עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gooz,

שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by ward,

אני רוצה תשובה מוחלטת ואם אפשר עם סקירה nf3 250 ו nf3 250GB וישנו nf 3 ultra עכשיו מה ההבדלים והאם זה נכון ש VIA KT800 יותר טוב מה 250... שווה להשקיע 100 שח יותר ולקחת 6600 עם 256 מ'ב במקום 128 מ'ב והאם הוא משתווה ל 9600XT או טוב ממנהו ובכמה אחוזים ? עוד משהו לסוקט 939 K8NS-Ultra (s939 או את ה AV8 (s939) sata,GBL תודה...

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by nisim_y,

אני לא יודע איזה מעבד יש לי אם הוא 64 ביט או 32 ביט אנא עזרו לי לפי התמונה הבאה של CPUZ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  4. לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם GA-H97M-D3h של גיגהבייט ובאתר רשום שהלוח תומך בS\PDIF OUT מה זה אומר שיש לו תמיכה? כי אין חיבור SPDIF בלוח. אז איך מוסיפים? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני קונה את הזיכרונות מקי אס פי ויש לי התלבטות: 2x2GB G.Skill Ripjaws cl 7-7-7-24 2n ב- 620 ש"ח או 2x2GB Patriot Viper II cl 7-7-7-20 ב- 595 ש"ח מה ההבדלים ביניהם ומה כדאי לי לקנות? מישהו?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. מעבר לOC שטוענים שהוא מצויין יותר מ 830. מה ההבדלים בינייהם חוץ מהמהירות שלהם 805 - 2.66 ו 830 - 3.00 האם גם ללא OC הוא נותן ביצועים יותר טובים ה 805D? ואיזה קירור יש לצרף לו על מנת שהOC יהיה בפול מייטבו?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by Time_Is_Money,

שלום, יש לי כרגע 1GB בשני זיכרונות 512MB X2 של סמסונג. הוצע לי זיכרון של סמסונג בגודל 1GB במחיר ממש טוב (חצי מחנות). שמתי לב שהיום המחשב בקושי מנצל את הזיכרון אבל עוד כמה חודשים אני מתכוון לעבור ל- WIN 64BIT ולפי מה שהבנתי הוא זולל זיכרון! האם שווה לשדרג? יש לי AMD 3000+ 754 לוח של EPOX... 9600XT תודה...

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore -דגם המעבד חשוב שיהיה 4 סלוטים ל זיכרון. כרטיס קול ורשת מובנה. לא חייב כרטיס מסך מובנה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by bono_71,

שלום לכולם הלוח אם שלי abit ultra הלך לעולמו כבר אחרי שישה חודשים לדברי החנות שבא קניתי את הלוח היבואן לא מביא לארץ את הלוח יותר. לדברי החנות הם מוכנים לתת לי במקום את הלוח הזהGigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 האם מדובר בלוח שווה או עדיף משהוא אחר אפילו אם צריך להשקיע עוד 200-300 ש"ח המחשב למשחקים אבל בלי אובר קלוק תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  10. Started by Snufkin,

יש לי פנטיום 3 1000, ואני רוצה להתקין לוח אם חדש +מעבד AMD, האם יש סיכוי שאחרי שאני יתקין, אני יצרך לעשות פורמט לכוננים הקשיחים, ושכול המידע על המחשב שלי יעלם???

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by crazydiamond,

ראיתי קטע מראיון מלפני כמה שנים עם נציג של AMD שטען שב ATHLON MP יש בסט הפקודות 3DNOW PRO יש SSE2 האם במעבדי ATHLON XP יש SSE2 ואם לא במה זה פוגם בביצועים שלו מול פנטיום 4 המקביל שלו לדוגמא BARTON 2500+ לעומת פנטיום 4 2400 ? והאם בקידודי וידאו ואודיו האת'לון הנ"ל יהיה ממש נחות מול מעבד אינטל או שההבדלים לא יהיו משמעותיים?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by weinman,

סטטוס: התקנת מחשב חדש חדש הבעייה: כיצד להגדיר נכון את מהירות המעבד מעבד: AMD ATHLON XP 2500 לוח: Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 הזכרונות הם: Mushkin 512MB PC3200 Blue כרגע מופיע על הביוס (בעליה) 1.1GHz ואני מבין שצריך להופיע 1.83GHz נכון לעכשיו הסוויצים ( CLK_SW ו CLK_RAIRO) על הלוח מצויים במצב "אוטו" שזו ברירת המחדל כמו כן מה מומלץ להיות ה FSB המיטבי. אין צורך ב OC

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by generalA,

ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by shay_77,

איזה מעבד סמפרון יותר טוב: 1-סוקט AM2 2-סוקט 754 המחשב מיועד לאינטרנט,אופיס,וסרטים.לא למשחקים ולא לאוברוקולק.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by shkup,

רכשתי לאחרונה SETUP חדש ויש בו זכרונות 3600Mhz C18. יש פרופיל XMP אחד שממהיר את הזכרון מ-2133 ל- 3600. תחת 3600MHZ המחשב קורס. פשוט לא מחזיק יותר מכמה שניות. בתדר בסיס זה נראה יציב. שאלתי היא, לפני שאני פונה להחלפה (כמובן שהזכרון באחריות), האם אני יכול להריץ אותם ב- 3200Mhz (אני לא לחוץ על 3600Mhz) ואם כן תחת אלו הגדרות?

17. Started by tazmnia,

קניתי הארד 80 גיגה של מקסטור והמחשב פשוט לא מזהה לי אותו עכשיו אמרו לי לעשות עדכון לביוס אז חיפשתי את העדכון ומסתבר שלוח אם ישן מדי אני צריך עדכון ל ARISTO AM-639BX-S תעזרו לי למה אני לא מוצא וגם אם לא מצאתם מה כן אפשר לעשות בכל זאת

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by Fake-Name,

טוב ראיתי את זה: [url=]http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1103893272,729, זה אומר שאם יש לי SP2 ומעבד AMD64 תהיה לי הגנה מספיק טובה בהשוואה לאנטי וירוס רגיל?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  19. יש לי לוח אם מחברת ASUS דגם P5LD2 SE ואני רוצה לקנות מעבד חדיש שהוא: Intel Core i5 Processor i5-660 3.4GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box. אז השאלה שלי היא אם הלוח שלי יעמוד בזה ואם זה בכלל מתחבר? ואם לא אז איזה לוח אם מומלץ במחירים 800-1000?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום אני חושב לעשות עידכון מקיף למערכת שלי ואני חושב על הרכיבים הבאים כרטיס מסך 1800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 מעבד קונרו 6600 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792 לוח-עוד לא ידוע מחכה שיצא הגל של הלוחות התומכים זיכרון GSKILL 800 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231087 מארז טרנספורמר כחול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 ספק טופפאוור 450 וואט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 אם יש לכם הצעות הערות הארות או מחירים טובים יותר אני אשמח לדעתכם

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by Cyron,

שלום יש לי בעיה מתמשכת של ריסטרטים פתאומיים, המחשב "קופא" ומופעים מסכים כחולים, כל פעם עם שגיאה אחרת בעזרת פורום תמיכת טכנית כבר בדקתי ספק, זכרונות, כ.מסך, HD, עדכנתי דרייברים ועשיתי כמעט כל דבר אפשרי ללא הצלחה... חשבתי אולי שהבעיה נובעת מהמעבד או לוח האם, רציתי לדעת אם יש דרך לוודא את תקינותם ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אילו חברות של זיכרונות יש באיכות טובה ולא יותר מידיי יקרים? כאלה זכרונות של 512 מגה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

מה אתם אומרים אני לא זקוק למחשב שיריץ משחקים. האם המהירות מהווה משקל בהחלטה כזו? האם יש הבדלים מהותיים בין שני המעבדים האלה?

25. Started by Dano,

זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.