מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
הסיבה להחלפה היא תמיכה ב USB3, Sata3 ו UEFI. המעבד הוא 955 של AMD שמומהר ל 4.1, אז חשוב שהלוח החדש יעמוד בזה גם כן. (למרות שרק העליתי מכפלה והוספתי מתח למעבד). (שאר המפרט בצד). השאלה היא אם כל העניין הזה כדאי, או שעדיף לסחוב איתו ככה עד שאוכל להחליף שילוש / פלטפורמה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעוד אני שובר את הראש ולא מצליח לקבל תשובה אחידה לגבי איזה מעבד ATHLON 2400 OR INTEL 2.4 נכנס גם ה-BARTON 2500 לתמונה עקב ירידת המחירים. כאמור רוב השימוש במחשב יהיה על תוכנות כמו PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO וכדומה... כל מבחן מראה משהו אחר וכל אחד אומר משהו אחר ואני מתחיל להתייאש.... :-\ OC לא מתוכנן...
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי חשב נייד: dell inspiron n5110-9682 מעבד: intel core i5-2430m 2.4GHz זיכרון פנימי 6GB (למען האמת אני לא יודע איך זה יתכן!! אולי שני סלוטים של 2 ו- 4)... מערכת הפעלה: windows 10 home 64bit התחלתי לעבוד לאחרונה עם כמה תוכנות כבדות שדורשות הרבה זיכרון פנימי, וה- 6GB RAM שיש בקושי מספיקים, אחת התוכנות android studio וכאשר אני מעל את האמיולטור הזיכרון הפנימי קופץ כמעט ל100% בכל מקרה... חושבתי על לשדרג ל- 16GB או להשתגע עד הסוף ולשדרג ל- 16GB, וכאשר התחלתי לחקור ראיתי באתר של dell שיש הגבלה ל-8RAM ואמנם באתר אינטל ההגבלה היא ל-16RAM... אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה, ואפילו המלצות על מוצרים ספציפים, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפשים עוצמה מירבית בתצורה הזעירה ביותר שמציעה אינטל? המכשיר הזה עשוי להיות התגשמות החלום עבורכם לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, נתוני לוח האם (והביוס) ונתוני הזיכרון החדש שקניתי, מופיעים בתמונות המצורפות (לפי CPU-Z). לפי הביוס של הלוח: תדר: 800MHz (אוטומטית/ידנית).. מתח: 1.8v (אוטומטית/ידנית), 2.0v (ידנית).. תזמון: 5-5-5-15 (אוטומטית), 4-4-4-12 (ידנית).. נ.ב. ידנית, אפשר להכניס ערכים אחרים לא רלוונטיים. על-מנת שהזיכרון יעבוד בנתוניו המיטביים, אני לא יודע אם גרסת ביוס אחרת תיתן לי את ה- 1.9v.. ואולי זה בסדר לבחור 2.0v.. ואולי זה תלוי ברכיבים אחרים.. בכל אופן, גם כשכל ההגדרות אוטומטיות (הלוח הולך על 800MHz-CL5-1.8v), המחשב קורס בתדירות גבוהה (במיוחד ב- IE – לא שיודע למה), דבר שלא היה לי בכלל לפני התקנת הזיכרונות החדשים!! עזרתכם בבקשה, ותודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה היא האם הלוח תומך במעבד הליבה הכפולה , ?AMD 64 X2 3800 Dual Core
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אין הרבה פרטים אבל דוד שלי שעובד באינטל סיפר לי כמה דברים על סדרת המעבדים שיצאו בשנת 2009: ליבה:PENRIN ננו מטר:45 הליבה הזאת כבר בתהליחי פיתוח וזהו..חח הוא לא יכל להגיד לי יותר.. אני יודע משהו בקשר לסודיות החברה... טוב אז שיגיב רק מי שמענין אותו
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,לפני שהגעתי לפה חשבתי ש pentium הכי טוב ואמרתם לי שלמשחקים ולהרצת סרטים amd זה הכי טוב..אז חיפשתי לוח אם למעבדי amd וגיליתי שבאף לוח של שום חברה אין מעל ddr 400mhz לעומת לוחות אם שתומכים באינטל שתומכים בזכרונות עד 888mhz ddr2 יש סיבה לכך שהזכרון הוא לא הכי מתקדם בלוחות amd?? אני חשבתי לשים זיכרון 533mhz וראיתי שבלוחות אם של amd אי אפשר. שהחלטתי שאני קונה מחשב אני משקיע בלוח אם הכי חדש כי להחליף לוח זה סיפור(לפרק הרבה אין לי כוח) אז החלטתי שאני קונה עם הטכנולוגיות הכי חדשות. אולי תתנו לי גם המלצה על לוחות אם . שמעתי פה על המלצה של לוח אם של DFI , הסתכלתי הוא לא משהו מבחינת הטכנולוגיה.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מקור: http://forum.effizienzgurus.de/f36/sammelthread-amd-k10-altair-antares-arcturus-t258-7.html http://theinq.com/default.aspx?article=38213 *מלבד ירידת המחירים ברבעון השני(אפריל 22) תהיה עוד ירידת מחיר ברבעון השלישי והפעם הוא יהיה אגרסיבי יותר בעיקר למרובעי ליבה: לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244261.0 http://www.dailytech.com/Aggressive+Intel+Quadcore+Price+Cuts+Before+Barcelona/article6488.htm הולך להיות חם הקיץ עם K10,ירידות מחירים ,R600 וG90
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מערכת "ישנה" שלי- לוח asus p5wd2 premium . הזמנתי מעבד יש שנייה מאיביי, D945 , שהוא במהירות 3.4 (עלה 250 כולל משלוח). הרכבתי אותו,עם הקירור המקורי+משחה. 2 בעיות: 1. בזמן העלאה- כותב שגיאה- inter cpu ucode loading error press F1 to resume. אחרי לחיצה על F1- עולה ועובד רגיל. יש בעיה במעבד? אני חייב לדעת בוודאות אם הוא תקין, כי אם לא אני יכול להחזיר למוכר בזמן הקורב בלבד. 2. במנוחה- 53-58 מעולות. עבודה - 60-65 מעלות. במאמץ סביר- 70 מעלות (קידוד ל MPEG2), נבדק עם everest. האם תקין?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
<פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו אחרי הקנייה אמורים להיות לי 4 גיגה זכרון אבל כשאני בודק ב run->dxdiag אני רואה 3200 צלצלתי לחנות מהם קניתי והם אמרו לי שבווינדוס XP הןא לא מזהה מעל 3200 אבל אל דאגה יש לי 4 גיגה האם זה נכון? ואם כן - איך ניתן לבדוק באמת כמה זכרון יש לי כעת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המארז Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 450PSU וגם לוח אם DFI Infinity Nf4 Ultra ו3 דברים מפריעים לי 1) לכבל השמן שיוצא מהספק ושאמור להתחבר ללוח-אם יש 20 חיבורים, ועל הלוח אם יש חיבור קצת יותר ארוך עם 24 כניסות. (אני מדבר על החיבור המרכזי הזה ארוך) במחשב הישן שלי גם בלוח אם יש 20... 2) בחוברת המאוד מאוד מצומצמת של ה DFI רשום: To ensure that adequate power is provided, we strongly recommend that you use a minimum of 400Watt (or greater) power supply. ועם המארז הגיע ספק של 350.... לפני ההזמנה בחנות אמרו לי שהספק שיגיע בטוח יספיק לי... 3) יש בדלת של המארז מין צינור פלסטיק עבה כזה שנקרא СPU Vantilation Tube…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רשום לי ב-Bios.. CPU Vcore 1.70v ואני יכול לשנות את זה עד 2.00v השאלה שלי מה זה? ואם אני משנה קורה משהו למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים, זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 חלק מהאתרים אומרים שכדאי לקנות E6850 וחלק מעדיפים את ה Q6600? מה אתם אומרים מה עדיף?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לפי ידיעה ב digitimes AMD מתכננת להשיק מעבד נוסף (ואחרון) בסדרת ה Athlon X2. המעבד יפעל בתדר 3.2Ghz ויכיל 2MB L2 cache. המחיר ינוע בטווח $220-248 זהו נסיון אחרון להשיג פלח שוק בתחום הגבוה של המעבדים כפולי הליבה (ולצמצם מעט את הפער עד השקת ה Phenom) וביצועיו מוערכים ב 10-15% מתחת ל E6850. יכולות ה OC של המעבד יהיו מוגבלות מאוד מן הסתם.
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי כרטיס מסך חדש בעל כניסת AGP (שיתאים ללוח האם שלי) עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי - את הלוח האם (שכרגע יש לי P4P800) ואת המעבד (שכרגע יש לי P4 2.4) ורציתי לדעת, בגלל שלוחות האם החדשים כיום משתמשים בכניסת PCI Express האם קיימים לוחות אם חדשים ששווה לי לשדרג אליהם בעלי כניסת AGP (ובעלי כניסות זיכרון DUAL שיתאימו לזיכרונות שלי) ומעבדים חדשים שמתאימים להם כמו ה-64 ביט יש כאלה? שווה לשדרג?
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלוח אם לשי נשרף, ולהחליף את הישן יעלה לי יותר מלקנות חדש. אני רוצה אחד שעומד בכל הסטנדרטים העכשוויים שבמיינסטרים, אני לא ממש מבין במעלות של לוח אם ככה שתנסו להשאיר את זה פשוט. אני צריך גם מעבד נחמד, ואני רוצה לשמור על הכל כמה שיותר זול. בנוסף יש גם ראם, אבל זה כבר יותר פשוט וזול לפי מה שאני יודע.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, סרטים ב-HD, פתיחת חלונות מרובה בגלישה/סייר ומולטי טסקינג עם טיפה תוכנות קידוד וגרפיקה. חשבתי על מפרט שכולל, מעבד i5 3470; לוח אם ג'יגה בייט H77-DS3H, ההתלבטויות העיקריות הן בנוגע לזיכרונות, דבר ראשון בין; G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-2N ל-Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27, חוץ מההבדל של ה-CL יש הבדל גדול יותר בין ה-2N לזיכרונות 1N רגילים? חשבתי להוסיף קירור כמו המוגן 3, השאלה האם זה לא מיותר מכיוון שיש את ה-Turbo boost של אינטל ואני לא מתכנן אוברקלוק רציני ובכלל שווה אוברקלוק כזה ועדיף לעבור ללוח Z77 ומעבד 3570K שביחד זה כמה מאות שקלים? או לקחת רק Corsair XMS 8GB DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-