עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. חיפשתי בנעוצים, לא מצאתי..

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by ToXiN,

אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by n0stredamus,

מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by creative,

למה לאחר המעבר ל64 ביט גודל מגבלת הזיכרון של4 GB תישבר?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by tal_m9,

מצטער, לא הייתי נעול אם זה מיועד לכאן או לגראפיקה... איזה רמה של משחקים הכ.מסך בלוח אם הזה מריץ? האם הוא עדיף על GF FX5600?

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  7. קניתי מחשב עם הצירוף הבא>>> כשOC לא ממש בעדיפות אצלי >>> פשוט אין לי ניסיון בזה אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת לאיזה רמות של OC אני יוכל בעתיד להגיע? מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2693 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2871 זיכרונות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3203 1. האם הזיכרונות מותאמים ללוח ? 2. מה הרמה של הOC נגיד מ 1 עד 10 ....איזה ציון ? 3. לאיזה תדר אוכל להמהיר את המעבד ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by matanyaniv,

יש לי לוח EP-8RDA+ מדיי פעם כשאני מדליק את המחשב מופיעה בצג הקטן שגיאה מס' 51 בדקתי בחוברת של הלוח אבל אין בכלל פירוט על השגיאה הזאת מה המשמעות של השגיאה הזאת?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. מצאתי בבית 2 זכרונות 16mb/72pin עם PCB שכתוב עליו POWMEM 736 ועוד כרטיס זכרון RDRAM 128MB/800Mhz של סמסונג הכרטיסים חדשים לגמרי,כמה יכול להיות השווי שלהם?

10. איך אני יכול לבדוק שמעבד תקין לחלוטין ? יש איזו תוכנה טובה "שטוחנת" אותו לראות שהוא לא קורס וכ"ו ? מעבד פנטיום 4 . אני פשוט רוצה לקנות מחשב ממישהו ולבדוק טוב טוב את המעבד. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. אני לוקח את הרזולוציה נה"ל בתור המקרה הכי כבד - אין לי צורך ב 3D או 4K. האם זה משנה אם אני מוסיף למערך גם כרטיס מסך 8800GT? בכמה זה יכול להוזיל?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by X-Gamer,

???

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by benib,

^^^

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by mokisho,

למה נועדו השיניים האלו בזכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 אם תביטו על הזכרונות תראו כמו שיניים שיוצאות ממנו למה הם נעדו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by mano4now,

שלום לכולם, יש לי מערכת טובה עם Q6600 וכרטיס מסך GTX280. ויש לי הזדמנות לקנות חדש ולגלגל את המחשב הזה הלאה. אני קורא המון בפורום הזה ואני יודע שאתם ממליצים בעיקר על I5-750. אך לא מצאתי בדיוק את כל השיקולים בנושא ומתי ההמלצה היא ללכת על דגם של I7. יש גם כוונה אולי לכרטיס מסך GTX-4XX ( אולי אפילו 480 ) השימוש העיקרי הוא גיימינג כבד על רזולוציה של 1900X1200 עם מסך 24 אינטש של דל. התקציב לא בעייתי כלל אך גם שלא יהיה בזבזני זקוק לעזרתכם המנומקת לקבלת החלטה תודה מראש מנו

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  16. אני מחפש את שם התושבת של מעבד PentiumIII 500MHz (כן, ישן). חלק אמרו לי Slot A (זה לא AMD?), חלק אמרו Socket 1 או Socket A. זה לא המחשב שלי, אלא של חבר שהלך לו הלוח-אם. אני רוצה לחפש בלוחות קנייה/מכירה ברשת, דרישה ללוח מתאים, הבעיה היא שאני לא יודע איזו תושבת לכתוב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום. השאלה נוגעת ספציפית לזכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB על שני סטיקים (2X2). מערכת : Q6660 OCZ VENDETTA 2 ASUS P5QL/ EP43 DS3L - אחד משניהם 4GB (2x2GB) DDR2-800 500gb SATA II 16MB Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan CoolerMaster CM 690 Black על המערכת מתוכנן OC שאמור להביא ת'מעבד ל סביבות ה 3.600 . שאלה : האם כדאי לקחת סטיקים של זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום ? או שזכרונות דומים ללא גופי קירור / מבודדי חום יביאו את אותם ביצועים? *יש לציין שגם אם יירכשו זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום זה יהייה משהו פשוט (300- 310 ש"ח) ולא משהו עם הקירורים המפחידים. החשש העיקרי שלי הוא איטיות בגלל חימום יתר. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  18. תודה!! יש לי את הkingston וניראה לי שיש לי בעיה איתו כי אני מקבל איתו ציונים ממש נמוכים

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by 888,

מה התוכנות של הN4 ? מה יש בו.... אני מיתכוון לדגם היקר ביותר ....... מה ההדבל בינו לבין N3 ?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. השאלה כפי שמופיעה בכותרת. מה התוצאה שצריכה לצאת ב- PCMARK05 עם מעבד 3500+ A64? אני קיבלתי ב-PCMARK05 3483 וזה בלי ה OC... כמה בערך אני צריך לקבל עם המעבד והמפרט שלי? האם זה נחשב טוב ? מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם...תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  21. קניתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE800URB2GK~15~0.htm כמו שאתם רואים התזמונים המוצהרים הם 4-4-3-15 ואכן פתחתי את המארז בדקתי את הזכרונות ואכן זה מה שרשום על המדבקה אולם בדקתי בשני תוכנות cpuz & everest וזה מה שקיבלתי [] איך אתם מסבירים את התזמונים האלו ? האם הזכרונות שקיבלתי דפוקים (יכול להיות ששמו מדבקה לא נכונה ?) ...

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by G-FoRcE,

ה ADATA DDR400 שמוכרים ב ksp הם CL3 ראיתי בכמה מקומות שיש גם DDR400z שלהם שהוא CL 2.5 מה התזמונים שלכם ואיפה קניתם?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by nehmia,

אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל מה זה עושה מה ההבדל אם המספרים יותר גדולים או קטנים?

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  24. Started by ccc,

חלק אומרים 2.5 חלק 2.. מה זה זה... מישהו יודע חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by hagay21,

מה התיזמונים של winbond 3200 256 ואיך אני יודע מה המתח המקסימאלי וכמה אפשר לדחוף אותם?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.