מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
כולם יודעים בטוח שקונרו יושק ברבעון ה3 שזה יולי,אוגוסט וספטמבר. לפני כשבוע פירסמו שקונרו יושק ב23 ביולי. אבל אין לזה אישור מאינטל מסתברר. http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/core_2_duo_launch/ למה אינטל לא מאשרת איזה תאריך יציאה וזהו?!
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיעה המחשב החדש אבל אני לא יודע איך מתקינים ביוס?, בהתחלה אחרי שהתקנתי וינדוס ודריברים 19XT... הכנסתי את הדיסק של הדריבר של הלוח והתקנתי את : -AMD COOL'N...... (יש גם את הדריברים לערכות של הNF4 אבל לא התקנתי). בקיצור אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש ואז בעליה איפה שאפשר להתקין את הדריברים (לפני שהמחשב עולה ) ניסיתי ואז הוא רושם לי איזה בעיה מס' 500 (אני ירשום עוד כמה דקות ) בקיצור מה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש את הלוח הזה?? ואם כן עם איזה ספק הוא הפעיל אותו??
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה תפקיד הגשר הצפוני והדרומי(כל אחד בניפרד,אני יודע מה תפקידם הכללי)?תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המודולים החדשים של קורסייר http://www.theinquirer.net/?article=32276 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
התקנתי זיכרונות חדשים של G.SKILL 512X2. המחשב כרגע נמצא ב-OC ל-AXP3200. המחשב מזהה את הזיכרונות ואת התזמונים (2-3-3-6), אבל הווינדוס לא עולה. החזרתי את המעבד למצבו הקודם, הוא מזהה את הזיכרון במהירות 333MHZ ועובד כמו שצריך. למה זה קורה? ניסיתי להוריד את התזמונים של הזיכרון ל-2-2-2-5 ואז הוא בכלל אומר שהמעבד לא מתפקד. מה לעזאזל קרה למחשב שלי ואיך אני יכול לתקן את זה? מפרט: AXP2500@3200 (בעבר) G.SKILL 1024 400MHZ לוח אם ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
amd3800 AM2 או amd 4200 939 אל תיכנסו עכשיו לקונרו לא מעניין אותי אני מתכוון לקנות אחד מ2 המעבדים היום או מחר...עדיף להשקיע כבר בדור החדש או לקבל טוב יותר מהישן.לא מתוכנן oc בשלב זה.
-
- 16 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני יודע איפה בביוס מורידים תזמונים, אבל איך אני בודק שהכול עובד כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני חייב לדעת אם מישהו מכיר מקום שאפשר לסדר בו את הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים...
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הלוח אם שלי ולצערי התקציב שלי ממש מוגבל, אני צריך לוח עד 500 ש''ח. לא משו מפוצץ אבל שיהיה סביר ל OC (לא חייב אבל עדיף) תודה.
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 512 במקסימום 300 ש"ח הבעיה היא שהזכרון שיש לי כרגע די יקר לקנות עוד סטיק כזה וגם לא משתלם כבר אז חשבתי להוסיף Kingston 512Mb 400MHz CL2.5 השאלה חוץ מה שינוי ל2.5 יהיה איזושהי הפרעה לעבוד בDC מבחינת צ'יפים שונים? או שבכלל כדאי לקנות את הזכרון 2.5 הכי זול שאני מוצא?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
http://anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2772&p=1 כצפוי, ביצועים מדהימים גם עם 4 ליבות שאמורים לפגוע באינטל בגלל הFSB המוגבל לעומת הHTT של AMD
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי כבר כמה זמן אני מנסה למצוא את הנתונים הנכונים כדי שהמערכת תעבוד לי טוב עם הזכרונות. כרגע אני עם באס של 270 ובעצם אם אני ביחס 1:1 אז הם גם צריכים לקבל את התדר הזה, נכון ? עכשיו אני פותח את הCPU-Z ובאמת הזיכרונות בתדר של 270 אבל ... אחרי שאני מפעיל MEM TEST פתאום הם מקבלים את התדר של המעבד 270X9=2430 ??? ועובדים על 243 מישהוא יכול להסביר לי בבקשה או שפיספסתי משהו תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אני מתעתדת לקנות מחשב שיהיה מבוסס על הקונרו (שייצא כבר...) שאלתי: בין 2 הדגמים 6600 וה- 6700 יש הבדל במהירות השעון, אבל גם הפרש של 200 דולר כמעט ? למה זה, והאם לדעתכם משתלם להשקיע דווקא ב 6700 ? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופון ומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli) תודה!
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ה BIOS של הלוח שלי ASUS P5WD2 Premium לא מראה את האפשרות לעשות לזה ENABLE למרות ש INTEL סוטרים לעצמם בכך שאומרים פה שיש Intel Enhanced Speed Step http://www.intel.com/products/processor/pentium_d/specs.htm ובפירוט פה אומרים באותיות קטנות שלא http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL94R מישהו נתקל בזה או מוצא את הטעות שלי.
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512 DDR אבל גיליתי שהלוח אם שלי תומך רק ב333 ורציתי 400 אז כולי התבאסתי ויש לי שאלה יש הבדל גדול בין 333 ל400???כי אני יודע שבמחירים אין ראיתי אותו דגם רק 333 לעומת 400 והיה הבדל של 10 שקל בינהם.. אז זה עידד אותי ;D אז רציתי לדעת אם זה ממש משפיעה אם אני יקנה 512 של 333 ??? או שאני יקנה 400 וזה יעבוד כ333...
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לעשות אפדייט ללוח אם לכרטיס מסך וכל מה שאפשר לעשות אז ככה איך אני בודק איזה חלקים יש לי ומאיפה להוריד אותם וזה הפורום נראה לי שהכי התאים לשאלה שלי
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
בזמן האחרון הקונרו מככב פה, אז הגיע הזמן לעשות סקר קטן ולראות לאן הרוח נושבת, למעוז של אינטל או AMD. בכבוד חברים תגיבו.
-
- 129 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי את המעבד והלוך אם הבאים Intel Pentium D 805 533MHz FSB LGA 775 Dual Core,EM64T Processor - Retail ECS RC410L/800-M 2.0 Micro ATX Intel Motherboard - Retail שניהם ביחד עלו לי 120.00$ עכשיו אני קראתי הרבה בפורום על כרטיסי מסך וזכרונות אני בונה את המחשב בעצמי למטרת משחקים וצריבת סרטים וכולי כרגע יש לי פנטיום 4 2.4 שעשיתי לו אובר קלוק ל2.8 אני גם מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש איזה לוח אם וזכרונות אתם ממליצים לי לקנות התקציב ללוח והזכרונות צריך להיות בסביבות 200.00$ אני יקנה אותם מ newegg.com
-
- 8 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99298 בלינק הנ"ל יש כמה מודים שאפשר לבצע בלוח אם הזה (תמיכה בקונרו, אופציות אוברקלוק וכו,,) אותי מעניין אם מישהו עשה את המוד של אופציות האוברקלוק ללוח שלו ואיך הוא עשה את זה בדיוק כי אני מפחד להשמיד את הלוח שלי תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מבקש המלצה לזכרונות : (DDR1 2GB (2x1GB הזכרונות לא מיועדים ל Overclocking, יציבות/אמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים). אם זה משנה המפרט :מעבד Athlon 64 3000 Venice,לוח Gigabyte K8nsc-939. תקציב : עד 900 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-