עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני הולך ומתגבש על המחשב החדש שלי שכנראה יוזמן השבוע. אני די סגור על מגוון החלקים חוץ מחלקי הליבה לכן אני פונה אליכם. אני זקוק להמלצה לגבי לוח אם שיתאים למארז הזה: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00135 אני צריך המלצה למערכת חסכונית בחשמל ובמחיר. וכמו כן לתכונות הבאות: PCie 2.0 להתקנה של רדאון 4850 2 יציאות Sata להרדדיסק וצורב כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית -- ועוד מספר שאלות שאני אודה לכם שתענו לי. 1. האם ההבדל בביצועים של זכרונות בתיזמונים של 5-5-5-15 לבין 4-4-4-12 מצדיק את התוספת במחיר? 2. מה הצריכה הממוצעת בוואטים של לוח אם+מעבד+זכרונות מבוססים על C2D 65nm תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. אהלן, יש לי שאלה בסיסית, במחשב הנייד שלי יש 8 זכרון RAM, DDR4 2400, ואני מעוניין לרכוש זכרון נוסף, רק מיצרן אחר, ז"א, הזכרון שיושב במחשב כרגע הוא של Crucial, ואני מעוניין להוסיף זכרון של Kingston, שניהם 2400 ו DDR4, האם יש מניע כלשהו לא לשלב ביניהם? יעבדו יחד בהרמוניה? או עדיף שיהיה במחשב שני זכרונות מאותה החברה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by DrowNz,

Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte ga-ma69g-s3h הזכרונות שלי הם CORSAIR 1024X2 PC5300 DDR 2 667MHZ בCPUZ הוא מראה לי שהזכרונות עובדים ב333MHZ האם משו אינו קשורה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by amirxbox,

שלום אני חדש פה! ברצוני לשדרג את האטלון 1700XP +MSI K266 PRO2 + 512 DDR ל P4HT. אני מעוניין לקנות זכרונות + לוח אם + מעבד . התקציב 2300 שח. מטרת המחשב פתיחת RARים ו ISO גדולים (4 גיגה) דבר שמעט את המחשב הקיים שלי ולא ניתן לעשות עוד פעולה במקביל. ושאלה האם יורגש שיפור רציני בביצועים?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  6. לוחות אם P55 וזכרונות DDR3 בשני סטיקים-למישהו יש מושג על כמה יעמדו לאחר יציאת i5? אני לא מדבר על אלה שקונים בשוק, וגם לא על אלה שמשתמשים באליפויות העולם באוברקלוק.. משהו באמצע, ממוצע..

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?

8. Started by EAD,

שמתי לב שבאופן כללי לאחרונה הייתה ירידית מחירים בDDR3. כיום 4 ג'גיה של חברה איכותית כמו OCZ ובמהירות של 1600 או יותר, אפשר להשיג במחירים של 1500-1800 (1800 ל2000MHZ!!) אז האם עדיין הזכרונות האלו לא כדאיים? או שאפשר להגיד שעבור 1500 שקל כבר מתחילים להיות שוים למחשבי HIGH END ?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by omerha,

אני מחפש לקנות זכרונות חדשים ואני חייב שזה יהיה DUAL CHANEL אני לא מחפש להשקיע מעל 700 ש"ח השאלה היא מה כדי ? כי לא מצאתי CROSAIR שעובדים ב - DUAL במחיר נורמלי אני כבר לא ישן בלילה....

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש. (אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא) מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית. ?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח . שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ . יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ? http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/ 9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ==…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה להחליף זכרון מסיבה אחת אני רוצה להחליף לוח (כדי שאני יוכל לעשות סוף סוף OC למעבד שלי) עכשיו בגלל שאין לי C2D אז אני לא יגיד למהירויות באס מטורפות כמו 500, אלה אני מאמין עם קצת מאמץ המקסימום יהיה 350(מקווה) בגלל זה חשבתי אולי ללכת על 533 ולעבוד ב1:1 , 800 נראה לי סתם בזבוז,לא? בכל אופן מה דעתכם? כמו שאמרתי אני יחליף לוח (כשיהיה כסף) אז אל תגידו לי הלוח הזה גם ככה לא יסחוב (כי במקרה שלי זה לזרוע מלח על הפצעים =\ )

12. אחרי חצי עשור של היעדרות כמעט מוחלטת, AMD מוכיחה כי היא בשלה לחזור לנסות ולהקסים את יצרניות המחשבים בעזרת מעבדיה המודרניים לכתבה

13. שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום רב. רכשתי לאחרונה מחשב נייח לצורך עריכת וידאו (בעיקר פרימייר ואפטר, רזולוציית FHD). אני לא מבין גדול במחשבים, בחרתי את המפרט בהמשך להמלצות שניתנו כאן בפורום, ומנציגים של החברה עליה הומלצתי. לא תכננתי לעשות אוברקלוקינג למחשב - בעיקר מאחר אין לי שום נסיון בתחום. מעבד - intel i core 8700 לוח אם - msi z370 a pro זיכרון - ripjaws v g skill ddr4 3200 mhz --- 16x4 --- 64gb וכרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 1060 6 gb השאלה שלי נוגעת לזכרון הראם - כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שהזכרונות עובדים במהירות 2133 הרץ, ולא ממצים את היכולת שלהם - 3200 הרץ. מקריאה באינטרנט, הבנתי שאני יכול לשנות בהגדרות הביוס פונקציה שנקראת xmp, ולהביא אותם…

15. Started by tal_be,

שלום לכולם, איזה לוח עדיף לי לקנות למעבד E6750?? אני לא מתכוון לעשות OC!! אני מתכוון ללכת על GA965GDS3 של GIGABYTE כי הוא הכי זול שמצאתי... אין לי תקציב גבוה... מה אתם אומרים עליו?? ומה ההבדל בינו לבין PK5???

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by valaryan,

אני צריל לוח אם טוב שיתאים ל 2 ג'יגה RAM DDR800 מעבד:E6600 וכרטיס מסך : 7950GX5 1 GIGA RAM עכשיו אני צריך לוח אם הכי טוב שיתאים לשני כרטיסי מסך ועוד משהו הכי טוב שיהיה עד 1000 ש"ח. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  17. החברה הטאיוואנית היא הראשונה לספק לנו טעימה מהפלטפורמה עבור מעבדי ה-Ryzen 2000 העתידיים - עם לוח אם שכולל את ערכת השבבים X470 לכתבה

18. אני צריך להסגר על לוח אם למחשב שאני קונה. מפרט: quad 9300 2X2 gb ddr2 800 HD 4870 EzCool ps-1000 500 watt חשוב לי שהלוח אם יתאים לכרטיס מסך ותיהיה אפשרות לCF שאני יוכל לשים לכרטיס מסך אח תאום עוד כמה זמן.. עדייף של ASUS... תקציב עד 600 ש"ח... עדייף בין ה500-550... הנה 3 שחשבתי אליהם... מה הכי טוב מבניהם, ואם יש לכם משהו אחר להמליץ, בשמחה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת דרך אגב פירמטתי הורדתי דריברים בדקתי וירוסים כלום לא עזר האם המעבד פשוט לא טוב לצרכים אלו המון תודה רן

20. Started by carock,

איזה מהלוחות יותר טוב ובמה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. Started by Mind2,

יש לי לוח DFI lanparty 250GB nforce 3 עם Sempron 3100+ Twinmos Speed Premium PC3500 אני רואה בבנצ'מרקים שאנשים מגיעים ל 8000 מגה בשניה עם SANDRA ושאני מריץ את הבדיקה אני לא עובר את ה 3500 אפילו שהתזמונים שלי הם 2-2-2-6 ועוד משהו קטן במסך הפתיחה של המחשב רשום את התזמונים ובסוגריים רשום 1T ולא מצאתי בהגדרות מקום לשנות את זה ל 2T

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by squeezo,

אז ככה הרי לכרטיס יש יציאות ל 6 רמקולים. חיברתי יציאה אחת למערכתוחיברתי יציאה אחרת לאוזניות... אפילו כשהגדרתי שזה מיועד ל5.1 רמקולים הוא לא מוציא לי מהיציאה סאונד לאוזניות.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by amd64,

שלום וחג שמח אני צריך לדעת כמה המעבדים עולים ומאיפו אפשר להשיג אותם - הכי זול <> הכי זול!!! שהחנות תהיה בארץ והאתר היה בשפה עברית והמחיר הכי זול שפאשר (לא לכתוב מחיר מעל 1000 שח') תודה רבה רבה!!! AMD Athlon 64 BIT 2.5 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 2.8 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.0 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.2 כמה עולה? תודה רבה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by zfonboniko,

=|נמחק|=

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  25. שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.