עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 888,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדלבינהם שווה את המחיר?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום אנשים.. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שניה ואני מתעסק הרבה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אילוסטרייטור וכד'.. ככה שאני צריך מעבד חזק. אני עובד תחת מערכת הפעלה win7. המחשב הנוכחי נקנה לפני כארבע שנים והוא מתחיל לתת איתותים שהוא עשה את שלו והוא רוצה להשתדרג. חשבתי להחליף כרגע רק את המעבד אבל אני לא כ"כ מבין בדברים האלה, אני יודע שיש לוחות אם שתומכים במעבדים מסויימים ובמהירויות מסויימות ואני לא רוצה לקנות מעבד שלוח האם לא תומך בו או שחלק המפרט יצור התנגשויות איתו(מהירות זיכרון יכולה להתנגש עם מהירות מעבד?) -תקציב הוא עד 1000 ש"ח, ושוב רק למעבד, בעדיפות לאינטל. לא מעוניין להחליף לוח אם או כל דבר אחר.. אז תודה מראש לכל העוזרים ולמבינים בתחום.. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד : אי…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by shlomom,

לפי ידיעה ב digitimes AMD מתכננת להשיק מעבד נוסף (ואחרון) בסדרת ה Athlon X2. המעבד יפעל בתדר 3.2Ghz ויכיל 2MB L2 cache. המחיר ינוע בטווח $220-248 זהו נסיון אחרון להשיג פלח שוק בתחום הגבוה של המעבדים כפולי הליבה (ולצמצם מעט את הפער עד השקת ה Phenom) וביצועיו מוערכים ב 10-15% מתחת ל E6850. יכולות ה OC של המעבד יהיו מוגבלות מאוד מן הסתם.

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by shemiraz,

היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by King Kong,

המוכר אמר לי ש MAJOR זה ספקטק .. אני חייב תשובה דחוף הם עוד מעט סוגרים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by MINIME,

אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR. אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה. תודה מראש MINIME.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מעוניין במידע על לוח אם ASUS Rampage II Extreme האם הוא טוב לעריכה וגרפיקה? תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by eliil1,

בשביל משחקים עם דרישות גבוהות, תוכנות כבדות אולי, סרטים וכו' מה כדאי Intel Core 2 Quad Q6600 או Intel Core 2 Duo E8400 ? מה ההבדל ביניהם? חוץ מכמות הליבות...שאני לא מבין בהם כל כך... ואיזה כרטיסי מסך מתאימים להם? HD 4850? 4870? 9800 GTX?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Nirro,

לכל מי שמתלבט בבחירת מעבד, הגרף הבא אולי יעזור להחליט. מתוך השוואת מעבדים ב-xbitlabs מקור : http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout_13.html

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Or ei,

אני קונה בחודש הבא מחשב מבוסס AMD אני מתכנן לקחת מעבד 1800+ ולהביא אותו לבאס של 175 בערך או עד כמה שאני אצליח .... תכננתי על הלוח epox 8k5a3\2 (לא סגור עדיין אבל די בטוח על ה2) עכשיו השאלה שלי האם יש לוח עם יכולות יותר גבוהות משל הלוח הנ"ל במחיר דומה ועם אותם פיטצ'רים ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ShaharSi,

קניתי את הלוח asrock z87 extreme 3. http://www.asrock.com/mb/intel/Z87%20Extreme3/ ורשום שיש: 6xusb 2 6xusb 3 אבל בפועל הפאנל חיבורים האחורי אין את כל החיבורים הללו ורשום שחלק מהם זה via header. מזה אומר?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם שמתי לב שהיתה ירידת מחירים זעירה, והרכבת המערכת הוזלה בכ 100-200 ש"ח ומכאן ההתלבטות לאפיק שדרוג שנפתח. הרכיבים במערכת המקורית (מבוסס 955 AMD, לטובת OC) לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 394 ש"ח זכרונות Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value x2 368 ש"ח האם כדאי לקחת לוח אם משודרג יותר (אין לי מושג איזה) או את הזכרונות הבאים: g.skill DDR3 4096 1600Mhz CL 7-8-7-24 http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBECO~15~0.htm תודה!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום רב. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בגלל שאני רוצה שיהיו בו יותר אופציות, וכרגע אין לי מספיק אופציות שאני צריך בשביל דיסק קשיח וכו'. נכנסתי ליצרנית הלוח האם שלי, והורדתי קובץ EXE של עדכון ביוס לדגם של לוח האם שלי: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=11738&ProdId=2229〈=eng&OSVersion=%0A&DownloadType= אחרי שהורדתי את הקובץ וחילצתי ממנו את הקבצים, אני מבין שצריך להעביר את הקבצים לדיסקט ms-dos. הבעיה שאין לי במחשב חיבור לדיסקטים מיושנים כאלה. יש אפשרות להשתמש בדיסק CD-R כמו דיסק של התקנת XP? השאלה האם אני צריך להפוך את הקבצים לקבצי תמונות כדי שזה יעלה לי את זה באתחול..או שרק אני צריך להעביר את הקבצים לדיסק ה-CD וזהו? הבנתי בדיוק מה …

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by H.I.V,

כשאני מדליק את המחשב כתוב לי: Dual DDR 128 Bit mode אני יודע שזה אומר שהדואל פועל אבל רציתי לדעת מה זאת אומרת 128 ביט מוד?

