עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amnesia,

היי, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מתי kaby lake אמור להגיע לשוק בישראל? 2. קראתי שהוא תומך רק בווינדוס 10, זאת אומרת שאם אני מרכיב אותו לא אוכל להתקין עוד ווינדוס 7? 3. האם כדאי לחכות ל 7700K או שהעדכון לא משמעותי ולקחת עכשיו 6700K?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by The_Byter,

עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

הלוחות שלהם אמינים? אם אני לוקח מעבד רייזן וההתלבטות היא בין לוח GB מבוסס A320 לעומת BIOSTAR מבוסס B350 מה עדיף?

4. E6300 מומהר ל3.0 GHZ מול ה +6000 X2 שראיתי שמוכרים ב1315

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום יש לי מעבד Core i3-530 השאלות שלי הן: 1) האם הבנתי נכון שיש שני סטים של Instruction Sets שקשורים להצפנה, אחד נקרא AES, והשני נקרא AES-NI ? 2) עבור המעבד שיש לי, הבנתי שאין לי AES-NI, אבל האם כן יש לי את הסט הראשון(AES)?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eranir,

שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Golden4142,

היי, יש לי מחשב נייד ASUS G750JW עם הפרט הבא: מעבד: Intel i7-4700HQ 2.4GHz זיכרון: Hynix DDR3 PC3-12800 (800MHz) 8GB 1.35V כרטיס מסך: NVIDIA GTX765M כונן קשיח: 750GB 7200RPM אני משתמש בעיקר בתכנות לעריכת תלת-מימד (Maya, ZBrush, 3ds Max) ומשחק משחקים כמו: The witcher 3, Dragon Age Inquisition, Dragon ball Xenoverse, Guild wars 2 ומשחקים חדשים נוספים רציתי לדעת מה כדאי לשדרג במחשב אם בכלל. יש לי מקום לעוד כונן HDD או SSD האם כונן SSD ישפר את הביצועים משמעותית? והאם התקנת התכנות לעריכת תלת-מימד בנוסף למערכת ההפעלה על הכונן SSD תשפר את הביצועים של התכנות? בנוסף, הכרטיס זיכרון RAM יושב על Slot #2 ויש אפשרות פשוטה מאוד להוסיף עוד כרטיס. האם כדאי לקנות כרטיס זיכרון זהה למה שיש…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by idanfa,

אלה פחות או יותר המשחקים שאני הולך לשחק: GTA IV COD MW3 FOOTBALL MANAGER FIFA SAINTS ROW 3 SHOUGON 2: TOTAL WAR ועוד.. פשוט לא עולה לי עכשיו. אני קונה כרטיס מסך HD 6850. ראיתי עכשיו כמה דגמים של AMD עם 4 ליבות בפחות או יותר אותו טווח מחיר, מה הכי טוב מביניהם: AMD FX-4100 AMD ATHLON II X4 640 AMD ATHLON II X4 645 AMD ATHLON II X4 651K BLACK EDITION

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shay-h,

שלום .. יש לי - OCZ premeir 256/400 - X2 ב- DOAL CHANNEL רציתי להוסיף עוד כרטיס זיכרון נוסף .. (נניח 512) השאלה אם אני יכול להוסיף במקביל ולא יהיו היתנגשויות ? בעיות כאלה ואחרות ?!... תודה !

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. בבקשה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hwupgrade.it%2Farticoli%2F1193%2Findex.html&langpair=it%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools ביצועים מעולים! נחכה ונראה איזה תוצאות יהיו בהמשך...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by 888,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדלבינהם שווה את המחיר?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Kirma,

שלום, בזמן האחרון אני שם לב שהביצועים של המחשב ממש גרועים יחסית לאחד עם 6950@oc עד כמה אתם חושבים שהמעבד Q6600@3Ghz מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך\ בכללי במשחקים אני מקבל קצת פחות מ 30 FPS במשחק TDU2 (על ההגדרות הכי גבוהות 1080p וכל הפילטרים) ב Crysis2 DX11+Texture Pack 1080p ultra משבו בסביבות 10-15 fps Crysis2 DX9 הגדרות הכי נמוכות ללא פילטרים 1080p משהו בסביבות ה 70-80 ב MP (בסינגל אני מקבל בסביבות ה 100)

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לכל מעבדי אינטל יש בעית אבטחה בעשור אחרון. הפתרון של זה הוא ברמת מערכת הפעלה. תיקון לוינדוס עוד לא הגיע , אבל אפשר להתרשם מירידת ביצועים אחרי עידכון בלינוקס https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-415-x86pti&num=2 ביצועי משחקים כנראה לא הושפע https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=x86-PTI-Initial-Gaming-Tests

15. שלום,לפני שהגעתי לפה חשבתי ש pentium הכי טוב ואמרתם לי שלמשחקים ולהרצת סרטים amd זה הכי טוב..אז חיפשתי לוח אם למעבדי amd וגיליתי שבאף לוח של שום חברה אין מעל ddr 400mhz לעומת לוחות אם שתומכים באינטל שתומכים בזכרונות עד 888mhz ddr2 יש סיבה לכך שהזכרון הוא לא הכי מתקדם בלוחות amd?? אני חשבתי לשים זיכרון 533mhz וראיתי שבלוחות אם של amd אי אפשר. שהחלטתי שאני קונה מחשב אני משקיע בלוח אם הכי חדש כי להחליף לוח זה סיפור(לפרק הרבה אין לי כוח) אז החלטתי שאני קונה עם הטכנולוגיות הכי חדשות. אולי תתנו לי גם המלצה על לוחות אם . שמעתי פה על המלצה של לוח אם של DFI , הסתכלתי הוא לא משהו מבחינת הטכנולוגיה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מקור: http://forum.effizienzgurus.de/f36/sammelthread-amd-k10-altair-antares-arcturus-t258-7.html http://theinq.com/default.aspx?article=38213 *מלבד ירידת המחירים ברבעון השני(אפריל 22) תהיה עוד ירידת מחיר ברבעון השלישי והפעם הוא יהיה אגרסיבי יותר בעיקר למרובעי ליבה: לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244261.0 http://www.dailytech.com/Aggressive+Intel+Quadcore+Price+Cuts+Before+Barcelona/article6488.htm הולך להיות חם הקיץ עם K10,ירידות מחירים ,R600 וG90

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. תראו יש לי רשימה של מעבדים שאני יכול לקנות מהדילרים של KSP ואני לא יודע מה לקנות התקיב שלי לא בשמים (אין משהו מוגדר) עד לאחרונה רציתי לקנות את ה805D שמחירו ירד ל147$ ללא מעמ - בתחתית העמוד אני שמתי תמחירון אבל ראיתי שאני יכול לקנות את ה820D ב199$ ללא מעמ אבל מכיוון שיש להם אותו כמות קאש אז אני יכול פשוט לעשות OC ולהגיע אליו ולעבור אותו (גם מעבר ל830D) אבל עכשיו ראיתי שאני יכול לקנות את ה930D במחיר של 260$ ללא מעמ שיחסית זה זול מאוד(בנעה הוא עולה 1700) אל תשאלו על ה920 כי משום מה הוא עולה 296$ =\ בכל אופן יש לי כסף ל805D ונשאר לי טיפה עודף 1.השאלה אם שווה לי להשקיע +לחסוך ולהתאמץ להשיג עוד כסף כדי לקחת את ה930D או משהו אחר שאתם ממליצים עליו? ועוד שאלה אני יודע שעל ה805D הל…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by X7-007,

אני מחכה לקנות מחשב חדש, ואני מחכה ל Socket + מעבדים חדשים. יש זמן מתי יגיעו ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by D-Bang,

יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם. חבר שלי נמצא עכשיו בארה"ב ויכול להביא לי זכרונות מ-NEWEGG. מה שאני צריך זה 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד של זכרונות שיהיו כמה שיותר טובים ל-OC רצחני בתקציב של בערך 300$ כאשר חריגה אפשרית. המפרט שלי בין היתר : לוח - ASUS P5B DELUXE מעבד - E6600 http://secure.newegg.com/NewVersion/Shopping/ShoppingItem.asp?ItemList=N82E16813131028

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מה המצב חבר'ה ?.. עשיתי היום בדיקה במשך הלילה (8 שעות) לזכרונות עם Memtest וקיבלתי 22 הודעות Error ... אתם יכולים לעזור לי לפענח אם הזכרונות או אחד או כמה מהם (אני משתמש ב - 512x4) נהרסו ?.. הנה תמונה של ההודעות שקיבלתי (לחצו על התמונה להגדלה): תודה מראש, משה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by The_Byter,

Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by xHitmanx,

רשום לי ב-Bios.. CPU Vcore 1.70v ואני יכול לשנות את זה עד 2.00v השאלה שלי מה זה? ואם אני משנה קורה משהו למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים