עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. דיון זה נבנה על מנת לתת מענה מהיר ופשוט לשאלה - "איזה מעבד מתאים לתוכנה שלי?" דיון זה לא בנוי לתת את המילה האחרונה בנושא היות ולמשתמשים שונים יש שימושים שונים והם עלולים להשתנות גם בעתיד שימו לב - הדיון הזה פתוח כדי לתת לקוראים הזדמנות לתרום לו מידע. חשוב שהמידע יגיע ממקור מוצק וידוע כדי לתרום למה שאנחנו בונים כאן. לפניכם רשימת תוכנות והמעבדים המומלצים ביותר אליהן כרגע במבחני עלות אל תועלת בכל קטגוריה. הערות חשובות: כרגע מדובר על ביצועים בסביבת עבודה חלונות 10 בלבד. אמצא דרך להכניס את לינוקס פנימה כרגע מדובר על השוואות נקיות בין מעבדים מבלי להכניס כרטיסי מסך למשוואה. גם הם יכנסו בהמשך ============================== …

2. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף מבין השלושה ? בתודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לפי הבאנצ'מארקים ברשת , לדוגמא : http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html http://www.bit-tech.net/hardware/2011/11/10/battlefield-3-technical-analysis/7 אין הבדלים אפילו בין I3 הדו ליבתי לבין הI7 החזק ביותר בFPS במשחק. כרגע אם אני הולך למנהל המשימות ומגביל את המשחק ל2 ליבות כלשהן (ניסיתי כמה צירופים) ואפילו ל3, הFPS נופל בטירוף. ז"א אם יש לי 100 במקום מסויים אני אקבל בערך 35 על 2 ליבות. ניסיתי אפילו להפעיל בביוס את המחשב עם 2 ליבות בלבד ואותו דבר קרה. אפשר הסבר ?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by arik89,

שלום אני באתי לנקות את ההיטסינק ולמרוח גריז טרמי חדש ושמתי לב שבין המעבד להיטסינק יש חתיכה מרובעת של משהוא שנראה כמו אלומניום זה צריך להיות שם??

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  6. אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ratzabi,

אני רוצה לקנות את המעבד P4 3.0E Ghz HT 1024k 800Mhz זה עולה לי 1400 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי לקנות אותו או שיש למישהו המלצה אחרת? הלוח M שאני לוקח הוא Asus P4P800 Deluxe 865PE

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה כשאני משחק במשחקים ממש ממש כבדים כמו באטלפילד 2142 המשחק נתקע למשך כמה דקות ואז אני יכול לשחק בצורה נורמלית בלי תקיעות... ממה שהבנתי זאת בעיה של חוסר בזיכרון. השאלה שלי היא לעוד כמה להוסיף? יש לי כרגע שלושה סטיקים של 256 שכל אחד מהם מסוג (PC2700 (333MHZ להוסיף עוד 256MB וכבר לקבל תמיכה בדואל צ'אנל וזה יספיק לי? או שלמכור את הזכרונות ולקחת משהו גדול יותר?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  9. E8400/Q9400 כבר איזה שנה על אותו מחיר...

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. השימוש במחשב יהיה לאופיס, עריכה קלה(ממש בקטנה) וגלישה באינטרט ותכני HD ומדי פעם משחק פה ושם, מה יהיה עדיף? ה- AMD Quad Core A-Series A10-5800K HD7660D מגיע עם כרטיס מסך זה ישפיע מאוד?

11. Started by urielka,

לוח אם עם כ.מסך מובנה(nforce 2) שיהיה טוב לאוברקלוקינג מעבד amd althon הכי זול אבל טוב לאובר קלוקינג 256 mb זכרונות טובות לאוברקלוקינג שיצא כמה שפחות אם אפשר פחות מ800 ש"ח(חייב שיהיה כרטיס מסך און בוארד מבוסס על nforce 2 כלומר Geforce4MX)

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מה ההבדל ומה עדיף לקחת לצורך מחשב עבודה עם עומס תוכנות ומערכת הפעלה וינדוס 7 פרו או אולטימט בין מעבד ‏Core i3 540, 3.06GHz, s1156 ל - ‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155 חוץ משינוי מהירות שעון ומספר פינים התושבת (גם בזה מעניין פין אחד פחות איזה הבדל יקרה) שאלה שנייה לגבי לוח אם עם צי'פסט H67 יש כאילו שרשומים B3 ויש כאילו שלא משום מה הבנתי שה B3 זה גירסה המעודנכת לביות שהיו בלוחות עם ה SATA שאלה שנייה על הלוח באתר גי'גהבייט רשום שהתצוגה יחד עם הצ'פסט ככה > Integrated in the Chipset מה זה אומר שלצי'פסט יש בקר תצוגה כמו בקודמים , או שרק יציאת חיבור ה DVI/VGA מחוברים אליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yair.,

אתם המלצתם לי על- NF7 (nForce2)lan,usb2 אבל באיזה מאמר ראיתי ששתי אלו יותר טובים 7N400L1 (nForce2) lan 8RDA3I (NForce Dual) איזה יותר מומלץ בגלל הביצועים? ואיזה הכי מומלץ בגלל האובר קלוקינג? ואז הכי מומלץ בכלליות? ואני אשמח לדעת גם למה מה שאמתם יותר טוב ??? תודה רבה לכל העוזר דרך אגב מעבד amd 2500 512 זיכרון וספיר רדון 9600 אקס טי

• 42 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ran19,

רציתי לדעת מה עם הלוח הזה הוא מגיע לשוק או לא ? חשבתי ידברו עליו הרבה, מה איתו? http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

15. אוקי היום אני מזמין אז הנה: Intel Core 2 Duo E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 מה אתם אומרים? אוברקלוק מתוכנן ל 3.5GHZ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  16. ב-458 שקל מה דעתכם על הזיכרון? טוב לא טוב? המפרט שאני קונה : e6750 geforce 8800 gts sparkle 320mb Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L לא צפוי אוברקלוק בזמן הקרוב

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by RBH,

שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS. למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. (illegal IO port address 0xcf8, which lies in the protected address range) בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by drok!,

שאומרים שללוח הזה (http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm) יש 1 x PCI Express Graphics slot ,מתכוונים שיש לו PCI-E 16X?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. :s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by DMK,

למעבד e8400 איזה מהם לקחת שניהם באותו מחיר רק ש ה 45 הוא L

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by The Ball,

צריך תמיכה לזיכרונות 667 ואם אפשר 800. pci-e נחוץ. לא מתוכנן OC ולא sli/crossfire. בלי כרטיס מסך מובנה. המחשב למשחקים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by רויטל 24,

שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הנתונים הכלכליים של יצרנית השבבים לרבעון הראשון של 2019 היו חיוביים - אך ההערכות להמשך הביאו לנפילה בערך המניה לכתבה

24. לא ממש מצאתי

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  25. לאחר המתנה שנראית כמו נצח מגיחים לאוויר העולם מעבדי 7 ננומטר ראשונים מסוגם עם Ryzne 7 3700X מתומן הליבות ו-Ryzen 9 3900X האימתני בעל 12 ליבות עיבוד. בואו לגלות את עוצמתם האמיתית מול המתחרים! לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.