עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by InFecT[0]r,

את\ה חובב של?

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by omermiz,

איזה לוחות תומכים/יתמכו בקונרו E6300 ומה יהיה המחיר שלהם בערך או מה הוא עכשיו? ואיזה סוקט הוא יהיה?

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  5. לא יאמן ,זה ממש כמו המחיר בארה"ב : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1501

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. אני יודע שעוד לא יודעים... אבל זה ממש חשוב לי... אני חיב לדעת בערך מתי יהיה כבר תאריך רשמי של השקה... אני חייב את התאריך... אני מתכנן לקנות מחשב בארה"ב.. ועוד שאלה שקשורה לנושא... מתי יצאו לוחות אם שתומכים בקונרו?...

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.hexus.net/content/item.php?item=5692&page=3

• 102 תגובות
    • 10.2k צפיות
  8. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין זכרונות שהם 512MB לבין זכרונות שהם 1 ג'יגה? כמה הבדל יש בין שני הזכרונות ואהם זכרונות ג'יגה ישפרו במשהו את המחשב? תודה בר...

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by ^Z^,

בשביל חבר כנראה מה הלוח הכי זול לD805?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. האם הלוח האם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6829 יעבוד על מעבד כמו p4 3.2ghz prescott ,PGA 478 ? ואם לא אז למה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by adam_mor,

שלום, יש לי מחשב נייד Dell Latitude c840 שצריך תוספת זכרון דחוף (כרגע יש לו 256MB מקורי) 1. איזה זכרונות מומלצים להכניס לו ? 2. של איזה חברות? 3. זה משנה אם אני משתמש בסלוט "החיצוני" (זה שבתחתית המחשב) כדי להכניס את הזכרון או בסלוט הפנימי תודה

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  12. Started by tgen,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי כרטיס מסך חדש בעל כניסת AGP (שיתאים ללוח האם שלי) עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי - את הלוח האם (שכרגע יש לי P4P800) ואת המעבד (שכרגע יש לי P4 2.4) ורציתי לדעת, בגלל שלוחות האם החדשים כיום משתמשים בכניסת PCI Express האם קיימים לוחות אם חדשים ששווה לי לשדרג אליהם בעלי כניסת AGP (ובעלי כניסות זיכרון DUAL שיתאימו לזיכרונות שלי) ומעבדים חדשים שמתאימים להם כמו ה-64 ביט יש כאלה? שווה לשדרג?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלו הג'יגה בייט עולה כמעט 1300 שקל ואני מאמין שהאביט שאמור אוטוטו להגיע לארץ יעלה 1100 פלוס מינוס שניהם אמורים לתמוך בקונרו (ג'יגה בייט מ REVISION 2 או משהו כזה) הנה הקישורים לשני הלוחות. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מה עדיף?! אם למישהו יש ניסיון עם ה ג'יגהבייט הספציפי הזה או כל מידע על ה ABIT אז אני יישמח לשמוע במיוחד ביכולות OC תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  14. קניתי 820 ההבדל בינו לבין 830 הוא כ80 ש"ח האם שווה ל"השקיע" עוד גרוש בשביל ה830

• 12 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by the_big,

קניתי זכרונות של רינג סטון וב CPUZ מראה לי שהתיזמונים שלו הם 4-4-4 לא הצלחתי להבין ככול שהמספר עולה יותר טוב או הפוך?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מפרט עכשיו יש חלקים שאני מלבט לגבייהם 1400 ש"ח - מעבד - Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0Ghz 2x2Mb 800fsb 775 BOX 2200 ש"ח - כרטיס מסך - ?Sapphire Radeon X1800XT 512MB Dual DVI-I + TV+AVIVO ? 0520 ש"ח - מארז - Thermaltake Soprano VB1000SWS 0500 ש"ח - ספק כח - ENERMAX LIBERTY 400W 0260 ש"ח - צורב - LG GSA- 4167B Dual Layer DVD זה הדברים שאני נעול עלייהם עם מחיריהם עכשיו לוח אם וזכרונות אין לי מושג מה לקחת יש לי תקציב של 2000 ש"ח לשניהם תנו לי הצעות בבקשה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מעבד A64 3200+ וניס E6 באתר הרשמי של AMD רשום שבדור הזה של המעבדים יש כ-114 מליון טרנזיסטורים ובתוכנה EVEREST UE 2006 רשום שיש 68.5 מליון זה הגיוני?? האתר הרישמי: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487%5E9492,00.html תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by kub,

