עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אבל לא של חברה מפורסמת של חברת Transcend האם זה ילך?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. קיבלתי היום את המארז Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 450PSU וגם לוח אם DFI Infinity Nf4 Ultra ו3 דברים מפריעים לי 1) לכבל השמן שיוצא מהספק ושאמור להתחבר ללוח-אם יש 20 חיבורים, ועל הלוח אם יש חיבור קצת יותר ארוך עם 24 כניסות. (אני מדבר על החיבור המרכזי הזה ארוך) במחשב הישן שלי גם בלוח אם יש 20... 2) בחוברת המאוד מאוד מצומצמת של ה DFI רשום: To ensure that adequate power is provided, we strongly recommend that you use a minimum of 400Watt (or greater) power supply. ועם המארז הגיע ספק של 350.... לפני ההזמנה בחנות אמרו לי שהספק שיגיע בטוח יספיק לי... 3) יש בדלת של המארז מין צינור פלסטיק עבה כזה שנקרא СPU Vantilation Tube…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ShaharSi,

קניתי את הלוח asrock z87 extreme 3. http://www.asrock.com/mb/intel/Z87%20Extreme3/ ורשום שיש: 6xusb 2 6xusb 3 אבל בפועל הפאנל חיבורים האחורי אין את כל החיבורים הללו ורשום שחלק מהם זה via header. מזה אומר?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. דגם ה-Swift Canyon העתידי בפלטפורמה הזעירה של אינטל מוצג באופן בלתי רשמי, ומבטיח עוד יותר יכולות ומאפיינים מכל מה שהיינו רגילים לקבל עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-לדור-הבא-של-מחשבי-ה-nuc-מבית-אי/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. מקור: http://forum.effizienzgurus.de/f36/sammelthread-amd-k10-altair-antares-arcturus-t258-7.html http://theinq.com/default.aspx?article=38213 *מלבד ירידת המחירים ברבעון השני(אפריל 22) תהיה עוד ירידת מחיר ברבעון השלישי והפעם הוא יהיה אגרסיבי יותר בעיקר למרובעי ליבה: לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244261.0 http://www.dailytech.com/Aggressive+Intel+Quadcore+Price+Cuts+Before+Barcelona/article6488.htm הולך להיות חם הקיץ עם K10,ירידות מחירים ,R600 וG90

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הסיבה לשאלה - אני שוקל לרכוש מעבד X2 כלשהו, ובמחשבה לעתיד (Windows Vista) יש סיכוי שארצה להוסיף _עוד_ מעבד דו-ליבה כדי להגביר ביצועים. המחירים של אותם מעבדים עוד שנה-שנה-וחצי ירדו לרמה שזה (לי) יהיה כדאי מאוד להשקיע. אני מריץ המון דברים במקביל, ולמרות שהם לעתים דברים קלילים (בתיאוריה), עדיין תמיד יש איזה תוכנה מצ'וקמקת שלא כתובה כמו שצריך שתוקעת את ה-CPU, לא משנה כמה מהיר הוא יהיה. תיאוריה לחוד מציאוד לחוד. אז אני למעשה רוצה כמה שיותר מעבדים/ליבות "ספייר" כדי להקציב לאותו יישום מטופש (ואחותו הצולעת) ליבה משל עצמו ושיעזוב אותי בשקט. ;D יש או היה זה חלום?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by scylla,

אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לפי ההשוואה הבאה: Northwood 533Mhz bus (currently, last models will come with 800MHz bus, but they will cost a lot) L1 cache = 8k L2 cache = 512k SSE2 Hyper Threading I Presscot 800Mhz bus (last models will come with 1066MHz bus) L1 cache = 16k L2 cache = 1M SSE2 + PNI (Presscot New Instructions) Hyper Threading II אתם יכולים לראות שהפרסקוט הוא באמת KICKASS ביצועים הרבה יותר טובים מהנורטווד... יגיע עם הסוקט החדש: Socket T כלומר בלי פינים מבוסס על מגע כמו הטאג'ס... ויתן ביצועים הרבה הרבה הרבה יותר טובים באוברקלוק (לא רק לפי נתונים אילו) עם הקירור המתאים כמובן... *בנתיים בכל מקום אמין שקיבלתי פרטים עליו היתה כתובה מילה אחת "Revolution" !!! עכשיו אני בנתיים…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by The_Byter,

עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by xHitmanx,

רשום לי ב-Bios.. CPU Vcore 1.70v ואני יכול לשנות את זה עד 2.00v השאלה שלי מה זה? ואם אני משנה קורה משהו למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מחפשים עוצמה מירבית בתצורה הזעירה ביותר שמציעה אינטל? המכשיר הזה עשוי להיות התגשמות החלום עבורכם לכתבה