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, את השאלה כבר שאלתי בכותרת... אבל יש לי עוד כמה שאלות שאלות, אני יכול לדוגמא אם יש לי 128 זכרון במחשב להוסיף עוד 256 או שאני חייב להוסיף כרטיס דומה במהירות שכבר יש לי.. ונכון גם יש כל מיני מהירויות mhz לכרטיסי הזכרון... זה משנה סתם דוגמא אם יש לי 128 133mhz אני יכול להוסיף לו 256 400mhz או שזה חייב להיות דומה? עוד דבר, מה יקרה אם אני יתקין אקס פי כאשר יש לי 128 זכרון פנימי, זה יעבוד אבל בצורה איטית או שבכלל לא יעבוד. ואחרי שחיברתי את הזכרון הפנימי צריך לעשות משהו במחשב או שזה לבד נקלט וזהו? מצטער על כל השאלות אני פשוט לא מבין בזה כל כך.... תודה רבה לעוזרים!!!!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Maniac,

מדוע במקומות שונים ראיתי המלצה דווקא על הגרסה הזו? אני מחפש 965 על מנת לעשות לו OC (מעבד בלבד), עם אוויר. דווקא בגלל שיש לו תדר 3.4 "מובטח" על פני 3.2 של 955. ולכן הנחה שלי שמשם הוא יהיה יציב יותר ל-OC. OC של 955 לא ממכפלה פתוחה - זה לפי תדר בסיס. אז למה דווקא ללכת על הדגם הזה? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by RayZ,

בוא נעשה את זה קצר וחלק. המחשב שלי הוא AMD Athlon 64 3000+ ליבת Winchster, לוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 S-ATA ו 512MB זיכרון. עכשיו, הוא מוציא לי 51 ב Super PI, זה בסדר? *הבדיקה בתוכנה התבצעה ללא תוכניות על הרקע.

20. Started by VooDoo3,

היי אנשים ... אני מעוניין "להעיר" את המחשב שלי בשעה מסויימת , זה אפשרי ? איך ? בלוח האם שלי יש פיצ'ר של Wake on LAN זה קשור איכשהו ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש לי עכשיו 1 גיגה זכרון DDR400 ואני שוקל להרחיב ל2 גיגה DDR400 האם הלוח אם יתמוך בכזו כמות זכרון תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. הלוח אם לשי נשרף, ולהחליף את הישן יעלה לי יותר מלקנות חדש. אני רוצה אחד שעומד בכל הסטנדרטים העכשוויים שבמיינסטרים, אני לא ממש מבין במעלות של לוח אם ככה שתנסו להשאיר את זה פשוט. אני צריך גם מעבד נחמד, ואני רוצה לשמור על הכל כמה שיותר זול. בנוסף יש גם ראם, אבל זה כבר יותר פשוט וזול לפי מה שאני יודע.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by compman12,

אהלן, רכשתי את המעבד [h=1]Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155[/h]ומארז ‏SilverStone Milo ML03 Micro ATX HTPC Case Black No PSU‎ זקוק לזכורונת ולוח אם. המחשב הוא HTPC למטרות בלוריי מלאות ולא תלת מימד אשמח להמלצה ללוח אם והסיבה לכך. כמובן שארצה בעתיד הרחוק אפשרות לשדרוג.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. כי באתר שלהם לא רשום שהוא לא תומך במרובעי ליבה פשוט רשום שלגבי מרובעי ליבה הוא על under testing.. 1.אז יש מצב שהלוח GA 945P יתמוך במרובעי ליבה בביוס הבא? כאילו מישהו יודע אם מתוכנן משהו כזה.. או אם כבר יודעים שהוא לא יתמוך או משהו.. ולגבי ה965P שתומך במרובעי ליבה.. 2.יש מצב שיתמוך במהירות 1333MHZ בביוס הבא? או שדברים כאלה לא יוכלו לשנות בביוסים?

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. מחפשים עוצמה מירבית בתצורה הזעירה ביותר שמציעה אינטל? המכשיר הזה עשוי להיות התגשמות החלום עבורכם לכתבה

דיונים חדשים בפורומים