מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מקור: http://forum.effizienzgurus.de/f36/sammelthread-amd-k10-altair-antares-arcturus-t258-7.html http://theinq.com/default.aspx?article=38213 *מלבד ירידת המחירים ברבעון השני(אפריל 22) תהיה עוד ירידת מחיר ברבעון השלישי והפעם הוא יהיה אגרסיבי יותר בעיקר למרובעי ליבה: לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244261.0 http://www.dailytech.com/Aggressive+Intel+Quadcore+Price+Cuts+Before+Barcelona/article6488.htm הולך להיות חם הקיץ עם K10,ירידות מחירים ,R600 וG90
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. ללוח האם שרכשתי יש שני כניסות אינטרנט [קוראים לזה Ethernet, לא?] מדוע? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי פה בעבר (בפורום כרטיסי מסך) כדי להתייעץ: פוסט ולבסוף החלטתי שלא לשדרג (מאיזשהי סיבה) לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי ממש מקרטע אז פירמטתי והתקנתי מחדש את המע' הפעלה ולהפתעתי זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר כל כך ישן שכבר אין לי ברירה אלא לשדרג\לקנות חדש. אוסיף ואציין שהמחשב שלי לא איטי מחוסר מקום בהארדיסק בו מותקנת מע' ההפעלה (143 ג'יגה פנויים מתוך 198 ג'יגה) המפרט הוא אותו מפרט להזכירכם: חוץ מהזיכרון שגדל: זיכרון: 7168MB DDR2-SDRAM אבל אני מניח שכבר לא רלוונטי אם וכאשר אלך לקנות חדש. הפעם אני רוצה קצת יותר מהמחשב (לא רק צפייה בסרטי D באייכות 1080P באופן חלק אלא) שגם יחזיק לטווח ארוך וכמובן לא יהיה איטי. להזכירכם ב…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בבקשה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hwupgrade.it%2Farticoli%2F1193%2Findex.html&langpair=it%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools ביצועים מעולים! נחכה ונראה איזה תוצאות יהיו בהמשך...
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תראו יש לי רשימה של מעבדים שאני יכול לקנות מהדילרים של KSP ואני לא יודע מה לקנות התקיב שלי לא בשמים (אין משהו מוגדר) עד לאחרונה רציתי לקנות את ה805D שמחירו ירד ל147$ ללא מעמ - בתחתית העמוד אני שמתי תמחירון אבל ראיתי שאני יכול לקנות את ה820D ב199$ ללא מעמ אבל מכיוון שיש להם אותו כמות קאש אז אני יכול פשוט לעשות OC ולהגיע אליו ולעבור אותו (גם מעבר ל830D) אבל עכשיו ראיתי שאני יכול לקנות את ה930D במחיר של 260$ ללא מעמ שיחסית זה זול מאוד(בנעה הוא עולה 1700) אל תשאלו על ה920 כי משום מה הוא עולה 296$ =\ בכל אופן יש לי כסף ל805D ונשאר לי טיפה עודף 1.השאלה אם שווה לי להשקיע +לחסוך ולהתאמץ להשיג עוד כסף כדי לקחת את ה930D או משהו אחר שאתם ממליצים עליו? ועוד שאלה אני יודע שעל ה805D הל…
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם זה נכון שכדי לקבוע את כמות הזיכרון הווירטואלי שבמחשב צריך להכפיל ב שתיים וחצי את כמות הזיכרון הפיזי ??? ואם כן למה אי אפשר להכפיל ביותר ??? תודה...
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? האם אמורה להיות מנורה קטנה דולקת גם שהמחשב מכובה? המנורה נמצאת ליד החיבור לספק והיא דולקת נונסטופ כשזה מחובר גם שהמחשב מכובה. לא שומעים את הצפצוף של הביוס בזמן העליה. חוץ מזה הכל נראה עובד פיקס.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/thread...5#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/thread...3#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא שזה כזה מפריע לי אבל אני מתחיל לחשוד שהלוח אם מהווה פה בעיה. גם לגבי הכונן דיסקים, היה לי את התופעה לפני שנה בערך והפסיק, ועכשיו התופעה של הכונן שוב הייתה ונפסקה.. לא יודע, למחשב יש מצבי רוח משלו.. מה דעתכם? עכשיו, אם אקנה לוח זה אומר שלא אוכל ג…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום.... ברצוני לרכוש מעבד I3 540 וניסיתי למצוא לוח אם מתאים ואז ראיתי במדריך של הפורום שמסביר שהמעבד צריך להתאים ללוח לא רק בסוקט אלא גם ב-Chipset הבנתי שיש H55, P55 , H57 ו-Q57 ואני מבובל אני לא רוצה לקנות ואז להבין שאין בכלל תאימות.. אנא עיזרו לי
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בתחילה חשבתי לקנות את את 6300 עקב המלצות חמות באתר זה אחכ ראיתי את מעבד AMD +5200 אני יודע שמהירות 6300 היא 1.8 קאש 2 (שעוד מעט עולה ל-4עם ה-6320) מהירות 5200 היא 2.6 קאש 1MB x2 שני המעבדים באותו מחיר מחיר +/- 1050 שח שאלת מליון הדולר - מי יותר טוב ולמה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו בנושא אני מחפש המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון. כרגע יש ברשותי מעבד E6600 עם 4GB של DDR2 800 וכרטיס מסך 8800GTX. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המעבד הכי שווה מבחינת מחיר ומה שמקבלים עבורו, ההבדל ביצועים למשל בין i7 ל i5 גדול כמו ההבדל מחירים? משתלם להוסיף עוד לתקציב בשביל i7? לוח אם אעדיף משהו עם כמה שיותר חיבורי Sata, יש לי שלל כוננים.. גם אשמח למשהו שלא ימס בחודשי הקיץ החמים. בקשר לזיכרון אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה 4GB ולא יותר המחשב לא יעבור OC ולא יקורר עם מערכת קירור מים. העדפה גדולה לKSP אם אפשר, פשוט יש סניף מאוד קרוב אליי. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחלתי ב-FSB של 400 [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע: המחשב מיועד לגיימינג. בעיקר לשחק World of Warcraft בריידים של 20 אנשים, על (בתקווה) הגדרות Ultra (ההגדרות הכי גבוהות). כמובן שבלי קשר אני אשמח לשחק פה ושם גם משחקים אחרים, בין היתר חדשים שייצאו, אבל ההתמכרות העיקרית שלי היא ל-WoW. השאלה שלי היא כמה משפיע הלוח אם על הביצועים של המחשב והאם יש סיבה לקנות לוח אם יקר שכזה אם כל הדרישות שלי ממנו הן להיות מסוגל להגיע עד ל-16gb RAM ושהכל יתחבר אליו ויעבוד כמו שצריך? אני לא הולך לעשות OC, לעשות CF או SLI או שום דבר מיוחד שכזה. לא יהיה עדיף להוסיף 100 שקלים על לקחת את המעבד i5 4690 ולרדת בלוח אם למשהו פשוט יותר (כל האלה שהם צ'יפסט B85)? בנוסף, האם בכלל ההבדל בין i5 4590 ל-i5 4690 מצדיק 100 שקלים? תודה רב…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, נושא שקצת נחפר ברשת, אבל אני זקוק לתשובה שיותר קשורה לשוק הישראלי (כי לצערי המבחר אצלנו לא גדול בלוחות AMD). אני כנראה אקנה מTMS, ומתלבט בין Gigabyte B450 AORUS ELITE לבין Gigabyte X570 AORUS ELITE זה הבדל של כמעט 500 ש"ח. אני לא מתכנן שום OC ולא מתכנן להשתמש בPCIE 4 בעתיד הקרוב, גם NVME של 3,000MB\S מספיק לי מה שמפריע לי ספציפית ב450 ELITE הוא החוסר בUltra Durable Technology בחיבור הכרטיס מסך. הלוח הנוכחי של המחשב שלי הוא הסיבה שאני מחליף מחשב בעצם, כי הוא פשוט עושה בעיות ומכבה לי את המערכת מידי פעם, לא יודע אם זה בגלל התושבת או משהו שקשור לתושבת הRAM, אבל זה ללא ספק הלוח עצמו. לכן אני מעדיף להשקיע כמו שצריך בלוח, כשהכי חשוב לי זו האמינות. בהק…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למרות שבאופן כללי הצ'יפסטkt333 כן יתמוך במעבדים החדשים (fsb333mhz ), הלוח vrxp לא יתמוך , כי על הלוח יש ג'אמפרים ל-mhz100 ו mhz 133 בלבד. לכן עדיף הלוח של אפוקס 8k5a2 שהוא כן יתמוך. אשמח לשמוע תגובות
-
מה יותר משתלם לי לקנות ? השימושים בעיקר זה גיימינג
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט כמה לקנות...
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-