14. Started by LOLFTW,

זה המפרט שלי כרגע: המחשב מיועד לגיימינג. בעיקר לשחק World of Warcraft בריידים של 20 אנשים, על (בתקווה) הגדרות Ultra (ההגדרות הכי גבוהות). כמובן שבלי קשר אני אשמח לשחק פה ושם גם משחקים אחרים, בין היתר חדשים שייצאו, אבל ההתמכרות העיקרית שלי היא ל-WoW. השאלה שלי היא כמה משפיע הלוח אם על הביצועים של המחשב והאם יש סיבה לקנות לוח אם יקר שכזה אם כל הדרישות שלי ממנו הן להיות מסוגל להגיע עד ל-16gb RAM ושהכל יתחבר אליו ויעבוד כמו שצריך? אני לא הולך לעשות OC, לעשות CF או SLI או שום דבר מיוחד שכזה. לא יהיה עדיף להוסיף 100 שקלים על לקחת את המעבד i5 4690 ולרדת בלוח אם למשהו פשוט יותר (כל האלה שהם צ'יפסט B85)? בנוסף, האם בכלל ההבדל בין i5 4590 ל-i5 4690 מצדיק 100 שקלים? תודה רב…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by 888,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדלבינהם שווה את המחיר?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by adamginz,

תודה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. תראו יש לי רשימה של מעבדים שאני יכול לקנות מהדילרים של KSP ואני לא יודע מה לקנות התקיב שלי לא בשמים (אין משהו מוגדר) עד לאחרונה רציתי לקנות את ה805D שמחירו ירד ל147$ ללא מעמ - בתחתית העמוד אני שמתי תמחירון אבל ראיתי שאני יכול לקנות את ה820D ב199$ ללא מעמ אבל מכיוון שיש להם אותו כמות קאש אז אני יכול פשוט לעשות OC ולהגיע אליו ולעבור אותו (גם מעבר ל830D) אבל עכשיו ראיתי שאני יכול לקנות את ה930D במחיר של 260$ ללא מעמ שיחסית זה זול מאוד(בנעה הוא עולה 1700) אל תשאלו על ה920 כי משום מה הוא עולה 296$ =\ בכל אופן יש לי כסף ל805D ונשאר לי טיפה עודף 1.השאלה אם שווה לי להשקיע +לחסוך ולהתאמץ להשיג עוד כסף כדי לקחת את ה930D או משהו אחר שאתם ממליצים עליו? ועוד שאלה אני יודע שעל ה805D הל…

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by abarbotel,

ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by naki,

זה לוח חדש, כל פעם שהמחשב עולה יש לי ציפצוף יחיד כזה, לא ארוך, אמרו לי שיכול להיות שזה תמיד בלוח הזה.. רציתי לשאול אם מישהו יודע? ובכללי.. זה נחשב לוח טוב לביצועים גבוהים של חומרה כבדה? תודה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…

21. Started by shlomom,

לפי ידיעה ב digitimes AMD מתכננת להשיק מעבד נוסף (ואחרון) בסדרת ה Athlon X2. המעבד יפעל בתדר 3.2Ghz ויכיל 2MB L2 cache. המחיר ינוע בטווח $220-248 זהו נסיון אחרון להשיג פלח שוק בתחום הגבוה של המעבדים כפולי הליבה (ולצמצם מעט את הפער עד השקת ה Phenom) וביצועיו מוערכים ב 10-15% מתחת ל E6850. יכולות ה OC של המעבד יהיו מוגבלות מאוד מן הסתם.

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by m0tek,

אוקיי חברה..לאור הנסיבות הללו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=7752 אני חושב שהלוח אם שלי נדפק.. אני צריך עזרה בלקנות חדש..אני צריך משהו פצצתי כזה..אם יש למישהו הצעות...חופשי תנו לי אני צריך משהו שיהיה חובה עם.. Lan Onboard. 4 Usb 2 Front Usb UDMA 100 Rdram Supported P4 Supported Holla at me =)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by idanrm,

שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם שמתי לב שהיתה ירידת מחירים זעירה, והרכבת המערכת הוזלה בכ 100-200 ש"ח ומכאן ההתלבטות לאפיק שדרוג שנפתח. הרכיבים במערכת המקורית (מבוסס 955 AMD, לטובת OC) לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 394 ש"ח זכרונות Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value x2 368 ש"ח האם כדאי לקחת לוח אם משודרג יותר (אין לי מושג איזה) או את הזכרונות הבאים: g.skill DDR3 4096 1600Mhz CL 7-8-7-24 http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBECO~15~0.htm תודה!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by amix55,

שלום יש לנו במשרד מחשב שמשמש כשרת קטן של תוכנה ("עסקים" ERP וCRM) ל5 עמדות משתמשים למחשב לוח אם: asus p8h77-m/scm h77 מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 וכיום יש זכרון 4GB KVR kingstone 1333 mhz בהמלצת חברת התוכנה אני מעונין לבדוק אפשרות רכישה של זכרון 16GB בסטיק אחד 1600 MHZ (זה מה שהלוח מסוגל) בארץ ראיתי שמוכרים רק מפוצלים (4X4 ו2X8) ניסיתי לעיין באיביי, אך קצת הסתבכתי מישהו יוכל להאיר את עיני לזכרון המומלץ? האם זה מתאים? www.ebay.com/itm/360972864160 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים