עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by domuzy,

יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. מה קורה חברים...... :xyxthumbs: אז כך נכון להיום יש לי 6800 אולטרה שעושה 493 עם קרור אוויר!!.... 6700 נקוודת ב 3dnark05 וכבר הוזמן לו קרור מיים של דנגר דן עם פלטייה של 170 וואט!.. בכול מקרה יש לי אפשרות להביא את ה7800gtx החדש לארץ מחו"ל.. השאלה שלי היא עם כדי לי למכור את ה6800 אולטרה שלי ולהביא את הכרטיס הזה או לא? יחיאל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם יש אתר שבדק בצורה אמינה את ביצועי הכרטיסים עם לוחות בעלי צ'יפסט שונה ? האם יכול להיות שכרטיסי ATI יעבדו טוב יותר דווקא בלוחות המבוססים על צ'פסט של AMD ודווקא ה GFORCE יעבוד טוב יותר עם צ'פסט של NVIDIA ? תודה לכולכם !

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by oranShoshany,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1384

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אני עוזר לחבר להרכיב מיפרט מחשב בIQPC > וראיתי את שני הכרטיסים האלו זה LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL שעולה 770 או זה HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שעולה 1140 ש"ח והוא אפילו לא DX10 איזה כרטיס כדאי יותר לדעתכם ? ההפרש' של 400 ש"ח לרדאון מוצדק ? האם הוא חזק יותר משמעותית ?

• 65 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. על פי האתר ההשוואות הזה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=607&chart=226 הכרטיס הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2546 חזק כמעט פי 3 !!! מהכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=953 והם עולים אותו דבר האם זו טעות?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  8. ממי שאני קונה את המחשב ראיתי שיש לו GTX280 זה יכול להיות מעניין יש למישו משו להגיד בנושא??

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Albetron,

בדקתי ביצועים של WD על מחשב עם 870m. (למי ששם לב זה כרטיס גרפי במחשב נייד). יש פער לא קטן של fps בבנצ'מארקים.. אותו מעבד..יכול להיות שמשהו מוריד אצלי פריימים או שהבנצ'מארק פשוט לא אמין? המחשב דיי חדש.

10. עדכון אני מקבל בדרייבר Pci-express x2 זה אמור להיות כפול 16!!!!!!!!!!! מה עושים, איך מסדריםן את זה, יש לי לוח Dfi-Lanparty Ultra-d, יש לי שני סלוטים של PCI-e אולי חיברתי לאיטי מבניהם!! (הקטע שהשני הוא מעל המאורר של הצ'פסט) ההודעה המקורית:

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  12. נגיד אם יש לי כרטיס 8800GT SC... ואני אבדוק אותו עם שני מסכים תומכי 1204X1280, האחד איכותי ביותר והשני ג'נרי וירוד, האם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס? זה משנה בכלל?

13. Started by ASSAFsa,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב ולפי ההמלצות כאן הרכבתי את המפרט הבא(אני מתחיל ללמוד השנה הנדסה המחשב הוא לצורך לימודים שירים סרטים ): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כ…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  14. אני מדי פעם מסתכל על המחירים בשביל הכיף(דפוק זאת המילה) ופתאום 8800 עולה 700 -800 9800 ירד מ1000 שקל 8600 בכלל כבר 300 שקל יש יכול להיות שזה כרטיסים מחברות חרטבונה ובגלל זה המחיר ? או שקרה משהו שגרם לירידות?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by gerpbt1,

אחי היה בניו יורק לפני שבוע וקנה לי את הכרטיס שציינתי בכותרת, הקישור למקום ששלחתי אותו לקנות הוא http://www.jr.com/xfx/pe/XFX_GX260NADF9/ אחרי שהוא קנה לי ראיתי שאין דגם של gtx 260 בעל 1גיגה ו 240 multi-threaded processor cores, גם בדקתי על פי שם קוד של המוצר הספציפי ולא ראיתי שהוא בעל 1גיגה. האמת שקיבלתי ממישהו המלצה על החנות הזאת, jr לכן אני לא יודע אם סתם עבדו עליי או שבאמת זה הכרטיס שקנה לי אח שלי. חשוב לציין שהכרטיס עדיין לא הגיע אליי אבל כבר קנו אותו, פשוט רוצה לדעת מתוך סקרנות ותודה

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  16. במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎ יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by N0mad,

ככה נדמה לי, למרות שאין סיכוי אבל... משהו לא מסתדר לי. הורדתי את ה3D מארק 03, וקיבלתי 6534. וזה המפרט שלי. [שום אובר קלוק, אני אנטי.] זה מכובד או נמוך מידי?,אני קצת מבולבל, כי חיפשתי אנשים עם מפרטים דומים, ויש להם בסביבות ה12 אלף. ומצוין שגם הם השתמשו עם גירסת ה03. אפילו היה להם חצי זיכרון ראם ממה שיש לי. אודה לכם אם תענו לי בפירוט.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by edoson,

STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. למה אני חושב שהוא הרס לי ת-AA ו-AF . leadtek winfast A310 Ultra TD ViVo גם התקנת העידכון הקודם לא עוזר.

22. חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shoeyal,

http://naot.shopy.co.il/products/15066 איפה פה הקאט'ץ

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SuperStyle,

תראו ב FOXPC 9800GTX+ ב870 שקל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 הוא במחיר של 4850

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב ( שבנו לו פה ) והוא דיבר עם מישהו שאמור להשיג לו את החלקים ביותר זול והטכנאי ההוא אמר שהכרטיס מסך שהוא קונה ( R9600P ) הוא כרטיס חזק ואם יש מסכים ישנים ( יש לו 15 אינץ מאוד ישן ) זה יכול לגרום בעיות עם המסך או בתצוגה ... זה נכון ? יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך ומסך כזה ?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.