מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה אני תמיד הייתי בנאדם של AMD שונא את INTL כרגע יש לי מחשב AMD 1.5 גיגה שאני מרוצה ממנו יחסית (הוא בן שנתיים פלוס) שאותו אני שוקל להחליף בחודשים הקרובים. ולפני שפזלתי לכיוון הפנטיום של אינטל ראיתי את המעבד הנ"ל של AMD (ה64 ביט 3200 1 גיגה זיכקרון בקאש) והיתלהבתי אבל שחקרתי לעומק היתברר לי שמהירות השעון של המעבד היא רק 1.8 גיגה הרץ. וכאן כול ההיתלבטות שלי... במחיר של AND אני יכול לקנות מעבד אינטל הרבה יותר מהיר ובעל מהירות גבוהה יותר ונתנונים טובים... אז מה עושים?????? האתלון 64 או פנטיום 4 בעל 3 גיגה הרץ????? מבקש נימוקים לכאן או לכאן.. בתודה מראש יוסי נ.ב: זיכרונות כבר בחרתי Corsair Twinx1024-4000Pro
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד דחוף כי נדפק לי זה שיש אני צריך כמה שיותר דחוף היסתכלתי באתרים למכירה וראיתי שיש גדלים לתושבת אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה גודל שלי ???? בבקשה תעזרו לי מהר כי אני חייב תמחשב ובלי זה אני מפחד שיקרא לו משהו כי המעבד חשוףף
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בדקתי בזיגזג ובין סטיק של 512 MB של TWINMOS ל SAMSUNG יש הבדל של 100 שקל!!! (אותה מהירות - 400 MHZ ) למישהו יש ידע מניסיון על הזיכרונות האלה?? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1037 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכם. שי לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS Z370-F אני צריך זיכרון שמתאים למעבד וללוח שיש לי. איזה זיכרון אתם ממליצים בשבילי? קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Hi Everybody, I wanna upgrade my computer's memory. I currently have 512RAM and i thoguht about upgrading it. I have two questions, first of all should i invest in 1GB or 2GB i understand there is a 100$ difference between the two. and the second, i understand that i can use PC3200 on this board that will run at 2700. are there any other things that i should know in terms of buffered/unbuffered or ECC/non ECC and so on. The computer is not for OC. thanks, Omer two memories i thought about: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144321 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 i buy the memory in the US so if you have suggestions, p…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
למעבד פרסקוט יש בעיה של התחממות ואמרו שלמרות שיש לו מגה קאש יש לו ביצועים נמוכים יותר האם בגלל שלפרסקוט יש 30 שלבים בצינור מידע אז חלק מהקאש הולך לבאפר?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
או שצריך לקנות בנפרד? ויותר ספציפי: האם sempron 3200 מגיע עם משחה או שצריך לקנות אחת? ואם צריך לקנות אז מה מומלץ ואיפה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שווה לקחת הוא עולה 860 אני מחפש לוח אם טוב במחיר זול שווה לקחת אותו? יש לי AMD
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות לוח אשר מבוסס על ציפסט' G45 החדש של אינטל בשביל הHTPC שלי שני הלוחות מכילים את הכרטיס הגראםי 4500HD של אינטל אני לא מתכוון לבצע OC כל שהו,האים יש הבדל בין הלוחות מבחינת ביצועים/אמינות לאורך שנים הלוחות DG45ID-של אינטל EG45M2SH של גיגה בייט תודה גל
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתח של עד 1.65 או המלצה לזיכרונות לסוקט 1156
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מעבד AMD64 3000+ אבל אבא שלי שהתייעץ עם חברים שלו לא מוכן לוותר על אינטל... אני מחפש כמה שיותר השוואות שאני יודע שיש כאלה הרבה בין AMD64 לPresscot זה באמת חשוב לי ועדיף לי היום הרצתי חיפוש גם בפורומים וגם באתר ולא ממש מצאתי HELP PLEAZ :} תודה *קיפר*
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני משייט לי בתומי בפורום כשלפתע אני שם לב שהחדר נהיה שקט מדי בבת אחת. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של הצ'יפסט ב NF7-S פשוט הפסיק לעבוד, ליתר דיוק הוא מנסה לעבוד ומסתובב אולי בכמה מאות סל"ד ועושה הרבה רעש. עכשיו הקטע הוא שהלוח אפילו לא בן חודש!! חדש לגמרי!! :-\ זה הגיוני שהוא מת כל כך מהר?? זה שהוא עבר א"ק לא יפריע לי לממש את האחריות נכון?(כרגע כשהוא מת המחשב היה על סטוק....)
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הבנתי שמעבד AMD מתחמם מאוד בקלות ורציתי לדעת האם זה מסוכן שאני ישאיר את המחשב דולק כמה ימים ברציפות?
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אפשרויות זיכרון: 1. 4 גיגה קינגסטון DDR2 800 או GEIL KIT 2*1024MB ?2GB? DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 WD - כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS או SEAGATE 500 GB SATA2 7200 RPM 16 MB תודה, יורם
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, מזה זמן מה אני עובד עם המעבד AMD Phenom II x4 955, הוא מורכב על לוח אם GIGABYTE MA785GMT-UD2H מאז שקניתי את המעבד והלוח בביוס היה מוגדר לי Hyper Transport frequency על מצב AUTO במצב זה הלוח בחר בתדר 2000 MHz שהם בעצם 4000 MT/s ניסיתי היום להעלות באופן ידני את תדר ה- HT ל- 2600 מגה הרץ, בשביל לקבל 5200 MT/s אבל הלוח נעצר בשלב ה- POST עם הודעה על boot failure אז מה יוצא שהמעבד תומך רק עד 2000 MHz ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אז ככה , הלוח אם שלי הוא גגב'ביט SQ800 אולטרה עכשיו גירסאת הביוס שלי הייתה F7 ועדכנתי בטעות לה F13 שזה ללוח אם אחר לגמרי עכשיו המחשב נדלק הכל עובד אבל זהוא מסך שחור אין כלום רק נדלק מאוררים וזהוא לא מראה כלום אנשים העם הלך לי הלוח אם ? הוא עובד... אני שומע הכל עובד כרגיל ... רק הביוס לא מתאים ואין לי דרך להחליף כי אני לא רואה מסך עכשיו אני מדבר ממחשב נייד .... בבקשה אנשים מה לעשות אחרת הרבה הרבה זמן אני יהיה בלי מחשב . :-[ :'(
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K. ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב - 8GB זיכרון מספיק בהחלט - אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם - נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire. בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר. שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
אהלן, קניתי לפני שנתיים מחשב עם אחד ג'יגה זכרון 1024MB - 2 X 512 DDR2-SDRAM עם לוח אם Manufacturer : Intel Corporation Product : D946GZIS Version : AAD66165-302 עכשיו יש לי עוד 2 כרטיסי זכרון 256MB - 2 X 128 RDRAM השאלה שלי אם אני יכול לשלב אותם על הלוח אם, וגם אפילו לנסות, האם יקרה משהו? אשמח לעזרה, וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-