עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מפרט המחשב שלי בצד ימין מה המשמעות מבחינת שיפור ביצועים בעבודה על מחשב במחלק 1:1 עיזרו לי להחליט בבקשה מה האופציה הטובה ביותר מבחינת ניצול המעבד ושיפור הביצועים כדי שאוכל להגדיר בBIOS את בחירתחם 1 האם כדאי לי להוריד את הזכרונות מ667 ל533 כדי שיעבדו במחלק 1:1 עם תדר הסטוק 266 של המעבד וכמובן הם יהיו גם בתזמונים יותר הדוקים בעקבות זה 2 האם כדאי לי להעלות את הבאס ל300 המקסימלי שלו (מגבלת לוח) ובכך תדר המעבד יהיה 2100 ותדר הזכרונות יהיה 600 ביחס 1:1 3 האם בכלל לא משמעותי לעבוד במחלק 1:1 אלא יותר כדאי יחס של 4:5 וכך כשאעלה את הבאס ל300 בתוספת לשיפור במהירות המעבד הזכרונות יעבדו על תדר של 745 אבל בתזמונים יותר נמוכים איזה אופציה היא הטובה ביותר מבחינת ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avigdo,

אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by The P.U,

מה זה DUAL DDR ומה המשמעות של זה? ???

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by dor123,

כאשר אני נכנס באתר של Gigabyte לדף ההורדות כדי לחפש דרייברים לכרטיס הקול ומתאם הרשת המובנים שבלוח האם שלי, ומקליד את שמו של לוח האם שלי בתיבת החיפוש (לוח אם מדגם Gigabyte GA-G41M-ES2L), אני מקבל רשימה, בה מופיע אותו הדגם של לוח האם שלי מספר פעמים, כאשר בכל פריט מופיע בסוגריים rev עם מספר "גירסה" שונה (ראו קובץ מצורף). מה זה rev? האם מותר לבחור בכל אחד מהפריטים ברשימה תוך התעלמות מה-rev שבסוגריים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  5. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום! ברצוני לדעת מה המשמעות של ה-volt בזיכרונות? למשל...קניתי זיכרון ב-1.8volt ... ראיתי כאלו של 2volt ... מה זה אומר? תודה!

7. מה המשמעות של לשים לוח MICROATX לעומת לשים לוח ATX בתוך מארז ATX? האם כשבלוח אחד רושמים שיש 8 חיבורי סאטא לעומת לוח אחר שיש 4, זה אומר משהו באשר למספר הכבלים שמסופקים יחד עם הלוח אם ? מה זה system fan header מה זה power fan header מה ההבדל בין COMA לבין COMB ומה זה בכלל שניהם ? מה המשמעות של # 1 x coaxial S/PDIF Out connector # 1 x optical S/PDIF Out connector לעומת בלוח אחר רשום # 1 x SPDIF In/out header הלוחות הם של גיגהבייט, הדגמים לא חשובים

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  8. מה טוב מה לא טוב? כמה זה משמעותי מבחינת ביצועים?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בכל מקרה אני הולך לחבר MUGEN2 או ZIPANG כפתרון קרור אני רוצה להבין בעצם כמה המעבר הזה יהיה משמעותי מבחינת רעש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by darkman,

ראיתי אצל חבר שהמתח הוא 1.81V זה הרבה?! כי הוא מתלונן על ריסטים ואני חושב שהמעבד שלו מתחמם יותר מידי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. הזכרונות שלי pc2-6400 של OCZ נמצאים ב873mhz במתח 2.10 האם הם גורמים למערכת להיתקע? כי הם עוברים את מבחני הזכרונות

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by Cpu,

יש לי: P4 2.6Ghz 478PIN ASUS P4P800 GENERIC 256*2 DDR 200MHZ כל השאר לא חשוב נראה לי... כמה וולט לשים לו בביוס? כי זה שם על AUTO וזה רוב הזמן בין 1.57-1.62 ובאיזה מתח השינוי יהיה מסוכן, כי אני רוצה שהמעבד יהיה יותר קר (ללא OC)... תודה רבה מראש (בנימה של צער על קניית מעבד אינטל [וזכרונות ג'נריים] מה לעשות אז לא הבנתי בזה כלום)...

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  15. שלום, הסתבכתי בטירוף (לאחר שקראתי הרבה מדריכים..!) בנושא של מהירויות העברת המידע בלוח אם. אז הנה כמה שאלות: 1) איך נקבעת מהירות העברת המידע של זכרון הRAM? הבנתי שזה התדר, לדוג' 1600Mhz, כפול הרוחב פס. אבל איך אני יודע מה הרוחב פס?? והאם לוחות אם שונים יגבילו אותי לרוחב פס מסויים, או שהזכרון עצמו הוא מה שמגביל לי את הרוחב פס? וכשאני אומר רוחב פס, אני מתכוון לכל הדרך שהמידע מהזכרון עובר עד למעבד. 2) כשהמעבד רוצה לכתוב מידע על זכרון הRAM, באיזו דרך הוא צריך לעבור? הבנתי שזה משהו כמו "הוא עולה על הבאס שלו (של הזכרון) עד לגשר הצפוני, ומהגשר הצפוני הוא עולה על הבאס של הזכרון RAM-עד שהוא מגיע לזכרון עצמו". האם זה נכון? 3) כתוב לי שזכרון הRAM של הכרטיס מסך שלי הוא בעל רוחב פס …

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  16. שלום יש לי עוד שאלה אחרת: בזמנו של פנטיום (אל תתקנו אותי אם אני טועה) פחות או יותר הלך כך: פנטיום 1 לא נקרא בשם זה עד להופעת פנטיום 2 עד אז היה פנטיום 80, פנטיום 100 לפי המגה הרץ.(עכשיו זה הקטע שאני טועה ומקל על ההבנה) פנטיום 1 היה מכמות מסוימת של מגה הרץ עד ל1 גיגה הרץ, פנטיום 2 היה מ1GHz עד 2GHz, פנטיום 3 היה מ2GHz עד 3GHz ופנטיום 4 היה מ3Hz עד 4GHz, המעבד בעל הביצועים הטובים יותר היה עם יותר הרצים פשוט. אחרי זה התחילו כל שקע 775 שהקטע שלו היה הליבות והמטמון שזה אותו דבר ואז זה בלבל כי יש שתי נתונים ה-הרץ והליבות\מטמון, עכשיו ככול שיש יותר משניהם למעבד יהיה ביצועים יותר טובים. (מהקטע הזה לא אכפת לי אם תתקנו אותי ) עכשיו אני לא יודע איזה נתון יש ב-i שאין בשקע 775 …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by koby100,

שלום לכולם, האם בהתקנת דריברים למערכת הפעלה חדשה, יש סדר מסויים שבו כדאי להתקין? האם חייבים להתקין את כולם? במיוחד אני מתלבט לגבי השורות המודגשות מדובר בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ומערכת הפעלה Windows 8 64 + כונן SSD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#dl הרשימה כוללת: Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip Chipset -Intel Management Engine Interface Chipset -Intel INF installation Realtek LAN Driver Intel Rapid Storage Technology Hot fix (Note) After installed IRST 11.6 driver, please install Hot fix (Intel SATA Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode Intel VGA Driver בתודה,

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. תשלחו לי קישורים איזה סטפינג הכי טוב למעבד הזה בשביל OC ובכללי

• 21 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by SuB,

תודה. *עריכה: אם תוכלו לתת את הסטפינג שבא אחריו מבחינת יכולות OC

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oOtalOo,

מה היא הסיבה להבדל הגדול במחירים בין שני המעבדים הבאים? (חוץ מזה שכל מעבד הוא תוצרת של חברה שונה) Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz שמחירו הוא ~1,029 ש"ח והשני - AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 שמחירו הוא ~518 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני חושב לקנות מחשב חדש, ובפעם האחרונה שבדקתי זכרונות 16GB DDR3 RAM עלו בסביבות 480-500 ש"ח לשני סטיקים של 8GB 1600MHz CL10. השבוע נכנסתי לאתרים כמו TMS, IQPC וכו', וחשכו עיניי - 16GB עולים כעת כמעט כפול! מה הסיבה להתייקרות הזכרונות, והאם צפויה ירידת מחירים בקרוב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הסתכלתי הרגע על הנתונים של ה I7 920 ומאד הופתעתי מעבד 4 ליבות שכל ליבה היא רק 256K ,ותדר של 2.66GHZ בלבד , אז איך זה יוצא שהוא יותר טוב מהאחרים ,איפו הטריק ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.