עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

להזכירכם אתמול הוודקרסט יצא, והוא מעבד לשרתים שאמור לתת מענה לאופרטונים ביקורות: http://www.tomshardware.com/2006/06/26/xeon_woodcrest_preys_on_opteron/ תביאו עוד ביקורות אם אתם מוצאים- לא סקירות (preview)

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  2. Started by gadits,

קודם כל....האם עדיף למלא את הסלוטים של הזיכרונות בסטיקים של 1024 מגה?....(כי ככה בעתיד אוכל לנצל את כל מקסימום 4 גיגה שמאפשר לי הלוח) וזקוק להמלצה על זיכרון DDR 2 או 1024 מגה או 512 מגה בתדר 667MHZ שיתאים לOC למעבד 805D ....מחפש את האיכותי ביותר במחיר הזול ביותר (עלות/תועלת.....)

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אחרי חפירות בפורום וקריאת כתבות ומאמרים ברחבי הרשת + הסברים טכניים ובעיקר אחרי יציאת תושבת ה AM2 שה"ייתרון" הגדול והברור שלה הוא תמיכה ב DDR2 אני עדיין לא מצליח להבין מה הייתרון של ה DDR2 על DDR ??! תאורטית הבנתי את העקרון - הבקר מושך שני בייטים במקום אחד בכל קלוק של הזכרון. יופי סבבה, אבל התזמונים שלהם לפי מה שראיתי ממש נמוכים - DDR2 800MHZ בתזמונים של 5-5-5-14 אמור לתפקד בדיוק (אם לא פחות טוב) כמו DDR400 2.5-3-3-7.. אז מה לעזאזל הייתרון שלו בכלל ? אולי מחיר ? מה אני מפספס פה / לא מבין נכון ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי Sempron 939 3000...עכשיו נמאס לי מהמעבד הזה...ב3DMARK הוא מוציא לי 5.5 בסטוק עם הכרטיס מסך שלי....שהוא אמור להוציא באיזור ה6.4... עכשיו המחירים של ה939 ירדו בצורה מפחידה...השאלה היא האם שווה לי להשקיע עכשיו ב3500 או ב3800X2 (עדיין מתלבט מבחינה כספית)...?? אגב אני רוצה להחליף גם את הזיכרון שלי באותה הזדמנות... אני רוצה זיכרון 2G שיהיה סבבה...וOC אין על מה לדבר...לדעתי הוא ירוץ באיזור הסטוק...חשבתי על G.Skill האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5075 מה דעתכם? ויש עוד אפשרות אבל קצת קשה להשגה....והיא לנסות להשיג את הAM2BOARD ללוח שלי...מי היבואן של ASROCK בארץ? ולקנות 3500...וזיכרון 2G של מושיקין....או של חברה טובה?... תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by AMD-GUY,

חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by lmlm,

קראתי באיזה אתר שלוחות AM2 תומכות Reverse-HyperThreading, השאלה שלי מה זה? ומה זה יכול לעזור למעבדי AMD בסוקט AM2 בעתיד ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=621654 :

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by BoJlk,

שלום, אני רוצה לעשות DOWNCLOCKING ל P4 שיש לי בשביל להוריד טמפ' עכשיו, הBIOS נעל את השינוי של MILTUPLIER אז זה כל הזמן על 18. מהשנשאר הוא שינו ידני של FSB שהמינימום הוא 133/34 המהירות של המעבד היא 2.4 על 533 עם זכרונות של SDRAM PC133 אני מתנצל על התיאור המעפן.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shualdon,

אני מתכוון לשדרג במקצת את המחשב (הישן) שלי בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון אפשר להכניס לו. ב-cpu-z כתוב שהזיכרון הוא - ddr-sdram. מה זה אומר ואיך אני יודע איזה מהם?! לוח האם שלי הוא - +Gigabyte 7VTXE ומעבד - AMD Athlon MP Palomino ובנוסף- האם כדאי לי לשדרג גם את לוח האם (בלי מעבד- אך עם כיוון לשידרוג עתידי של המעבד[בכיוון של אחרי יציאת הקונרו אחרי ירידת המחירים הצפויה])? תודה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  10. ..השאלה בכותרת. תודה.

