מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות 4 ג'יגה (2 של 2), במהירות של 800mhz, עם תזמונים של 4-4-4-12. עכשיו השאלה שלי היא האם אחרי שאני יתקין את הזכרונות, התזמונים האלה יוגדרו כבר בביוס או שאני יצטרך ידנית לשים את התזמונים האלה... ? זאת אומרת, האם התזמונים האלה שנחשבים לנמוכים הם ברירת המחדל של הזכרונות, או שאני יצטרך לבצע מעין אוברקלוק בביוס לתזמונים.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252 מה מציין הBPI ? אלה פשוט הזכרונות הכי זולים שמצאתי שהם גם של חברה טובה ונחשבים איכותיים..
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם זיכרון 2x256\400 שעובדים בדואל קיבלתי עוד 2 זכרונות של 256 כל אחד שעובדים במהירות נמוכה יותר ז"א 333 ומטה . השאלה האים עדיף להוסיף את הזכרונות או להשאיר את המצב כמו שהוא ד"א האם יש תוכנה שאפשר לדעת באיזה מהירות עובדים הזכרונות שלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר כמה זמן יש לי מחשב שהוא כבר בן שנתיים ויש כרטיס זיכרון אחד של זיכרון 16GB במהירות 2400Mhz כבר הרבה זמן אני רואה שהזיכרון שלי משתמש קבוע בחצי מהזיכרון וחשבתי יש לשדרג אותו אני חושב על לשדרג ולהוסיף עוד כרטיס זיכרון של 16GB האם שווה לעשות את המהלך? כדאי לקנות כרטיסים חדשים במהירות יותר גבוהה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כותרת^^^ האם זה אפשרי לשים תמעבד E6300? אני רוצה לשדרג תמעבד.. זה הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/jp/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL8&fMTYPE=LGA775
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני משדרג ל AMD 64 וצריך לקנות לוח אם מתאים. אני מנסה להבין מי נגד מי בעולם לוחות האם אבל עם כל הדגמים וכל התכונות , אני לא מוצא את הידיים והרגליים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח אם מתאים ל AMD 64 בבערך 550 ש"ח ואולי גם להגיד את התכונות העיקריות שבגללן המלצתם עליו. אני מאוד אודה לכם על העזרה. tryf
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בקיצור הזיכרונות מהלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4008 לא ברור לי אם הם אכן מסדרת TURBO, כי אז יש סיכוי שהם אלה : PQI Turbo Memory DDR 400 1GB CL (2-3-2-6/2-2-2-5/2-3-3-6/7) = Samsung TCCD (מתוך : http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a=wiki&tag=rmp_rsc) מישהו יודע ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה ניתן למצוא מידע מפורט על הזיכרון של Hynix Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Hynix Original 8GB DDR3 1600 אם אקנה2 יחידות זיכרון עם תזמון 11-11-11-28 האם בשני המקומות האחרים אוכל לחבר זיכרונות 9-9-9-24? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם המחשב לא עלה אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה.. חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב..... יש לי לוח אם של Pcchips דגם M952 יש בו 2 סלוטים של זיכרון 2 הסלוטים תקינים ועובדים... כשמחברים את 2 הזיכרונות האלו ביחד המחשב פשוט לא עולה.....…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הגי פורס 4 MX שיש על הלוח משתמש בזיכרון המערכת או בזיכרון יעודי לו??? ועם הוא משתמש בזיכרון המערכת, מה הבדלי הביצועים בינו לבין כרטיס MX אחר?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 עולה 500 ש"ח! זה רק צונח וצונח ! ועוד G.SKILL שידועים כלא כ"כ זולים שיט סליחה התבלבלתי חשבתי שזה 1GBX2 כנראה שG.SKILL עדיין יקרנים, חחח פאק פדיחה שלי.. סליחה D:
