עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by T-Flash,

לפי טבלת המחירים האחרונה של AMD, אפשר לראות שהמעבדים X2 4000 , X2 4400 ו X2 4800 (ועוד כמה) לא ירדו במחיר. היתכן שהמעבדים האלה ישארו באותו המחיר, אם מעבדים בעלי דגם חזק יותר עולים הרבה פחות (לדוגמא X2 4800 עולה 645$ ו X2 5000 עולה רק 403$). הכל התברר בזכות האתר Tech-Report שהודיע כי המעבדים של AMD עם 1M זיכרון Cache (לכל ליבה) ירדו מהייצור כבר בסוף הרבעון (כלומר עוד שבועיים). הסיבה לזה היא כנראה תוספת ביצועים קטנה יחסית עם הכפלת ה Cache. מעניין אם זה צעד חכם, ואיך המעבדים יראו ליד המעבדים המקביליים מ Intel.

2. ממה שהבנתי, ה930D אמור לרדת לסביבות ה1000-1100 שקל (לפי ירידה ב4.6 שצויינה פה בפורום). מתי זה יגיע לחנויות? שמתי לב שכעת המחיר ירד מסביבות ה1300 ל1200 שקל, אך זה לא אמור להיות 1100 בערך? תודה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. אשמח מאוד אם תקחו את הזמן לקרוא תודה רבה ;D אז עוד מעט אני קונה לעצמי מחשב חדש ולכן יש לי שאלה של- AMD VS. Intel תכננתי לקנות מעבד- AMD Athlon 64 3200+ S939 Venice Core והייתי בטוח שהמעבד הוא מעולה. עכשיו שוחחתי קצת עם חברי הטוב שהוא מן טכנאי מחשבים ואמר שלא כדאי לי אייאמדי וכדאי שאדבוק עם אינטל פנטיום 4. קיבלתי את דעתו, אבל אני עוד לא רוצה לנקוט החלטה, אני רוצה קודם לשמוע עוד כמה דעות נייטרליות ולהשוות בין שני המעבדים ובסופו של דבר לראות מה יותר טוב. שאלתי אליכם, בסופו של דבר, אם לא מתחשבים בכסף, איזה מעבד יותר טוב? AMD או Intel? שוב, תודה לכל העונים.. אני מאוד מעריך את זה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ברשותי Twinmos DDR400 PC3200 512*2 לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב.. נכנסתי ל EVEREST ורשום שם פתאום ממורי ספיד 200Mhz במקום 400. ככה גם ב CPU-Z לפני הפירמוט זה הציג 400 ... SO ???

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  5. אני רוצה לדעת כמה יעלו המעבדים החדשים של אנטל ואם שווה לי לחכות להם או שכדאי לי לקחת כבר עכשיו מעבד 2 ליבות מהסדרה הראשונה של שתי ליבות של אינטל( D930 ) בבקשה תביאו לי מחירים של המעבדים לפי גה"ץ וFBS וכו' וגם תוצאות של השיפורים שלהם מהסדרה הראשונה של השתי ליבות מה השוני בניהם

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  6. יש לי מעבד AMD סוקט 939 זיכרון של GIL 1 גיגה אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך ATI 1800 GTO , בכדי להחליף את כרטיס מסך יש צורך לשדרג את הלוח איזה לוח כדאי יותר: GA-K8N51GMF-9 - NVIDIA nForce410 Albatron K8NF4X יש לציין שיש לי ספק של 480 וואט של טרמליטק

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  7. אני גם קונה AMD Athlon 64 3800 Dual Core אז מה אתם אומרים ,זה ילך טוב ביחד?

• 16 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by ifs2003,

כמה שאלות : ביזה תדירויות עובדים זכרונות DDR400 ובאיזה תדירויות עובדים DDR2 ואיזה יחס ביצועים אני אקבל ביניהם ? האם המעבדים בתושבת AM2 של AMD יתנו ביצועים טובים יותר אם זכרונות DDR2 תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. Started by lmlm,

אם אתם מתכוונים לקנות מחשב ומצפים שלוח האם שקניתם יתמוך גם DDR3 . תצפו שוב. אינטל וAMD יצטרכו להוציא לוחות מיוחדים שיתמכו בו. ואם תרצו DDR3 תצרכו גם לוח אם חדש וזה גם מעבד :-X http://www.theinquirer.net/?article=32360

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kub,

שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. אם כן אשמח אם תציינו לי דגמים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by Adirz0,

שלום לכם חברים , לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש. הקטע הוא שהלוח (DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D) פשוט לא "מזהה" את המעבד. זאת אומרת - המחשב עולה , אבל לא כתוב לי AMD 3800+ Dual Core. וכשאני מסתכל במאפיינים של המחשב שלי , כתוב משהו עם AMD Hammer. עכשיו , אמרו לי שצריך לעדכן את הביוס. סבבה , הורדתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה את המחשב , והטכנאי אומר שהוא לא מצליח לעדכן את הביוס , והוא אמר לי שהם שולחים את הלוח לחברה של הלוח כדי שהם יעשו את זה... כמו שאתם יודעים , כשחלק נשלח לחברה , יכול לקחת הרבה זמן. בקיצור , יש לכם מושג למה הטכנאי לא מצליח לעדכן את הביוס? שאלתי אותו לגבי שגיאה שהוא מקבל , אבל הוא פשוט לא ענה לגבי שגיאה (אמורים לקבל שגיאה כשלהיא אם לא מצליחים לעדכן ביוס?)…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by lipa,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1976430,00.asp http://www.digit-life.com/articles2/video/conroe.html

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. סתם רציתי ליידע אתכם שהמאוורר של ה-Chipset גרוע!!!! תוך כמה חודשים אחרי הקנייה הוא התחיל להרעיש ושבק חיים. בחנות לא רוצים לפתור את הבעיה בטענה ש"אין אחריות על מאווררים". זאת למרות שזה *לא* צויין בעת הקנייה על שום מסמך ולמרות שהמאוורר הוא בעצם חלק מהלוח...... בקיצור - חוצפה.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  15. מישו יכול להסביר לי מה זה ננומטר ומה ההשפעה שלו על המעבדים?? בבקשה

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. ה BIOS של הלוח שלי ASUS P5WD2 Premium לא מראה את האפשרות לעשות לזה ENABLE למרות ש INTEL סוטרים לעצמם בכך שאומרים פה שיש Intel Enhanced Speed Step http://www.intel.com/products/processor/pentium_d/specs.htm ובפירוט פה אומרים באותיות קטנות שלא http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL94R מישהו נתקל בזה או מוצא את הטעות שלי.

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. בעצם מה שאני שואל זה אם ללוח יש גם IDE וגם SATA האם זה אפשרי לחבר מספר סוגים של HD על הלוח?? לא כל כך הבנתי למה ללוחות יש 4 חיבורי SATA ומעלה ? היום ההרדיסקים 160 GB בסטנדרט אז מי ירצה לחבר 4 כאלה למחשב?? יש לוחות עם 9 ממש לא מובן לי

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. שלום לכולם, אני יושב וחושב מול כל השינויים האלו ומתלבט: כידוע בימים אלה יצא המעבד הכפול ליבה החדש (ה-conroe) המהיר. וכן אינטל הודיעה על לוח זמנים רשמית שבינואר 2007 יצא מעבד חדש שהוא 4 ליבתי. האם מחיריו יהיו אסטרונימיים או מחירים סטנדרטיים ? אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו או לחכות למעבד החדש ה-4 ליבתי ? נא עצתכם, תודה.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו . זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי ! רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר! המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן! הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום. המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים . תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותר…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. GA-8I945PG ו GA-8I945PG-RH מה ההבדל בינהם והאם הוא משמעותי כ"כ, כי לאחרונה ממליצים רק על הRH כלפני איזה חודש זה היה רק ה GA-8I945PG הלוח אם הוא למחשב שהולך לעשות אוברקלוק d 805

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  21. AMD מתכננת הורדה של 20-30% עבור המעבדים עם ליבה אחת כבר החודש. ואילו בחודש הבא להוזיל את כפולי הליבה ב 25-50% . זה יביא לכך ש ה 3800+ יהיה זול מעט מה 945 של INTEL. וזה לפי מסמך לא רשמי שדלף שלא בכוונה (או שכן?) שווה לחכות לכל אלה שקנו 3000+ ותכננו לעבור לכפול ליבה בעתיד. (העתיד כבר כאן) http://www.digitimes.com/mobos/a20060612A1001.html http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2800

• 124 תגובות
    • 9.7k צפיות
  22. Started by Drogba,

חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by FeedMe,

התפרסמה לא מזמן חדשה באתר, ובערך כתוב שם שתצא גרסת 45nm לקונרו.. מה? מו? מי? אפשר לקבל עוד פרטים?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by lmlm,

1. האם לוחות אלה הם לאינטל וגם AMD? 2.מתי הם ישחררו? 3. הם תומכים בCORE 2 DUO (קונרו) ו AM2? 4. האם הם היו לוחות טובים ל OC? תודה

• 9 תגובות
    • 519 צפיות
  25. האם לא שווה לקנות עכשיו מעבד כפול ליבה ולחכות לקונרו? ואם לחכות...כמה אמור לעלות הקונרו בארץ? ואם תוכלו גם לציין כמה יעלה לוח אם שיתאים לקונרו..תודה! ועוד שאלה חשובה...האם המחירים של המעבדים הכפולי ליבה של היום ירדו משמעותית לאחר יציאת הקונרו?? תודה מראש לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים