עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://tms.co.il/product/5176 מסך 19 רק עכשיו שמתי לב לכרטיס הזה האם הוא שווה

2. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש כיוון ששלי כבר מת.. זה המפרט שלי: מעבד:Intel Core2 Duo Processor E6600 לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 rev.3.3 ספק:ENERMAX LIBERTY 400W קירור למעבד: Freezer 7 Pro התקציב הוא 400+- והוא יהיה מחובר למסך 32" והדבר העיקרי שחשוב לי שהוא יריץ סרטים HD ומשחקים אבל לא משחקים מטורפים מידיי.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מתלבט בין 3 סוגי כרטיסי מסך שאני רוצה לרכוש במסגרת מחשב חדש הראשון הוא GIGABYTE 250GTS 1024MB השני אותו כרטיס רק 240GTS השלישי הוא להמתין שייצא כרטיס 450GTX - האם כדאי בכלל להמתין? מתי הוא אמור לצאת? השימוש של הכרטיס הוא למשחקים פה ושם כגון GTA FIFA NBA NFS וכד' , ממש לא גיימר אלא מדי פעם לשחק וחשוב שהכרטיס יהיה סביר לשימוש במשך ה 3 שנים הקרובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by -Tal-,

היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by DesperadoS,

שלום כולם אני רוצה לקנות מסך למחשב חזק .... אני מעוניין בדעות והמלצות שונות לגבי מסכים שונים ומשתלמים כלכלית .... וגם הייתי רוצה להבין מה זה בעצם מסך שטוח מה זה נותן בעצם .... תודה ...... הסכום הוא 1500- 1000 תודה רבה ....

6. Started by neil4,

הדרייברים בטא של אנבידיה , יש שיפורים? תיקונים? מה הדברים הבולטים שעשו שם?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by PzD,

שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לערוך השוואה בין שני כרטיסי מסך אלו, מבית nVidia. תוכלו לעזור לי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by eyalgross,

שלום לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך ב - HTPC שלי בסלון, הכרטיס מסך דגם - GIGABYTE GeForce GT 430 (התקלקל) המארז מדגם - Thermaltake SD100 mini ITX (לא מידות סטנדרתיות) לוח אם - asus p8h67-m lx מעבד - i3 זיכרון - 4GB עם תדר של 1666 ספק - Thermaltake 270W הייתי שמח לשמוע המלצה לכרטיס מסך שיחליף את זה שנישרף יתן תמורה מקסימאלית עבור הביצועים הניתנים עם החומרה הקיימת (רוצה להריץ את ה - FIFA \ PRO לדוגמה) ויעמוד בדרישות המארז מבחינת גדלים, השימושים הכלליים מהמחשב הם : POPCREN TIME אינטרנט KODI התקציב הוא לא חסם, אבל בהינתן החומרה הקיימת (לא מתכוון להחליף) אני מאמין ש אזור ה 500 שח יתנו מענה איכותי אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by masterb,

יש לי לוח של שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5700- AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by PT,

אני צחקתי ;D הסיפור הוא ככה לקראת סוף החודש אני קונה מחשב חדש משהו משהו אז כדי לקבל קנה מידה (ולהראות לאבא שלי שההשקעה לא לשווא ) כמה המחשב החדש חזק יותר הרצתי 3Dmark03 על המחשב הנוכחי שלי: P4 1.4Ghz 512MB RD-RAM800 Gefa4 Ti4200 64MB והתוצאה היא:...... 1241 ;D אני יעדכן אותכם בסוף החודש שאני יריץ את זה על AMD 2500+ 512 DDR3200 MSI 9800pro (כן, זה שהופך לXT בלילות ירח מלא)

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by xMoniT,

איזה כרטיס הוא הכי טוב שמריץ BF4 וכל המשחקים החדשים והכבדים שיש חשוב לציין שהתקציב הוא בסביבות 350 שקל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חברת הגיימינג הנודעת עדיין לא מוכנה להתחיל להציע לנו גרסאות אלטרנטיביות עם מעבדי AMD, לצערנו - אבל יש מבחר דגמים משודרגים עם המעבדים המודרניים מבית אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by redti,

שאלתי היא לבעלי כרטיסי טיטאניום בלבד ( 4200,4400,4600). עד איזו מהירות הצלחתם להמהיר את הכרטיס שברשותכם גם ליבה גם זיכרון ומה המקסימום שיש לכם גם אם אתם יכולים להגיע אליו וגם אם לא. אנא ציינו את השם המלא של הכרטיס כולל יצרן. לי יש: GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE ULTRA \650 XP VIVO ליבה:260 זכרון:520 תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  16. איך יעבוד Leadtek Geforce 7600GT Extreme עם לוח האם ASUS P5RD1 ? ובכלל כרגע יש לי Intel Pentium 4, 3200 MHz ולוח אם Asus P4S800D אז הASUS P5RD1 יעבוד לי טוב עם המעבד ועם ה7600GT? אם לא, אני פתוח להצעות תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by r0ckY,

אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by AtomiX,

היי!!! לפני שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי : AMD 3200 + 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Gigabyte 6600GT 128 512 DDR400 X2 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה מומלץ להרים את המהירות ובמה זה כרוך.. תמליצו לי על אמצעי קירור טוב בבקשה :> פתיחת צינורות ? מה זה...

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  20. איזה כרטיס יותר טוב RIVA TNT 32MB או GEFORCE2 32 MB? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ישן איזה מהם יותר טוב?

21. Started by Marvelace,

8) שווה להשקיע במסך שטוח? האם המשחקים החדשים ניראים יותר טוב מאשר על מסך רגיל? (זוית ראיה,השתקפויות וכו) האם המסכים השטוחים יודעים לעבוד עם כרטיס מסך סטנדרטי?

22. http://img62.imageshack.us/my.php?image=12rh.jpg RADEON 9800 NP זה מופיע לפעמים ככה שאי אפשר לראות כלום כל המסך ניהיה צבעוני כזה מלא ריבועים כאלה אני עכשיו מחקתי כל זכר לATI מהמחשב והרגיסטרי והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס... אז אם זה יופיע שוב אני ידע שזה לא הדריברים.... זה גם לא יכול להיות חום כי ישר איך שפתחתי תמחשב זה הופיע לי....וזה גם מופיע באופן אקראי... גם המחשב מאוורר טוב.. ספק גם יש לי בסדר ...HEC ART-F 300W בגלל שזה מופיע לי באופו אקראי וביום יומיים האחרונים זה לא הופיע לי חשבתי שזהו נפתרה הבעיה אבל היום זה שוב הופיע לי ... מה דעתכם..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by Gamer4Life,

איך הדריברים של OMEGA? במה הם שונים מדריברים רגילים ל ATI?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום אני רוצה לרכוש כ.מסך בקרוב שישמש אותי לאינטרנט אך בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אך חריגה קלה מאוד אפשרי מבחינתי. עד עכשיו יש לי נסיון טוב והעדפה לכרטיסים של NVIDIA אבל אני די מבולבל מכל הדגמים האחרונים. אשמח ואודה לכם על המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by puvsc,

היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים