מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שלוחות-אם תואמי RoHS הם בעלי אורך חיים של מקסימום 4-5 שנים לעומת אלה שהם לא תואמים שיכולים להחזיק מעמד אפילו עשר שנים (יש לי אחד כזה). נדמה לי שזה קשור לחוזק ההלחמות.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
2 זיכרונות של :CORSAIR כל אחד 1G - 400MHZ DUAL. CMX1024-3200C2PT XMS3200 1024MB 2-3-3-6 184 DIMM Platinum פתאום המחשב נתן לי מסך כחול. ומאז מאתחל תמחשב 20 שניות אחרי הדלקתו וחוזר חלילה. שמתי זיכרונות של מחשב של אחותי והכל עובד. ועם שלי (2X1G) מאתחל שוב ושוב. ניסיתי עם כל 1G לחוד, ושמתי לב שאחד מהם הוא זה שמאתחל. 1. האם זה אומר שהזיכרון הלך? או ניתן לתקנו? 2. האם אוכל להחליפו בארץ למרות שקניתי אותו ב NEW EGG ארצות הברית והביא לי אותו חבר? ...אין איזה אחריות עולמית על זיכרונות? 3. כואב הלב בארץ זה עולה 960 שח....וגם זה לא כי הם נמכרים רק בזוגות ולי יש אחד תקין. מה שאומר ש2 חדשים יעלו לי 1980 שח!!!!!! עזרו לי חברים, אני מבקש את עצתכם. תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר את ה OPTERON 165 939 שלי CCBWE 0551WPMW רציתי לשמוע דעות על השילוב בינו לבין הDFI RS482 שלי וADATA 500 יורכב כנראה בסופ"ש כי הוא מצריך פירוק של הלוח שלי (אי אפשר לפרק את הניגנה בלוח בלי הצורך לפרק אותה)
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה רצינית (חוץ מ- AIDA32) לבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך X800 XL ושל המעבד AMD 3000? 64BIT
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי 2X256 DDR 266 Mhz אני יכול להוסיף זיכרון שעובד על 400 Mhz ? צפויות בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח של קןנרו 6300 והוספתי עליו 2 סטיקים של זיכרון 512 כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזיכרון לא עלה לי. לאחר מכן שמתי זיכרון של חברת פרינסטון והם כן עלו. כניראה שהייתה איזשהי בעיית תאימות . 1. למישהו יש את הזיכרון הזה של פרינסטון ויכול לתת לי חוות דעת עליו? 2. יכולה להיות סיבה אחרת מלבד חוסר תאימות שהזיכרונות של קינגסון לא עלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, האם המעבד AMD Athlon 64 3500 Socket 939 נתמך בלוחות הבאים: GA-MA69VM-S2 GA-K8N51GMF GA-K8NF-9 איזה לוח מבין השלושה הכי טוב? ואם המעבד לא נתמך בכל השלושה, איזה מעבד נתמך בלוח הכי טוב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה?Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כרגע אני לוקח עליו Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value, (שני סטיקים ) האם בעתיד אני אוכל לשדרג את הזיכרון? האם אני אוכל לרכוש בעתיד כרטיס מסך טוב במידה והכרטיס מסך המובנה של המעבד לא יספיק? השימושים הם בייתים רגילים לא משחקים כבדים רק לאינטרנט ואופיס...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אני יודע את הגודל של הזכרונות במחשב שלי אבל אני רוצה לדעת את החברה, את המהירות, הטכנולוגיה וכ"ו יש דרך לדעת את זה מבלי להתקין תוכנה כולשהיא? אני מכיר דרך אגב את: everst sandra אבל אלה תוכנות שדורשות התקנה. cpu-z לעומת זאת לא דורשת התקנה כי היא פורטבילית אז אני משתמש בה אבל היא לא אומרת את שם החברה של הרכיבי זיכרון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי לנצל את כל הפיצ'רים של הלוח אם, האם יש צורך להתקין את הדרייברים שלו אחרי ההתקנה של הווינדוס? נכנסתי לאתר של גיגהבייט וראיתי עידכונים לדרייברים של הצ'יפסט,USB,פיירוול ושאר ירקות ותהיתי לעצמי אם זה ייתן שיפור בביצועים? ואם כן איך בדיוק מעדכנים את הדרייבר? ד"א הלוח הוא K8NS ULTRA S 939
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
OK במזל טוב סיימתי הזמנה של שני מעדי AMD XP 2500 (כל מעבד 80 דולר) אחד לאח שלי ואחד בשבילי עכשיו השאלה שלי היא מה הלוח שנחשב הכי טוב למעבד הנל הזנתי שרוב המשחק כאן זה בין ABIT ל EPOX ובהתחלה הייתי דיי סגור על הדגם של ה SL של ABIT אבל עכשיו אני כבר לא בטוח :s05:
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS ( http://www.asrock.com/mb/intel/h61m-hvs מחפש 8GB בסטיק אחד במהירות המירבית שהלוח מאפשר, אין לי מושג כמה זה צריך לעלות בימנו ולכן אשמח לקבל המלצה. כרגע אין זיכרון במחשב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בלוח אם של אינטל (אי אפשר לרשום כאן את הדגם, אז זה רשום בתוך הקישור) יש לו כרטיס קול מובנה. וגם הדרייבר הזה היה שם רציתי לשאול אילו קבצים אני צריך להוריד מהקישור הזה: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=949&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21#DRV
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הלוח המזדקן שלי, ללוח חדש יותר. קראתי ביקורות פה בפורום וכמעט כולם ממליצים על האביט. כאשר נכנסתי לחנויות באינטרנט ראיתי שיש שתי גרסאות S ו SL. מה בדיוק ההבדל בין שני הלוחות ואיזה לוח יותר טוב ???
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
GA-8IHXP אני מחפש את הלוח המעולה הזה בארץ.. יש למישהו הצעות איפה לקנות אותו? חיפשתי בפנדס , זיגזג , אקסלנט..
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי פה את הלוח הישן שלי ויש שם פנטיום 4 2.8GH אז חשבתי לנסות לחפש לו מעבד pentium d משומש שאולי קצת יחזק אותו אפשרי? או שכדאי לחפש פשוט מעבד פנטיום 4 עם תדר יותר גבוה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. האם המעבד AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box הוא מעבד טוב למשחקים והוא יחזיק משחקים בשנים הבאות? 2. על איזה הגדרות במשחקים אני יצליח להריץ עם המעבד הזה וכרטיס מסך HD4850 ו2GB זיכרון? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סידרת ה2 ליבות של AMD לסדרת ה3 ליבות?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב אז אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Athlon 64 3000+ (עזבו את ההערות אם כדאי או לא כדאי - קראתי אותם בשירשורים אחרים פה בפורום), עם לוח אם --- VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio --- כפי שהומלץ פה באתר ובמערכת המפרטים המומלצים. עכשיו הבעיה היא ככה: אני רוצה לקנות זיכרון של 1024MB לא במחיר מפוצץ (כלומר - בסביבות ה1250 ש"ח) ולפי מה שהבנתי עם ה Athlon 64 אי אפשר לקחת 2 סטיקים של זכרונות (משהו עם dual DDR או משהו כזה) אלא אחד וזה אומר שאני צריך לקחת רק סטיק אחד של 1024MB שלפי מה שראיתי באינטרנט עולה בין 1700 ל 2400 ש"ח. אם הלוח אם תומך בשני זכרונות נפתרת לי הבעיה אוטומטית ואם לא אז - מישהו יכול להמליץ לי על זכרון של 1024MB במחיר של בערך 1250 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה לאיזה לוח אם, מעבד וזכרון מומלץ בשביל משחקים. משהו פצצה על באמת. תודה
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. איזה לוח אם עדיף למעבד E6300? ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? = אסרוק או ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? =אינטל 2. כתוב שלE6300 יש 1.8 MHz זה לא קצת? ז"א יש אפשרות להוסיף לו ל3 GHz? תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק שפועל על ATA33.... לפי האתר של גיגה: 4 x UDMA ATA133/100/66 Bus Master IDE ports מה??? ההרד דיסק שלי לא יעבוד בלוח אם הזה??? זה ההרד דיסק היחיד שלי...
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי ת'לוח קצת לפני החופש הגדול כמדומני. תהיתי,לשם מה לעשות עידכון ביוס ומאיפה אני עושה כזה? יש לציין שלא עשיתי לאף אחד מהרכיבים במחשב עידכון דרייברים. הכול מהדרייברים שנלקחו מדיסקי ההתקנה. גם לגבי זה,מאיפה אני משיג את העידכוני דרייברים והאם כדאי להתקינם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-