עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  2. Started by Monopoly,

שלום לכולם יש לי מחשב שמיועד למשחקים: e5200 [2.5ghz] @ 3.0ghz Radeon HD4580 512mb DDR2 800mhz 2GB [סטיק אחד] המחשב סוחב בסדר, GTA IV וכו', לפעמים קצת תקיעות וכאלה אבל אין ספק שהאוברקלוק עוזר הרבה. אני משחק על רזולוציה של 1024x768 ככה שלפי דעתי הכרטיס מסך מספיק חזק. אני רוצה לשחק בModern Warfare 3 ולא יודע אם המחשב יהיה מספיק חזק, יעצו לי להוסיף ראם ל4GB בסה"כ, האם לדעתכם הראם הוא החוליה החלשה או שמכיוון שהמעבד קצת ישן וחלש אין טעם בשדרוג? [דרישות מערכת למשחק הנ"ל] תודה מראש ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by yamiboy,

בוקר טוב אנשים הציעו לי לקנות מחשב מצויין אבל עם לוח של FAXCON ??? מישהו יודע ? מכיר ? ואם לא איזה לוח אתם מציעים ??? נ.ב אמרו לי לקחת זיכרון DDR רגיל . ולא DDR 2 האם זה נכון ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. שוקל מזה שמן רב לזנוח את ה LGA775 ולעבור לLGA 1155 או LGA1150. אני יודע שאם הייתי מחליף מעבד בלבד ככה"נ לא הייתי זקוק לפירמוט (בתנאי שהביוס בלוח תומך בשני המעבדים). אך האם ניתן להמנע מפירמוט כשמחליפים תושבת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23747 זה המעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2354&from=show_details.asp&main_cat=1&sub_cat1=2&sub_cat2=83&sub_cat3=22&last_cat=sub_cat3&cat_id=22 אשמח לתגובות\המלצות לשינוי...

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by massinvallus,

לפי הביקורת הזאת אם הבנתי נכון הם יותר טובים לא? http://www.lostcircuits.com/memory/ddr400/8.shtml

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Leo101,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי.... כעת יש לי זכרון- 256 mb ddr 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד 512 וחשבתי לקנות של סאמסונג.... רציתי לשאול איך הזכרונות שלהם? רציתי גם לשאול אם זה ישפיע שאני אקנה סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256....(הלוח שלי תומך אמנם dc אבל אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 256 יהיה שלושה סטיקים והdc בכל מקרה לא יעבוד)

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  8. Started by Darkone,

בעוד שבוע אני קונה מחשב אני מלבט בין 533 או 800MBS בגלל העלות, אני גיימר ורציתי לדעת על מה בדיוק ישפיע כל אחד מהם?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by shay360,

במארז שלי דיי קשה להגיע למעבד כי הוא "מוסתר" עי"ד הספק מה אני יכול לעשות כדי להגיע למעבד כי הוא עושה רעשים ואני רוצה לבדוק מה הבעיה...

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35 הסבר: ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה. סיכום: אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL. לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא …

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by yuvalaba,

שלום משהו מכיר את הבורד ויכול להמליץ האם כדאי לקנות בורד עם nforce ציפ ולא אינטל 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HD http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. איזה לוח עדיף מבחינת: ASUS A8NE ABIT AN8 1.איזה לוח שקט יותר 2.איזה לוח בעל ביצועים טובים יותר בסטוק 3.איזה לוח אוברקלוקר טוב יותר? 4.איזה חסרונות יש ללוח של אביט? 5.איזה חסרונות יש ללוח של אסוס 6.איזה לוח מומלץ יותר מבחינתכם? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  14. Started by nicirnTAL,

שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by rafi_d,

לאחרונה התחילה אינטל לשווק מספר מעבדים "ישנים" עם תמיכה בווירטורליזצציה - VT http://www.erodov.com/forums/q8300-e5300-e5400-e7400-e7500-vt-support/23571.html מה הדרך המעשית לוודא שמה שהזמנת אכן - מהסדרה הזאת - *לפני* ההספקה ? ברוב המקומות אין התיחסות למספר המזהה http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35300

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. האם כל הלוחות Z68 מגיעים עם כרטיס וידאו מובנה על הלוח ? ואם כן כמה הוא חזק (למשל לאיזה כרטיס האון בורד משתווה ) והאם זה מאפשר גם חיבור לשני מסכים

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  17. בחודש הבא תושק ערכת השבבים B550 לתושבת ה-AM4 - שתנסה לבצע בפעם הראשונה מהלך אשר מאחד שכבות שונות של ביצועים ומחיר תחת קורת גג אחת לכתבה

18. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש, אז רציתי לשאול אם הלוח אם שלי הוא is7/is7-g/is7-e(inteli865-ich5 אז אם אני יקנה עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 הוא יתאים ללוח אם? או שתוכלו להמליץ לי על כרטיסי זיכרון שמומלץ לקנות (התקציב שלי הוא 400).

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  19. שלום יש לי את הלוח הנ"ל עם מעבד פנטיום D ואני רוצה לשדרג אותו רציתי לדעת אם מעבדי 45nm יעבדו עליו

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by cloewy,

האם זו התמיכה בסוגי זיכרון? RDRAM לעומת DDR-DRAM?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by tusik,

אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי kt400 ל AMD , שניהם עולים בערך אותו מחיר , אשמח אם מישהו יוכל לעמוד על היתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני , מי בסופו של דבר עדיף. תודה. לוחות : Gigabyte GA-7VAX KT 400 , MSI KT4V KT 400.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. שלום וחג שמח!! האם כדאי לי להוסיף למפרט שלי עוד שני גיגה זכרון? המפרט שלי מופיע בצד בשביל ארינטרנט ואופיס שני גיגה מספיקים אבל אני גם משחק במשחקים כבדים,עוד לא היה משחק שלא יכולתי להריץ אבל אם אוסיף עוד שני גיגה זכרון(בסה"כ יהיה ארבע גיגה זכרון) האם אראה שינוי לטובה בהרצת משחקים? תודה רבה וחג שמח ליאור

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. היי.. יש ברשותי ג'יגה זכרון SAMSUNG (שני סטיקים של 512).. אני רוצה למכור למישהו שאאאני מכיר אבל לא יודע כמה זה שווה.. בסביבות ה300 ש"ח זה מחיר הוגן ? (הזכרונות תקינים לחלוטין - DDR PC3200 400MHZ ) . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by INFERNO,

לא ממש משנה איזה חברה זה (רק לא Pc Avner או ECS או משהו כזה) וחשוב שיהיה אונבורד סאונד בתודה INFERNO אגב גם לא ממש חשוב אופציות OC (מחשב בשביל הקטנים)

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  25. כאחד שסוחב בקושי עם מחשב עגלה עלתה אצלי השאלה האם כדאי בכלל לשדרג עכשיו למחשב חזק ויקר (פנרין) כאשר הטכנולוגיה החדשה של הנהלם די בפתח ,או לשדרג למשהו סביר וזול שיאפשר לי כלכלית לשדרג בעוד כשנה + - לנהלם. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.