כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד מתקדמות יורכב על מחשב חדש שמורכב גם הוא מחומרה "כבדה", מעבד QUAD, 2GB RAM, והכל כאמור, אין מגבלת תקציב, אבל אני לא מעוניין בתשובות כמו "היקר ביותר הוא הטוב ביותר..." תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תכנסו בבקשה בati tray tools לhardware ואז לsystem information מה כתוב לכם בDisplay adapter? אצלי רשום רק ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E44) כשאני כמעט בטוח שפעם היה רשום לי radeon 9700 pro... אני לא בטוח שאני צודק אבל זה מוזר,כאילו הדרייברים פתאום לא מזהים את הדגם של הכרטיס וכותבים את הסוג בכלליות...וזה נראה לי מאז ששדרגתי לגרסא הכי חדשה של ati tray tools...אני טועה או שבאמת צריך להיות כתוב לי הדגם שמה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
או Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כל מסכי הLCD מגיעים עם חיבור DVI וגם VGA או שרק DVI עם מתאם לVGA?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי רכישה של כרטיס מסך. יש לי מחשב עם AGP*8 (את'לון 2800 עם 512 מ"ב זיכרון). אני מעוניין להשקיע בכרטיס משהו בסגנון 500-800 ש"ח. רוב הזמן אני משחק במשחקי אסטרטגיה (GENERALS, ACT OF WAR, EMPIRE אני צריך שהכרטיס יהיה יחסית טוב ומהיר (אני עובד עם מסך CRT של 19" ומעוניין להשתמש ברזולוציות יותר גבוהות, כיום יש לי 5200 GEFORCE) בנוסף אשמח אם תאירו את עיני לגבי ההבדל והכדאיות בין: ATI 9600XT ATI 9800 לא קשרו לפורום זה אך לגבי ספק כח - אשמח לשמוע את עצתכם למשהו שקט ואמין בטווח של עד 300 ש"ח. תודה רבה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! ברצוני לקנות בעוד כמה ימים את הכרטיס מסך x1950pro אני יודע שעם החבילה של הכרטיס מגיע גם דיסק התקנה שלו אבל אני לא הבנתי לשם מה אני צריך בנוסף להתקנה גם להוריד את הדרייבר שלו וגם להתקין אותו ??? במה זה יעזור ????? אשמח לתשובות מפורטות......... תודה......
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי הדרייברים שלי מאוד ישנים!, אז רציתי לעדכן מפני שלא רואים טוב, אז מחקתי את הדרייברים הקודמים שלי, והתקנתי את הדרייברים החדשים, אבל בהמצאה ההתקנה הופיע לי החלון הזה: מה אני צריך לעשות עכשיו? ואיך אני יכול להעדכן בלי שיפתח לי החלון הזה? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי לוח גיגהבייט K8N51GMF-9 עם כרטיס 6100 מובנה באתרי ביקורות ראיתי שהתוצאה צריכה להיות מעל 1200 אני קיבלתי רק בסביבות ה1050 סגרתי את כל התוכנות שברקע והכל וביצעתי כמה פעמים את הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לכך? באתרים הבדיקות נעשו עם מעבד יותר חזק ו1 GB זיכרון.. לי יש רק 512 זיכרון ומעבד וניס 3000.. זה יכול להוות סיבה להבדל כזה גדול בתוצאות? ואם לא אז מה כן הסיבה יכולה להיות?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
3Dlabs Oxygen GVX420 - Dual R4, 128MB SDRAM, DualMonitor ??? איך הוא מבחינת ביצועים...?! :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שלי E8400 2GB 8800GT נכון לעכשיו במשחקים FAR CRY 2 ,COD5 CRYSIS EARHEAD שחקתי על 1280X1024 ועל הגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו טוב מאוד. אני שוקל להחליף ל 22' האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולציות של המסך החדש או שאני אצטרך להחליף כרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כידוע amd רכשה את ati. האם לדעתכם יכול לקרות מצב שבעתיד לא ייצאו דרייברים חדשים? (אני מניח שלא אבל רוצה לשמוע את דעתכם ;D). לפי מה שידוע וזכור לי, מי שקנה בזמנו את כרטיסי הvoodo האחרונים של 3DFX טיפה נדפק.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כידוע הוא עם ליבות של 6600GT ועובד במצב SLI ורציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לחבר אליו את המסך שלי וגם את המסך של הטלויזיה כי עד היום לא היה אפשר ושמעתי שבסידרה החדשה של הדריוורים שNVIDIA 8 הוציאה יש את האפשרות להשתמש בשני מסכים בו זמנית אז רציתי לשאול אם זה באמת נכון?? וכאילו אם הדרוורים כאלה של סידרה 8 תומכים בזה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. קודם כל אני מתנצל אם אני עובר על תקנה או נוהל מסוים, באמת שניסית לקרוא את כל מה שהיה נראה קשור לעניין... בכל מקרה, בלי להרבות במילים: מפרט Pentium 4 3.2GHz 2x512MB RAM יש לי תקציב של כ-2000 ש"ח להוציא. (אם יש משהו שחורג מהתקציב אבל ממש משתלם בבקשה לציין, אני יכול להוציא גם יותר...) השימוש העיקרי הוא למשחקים. אני לא מסוגל לשחק בלי AA ועם רזולוציה נמוכה מ-1280x1024. כרגע יש לי GeForce 6600GT 128MB ואני די מקרטע במשחקים חדשים. ובכלל, כדאי לי לחכות להשקת כרטיסים עם תמיכה בDX10?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את כרטיס ה9600 שלי ואני מתלבט בין 3 כרטיסים: הראשון - http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=578281 המחיר שהציעו לי בחנות הוא 1000 ש"ח . השני- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 השלישי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 אני מחפש כרטיס בעיקר למשחקים, איזה כרטיס מבין 3 הכי מומלץ מבחינת עלות וביצועים והאם המחשב שלי לא יגביל אותו . המפרט של המחשב מצוין בצד תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי QUADRO 700XGL, ורציתי לעשות לו OC. כיום לא ניתן לעשות לו את זה באמצעות הדרייבר וגם לא באמצעות RIVA TUNER האם ידוע למישהו האם וכיצד ניתן לעשות דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ב-catalyst לא מופיע לי טמפ' למטה אז אני צריך תוכנה אחרת לבדיקה...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה ה-9600 http://skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm זה ה-8800 http://skypc.co.il/pl_product~11631~8~0.htm מה יותר טוב ולפי ההיגיון ה9600 אמור ליהיות יותר טוב
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה עריכה: אני משחק על רזולוציה 1920x1080
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך טוב שאוכל להשתמש בו גם ללכידה ממכשיר וידאו. הבנתי שאת הפונקציה הזו עושה ה VIVO . אני לא ממש גיימר אבל צריך שהכרטיס יהיה גם חזק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית משיקה את האלטרנטיבה שלה ל-Razer Core בתג מחיר זול יותר, אך כזה שעדיין יבריח את רוב הרוכשים הפוטנציאליים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-