מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,812 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , הזמנתי: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB אבל מאחר שיש בעיות במלאי (כמעט בכל מקום אין תזיכרונות האלה) החלטתי לא לחכות כי זה עלול לקחת הרבה זמן , החלטתי להחליף... אז אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב וגם נחמד לאוברקלוק אולי... המליצו על: GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 שהם קצת יקרים , אבל... לא יודע... החברה שקניתי ממנה כבר ניסתה מלא מקומות ופשוט אין סאמסונג בשום מקום... מה אתם אומרים? מה לקחת? תמליצו לי על משהו בבקשה... עריכה: לא להפריז במחיר כן? שיהיה בערך 600 עד מקסימום מקסימום 800 לסטיק...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המפרט שלי : AMD ATHLON 3000 64BIT ABIT KV8PRO, FSB 1GHZ,HT+AGP8X,SATA DDR400 256MB*2 A-DATA אז בתקציב של 500-800 שקל כמה זכרון אני יכול להוסיף? אילו חברות עדיפות? האם כדאי בסטיק אחד או שניים? עוד משהו שאני מפספס? תודה מראש לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב כרגע ומה שנשאר לי זה פחות או יותר זה לוח אם כי אני לא ממש מבין בזה, זה מה שבניתי בינתיים מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 זכרונות: עדיין מברר אני צריך לוח אם של חברה גדולה כי אין לחנות שאני קונה ממנה הרבה חברות (אין DFI אבל יש GIGABYTE), אני צריך שיהיה את ה5.1 סאונד הרגיל בכרטיסים, PCIE וSATAII כמובן, אולי גם firewire, ושיתמוך בOC חשבתי על GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לאבא שלי במשרד איזה זכרון אז הוא הביא לי אותו, כתוב עליו 128MB PC133 האם זה יתאים למפרט שלי? תסתכלו במפרט צד ימין ואם לא אז זה יתאים לפנטיום 3?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כבר ב 23 למאי סדרת המעבדים לסוקט החדש של AMD, סוקט AM2 תוכרזו... המעבדים האלה יתמכו בלוחות המבוססים ערכות שבבים nForce 5xx של NVIDIA. האתר האמריקאי DailyTech מודיע כי חברת NVIDIA מתכננת להכריז על ערכת השבבים החדשה שלה ביחד עם הכזרת מעבדי סוקט AM2, כלומר ב 23 למאי. חלק מהשבבים החדשים יתמכו במעבדיי Conroe של Intel.
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באמת כולם מדברים ואני לא מבין... סבירו לי
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לשילוש עד 3500 ש"ח שיהיה למשחקים ואוברקלוק וכמובן משהו שיחזיק תקופת זמן יחסית ארוכה תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98919
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התכנון שיהיה 667MHZ DDR2 1GB או 2 של 512MB אני מבין שהעבודה שלהם במקביל מהירה יותר השאלה האם זה כזה משמעותי במחשבה שביום מין הימים אני ישדרג בעוד סטיק, אני קונה כרטיס מסך טוב ומעבד טוב השאלה האם הזיכרון יהיה החוליה החלשה במידה ואני מתכנן על משחקים בעליי דרישות גבוהות
-
- 55 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יונה הוא מעבד רק למחשבים נידים עם לא הוא שווה יותר מקורנו(CORE 2 לא זוכר תשם בדיוק) ואיזה מעבדים חדשים וחזקחם אולכים לצאת? תודה.
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן שעסק עד עכשיו בקידוד וויזאו (AVI--> MPEG2). עכשיו התקנתי מחשב חדש והתחלתי להריץ עליו את אותם קידודים. אני מאוכזב מאוד מהשיפור הקטן בזמני הקידוד: מחשב ישן- פנטיום 4 2200- ביצע קידוד בתוכנת קנופוס פרוקודר2 בקצב של 0.45 מהריל טיים. מחשב חדש- AMD 3200- מבצע את אותו קידוד ב0.5 מהריל טיים. האם סביר כי שינוי גדול כל כך בהמירות המעבד לא יתבטא בקידוד מהיר יותר. הצפייה שלי היתה שמהירותשל כ50 אחוז יותר תניב עשרות אחוז שיפור בקידוד. אני מאוכזב.. . דעתכם בבקשה תודה אורן
-
- 68 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו מסדרה 3000 עם מעבד כפול ליבה ונאמר לי שWINDOWS XP HOME לא תומך במעבד האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נא לתת חוות דעת על לוח אם בקובץ המצורף. תודה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
נא ליצור קשר בטלפון 0548114775
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לוח אם: P4S533MX של ASUS TEK. מפרט מלא: תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל אבל לא הבנתי איזה זה כי באתר רשום משהו מוזר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb לא הבנתי אם זה דגם - GA-8I945P-G או דגם LGA 775 CPU ? ואם הוא אינטל 945 ? ואם הוא מתאים לSATA ,SATA 2 ? רשום שם משהו RAןD מה זה אומר ? ומה זה אומר Intel 945p Chipset for LGA 775 CPU ? מה זה LGA 775 CPU זה חלק שצריך במחשב או לא או לא ? אם מישהו יוכל לענות לי על כול השאלות אפילו בסדר אני ממש יודה לו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
sorry -cant translate no hebrew in my computer right now :-\ Link http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2170
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מצאתי בזאפ זיכרון של שתי גיגה במחיר ממש נמוך ורציתי לדעת מה הבעיה איתו שהוא במחיר כזה נמך הוא פחות טוב או משהו ? זה הקישור : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353210 בבקשה תעזרו לי בזה כי אני רוצה דלעת אם כדאי לקנות את זה או לא ?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם קיים לוח המתאים למעבדי הליבה הכפולה ומאפשר להתקין עליו גם מעבד עם ליבה בודדת ? :s05: הרעיון : ע"מ להוזיל עלויות לקנות עתה את הלוח עם מעבד חד וזול. בעתיד , אם וכאשר ירווח , להחליף המעבד לאיזה D960 שאז יהיה זול ופושט. בעבר הרחוק , הרכבתי על לוח סיאטל של אינטל מעבד סלרון זול 300MHZ, ולאחר שנתיים החלפתי לפנטיום 3 600MHZ בכלום כסף - אז השינוי היה דרמטי. האם קיימת אפשרות הזו גם כיום ? האם זה או ?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הלוח-אם שלי הוא: P4S533-VM וכתוב שהוא AGP *1 עד *4 השאלה זה אם אני יעדכן את ה- BIOS אז הוא יכול להיות AGP *8 ??? ואם אפשר אז תכתבו גם איך מעדכנים אותו כי אני לא ממש הבנתי תודה למי שעונה (עוזר)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לוחות חדשים מבוססי VIIV - תהרגו אותי אבל אחרי שקראתי 20 מאמרים וסקירות לא הבנתי מה יש בלוחות VIIV שאין בלוח אחר שיש בו כרטיס קול 7.1 וכרטיס מסך מובנה. הבנתי למה הם מייעדים את ה VIIV, למערכות קולנוע ביתיות/HTPC, אבל היו כבר לוחות שהציגו את כל מערך החומרה שמציג ה VIIV ללא הכיתוב "VIIV".
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם כל ספק מתאים למעבד כפול ליבה (ספציפית הספק של ה antec slk3800b שהוא ה smart power 2.0 תואם ל amd athlon 3800+ X2 sual)? כי ראיתי כתבה על הספק הזה וכתבו שם (ממש כדרך אגב) שלספק אין חיבור "8pin EPS12V" שמשומש למעבדים כפולי ליבה. אני ממש לא מבין בזה, אם חייב את הקונקטור הזה? או שמקבלים מתאם עם המעבד? אם למישהו יש את המעבד והספק או שהוא מבין בזה אני אשמח לתשובה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-