלוח יעבוד עם זיכרונות 3X1GB של GSKILL במהירות של 1333 במתח של 1.5 וולט לא ממש סגור על תקציב ואני אשלם על מה שיהיה טוב ויתאים לי יש נטייה לכיוון גיגה בייט אז איך הלוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R למשל?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היות והלוחות אם של ASUS שנחשבים להכי טובים בשוק... יקרים ... רציתי לדעת האם יש מקביל ל ASUS P5LD2 - DELUX בג'יגהבייט ולא במחיר כזה... או אפילו יותר טוב מהלוח הזה בג'יגה בייט במחיר יותר נמוך. והאם ההבדל היחיד בין P5LD2 ה DELUX להרגיל זה האפשרות לביצוע של SLI?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי משחה טרמית היום ומשום מה אחרי ההחלפה המחשב עולה ונותן לי הודעה של טמפרטורה גבוהה המחשב עולה בכל זאת ולא ניכבה מה שאמור לקרות במידה שהטמרטורה גבוהה במנהל התקנים המעבד לא קופץ למעלה בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן , מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש . לכן , רציתי לקבל חוות דעת על שילוב של מעבד + לוח M , שאני צפוי לקנות . השילוב : מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E האם יש לכם הצעות לשינוי ? במקומות רבים , וגם אצלכם במפרטים המומלצים , הכנסתם שילוב של מעבד + לוח M של ASUS , שעולה בסביבות 290 ש"ח . הכולל תמיכה בזיכרונות DDR3 / AM3 . עכשיו , שאלה נוספת שרציתי לשאול היא מה ההבדלים בין לוחות האם ( ASUS , וה GB שהבאתי ) ? והאם ההפרש במחיר מצדיק את קניית הלוח של חברת GB ? תודה רבה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
אני קונה לסבא שלי מחשב חדש בתקציב של בערך 1000 ש"ח... מעבד פנטיום דואל קור E2180, ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ וכו'... [הוא על פנטיום 3 ככה שזה יהווה שדרוג משמעותי.. P= ] ראיתי 2 מפרטים דומים בחנויות אייבורי וKSP שהשוני היחיד בינים הוא לוחות האם... האחד הוא של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1416&maincat_no=1&cat2_no=170# והשני של :ABIT http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95C&fMTYPE=LGA775 מי עדיף על פני השני?? אשמח גם להסבר מדוע.... ההבדל במחירים בין מערכות המחשב הוא 5 ש"ח... תודה לעוזרים, ובבקשה בלי הודעות בסגנון "עזוב אותך מאייבורי חרא חברה" וכו'...
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מכיוון שבאחרון יש כרטיס מסך מובנה של NVIDIA חשוב לי לדעת מהם חסרונותיו בהשוואה, מכיוון שנראה כי התמיכה של שניהם במעבדים/זכרונות זהה למדי. תודה על עזרת המבינים.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
I3 3225 BOX HD4000 Gigabyte GA-B75M-D3H (מידות הלוח שאני צריך מקסימום 24x24) Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED ( איך הלוח מבחינת עלות/תועלת? יש טובים/זולים יותר? הלוח מתאים ל- OverClock )
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מתלבט נורא בין הלוח הזה: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E = הוא עולה790 שקל ב ksp לבין הלוח הזה: ?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? : הוא עולה 830 מאותה חנות. מה דעתכם ?????? תודה על העזרה.....
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם משולב (מעבד + כרטיס מסך) - עדיף בגודל Mini-ITX. חשוב שיהיה לו כמה שיותר חיבורי SATA. אשמח לכמה שיותר קישורים והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-