עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ToyMan,

אני מתכנן לשדרג את המחשב הוא כרגע: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD3870 512MB כרגע אני משחק על מסך קטן מאוד. 17 אינץ ברוולוציה של1280X960 כל משחק עובד לי חלק הכי גבוהה ... (DX 10) בקרוב אני קונה מסך 24 אינץ FULL HD 1920X1080 ואני רוצה לשחק משחקים על גראפיקה גבוהה בלי פילטרים מוגזמים או 2AA או 4AA איך שהמחשב שלי יחזיק עם 50FPS לפחות ב DX 11.. אז ככה אני רוצה שיראה לי המחשב: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD6850 1GB כנראה גרסא עם קירור מאוורר רגיל שלShappire (או איך שלא קוראים להם ) אז השאלה היא.. יהיה לי צוואר בקבוק? אני יוכל להריץ משחקים על רוולוציה גבוהה בגראפיקה גבוהה יחסית חלק אני מדגיש שאני ישחק על DX11 מה שיאכל…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by SloOmPer,

ש לי: מעבד INTEL PENTIUEM 4 3.06MHz 524 לוח אם MSI , תומך PCI-E , הכרטיס מסך עומד על הלוח אם זיכרון: 1.5GB 553MHZ CL4 דיסק קשיח: 160GB ספק כוח: HEC 400W TRT עכשיו, אני רוצה להכניס כרטיס מסך X1950PRO 256MB/512MB PCI-E, יהיה צוואר בקבוק במשהו?

• 17 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by spider272,

האם יהיה צוורא בקבוק בין המעבד E7500 שעבר אוברקלוק ל 3.40GHZ לכרטיס 7950?

4. שלום חברים , השאלה שבכותרת . שאר המפרט : מעבד i5 ו-4 ג'יגה זכרון ו-ספק כוח 550 WAT איכותי . מסך : LCD 19 אינץ' רזולוציה 1280X1024 וגם מסך LCD טלוויזיה 32 אינץ . תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omertgm,

THE FIXER 3 זו הייתה סדרת פרסומות כל כך מביכה ומשעשעת כאחד. חבל שהם הפסיקו

6. Started by Artemis Entreri,

חיפשתי באתר בית שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע מי היבואן ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by Blablabla Bla,

בקשר לכרטיסי המסך של אינטל שנה הבאה ביולי 2020 האם תהיה מתחרה ל NVidia כי AMD בזמן האחרון חוץ המעבדים שמסיגים את אינטל לא זזים מביצועים בינוניים לכרטיסי מסך. ולכן הדגמים של הטיטאן וה 80ti ממש לא פורפורציונים לעומת הסדרות הקודמות במחיר... עד כו' אינטל הוציאה רק ssd על pcie וכרטיסי מסך לשוק השרתים... לכן אני מצפה למתחרה לגיטימית מאינטל ל NVidia שסוף סוף הטיטאן וסידרת ה 80ti יהיו פורפורציונים במחיר ולא ירדו כל כך כל סדרה חדשה שיוצאת אז אם משהו יודע משהו מההדלפות שיגיב פה ד"א ההדלפה היא מהמספר של המכונית שהיה כתוב עליה יולי 2020

8. אף חברה אחרת לא או SONY או LG סליחה שאני פוצח עוד אשקול ממש סליחה תשובה לעניין בדחיפות כולל דגם עם אתה יכולים הכול ! תודה רבה ! מה אתה ממליצים לי !

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  9. רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by huber,

שלום אנשים נושא אני בשורה מרה לחובבי כרטיסי המסך. עקב החלטה (לטעמי שגוייה) של ATI, לא נוכל לרכוש יותר את ה 9800SE AIW וזאת עקב הפגיעה הגדולה של כרטיס זה בדגם ה 9600PRO AIW. הרי מי ירצה לקנות כרטיס חלש יותר באותו המחיר? אף אחד לא מצביע - הא? לכן החליטו ב ATI שלא משתלם יותר למכור כרטיס במחיר מגוחך שברב המיקרים מתפקד כ 9800PRO מלא ומהיום אין יותר כרטיסים אלו... כ"כ חבל... מזל שאני הספקתי לחטוף אחד בזמן ד"א - המידע מהימן ומבוסס על מקורות פנימיים בהרקולס.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by mb74ever,

ראיתי שהרבה פה משבחים את המסך הזה.. החלטתי לראות מה יוצא מהמכירות הפומביות באולסייל..ולקחתי אותו ב1740 (1780 כולל משלוח) עכשיו נשאר לי רק להזין את מספר הישראכארט וזהו כדי לאשר סופית.. האם לקחת או לא? משתלם? כן? לא? החלטה מהירה אני צריך