שלום לכולם, אני קונה אותותו מחשב חדש ובכיסי מצוי ממון המספיק רק ל805, (לא שזה רע) אבל הוא כבר יחסית מיושן ויצאה סדרת ה9XX שמייוצר ב65NM ופולטת פחות חום ובעלת 2X2 CHACHE שמאוד חשוב לי. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא צפי לבואם של המעבדים הנ"ל? כי אני חושב שאם זה אמור להגיע עוד מעט אז כדאי לחכות כי הבנתי שהם יהיו באותה רמת מחיר. תודה רבה קובי.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

השאלה היא,לחבר שרוצה לוח אם עם כ.מסך מובנה,האם זה מספיק למשחקים(הכוונה לא לכבדים כמו COLDFEAR,PAINKILLER ודומיו). איך יודעים מה הרזולוציה של הכ.מסך המובנה ולאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב ב 5000 שקל ונכון להיום יש לי עסק, מה שאומר שאני יכול לקבל חזרה את המע"מ 16.5% שזה קרוב ל 1000 שקל. עקב שאני סוגר את העסק עוד חודש, אם אני אקנה את הקונרו זה יהיה כולל מע"מ השאלה העיקרית היא האם כידי להסתפק ב AM2 או שכידי לחקות לקונרו ולהפסיד איזה 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by aaviran,

כרגע יש לי במחשב 2X256MB במהירות 400Mhz בתזמונים 3-3-3-8, שעובדים בדואל. אני רוצה לקנות עוד זכרון, אבל אין לי הרבה.. ממ... כסף. השאלה שלי היא, האם תוספת של 2X256 תספיק לי, או שעדיף להשקיע קצת יותר [כמעט פי 2] ולקנות עוד 2X512. בנוסף, עדיף לי לקנות זכרונות עם אותם תזמונים כמו שלי?

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by T-Flash,

כזכור לנו, המעבדים שאמורים "לחדש" את מעבדיי ה Conroe (שאף הם לא יצאו עדיין) הם אותם המעבדים, רק מיוצרים בליטוגרפיה של 45 ננומטר. מידיעות קודמות אנו זוכרים שהתאריך ההשקה של המעבדים הללו אמור להיות ברבעון השני של שנת 2007. האתר The Inquirer מדווח כי Intel תדחה את ההשקה של המעבדים האלא עד לרבעון הראישון של שנת 2008. הסיבות לכל אינן מובנות.

• 45 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. קניתי את החומרה הבאה היום ורק ממש עכשיו חיברתי את כולם אז ככה מעבד D820 לוח של BIOSTAR -N4SIE-A7 תראו אותו פה http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=N4SIE-A7 זיכרונות של קינג סטון DDR2 512MB (533) שאני לא יודע מה התיזמונים שלו ו GF-6600GT 128MB DDR3 רציתי לשמוע חוות דעת לגביהם .תודה ויש לי בעיה בביוס הוא מראה שהסאטה זה IDE

• 45 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Bingo,

תגידו מה אומר ה-D 805 או 930 ואיך אני מזהה את זה כי יש אתרים שלא רושמים את זה כמו בקייאיספי נגיד ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? איך אני יודע אם זה 805 או 930?

• 2 תגובות
    • 385 צפיות
  25. Started by the godfather,

תגידו מה אתם חושבים על המעבד 2.0Ghz core duo של ה-macbook החדש של אפל ואם יש יותר חזק היום בשוק חוץ מה2.166 ויש הבדל משמעותי או לא??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.