עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. יש לי מעבד מסוג I5 6500 ולוח אם Asus B150 pro d3 DDR3. הבנתי שעדיף שהזכרונות יהיו DDR3L עם מתח נמוך יותר מאשר DDR3 רגיל למעבדים של סדרה 6. 1. האם החול אם שלי תומך בDDR3L? 2. יש את הקיט הזה: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR3L 1600MHz CL10 Kit http://ksp.co.il/?uin=29056&select=.1038..392..796..1957. ואפשר לקחת זוג סינגלים של: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP Low Voltage 8GB DDR3 1600Mhz CL9 http://ksp.co.il/?uin=27813&select=.1038..392..347..1957. זה משנה אם אני קונה קיט של זוג או שתי בודדים של 8 גיגה בנפרד? כי על פנוי הקורסייר הוא CL9 וגם יוצא זול יותר. …

2. Started by NJorl,

רצ"ב שלושה לוחות בעלי פריסה שונה של הרכיבים רציתי לשאול את המומחים שבכם מהי הפריסה הכי אופטימלית מבחינת זרימת אוויר\קירור נוחות גישה או מבחינות אחרות בלוח של asus הזכרונות נמצאים לצד המעבד בצלע המזרחית של הלוח מה שאומר שהזכרונות נמצאים מתחת לספק באופן חלקי בלוח של msi הזכרונות נמצאים מתחת למעבד בצלע הדרומית של הלוח מה שאומר שהם מרוחקים מאוד מהספק בלוח של dfi הזכרונות נמצאים מעל המעבד בצלע הצפונית מה שאומר שהם מכוסים לחלוטין ע"י הספק על פניו נראה לי שהלוח של msi הכי עדיף כי הזכרונות בו מרוחקים מהספק , אבל זה רק התרשמות לא מקצועית שלי , מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by ShowstoppeR,

מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3? ואיך אני יודע איזה יש לי?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  4. הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי מחשב שהלוח אם הלך והוא סוקט 939..לא הולך לקנות אחד כזה.. עכשיו אני מחפש מעבד לוח אם וזכרונות עד 1500 שקל.. יש לי כרטיס מסך PCI-E אז ככה שלא צריך כרטיס מסך מובנה ! תודה !

6. Started by atlass,

הלוח שלי ga-g33m-s2l gigabyte וכרגע יש לי 2GB זכרון DDR2 dual channel 800MHz (שני סטיקים של1GB) ויש לי עוד 2 סלוטים פנויים זה המפרט שלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2692&dl=1#sp אני רוצה 4GB .. מה יותר כדאי לי לעשות - לקנות זכרונות חדשים מאותו סוג דואל צ'אנל ולהוסיף או לפרק את הישנים ולקנות 2 סטיקים של 2GB חדשים רגילים אם יש המלצה לזכרונות מתאימים אני אשמח

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by the ultimate,

היי יש לי כמה שאלות: 1) מה זה באס? 2) מה המהירות באס של מעבד 3500+ 64 ביט? האם זה לפי לוח או מעבד? 3) האם בOC מורידים את הבאס ומעלים MHZ? עריכה: התכוונתי לFSB לא לבאס, מצטער.. נא להתייחס במקום באס לFSB.. תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. אהלן רציתי לשתף אתכם בקשיים שנתקלתי בהם בזמן שדרוג זכרון לצ'יפסט האמור. מה שמיוחד בצ'יפסט הזה הוא היכולת והייעוד שלו ושל מעבדי הi7 שהתאימו לו לעבוד עם זכרון ב-triple channel כלומר מקבלים את הביצועים הטובים ביותר כשמתקינים את הזכרון בסטים של שלוש. הלוח שלי הינו ה gigabyte x58a-ud3r הוא מגיע עם 6 סלוטים של זכרונות ומוצהר במפרט שלו כי הוא יודע לשאת עד 24 גיגה של זכרון - 6x4gb לי היו 3 סטיקים של 2 גיגה והלחטתי עקב שימוש בתוכנות כבדות לשדרג זכרון. בהתחשב בכך שהזכרונות היום די זולים חשבתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה להרחבת נפח ל18 גיגה. עקב כך שסטים של 12GB כבר מזמן לא נמכרים קניתי סט של 4x4GB - התזמונים של הסט החדש פחות הדוקים. - מתח עבודה של הזכרונות הישנים וחדשים הוא 1.5 - ת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. כרטיס רשת:מובנה מבית Killer מדגם E2205, כולל תעדוף תעבורה תוכנתי למשחקים מה זה תעדוף תעבורה למשחקים ? משחקים ספציפיים ? האם זה כולל סטרימינג של סרטים ? האם צריך לתכנת את זה ? 2. באופן מעט מפתיע, מערכת הספקת הכח למעבד בלוח האם הזה היא מהפשוטות ביותר שראיתי, ממש כזאת שעונה על דרישת המינימום. היא בנויה משלוש פאזות. כל פאזה מכילה מייצב מתח וסליל אלקטרוני (הקוביה). מה זה אומר ההספק הזה מהפשוטות שיש ? מה זה הספק כח מורכב ? מה נותן ? שעונה על דרישות הגבוהות ?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by BobCaT,

יש לי 256 זיכרון אם אני יוסיף עוד 256 אני ירגיש הבדל ביצועים ? כי זה דבר יקר ואם אני קונה אני יקנה כבר 1066

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by Shay_a,

מישהו יודע מתי מעבדי פנרין לשוק הביתי יוצאים? ומתי יגיעו לישראל? יש סיכוי שעד סוף ינואר הם יגיעו או שנאלץ להסתפק ב-Q6600? תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by justUser,

דיונים על AMD Killers לא כ"כ פופולרים בפורום הספציפי הזה. יש כאן הטייה גלויה לכיוון AMD אז זה לא כ"כ מפתיע.

13. וגם כמובן שהם יתמכו בסדרה החדשה של המעבדים... האם לא קיים? או שבקרוב ייצא? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by tratz,

רצוי זול עד כמה שניתן, בתקווה לרדת מאזור ה900 שקלים. חשבתי על Gigabyte GA-8I945G Pro ועל ASUS P5LD2 עם נטיה קלה לכיוון ה ASUS. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקש…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by Rin,

יש לי כמה שאלות תאורטיות.. 1)אני זוכר שהיו פה כמה דיונים בקשר שאם שמים 4 סטיקים של 256 מגה בית של זכרונות 400 הרץ כל אחד, אז כולם עובדים על 266 משהו כזה.... בכאילו המהירות יורדת.. למה זה קורה? לא הבנתי את זה 2)יש לי מחשב חדש , תומך DUAL כמובן, יש לי סטיק אחד של 512 ואני רוצה להוסיף עוד.. אז אם אני יוסיך עוד 3 סטקים זהים ==> כלומר==> 4 סטיקים של 512 אז המהירות תרד כמו כשאמרתי ב 1? אם לא אז באיזה מהירות זה יעבוד כל ה 4 ביחד 1200 הרץ? (בכאילו DOBLE DUAL?) תודה לכל העוזרים.. פשוט מסקרן אותי

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  17. Started by Cilay,

האם הזכרונות האלה : G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-8000PHU2-2GBHZ - Retail נתמכים ע"י הלוח הנ"ל: ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail KSP טענו שכן אבל לא יכולים להבטיח לי בוודאות

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. למפרט למחשב משרדי מה עדיף: AM2 4400X2 Dual Core ולוח GA-M61PME-S2 או E2200 ולוח GA-G31ME-S2L

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by borgo4,

שלום ברצוני לרכוש מחשב ואני מתלבט בין שני סוגי זכרון. המפרט יכלול מעבד אינטל 6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרון 2 גיגה . ההתלבטות היא בין זכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ או OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK כאשר ברצוני לבצע O.C בעתיד נא ענו בבקשה

• 3 תגובות
    • 408 צפיות
  20. אלו המחירים של שני הדגם... הדגם שאני בחרתי.. הוא: ‏M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ במחיר - 430 ש"ח ואילו הלוח אם שהצעו לי לי לקנות דגם: ‏M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E‎ במחיר 496 ש"ח אני אוכל לרכוש את הלוח אם הזה במידה וארד לספק 450W במקום 500W זה יוצא לי בדיוק אותו הפרש... שאלתי היא מבחינה כללית האם קיימים הפרשים משמעותים בין שני הלוחות אם... חיפשתי ברשת השוואות ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  21. Started by master af,

שלום לכולם, לפני שאשאל על המעבד, רציתי רק לעדכן אתכם שהיום שידרגתי לכרטיס מסך HD6570 וזה עובד ללא שום בעית תאימות לאחר שסיימתי את כל הבדיקות, התקנתי עוד 1G זיכרון ממחשב אחר ז"ל, כך שיש לי כעת 3 ג'יגה RAM עכשיו אני מעוניין לשדרג את המעבד, כיום יש לי athelon 3000 socket 939 ולפי הטבלה הזאת: http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=A8N-SLI%20Premium&p=1 יש אפשרות לשידרוג די משמעותי. -איזה מהמאבדי Athlon 64 X2 Dual-Core הוא המהיר ביותר מבינהם? זה לא ברור לי כי לפי גרסאת הביוס הסדר הוא לא כרונולוגי... -איפה מוצאים מעבד כזה בימים אלו? ניסתי ביד 2 אך לא מצאתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by SinfuL-,

אנשים בעקבות זה שאני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת איזה זכרונות לשים אני רוצה 2GB של 800MHZ אבל השאלה היא איזה? http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=76&fldVal=2048MB&ShowSenon=1 מה ההבדל בין הזכרונות? מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים :]]

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by Kolshamen,

מה זה CPU VRM? ומה ההבדל בין לוח אם שתומך CPU VRM ואחד שלא?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. היי, אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני שוקל לקנות לוח אם: Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI הכוונה היא להשתמש בכרטיס המסך המובנה שבלוח ובכך לחסוך קניית כרטיס מסך חיצוני, אינני משחק הרבה (לצערי - אין זמן), אך אני כן עורך תמונות ורואה סרטי HD על המחשב, עיקר העבודה זה גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, סרטים, הורדות, והרבה גיבויים, אולי פעם בחצי שנה יוצא לי קצת לשחק Call of Duty ... האם לוח אם זה יכול לספק את צרכיי או שמא עליי להוסיף ולרכוש כ. מסך חיצוני ? תודה, יוני.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by generalA,

אנשים יש לי לוח אם של אינטל דגם D850GB לוח מ-צ-ו-י-י-ן אגב... אבל זה לא העניין.. העניין הוא שיש לי מקום לחיבור של 10 פין ללוח בשביל לשים USB קדמי למחשב.. אך אין לי את ה-USB הנ"ל שמתאים לחיבור הזה... איפה משיגים אותו..???? מי שיעזור יבורך :)

• 3 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.