עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרגע GTS250 אחד על המחשב (מפרט מלא ומעודכן בצד). משחקים עובדים סביר אבל כבר לא להיט מן הסתם. אני רוצה שדרוג שיחזיק לי את המחשב עוד איזה שנה שנתיים, ואני מניח שזה אפשרי כי מעבד וזכרון לא בדיוק מהווים צוואר בקבוק ממה שאני רואה כרגע. עכשיו כמו שרואים במפרט יש לי לוח שמאפשר SLI עד שני כרטיסים. אז יש כמה אופציות. 1) לקנות עוד GTS250 ולצרף לקיים. הספק בהחלט אמור להספיק לשניים כאלה (תקנו אותי אם אני טועה). אני מניח שמבחינת המחיר מול ביצועים זה יהיה הכי טוב אבל אני לא ממש בטוח - וגם אני מפסיד פה תמיכה ב-DX11 ועוד ירקות שיש בכרטיסים החדשים. 2) לקנות כרטיס בודד כלשהו שייתן ביצועים זהים או טובים יותר מהאופציה הראשונה - אין לי מושג מה הולך היום, מה המחירים. האם משהו כזה יהיה יו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, ביטלתי הזמנה של 4850 בגלל שראיתי את הכרטיס הנ"ל, שמביא ביצועים טיפה פחותים מה 4850 במחיר זול יותר בכמה מאות. רציתי לדעת האם ה 9800GT יהיה עדיף מאשר לקנות את ה 4850 החם יותר, שגם ככה דורש קירור להחלפה או משחה חדשה.. מעוניין להוציא כמה שיותר פחות, המחשב עבר את מה שהייתי מוכן לשלם ככה שאני בקיצוצים.. המסך שלי 20'. תודה!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by !elad!,

שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 ש''ח אבל משהו טוב שיכול להפעיל משחקים חזקים (כמו סאן אנדרס ניד פור ספיד וכו') תראו כרטיס אחד שמצאתי : כרטיס מסך GEFORCE TORENADO FX 5200 -8X 128MBDD עם המאיץ החזק ביותר בעולם-NVIDA תוצרת INNOVISION תמיכה בתקן AGPX8 מעבד גרפי 350MHZ רזולוציה 20481536X מונע בטכנולוגיית 015 מיקרון CINEX איכות צבע 64BIT שליטת ריצוד DVC התקנה מהירה PLUG AND PLAY קצב ריענון 75MHZ תומך ב OPEN GL מאיץ גרפי בטכנולוגיית GPU מתאים למחשבי אינטל ומחשבי AMD מינימיום דרישה למחשב (קונפיגורציה) פנטיום 4או AMD ATHLON מגיע באריזה מקורית כולל דרייברים וחיווט. מה אתם אומרים עליו? אם הוא לא טוב תביאו לי משהו עד 350 ש''ח תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by galCool,

עד 900 ש"ח.. למשחקים... תודה...

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by aviad13,

של AGP... FX5500 או ATI 3650 ?

6. שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך בעזרת כבל hdmi אך ללא הצלחה, שחיברתי דרך כבל dvi -hdmi הכל עובד מצוין. מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  7. עשיתי חיפוש, ולא מצאתי. אני מחפש השוואה בין כרטיסים ישנים (של סידרת 9XXX של ATI לדוגמא...) לחדשים... תודה.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by ZORO300,

המפרט של המחשב שלי הוא ישן אבל נסתדר. 3.0 Q6600 4GB RAM HX520W CORSAIR GM41M הכי טוב במחיר שמתאים למחשב הזה. תודה. ואם אפשר גם הצעה לכרטיס מסך בשווי 300-400 שקל במידה ואני יוריד את התקציב. תודה רבה לכם.

9. Started by alia,

אנא עיזרו לי לבחור אחד משני הכרטיסים האלה: pointofview gf6200a agp 256mb 64 bit מחיר 280 שקל http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html galaxy fx5500 256 mb 128 bit agp מחיר 250 שקל http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 הכרטיס מיועד רק לתוכנות גרפיקה וכאלה,וגם לויסטה החדשה-לא מיועד למשחקים. בבקשה,רק לייעץ לי לבחור אחד משני אלה ולא כרטיס אחר(אין לי אפשרות לרכוש בהזמנה טלפונית) תודה רבה מאוד

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. בקיצור איך אני עושה את זה הורדתי ה ati את הדריורים והכול

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. אני חושב שהכרטיס מסך חלש מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by sby333,

שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. כרטיס מסך : 9600TX אני מפעיל את המשחק והוא אומר לי הכרטיס אינו תומך בSHADER 3.0 . סביר להניח שצריך להחליף כרטיס מסך... השאלה איזה ? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה שלומי

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  13. התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by omerz90,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיס מסך GTX 280 לבין HD 4890, מפרט המחשב הוא: עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים טובים יותר ואיזה כרטיס מסך יריץ משחקים על הכי גבוה, GTX 280 או HD 4890?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. שלום רב! יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של ATI radeon8500 לא LE.. מתי לדעתם יהיה כדאי לי להחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר? ואם זה בקרוב אז לאיזה כרטיס? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Dale,

שלום. אני מחפש הצעות לכרטיסי מסך, mid-end (עד כמה שזה אפשרי, בתקציב שלי...), בעלות של כ-600 ש"ח. המפרט שלי מופיע בלינק הבא: http://img506.imageshack.us/img506/213/cpumbiy7.jpg לוח האם שלי, כפי שכבר צויין, תומך ב- AGP. נוסף על כך, ספק הכוח שלי הוא 400W, ג'נרי, של Sunshine או מישהו-עם-שם-דומה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 9200SE ישן, ואני מחפש כרטיס שיתן לי שיפור ביצועים משמעותי על פניו, ובתקווה שיוכל גם להריץ באופן סביר משחקים חדשים. תודה, מראש.

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by ZUMARA1,

EVGA הוציאו 7800 GTX 512 מומהר במקום 550 ליבה 600 ובמקום 1700 לזיכרונות 1800 מדהים .לעוד מידע. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051122212337.html

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום. קיבלתי לידיי כרטיס מסך מסוג r9 280x שלו שני חיבורים של שמונה פינים. ספק הכוח שלי הוא Seasonic M12II 620 Bronze. הוא הגיע עם כבל אחד של PCI-E שבסופו 6+2 פינים ועוד כבל של 6 פינים. כלומר אם אני מחבר את שני הכבלים הללו חסרים לי עדיין 2 פינים - אם כי הכבל של ה 6 פינים כן יכול להיכנס לחיבור של ה 8, וכשניסיתי המחשב עלה והכל עבד בסדר גמור. אני תוהה אם זה לא מסוכן או אם אני באמת יכול לנצל ככה את הכרטיס שלי, מחיפוש בגוגל מצאתי תשובות סותרות. כמו כן מדובר בספק מודולארי והחיבורים בצד הספק הם כולם של 6 פינים, כך שאני תוהה אם הוא בכלל מתאים לעבוד עם כרטיסים כאלה (הרי מבחינת וואט נשמע שיש לו מספיק). גם לגבי מתאמים שאפשר אולי לקנות, לא ברור לי אם זה מ…

19. Started by 6kwar,

שלום יש לי מחשב די חזק אבל אני שומע שאנשים מקבלים ב3dmark ציון של 8500 עם הכרטיס שיש לי (hercules 3d prophet fdx 8500le) עכשיו יש לי 256 זיכרון pc333 והרד דיסק של 15.4 5400 יכול להיות שבגלל זה אני מפסיד נקודות windows 98-7700 windows xp 7100 מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by spitfire3,

קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by LiorZi,

מה ההבדל בין PCI-Express 2.0 ל-PCI-Express 2.1 מבחינת ביצועים? והאם לוח האם שלי Gigabyte UD2 יתאים ל-PCI-Express 2.1 (לא מבחינת חיבור פיסי, אלא מבחינת ניצול התקן)? לפי מה שרשום באתר של ג'יגה בייט זה תואם ל-2.0, יכולה להיות אפשרות לעשות עידכון דרך הביוס או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הכרטיס בדרכו לגן עדן? למתעניינים למה גן עדן ולא גיהנום? זה בגלל שהכרטיס הזה פשוט אף פעם לא איכזב היה לי P4 1.8 ושמתי הכל HIGH עם פילטרים הכי גבוהים בסורס והכל עבד מצויין... מאז התאהבתי בו

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Tomersoni,

אני מעוניין להבין אחת ולתמיד: 1)מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של ati ומתי יצאו הכרטיסים התקציביים שלהם? באותו הזמן? 2)האם יהיה כרטיס ברמה של 8800gts 320 שיתחרה בו ומתוכנן להיות טוב כמוהו: יעלה כמוהו וייתן ביצועים לפחות כמו שלו?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. היי, אני מתכנן לקנות בימים הקרובים את ה-g1 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יצליח להכנס במארז. מידות המארז :http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352 מידות הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#sp מידות הכרטיס הנוכחי(6870) : http://www.techpowerup.com/gpudb/256/radeon-hd-6870.html לפי ה-specs, נראה כאילו זה אמור להתאים, אבל אני לא בטוח. האם יש למישהו פה ניסיון עם הכרטיס והמארז הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by eliXir,

I played many games with this card and NONE of them gave me 100fps stable. GTA Vice City, Day Of Defeat, Counter Strike, NBA Live 2003 etc` I checked my card with the 3Dmark test and my score was 13066 which is great! All the test I had 200-300 FPS. So my quistion is, why in games my FPS isn't stable on 100? If you gonna tell me to download the latest drivers, or something like that, DON'T. Only serious commands please, and you can respone me in hebrew. THANKS TO ALL IN ADVANCE!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.