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מקבל קונרו E6600, ומתכנן לשים אותו על GIGABYTE GA-945P-S3. איזה זכרונות עדיפים עבורי? אני צריך 2GB, ולא מתוכנן OC כלל וכלל : 2xPQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 במחיר 1,080 ש"ח או G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 במחיר 900 ש"ח אשמח לשמוע על עוד הצעות (יש העדפה קלה לחנות שממנה בחרתי את הזכרונות). האם ההבדל במהירות הזכרונות משמעותי עבורי?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רואה המון הצעות למפרטים ( ביחוד למשחקים ) בתקציב שבין 4000-6000 ש"ח המלצה למעבד AMD3000 64bit . רציתי לשאול כמה זמן יהיה ניתן לנצל מעבד זה ? האם הוא לא יהווה בעתיד ,אפילו הקרוב צוואר בקבוק לכל המערכת ? האם לא כדאי כבר עכשיו להשקיע במעבד חזק יותר ?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב חדש, שיעודו יהיה עבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, Illustrator, InDesign). לא צפוי שימוש במשחקים (בטח שלא כבדים, אם כבר אז בסיסיים לגיל הרך) וכן לא מתוכנן OC. מעבר לכך שחשוב לי שיתמוך במעבדי QUAD, תהיה לו יציאת Firewire וכן באפשרות לשדרוגים עתידיים, האם יש סיבה להשקיע בלוחות HI-END למיניהם, או שאפשר ללכת גם על הדגמים הפשוטים יותר? ברור לי שכדי לקבל מוצר טוב עלי לשלם יותר, אבל השאלה היא האם ביחס לצרכי העבודה, אזדקק למשהו יקר מאד? תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
דור ה-Coffee Lake Refresh עומד להפוך לרשמי "על הנייר" בשבוע הבא, אך צרכנים יוכלו להשיג אותו רק אי שם החל מאוקטובר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
- 2 followers
-
-
שבת שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש בקרוב את המעבד הנ"ל. הלוח שלי הוא תושבת AM2 והמעבד הוא AM2+ עד כמה ביצועי המעבד ירדו כאשר אשים אותו על הלוח שלי? הלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA69G-S3H REV 1.0 F6 BIOS
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
העסקי ההיברידי הפופולרי של היצרנית האמריקאית יגיע כעת עם מסכים בהירים מאי פעם וכונני NVMe בנפחים מוגדלים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח טוב הסביבות המחיר שלך הוא הלוח של אביט שאיתו המהירו בסרט את ה-1.6a ל 2.4 יש או באסלנט והוא: ABIT SD7-533 645 http://www.exlmarket.co.il/index-new.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מזמן כבר לא מעודכן ,האם יש כבר לוחות או כרטיסי מסך עם pci express ואלוי כבר יש מהוא יותר טוב ועוד משהו איך קוראים לטכנולגייה שאפשרת לחבר 2 כרטיסי מסך תודה מראש אנשים י
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם המאוורר של המעבד תלוי במהירות של המעבד או בטמפ'?? אני יודע שהוא תלוי בטמפ' אבל הטמפ' אצלי נמוכה והמאורר עובד על 5.8K!! הטמפ' על 35C החיישן מזייף או מה?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1632 איך הלוח הזה? האם אפשר אחר כך לשים כרטיס מסך אחר? האם זה עושה בעיות כהכרטיס מסך מובנה על הלוח? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות סטיק נוסף של 1GB כדי לעבוד בדואל צ'אנל במחשב מבוסס P4 630 3.0GHZ? השימושים בעיקר אינטרנט ולעיתים משחקים בPES2008. ולא משנה איזה לקנות נכון? קורסייר VALUE שעולה 105 ש"ח/ טרנדסקנד שעולה 99 ש"ח/ קינגסטון שעולה 102 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואני לא יודע מה כדי AMD או INTEL ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת ביצועים במשחקים? אני מתלבט בין AMD Phenom || X4 290 או Intel Core 2 Quad Q8200 שניהם יעברו OC בחנות שאני יקנה .. אני רוצה ליהיות בטוח ליפני שאני קונה ... כי INTEL הרבה יותר נמכר מAMD אבל אני רואה בגראפים שהפאנום לוקח תQ8200
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש הבדל בינהם חוץ מהמהירות שעון??(קירור למשל?) אם אני קונה E8200 ומעלה לו את השעון ל3GHZ עם הקירור שמגיע איתו, זה בעצם כאילו קניתי E8400?? קראתי בפורום והבנתי שהFSB של ה8200 גבוה יותר, אבל האם אני אוכל לעשות לו OC ללא הוספת קירור נוסף?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שאר הדברים במחשב נראים בסדר גמור. אני אמור לקבל TWINMOS 1024X2 במהירות 667MHZ. פלט של PCWIZARD: General Information : DIMM0 (RAS 0, RAS 1) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : 7D-23KK5M0KPP Serial Number : 39053699 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buf…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-