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  11. לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץ ושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhz הבנתי נכון?????????? אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. שלום אני מעוניין, כמו רבים פה, לקנות מחשב חדש כשהקונרו יצא (ואחרי שניתן לו להתבשל איזה שבועיים ונקרא ביקורות). בינתיים חשבתי להתחיל לקנות חלק מהרכיבים כבר עכשיו (כמו למשל זכרונות ולוח אם). השאלה שלי היא, איזה לוחות אם מומלצים ישנם בשוק שתומכים כבר בקונרו ? איזה זכרון כדאי לקנות ? האם 800Mhz או שזה מיותר ? כסף לא אמור להיות בעיה. תודה

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by the godfather,

מישהו יודע מתי כדי לקנות אותו כי הבנתי שה6600 יוצא ב23 ביולי ויעלה בסביבות ה2000 חודש אחרי זה המחירים ירדו משמעותית או לא?

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום.אני מתכנן לקנות את המעבד X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core.אני רוצה לקנות מחשב למשחקים.במה שונה הקונרו מהמעבד הנ''ל ואיך בדיוק הוא יותר טוב למשחקים ממחשב כפול ליבה עם 64 ביט?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by fyfy,

שלום לכולם! יש ברשותי מעבד של אינטל פנטיום D, דואל קור 930, 3 GHZ. רציתי לדעת האם יתכן שהמעבד עובד בטכנולוגיית 32 BIT ואיך אני יכול לוודאות אם כן או לא??? מערכת ההפעלה שמותקנת על המחשב היא XP SP2 PRO (קליק ימיני על המחשב שלי ומאפייני המחשב בלשונית "כללי" לא מציגים את המידע הזה...)

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by AviBsH,

שלום קודם כל רקע כללי על המערכת שלי.. מדובר על AMD 3800+ X2 Dual Core NVIDIA Gigabyte 7800GT 256MB 1GB KINGSTON CL2.5 ספק ZM460WATT נקי.. וואטים אמיתים. בנוסף קירור BT עבור המעבד.. ולוח - K8NF ULTRA 9 עכשיו , הלוח שלי דפוק.. ז"א מאז שקניתי את המחשב פה ושם היו מסכים כחולים הוא היה נתקע וכו' בקיצור רק סבלתי ממנו מחודש 12 עד עכשיו.. לאחרונה הייתי פשוט במסע של חודשיים ו.. על מנת למצוא את התקלה שזה בעצם לוח. החלפתי זכרונות ניסיתי כ.מסך אחר קניתי ספק חדש קירור וכלום לא עזר , הבעייה המשיכה והסיקו שזה פשוט לוח. היום שלחו את הלוח להחלפה. ואני בדילמה , תיכננתי להשקיע עוד 700 ש"ח על המחשב בקניית מארז Thermaltake Shark . ואז שיצטרכו לשלוח את הלוח אני פשוט אוסיף …

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by GeForce,

יש לי לוח אם של Chaintech הייתי רוצה לדעת אם יש לו עדכון ביוס. כרגע יש לי בעיה עם זכרונות של 256MB בעלי צד אחד. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  18. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231071 ו- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231073 והאם השני הרבה יותר טוב מהראשון... שווה להשקיע עוד 30 דולר?

• 14 תגובות
    • 805 צפיות
  19. אני קונה בזמן הקרוב מחשב ואני רוצה לכלול בו לוח אם מספיק טוב כדי שאני יוכל לעשות בו הרבה שידרוגים והוספות. מדובר על מחשב מבוסס AMD. על מה אתם ממליצים? התקציב יכול לנוע בין 400-600 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dante123,

מה אתם חושבים על הלוח הזה:S775,PCI-E,DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG בבקשה דעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by MODI,

ואם אפשר קישורים בנועה KSP פנדה וכו.....

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by lmlm,

הטעימה הרשימה מקונרו שנקרא "וודקרסט" תצא מחר רשמית לכל החנויות. להזכירכם וודרקסט הוא מעבד לשרתים שיתמודד כנגד אופרטונים של AMD. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2985

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  23. שלום.אני מתכנן לקנות מחשב החודש (לא לחכות לקונרו במשך 6 חודשים+ הוזלת מחיר) ואני לא בטוח האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך בקונרו.אני לא יעשה שדרוג במשך השנה וחצי הבאות,ואני לא חושב שזה יהיה משתלם.מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

אם אני שם זכרון 1G אם זכרון 256M המחשב יעבוד טוב ?

• 21 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by lipa,

למה בחלק מהלוחות כתוב שיש תמיכה "בדור הבא ריבוי ליבות" (next generation Mulit-Core CPU) ואילו בשאר הלוחות אין תמיכה בדור הבא מה ההבדל , זה אותו ערכת שבבים ?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים