עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מדבר על הזכרונות האלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 והם יהיו על 754 (אני יודע שלא יהיה DAUL משמעותי..) מה דעתכם אליהם? אני בכללי מעוניין לקנות 1GB זיכרון איכותי (מאוד חשוב) ושיהיה בעל ביצועים טובים מאוד (על סמך ביקורות..), שיתאים למערכת A64 וזה לא לOC (לפחות בינתיים לא..) והמחיר לא כל כך חשוב.. רק תנו את הפיסגה... זה יהיה מיועד או ללוח של MSI ה K8N או לאיפוקס KDA+... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by sahargt,

אח שלי חוזר לארץ מNY חשבתי לקנות שם כמה חלקים חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים 6600\6700 החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים גם אם יש לוח שתומך בSLI וגם איזה זכרונות כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  4. שימו לב, לפניכם התמונה השלישית. זיהוי נכונה בהתאם לחוקי התחרות יזכה בנקודה. הדיון ינעל בחצות. לאלו שמוצאים את התשובה עדיף להמתין כמה שיותר עם החזקתה לטובת סיכוייו לזכות. בהצלחה

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by yonatanph,

יש לי כרגע 6300 על לוח 965P-DS4 עם 2GB 400HZ כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512 אני רוצה לשדרג את המחשב ביחס עלות/תמורה הכי טוב שאני יכול להשיג. חשבתי לשדרג את המעבד לE6300. האם אני ארגיש שיפור משמעותי ? האם כדאי לשדרג משהו נוסף מעבר לזה? (זיכרון לוח אם). המטרה פה זה מינימום עלות מקסימום שיפור. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by ststav,

יש לי לוח אמ חדש שחירתי למחשב לוח מסוג EPoX_EP_8RGMI הינה אתר עם כל הפרטים עליו http://www.ciao.co.uk/EPoX_EP_8RGMI__5784666 יש לו שני יציאות של מסך וחיברתי את המסך לשניהם והמסך פשוט לא נדלק , שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעבוד רק המסך לא נדלק.... ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני של AGP Radeon 9600 וחיברתי לשם את המסך ועדין לא נדלק אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

7. יש לי 512 MB בדואל של 256 והם DDR400 יש לי עוד סלוט אחד ויש לי 300 שקל, עשיתי 1+1 וחשבי לקנות זיכרון. האם זה ישנה לי? ושמעתי על כל הCL האלו.. אך אני אמור לדעת מה ליקנות? ואני פעם ב..עושה OC ..

8. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי כמה לאלות בנושא שקרה לי אז ככה לפני כ 5 ימים קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם לוח משודרג וזכרונות חדשים לוח דגם--- ASUS SREIKER 2 EXSTREM זכרונות דגם-- CROSER DDR3 1333 MHZ בביוס הוא מזה לי את הזכרונות כ1.066 ולא כ 1333 עכשיו ידוע לי כי צריך עידכון על מנת שיזהה את מהירות ה1333 שהלכתי לחנות ממנה מכו לי תלוח והזכרונות אמרו לי שהם לא עושים ציריבצ ביוס מחדש בגלל שאין על זה אחריות .. אמור לי תעשה לבד על אחריותך חשבתי ואמרתי לעצמי רגע עם יקרה משהו ולוח ידפק אז מה? אין אחריות כאילו סתם זרקתי לפח 2000 שקל לי זה לא ניראה טוב לעין שמכרו לי לוח וזכרונות שאני לא יכול לנצל תזכרונות בלוח החדש אני לא יודע מה לעשות מה אפשר לעשות עם מי יש לדבר ומה עושים עם זה …

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  9. אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by BladeRunnerSting,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9048#detailed מדובר פה בקיט של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא ממש הבנתי.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by xorense1,

זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 877 צפיות
  12. הייתי היום בחנות לעשות הזמנה למחשב. באתי כבר די סגור על הרכיבים, הלוח שרציתי הוא MSI H61M-E23, בערך 300 ש"ח אדון מוכר התחיל להסביר לי שזו חברה עלובה, שהלוח יתקלקל ושיש רק שנה אחריות הוא הציע לוח של אסוס, גם H61 בסביבות 450 ש"ח בתואנה שרק ככה אפשר יהיה לנצל ולפתוח את קבצי המשחקים הדחוסים, שזה הלוח אם עושה [glow=red,2,300]את כל העבודה[/glow] (לא מעבד, לא כרטיס מסך, לא דיירקס) ואמר שזה לא השבב של H61 שמשנה אלה הלוח עצמו... לי זה נשמע כמו שטויות, אני די בקיא במה שהולך בחומרה וכזה דבר בחיים לא שמעתי. היש דברים בגו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SheZiF,

ובכן הכותרת אומרת הכל, האם יש לוח בסוקט 939 שתומך בAGP בתודה מראש,

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by 6kwar,

תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by faceman_007,

מה ההבדלים בין הלוחות כאשר מדובר בOC? בין Lanparty NF4 UT SLI-DR לNF4 SLI Infinity

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by MDK,

בבקשה הצביעו כמה שיותר! חשוב לי לדעת מה דעת הציבור... *הערה* - הצ'יפים שניתנו מותאמים רק למעבדים P4 1.6A \1.8A \ 2A ולא מעל (לא כולל 533FSB + RDRAM 1066). אני לא אעשה ל-P4 אוברקלוקינג! מי שלא יודע: i850 מיועד לזיכרון RDRAM, הצ'יפים 845G ו-845E מיועדים ל- DDR 266 pc 2100, ו-SIS 645DX מיועד ל-DDR 333 pc 2700. KT333 מיועד מן הסתם ל-DDR 333.

• 70 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. Started by orca2000,

היי אנשים, אני מחפש המלצות ללוח אם שיעמוד בתנאים האילו : 1.הרחבה עד 8 גיגה זכרון 2. כרטיס מסך ONBOARD 3. תמיכה באפשרות שדרוג עתידית לארבע ליבות 4. Gigabit LAN ושהמחיר יהיה עד 800 ש"ח OC לא משחק תפקיד בחיפוש !!!

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  18. או שמא העסק גמור מבחינתה ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by poop,

תודה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by sarusi79,

אני רוצה אותו בעיקר לאוברקלוק אני מתלבט בין ASUS P4S533 לEPOX 4G4A+ מה עדיף לפי דעתכם???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה עדיף? עם איזה מעבד אני אוציא יותר מיץ באוברקלוק...? המעבד ישב על GA-965P-S3

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by Jar with me,

כל הזמן שאני בפורום פה אני רואה איך שכל הזמן מעבדים שיותר חלשים במפנטיום 4 במהירות , גוברים עליו. פעם אחת IIB הסביר שזה בגלל הפיפלין הארוך שיש לפנטיום 4 וכך גורם להאטה בביצועים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=802;start=0 אבל האם זאת רק הסיבה? הרי לפנטיום 4 לא רק שיש מהירויות יותר גבוהות , אלא גם באס הרבה יותר גבוה תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by assaf990,

על פי מה בכלל זה צריך להיקבע? זיכרון DDR400 PC3200 CL 2.5

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  25. ברוכים הבאים לדיון התחרות השני לפניכם תמונה של לוח אם אותה שיבשנו - ברשותכם האפשרות להגיב אך ורק על פי חוקי התחרות ללא הסברים, ללא פרשנויות - רק דגם לוח האם המופיע. נחשו את דגם לוח האם דיון זה ינעל מחר בשעה 12:00 ודיון נוסף יפתח עם חידה נוספת. בהצלחה לפותרים.

• 68 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים