מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את המארז Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 450PSU וגם לוח אם DFI Infinity Nf4 Ultra ו3 דברים מפריעים לי 1) לכבל השמן שיוצא מהספק ושאמור להתחבר ללוח-אם יש 20 חיבורים, ועל הלוח אם יש חיבור קצת יותר ארוך עם 24 כניסות. (אני מדבר על החיבור המרכזי הזה ארוך) במחשב הישן שלי גם בלוח אם יש 20... 2) בחוברת המאוד מאוד מצומצמת של ה DFI רשום: To ensure that adequate power is provided, we strongly recommend that you use a minimum of 400Watt (or greater) power supply. ועם המארז הגיע ספק של 350.... לפני ההזמנה בחנות אמרו לי שהספק שיגיע בטוח יספיק לי... 3) יש בדלת של המארז מין צינור פלסטיק עבה כזה שנקרא СPU Vantilation Tube…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה בחודש הבא מחשב מבוסס AMD אני מתכנן לקחת מעבד 1800+ ולהביא אותו לבאס של 175 בערך או עד כמה שאני אצליח .... תכננתי על הלוח epox 8k5a3\2 (לא סגור עדיין אבל די בטוח על ה2) עכשיו השאלה שלי האם יש לוח עם יכולות יותר גבוהות משל הלוח הנ"ל במחיר דומה ועם אותם פיטצ'רים ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חייב עזרה בהחלטה הבחירה היא קשה בשבילי... אני מעוניין לקנות מאבד אי אמ די שיעלה בסביבות ה- 1000- 1300 ש"ח הרבה לא המליצו לי לקחת איי אמ די אבל אני ממשיך בשלי כי שמעתי ביקורות טובות על המעבדים של איי אמ די הכנתי מפרט מחשב שבו הלוח אם והמארז יתאימו לאיי אמ די, בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד מהיר (סביב המהירות של פנטיום 4 עם אפשרות לאובר קלוקינג) בשילוב עם כרטיס מסך מהיר כדי לשחק במשחקים באיכויות תמונה כמו שרק משוגע כמוני דורש. הינה המפרט: מעבד AMD ATHLON XP 2600/2700/2800/3000 לוח אם (מתאים לAMD) - חברת MSI או Asus או Gigabyte עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך Radeon 9500 128MB + T.V Out או GeForce4 Ti 4800 - 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000R…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
OCZ REAPER 2GB 800MHZ CL 3 OCZ FLExXLC 2GB 800MHZ CL3 איזה מבין הזכרונות עדיף מבחינת ביצועים ופליטת חום?
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מערכת "ישנה" שלי- לוח asus p5wd2 premium . הזמנתי מעבד יש שנייה מאיביי, D945 , שהוא במהירות 3.4 (עלה 250 כולל משלוח). הרכבתי אותו,עם הקירור המקורי+משחה. 2 בעיות: 1. בזמן העלאה- כותב שגיאה- inter cpu ucode loading error press F1 to resume. אחרי לחיצה על F1- עולה ועובד רגיל. יש בעיה במעבד? אני חייב לדעת בוודאות אם הוא תקין, כי אם לא אני יכול להחזיר למוכר בזמן הקורב בלבד. 2. במנוחה- 53-58 מעולות. עבודה - 60-65 מעלות. במאמץ סביר- 70 מעלות (קידוד ל MPEG2), נבדק עם everest. האם תקין?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. בכל אופן, אני רוצה לדעת איך לעדכן את הביוס שבלוח האם שלי מדגם Gigabyte GA-G41M-ES. התוכנה Aida64 (ובעבר Everest) מאפשרת להכנס לאתר של תוכנת biosagentplus בשביל כדי לעדכן את הביוס. הצרה היא, שלמרות שהאתר של התוכנה מציין כי התוכנה היא חופשית וכי ניתן באמצעותה לסרוק ולעדכן את הביוס בחינם, לאחר ההורדת התוכנה, וכן סריקה של הביוס, בהודעה שאומרת כי הביוס שלי לא מעודכן, רשום כי כדי לעדכן אותו, עלי לקנות את התוכנה בתשלום למשך תקופת פעילות מוגבלת של שנה עד שלוש שנים אם אני זוכר טוב (התנהגות המזכירה Scareware, כלומר באתר התוכנה מתפרסמת כחופשית, אך אחרי הורדתה והתקנתה, היא דורשת ממך לקנות את התוכנה בתשלום על מנת שהיא תבצע את מטרתה). איך אפשר לעדכן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט כמה לקנות...
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מקור: http://forum.effizienzgurus.de/f36/sammelthread-amd-k10-altair-antares-arcturus-t258-7.html http://theinq.com/default.aspx?article=38213 *מלבד ירידת המחירים ברבעון השני(אפריל 22) תהיה עוד ירידת מחיר ברבעון השלישי והפעם הוא יהיה אגרסיבי יותר בעיקר למרובעי ליבה: לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244261.0 http://www.dailytech.com/Aggressive+Intel+Quadcore+Price+Cuts+Before+Barcelona/article6488.htm הולך להיות חם הקיץ עם K10,ירידות מחירים ,R600 וG90
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם הייתם ממליצים עבור סלרון טואלטין ? איזה צ'יפסט ? אנא נמקו. כמובן יש עדיפות ללוח עם כרטיס קול _קריאטיב/CMEDIA_ אונבורד. נ.ב: אם יש פה אנשים שמוכרים לוח מתאים חדש/יד שניה בזול אנא לפנות אליי באימייל עם טלפון, אני מעוניין!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות מעבד I3 3225 לוח אם Gigabyte GAB75MD3H זכרון Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP חיכיתי 6 / 8 חודשיים והמעבד עדיין לא הגיע לחנויות הלכתי אתמול ל - KSP ושם אמרו לי שלא משתלם להם לייבא את המעבד הזה I3 3225 כי ההפרש בינו ל - I3 3120 הוא 300 ש"ח ועדיף לי לקנות כרטיס מסך בנפרד של 150 / 175 ש"ח מה הרמה של כרטיס גרפי HD4000 / לעומת כרטיס מסך במחיר של 150 / 175 ש"ח ? במחירשל 150 / 175 ש"ח יש יציאות HDMI X 2 ? ו- LOW PROFILE ? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לתת לי מאוורר למעבד intel core i5 2320? יש כל כך הרבה דגמים שאני מחפש ואני לא יודע מה מתאים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם דגם Asus M2A-VM HDMI עם 2 סטיקים של זכרון קינגסטון 1GB DDR2 מהירות 667MHZ = סה"כ 2 ג"ב אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה נוספים, אך איני יודע כיצד לחלק את הזכרון. ישנם 2 סלוטים פנויים בלוח האם כרגע. האם ניתן לקנות סטיקים של 800MHZ, עך אף שהישנים הם 667? האם לקנות סטיק אחד של 2 ג"ב או שניים של 1 ג"ב. האם לקנות דוקא של קינגסטון כמו הקודמים? ושאלה כללית, האם בכלל שווה לשדרג ל-4 ולא ל-3? האם יורגש שינוי בעבודה עם פוטושופ בווינדוס XP או 7 בעתיד? הנה הקישור ללוח האם שלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 מתוך אתר היצרן על לוח זה: 4 x 240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory archite…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB... מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן... בבקשה תגיבו
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים?? וקזיון מול P4 זה אותו הדבר??
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR. אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה. תודה מראש MINIME.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הRAM הבא Type DDR3 Size 8192 MBytes Manufacturer G.Skill Max Bandwidth PC3-12800 (800 MHz) Part Number F3-1600C11-8GIS האם יש צורך לקנות בידיוק את אותו PART NUMBER ? או שמספיק לקנות G.SKILL AEGIS 16GB (2 x 8GB)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לוח, Asus M2N-MX, VIA K8M890 הוא מיועד למעבד AMD DUAL CORE 4800 אני יודע שיש לו כרטיס מסך OB, אני לא זקוק לזה כי אני קונה בנפרד, אבל אמרו לי שזה לוח טוב. השאלה האם יש לוח של ASUS ברמת המחיר הזה או זול יותר שהוא טוב יותר? כי אולי הכרטיס מסך מוסיף סתם כסף. חשוב לי שתהיה יותר מיציאת SATA אחת כי גם הHD וגם הצורב יהיו SATA, כמובן שהיציאה תהיה SATA 2... כרטיס רשת של ג'יגה כרטיס קול סביר הזכרונות יהיו 667, אבל זה יהיה 2 סלוטים של 1 ג'יגה, אז שיהיה אפשרות גם להרחבה בעתיד. זהו נראה לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי ידיעה ב digitimes AMD מתכננת להשיק מעבד נוסף (ואחרון) בסדרת ה Athlon X2. המעבד יפעל בתדר 3.2Ghz ויכיל 2MB L2 cache. המחיר ינוע בטווח $220-248 זהו נסיון אחרון להשיג פלח שוק בתחום הגבוה של המעבדים כפולי הליבה (ולצמצם מעט את הפער עד השקת ה Phenom) וביצועיו מוערכים ב 10-15% מתחת ל E6850. יכולות ה OC של המעבד יהיו מוגבלות מאוד מן הסתם.
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-