עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. על ה-UD6 של GIGABYTE רוצים 1400-1700.. ועל שלל הלוחות התואמים של ASUS.. כשה- ASRock P55 Extreme IV עולה בסביבות 700-900.. כשיש לו הרבה יותר מה להציע מהלוחות של "המותגים".. הוא הגיע לארץ חודש שעבר.. נראה לי אני ילך עליו.. מה אתם אומרים? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P55%20Extreme4

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. כותרת. תודה

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by XGALX,

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה עד 250 ש''ח מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 DDR2

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייח עם 2 GB זיכרון DDR 2 עם מערכת הפעלה של XP, ומעבד 4 ליבות (לא מהסדרה החדשה, אלא מלפני 3 שנים). אני רוצה לשדרג אותו קצת ולהוסיף לו שיהיה לו 8 GB זיכרון, אחרי שאתקין בו WIN8. כרגע הזיכרון יושב על שני סלוטים ויש שני סלוטים פנויים. האם אפשר להוסיף בשני הסלוטים הנותרים שני זכרונות של 3GB כל אחד? אם אי אפשר - אז האם כדאי לקנות פשוט שני זכרונות של 4 GB ולשים בשני סלוטים או 4 זכרונות של 2 GB שימלאו את כל החריצים? עזרתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by eyalsi,

שלום רב אני מתלבט בין 2 לוחות האם הבאים. ע"ס מה שראיתי באתר החברה עבור כל אחד מהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1646&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531&ModelName=GA-P35-DS4 קשה לי להגיע להחלטה, האם גם הלוח DS4 מאפשר שליטה על כל המאווררים כמו שבאתר של אסוס כתבו על הלוח שלהם? (לדעתי כן אבל משום מה לא כתוב באתר...). בכל מקרה אולי ההכרעה תיפול על כרטיס הקול, איך אוכל לדעת איזה אחד מחזיק כרטיס קול איכותי יותר, ה- DS4 מופיע לידו DTS, האם זה משמעותי? אשמח לתגובות, אייל

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by orgoto,

שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש, ורציתי לדעת איזו מערכת תיתן את יחס הביצועים / עלות היותר משתלם כרגע, מערכת מבוססת AMD או אינטל? אני יודע שזה משתנה כל הזמן, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה המצב כרגע. הצורך הוא למחשב לשימוש ביתי, עם מעבד כפול ליבה. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי של לוח אם ומעבד זה יהיה בכלל מעולה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by moshon,

שלום זה המפרט שבנה לי באדיבותו-xtract1 : Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1080 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 512MB TwinMOS 350 2 700 Sapphire (ATI) X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 2150 1 2150 Deskstar 160GB SATA II 345 1 345 NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 195 1 195 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 490 490 השאלה היא מה עדיף לוח אם של GIGABYTE או של asus ומה כל ההבדלים בין ds3 ds4 pds4 (יש עוד כאלה אני מניח) ומה בעצם עדיף מבין כולם-אם gigabyte אז איזה מבין מכלול הדגמים -לא ממש אכפת לי מאה שקל יותר בשביל עוד פונקציות--או בכלל ללכת על הדגמים של asus (גם שם יש די הרבה דגמים). אני…

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  8. שלום, יש לי במחשב זיכרון מסוג OCZ 1*3giga יש לי עוד חריץ אחד פנוי הזכרונות הם 800 קניתי אותם בערך לפני שנתיים וחצי עכשיו אני רוצה להוסיף עוד איזה סטיק של 2 גיגה שיהיה לי 5 השאלה אם לא יהיה לי בעיות והאם אני יכול בכלל דרך אגב זה מה שהCPUZ מראה לי Picasa Web Albums - oren - Untitled Album הלוח אם זה : dq-6 ציפסט nforce 680i

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cyron,

אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני הולך ומתגבש על המחשב החדש שלי שכנראה יוזמן השבוע. אני די סגור על מגוון החלקים חוץ מחלקי הליבה לכן אני פונה אליכם. אני זקוק להמלצה לגבי לוח אם שיתאים למארז הזה: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00135 אני צריך המלצה למערכת חסכונית בחשמל ובמחיר. וכמו כן לתכונות הבאות: PCie 2.0 להתקנה של רדאון 4850 2 יציאות Sata להרדדיסק וצורב כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית -- ועוד מספר שאלות שאני אודה לכם שתענו לי. 1. האם ההבדל בביצועים של זכרונות בתיזמונים של 5-5-5-15 לבין 4-4-4-12 מצדיק את התוספת במחיר? 2. מה הצריכה הממוצעת בוואטים של לוח אם+מעבד+זכרונות מבוססים על C2D 65nm תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. אהלן, יש לי שאלה בסיסית, במחשב הנייד שלי יש 8 זכרון RAM, DDR4 2400, ואני מעוניין לרכוש זכרון נוסף, רק מיצרן אחר, ז"א, הזכרון שיושב במחשב כרגע הוא של Crucial, ואני מעוניין להוסיף זכרון של Kingston, שניהם 2400 ו DDR4, האם יש מניע כלשהו לא לשלב ביניהם? יעבדו יחד בהרמוניה? או עדיף שיהיה במחשב שני זכרונות מאותה החברה? תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by DrowNz,

Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte ga-ma69g-s3h הזכרונות שלי הם CORSAIR 1024X2 PC5300 DDR 2 667MHZ בCPUZ הוא מראה לי שהזכרונות עובדים ב333MHZ האם משו אינו קשורה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. Started by amirxbox,

שלום אני חדש פה! ברצוני לשדרג את האטלון 1700XP +MSI K266 PRO2 + 512 DDR ל P4HT. אני מעוניין לקנות זכרונות + לוח אם + מעבד . התקציב 2300 שח. מטרת המחשב פתיחת RARים ו ISO גדולים (4 גיגה) דבר שמעט את המחשב הקיים שלי ולא ניתן לעשות עוד פעולה במקביל. ושאלה האם יורגש שיפור רציני בביצועים?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  15. לוחות אם P55 וזכרונות DDR3 בשני סטיקים-למישהו יש מושג על כמה יעמדו לאחר יציאת i5? אני לא מדבר על אלה שקונים בשוק, וגם לא על אלה שמשתמשים באליפויות העולם באוברקלוק.. משהו באמצע, ממוצע..

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  16. ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?

17. Started by EAD,

שמתי לב שבאופן כללי לאחרונה הייתה ירידית מחירים בDDR3. כיום 4 ג'גיה של חברה איכותית כמו OCZ ובמהירות של 1600 או יותר, אפשר להשיג במחירים של 1500-1800 (1800 ל2000MHZ!!) אז האם עדיין הזכרונות האלו לא כדאיים? או שאפשר להגיד שעבור 1500 שקל כבר מתחילים להיות שוים למחשבי HIGH END ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. Started by omerha,

אני מחפש לקנות זכרונות חדשים ואני חייב שזה יהיה DUAL CHANEL אני לא מחפש להשקיע מעל 700 ש"ח השאלה היא מה כדי ? כי לא מצאתי CROSAIR שעובדים ב - DUAL במחיר נורמלי אני כבר לא ישן בלילה....

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש. (אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא) מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית. ?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח . שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ . יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ? http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/ 9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ==…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה להחליף זכרון מסיבה אחת אני רוצה להחליף לוח (כדי שאני יוכל לעשות סוף סוף OC למעבד שלי) עכשיו בגלל שאין לי C2D אז אני לא יגיד למהירויות באס מטורפות כמו 500, אלה אני מאמין עם קצת מאמץ המקסימום יהיה 350(מקווה) בגלל זה חשבתי אולי ללכת על 533 ולעבוד ב1:1 , 800 נראה לי סתם בזבוז,לא? בכל אופן מה דעתכם? כמו שאמרתי אני יחליף לוח (כשיהיה כסף) אז אל תגידו לי הלוח הזה גם ככה לא יסחוב (כי במקרה שלי זה לזרוע מלח על הפצעים =\ )

21. אחרי חצי עשור של היעדרות כמעט מוחלטת, AMD מוכיחה כי היא בשלה לחזור לנסות ולהקסים את יצרניות המחשבים בעזרת מעבדיה המודרניים לכתבה

22. שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  23. שלום רב. רכשתי לאחרונה מחשב נייח לצורך עריכת וידאו (בעיקר פרימייר ואפטר, רזולוציית FHD). אני לא מבין גדול במחשבים, בחרתי את המפרט בהמשך להמלצות שניתנו כאן בפורום, ומנציגים של החברה עליה הומלצתי. לא תכננתי לעשות אוברקלוקינג למחשב - בעיקר מאחר אין לי שום נסיון בתחום. מעבד - intel i core 8700 לוח אם - msi z370 a pro זיכרון - ripjaws v g skill ddr4 3200 mhz --- 16x4 --- 64gb וכרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 1060 6 gb השאלה שלי נוגעת לזכרון הראם - כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שהזכרונות עובדים במהירות 2133 הרץ, ולא ממצים את היכולת שלהם - 3200 הרץ. מקריאה באינטרנט, הבנתי שאני יכול לשנות בהגדרות הביוס פונקציה שנקראת xmp, ולהביא אותם…

24. Started by tal_be,

שלום לכולם, איזה לוח עדיף לי לקנות למעבד E6750?? אני לא מתכוון לעשות OC!! אני מתכוון ללכת על GA965GDS3 של GIGABYTE כי הוא הכי זול שמצאתי... אין לי תקציב גבוה... מה אתם אומרים עליו?? ומה ההבדל בינו לבין PK5???

• 14 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by valaryan,

אני צריל לוח אם טוב שיתאים ל 2 ג'יגה RAM DDR800 מעבד:E6600 וכרטיס מסך : 7950GX5 1 GIGA RAM עכשיו אני צריך לוח אם הכי טוב שיתאים לשני כרטיסי מסך ועוד משהו הכי טוב שיהיה עד 1000 ש"ח. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים