עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nadg,

אהלן, מישהו מכיר את הלוח ויודע להמליץ? בחרתי את הדגם הזה כי הוא כולל firewire הוספתי לינק להתרשמות... http://www.intel.com/design/motherbd/sn/sn_available.htm המלצות נוספות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  2. רציתי לשמוע את דעתכם להמעבד E6300 conroe core 2 due 1.86GHZ בשילוב עם לוח אם של intel iselton וזיכרון של 1GB 667MHZ DDR2 בתוך זה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה. רציתי לשמוע את דעתכם על השילוב שלעיל. האם הוא יעבוד טוב עם הויסטה. אני אציין שמירב העבודה שלי עם המחשב זה לאינטרנט office עריכת תמונות וצפייה בסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by papkin,

מה אתם אומרים על הלוח הבא של אסוס P8Z68-V LE http://www.asus.dk/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  4. מעוניין בלוח אם(עם כרטיס מסך מובנה DVI HDMI) וזיכרונות 4 גיגה בתקציב של 850 שקל זה יחובר למעבד E8400 ... הצרכים שלי הם כלליים אופיס ואינטרנט... אני אוהב להפעיל המון תוכנות וחלונות במקביל אז חשוב לי שיעבוד חלק אני לא מתכנן OC . שאלה... האם אני אקבל תמורה יותר טובה בתקציב הנל אם אני אקנה לוח בלי כרטיס מסך מובנה +כרטיס נפרד פשוט ? יום טוב...

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by בלוסטון,

2800 AMD sempron 64Bit איך הוא ??? והוא טוב למשחקים ?? הוא ירוץ לי מהר? ומה עדיף AMD או INTEL???

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  6. נראה איזה הבדל ביצועים?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by zaz,

מה ההבדל בין ICH9 ל- ICH7 ומה אני צריך את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. לחבר שלי יש את הלוח ויש לו 3870 אחד, הוא יכול להוסיף עוד אחד בלי שיהיו בעיות ? יש לו איזה מעבד QUAD 2.2 של AMD..

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  10. שלום רציתי לברר אם שלושת סוגי הזיכרונות שציינתי דומים אחד לשני מבחינת הסטיקים כלומר שהחריץ שנמצא באמצע הסטיק דומה מבחינת מרחק וכמות החריצים ? אני שואל את זה כדי לברר שאם אני קונה 4000 או 4200 האם זה יצאים ללוח של 3200 ? אני מתכנן לקנות לוח DFI LANPARTY UT SLI D האם הזיכרונות 4000 4200 יתאימו ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. יש לי ארבע סלוטים של זיכרונות שניים של סמסונג ושניים של וינבונד דגם הסמסונג m368l3223ftn http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMmodule/UnbufferedDIMM/M368L3223FTN/M368L3223FTN.htm רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שאני יכול לתת להם כמו כן זיכרונות של וינבונד w9425088h-5 וגם אצלהם הייתי רוצה לדעת מה המתח המקסימאלי שניתן להגיע כל 4 הסלוטים עובדים ב duek channel שהם בניפרד ה oc עובד סבבה אבל שכל ה4 מורכבים ואני מנסב להעלות מתחים ואת ה fsb המחשב קורס ניסיתי כל קומבינצייה אפשרית ועוד משהוא קטן מישהוא יודע איזה תיזמונים כדי לשים לכל ה 4 סלוטים?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by yoahe,

כשרשום לדגם מעבד BOX או TRAY מה זה אומר? והאם יש תוכנות שפעלות רק באינטל או לחהיפך רק ב AMD?

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  13. Started by eyal00,

דפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שהדואל צ'אנל לא כל כך משפיע על מעבדי AMD. בדיוק עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD ולקנות 1G זיכרון, אז אולי עדיף לי לקנות סטיק אחד של 1G ובעתיד לקנות עוד 1G מאשר לקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד לקנות עוד 2 של 512 ולעבוד בT2.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  14. לפני שאני קונה P5QL-E ומתחרט :-)

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by FlyHigh,

אני מניח שזה המקום לשאול, המארז שלי הוא: Thermaltake M5 הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4731#sp תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם השבוע הבאתי לוח של אסוס p4p800-e deluxe שמתי עליו 2 זיכרונות של hunix 256mb ddr400 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי dual channel 266 מוזר..:\

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  17. מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. היי חברים אני מחפש את הלוח ASRock X79 Extreme9 ובארץ אף אחד לא מוכר אותו יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AlonXp,

שלום לכולם תמיד רציתי לדעת על מעבדי ה Haswell , יש לי כמה שאלות אני מקווה שתענו על כולם (: 1) מתי מעבדי Haswell יגיעו? 2) את מי הם מחליפים? 3)ומה יהיה עם ivy bridge ו עם Sandy bridge , לא ייצרו אותם יותר ? 4) איזה תושבת Haswell יהיו ? , אני יוכל להשים מעבד Haswell על 1155? תודה לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת איזה מבין המעבדים הבאים כדאי יותר: AMD 4800X2 E6320 AMD 5200X2 לא מתוכנן OC, אני חושב ש4800X2 יש לו ביצועים מצוינים והוא הכי משתלם (עולה 700 ומשהו), האם שווה להוסיף 200 שקל בשביל ה5200X2 או בשביל הE6320?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by Greave,

לפי אינטל, וגם לפי ידע כללי צ'יפסט ה-865P לא אמור לעבוד ב-800 FSB וכמו כן לא מסוגל לקבל זיכרונות DDR400. אולם לפי ASUS הלוח הנ"ל (P4P8X) דווקא כן מסוגל. למישהו יש מושג איפה הטעות שלי (או שלהם?) http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p8x/overview.htm

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by armed andangerous,

איפה למרוח אותה? במעבדים הישנים, היה שחור שהיה צריך למרוח שם. איפה עכשיו? בA64 אין דבר כזה משטח שחור, הכל כסוף ואין שום מקום מיוחד שיש למרוח שם. אני אודה מאוד לעוזרים, תודה!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by brk2k,

ראיתם את החדשה האחרונה באתר? על כך שהAMD64 עדינים? שהם לא מספיק גמישים ואם הם מתקפלים קצת הם מפסיקים לעבוד? קראתי בקישור של המודעה שהם באים עם משהו (שמוסיף הרבה משקל) ומגן עליהם , זה נכון? ועוד משהו - האם מישהו פה בפורום קנה AMD 64 והוא מרוצה , הוא לא עושה לו בעיות וכו'? כי עד עכשיו לא שמעתי על מישהו כזה , לא שיש לי משהו נגד המעבד והחברה אני בעצמי רוצה לקנות אחד כזה פשוט לא שמעתי אף אחד משבח אותו ....

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  24. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-quad-fx.html הלינק בסדר עכשיו - תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by דבהלה,

שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.