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. Started by Kenny,

יש לי בעיה , בכל פעם שאני מריץ את 3dmark 2001 זה יוצא לי אחרי הבדיקה הראשנה\שניה... (עם הגי'פ) זה פשוט יוצא לווינדוס.. הכרטיס מסך שלי זה : Radeon9700 pro 128 זכרון : Winbond 512mb 400\3200 מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי אובר קלוק? , אם כן ,הנה הפרטים המלאים : Epox 8rda plus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbonb 512.... fsb 180 multi 12 =2160 cpu V : 1.75 agp V : stock 1.5 dimm : 2.9 memory : 5-3-2 cl2.0 למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? אם זה משהו באובר קלוק או באובר קלוק של הזכרונות? בעיית תוכנה? דרייבר? תודה מראש. נ.ב : עשיתי נעילה לכרטיס מסך , שיהיה על 67 מגה הרץ.. זכרונות על 100 אחוז.. ו fast write : בוטל.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  13. אחת מיצרניות לוחות האם הבודדות שלא מחזיקות גם בקווי מוצרים עבור עיבוד גראפי שינתה את גישתה, כך נראה לכתבה

14. Started by A1eX,

שלום לכולם, עקב זאת שה8800GT הזקן שלי החליט למסור את נשמתו לבורא, הוחלט להחליפו ביורש ראוי. את המפרט ניתן לראות בצד, תקציב 600 ש"ח עם אפשרות חריגה לכאן ולכאן. עריכה: הכרטיס חייב להיות NVIDIA. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  15. לפני שבוע בערך היה לי בכרטיס מסך 1060MHZ בMEMORY CLOCK והיום רציתי לעלות ל1100 ולבדוק ב3DMARK.. אז הציון של הכ.מ עלה ב200 והמעבד ירד ב400 כמעט יש הסבר? מה עדיף? ולא להגיב תגובות כמו 50 נק' יותר או פחות ב3DMARK זה קורה כי היה לי ניקוד יציב של 9.08 בערך.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. דגם TUF Gaming חדש בעיצוב מוכר עתיד לספק לנו פחות יחידות עיבוד במסגרת התבססות על ליבת GA106 מוקטנת - אבל גם נפח זכרון GDDR6 שמתעלה אפילו על ה-RTX 3080לכתבה

17. משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה

18. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שR600 של ATI יהיו לו יותר מ 500 מליון טרנזיסטורים! כבר נאמר שהוא יהיה כרטיס גדול ,חם אבל 500 מליון טרנזיסטורים זה טירוף (לG80 יש 700 ?) לא לשכוח שיש שמועות שהוא יצרוך יותר מ 250+ ווט. פרטים שכבר נאמרו על R600: R600 יהיה לו יתר מ 700MHZ קלוקים (בליבה?) יצרוך יותר מ 250W נדחה לשנה הבאה, יהיו לו 64 REAL PIPES. קירור ייחודי חדש והוא יהיה 80 ננומטר (G80 90 ננמוטר?) פרטים: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34799 למידע על G80 ש ZR ZONE הביא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205649.0

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by ~BaRaK~,

יש לי המון הודעות כאלה שקוטעות את מהלך העבודה במחשב!!! הכרטיס על OC אבל הורדתי אותו ועדין יש הודעות כאלו... הדריוור מעודכן ל9.2 זה הכרטיס:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 מה אפשר לעשות??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מתחילים בקטנה 2 מסכי 21 אינץ של סמסונג רק 3000$ דולר משתדרגים קצת 4 מסכי 21 אינץ של סמסונג 5600$ דולר למה 4 שיש 6? 6 מסכי 21 אינץ של סמסונג 9000$ למה רק 6? למה רק 21 אינץ? כבר אין לי כוח לפרט - 10000$ דולר אתר חולמי, נראה לכם שהם עושים משלוחים לארץ? http://www.digitaltigers.com/tigervista.shtml

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by M-a-T-a-N,

פשש תותח על לפי דעתי לא ראיתי שמישהו פתח נושא עליו ולא מצאתי איזה השוואה של בנצ'מארקים אבל לפי מה שאני קראתי לכרטיס הזה יש ליבה R580 במהירות של 650MHz וזכרון שלא ראיתי עוד GDDR4 הפועל ב 2GHz קטלני ביותר וכן הדבר הזה אמור לצאת באוגוסט אחחח קרוספייר של דבר כזה חלום לא? ואני מחכה לו בקוצר רוח ומתעוררת אצלי קצת שאלות 1. אם הוא יתמוך DX10 2. לא נראה לי שווה להשקיע אם הוא יעבור את ה- 3500 ש"ח כי עד המחיר הזה סביר עוד איכשהו השוואה שעשו לו עם GeForce 7950GX2 כמה תמונות של המפלצת הזאת

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nec_000,

24. Started by mistaarvim,

האם יש מיסים על ייבוא כרטיס מסך אני רוצה לייבא את הכרטיס מסך hd4870 1GB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.