עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח
    Started by אורח,

יש לי כל מיני פיקשושים בטקסטורות וכאלה כתמים למינהם כשאני בחושך, עשיתי אובר-קלוק למעבד ולכרטיס מסך שלי, הורדתי את האובר וזה לא עזר. מה אני יכול לעשות? P4 2.4@3.0C R9800P@XT

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by manz11,

BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.

3. אהלן! אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם 1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc". לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך. *עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp 2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 זהו כרטיס zotac 1070 mini. לכרטיס הזה י…

4. הכותרת אומרת הכל, מחרתיים חבר טס לגרמניה וחשבתי שהוא יביא לי אותו, רק חבל שאין לי מושג איפה אני מברר כמה הוא עולה שם (ביורו כמובן), אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by roeesnir,

יש לי כרטיס Nvidia 8800GTX, של Gigabyte. תופס לי המון מקום במארז. אני לא משחק במחשב בכלל. אני עורך וידאו ועובד עם Adobe After Effects. האם כדאי לי לשדרג אותו ל-260GTX? אני קצת מתבאס כי בזמנו הוא עלה לי 3500 ש"ח. (קניתי מהיבואן איך שיצא) או בכלל עדיף לי Quadro FX 1700? (לפני כמה חודשים "הפכתי" אותו ל-Quadro FX5600 עם Riva Tuner. זה עשה לי בעיות באפטר) שוב, אני עורך וידאו ואפטריסט. תודה. עכשיו ראיתי את זה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-250013_15_0.html מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. שחחתי איך קוראים לזה נו 4X 8X ....... אין אני בודק את זה ?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by kadosh360,

שלום, רציתי לדעת את דעתכם בנושא, אני בקרוב רוצה לשדרג לכרטיס מסך מבית NVIDIA בגירסאות: 770 או 780. אני קורא הרבה ומבין שבקרוב יש ירידת מחירים, אני לא ממהר לרכוש כרטיס אני יכול כרגע להסתפק במה שיש.! האם יש למישהו מושג מתי תחל הירידת מחירים המדוברת??!?! אשמח לדעת לגבי המערכת שברשותי, המפרט הינו: i5 3570 8GB 1333 ASROCK U3S3 h61 GTX550 Seasonic 430w *רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס כגון GTX780 אצטרך לשדרג ספק כח? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by GREATTHUNDER,

שלום, אני רוצה לראות סרטי HD על הפלזמה החדשה (שתומכת בHD) יש לי מחשב "מיותר" שאני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך בכדי שאוכל לראות את הסרטים האלו. אחרי חיפושים רבים באינטרנט מצאתי כרטיסים מסויימים בעלי יציאת HDMI במפרט אבל שכשאני מסתכל בתמונה אין יציאת HDMI.... מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי העניין הזה (וזה ככה ברוב [כמעט כל] הכרטיסים לא רק בבודדים) המחשב הוא P2.8 בעל AGPX8 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

יהי זכרו ברוך..!..Acer G773...אמן..! אז אחרי הלוויה והשבעה...שזה יגמר בעוד שבוע..!!..אני חייב לקנות מסך חדש...כי אינ עכשיו עם איזה משהו מהמחסן MAG XJ700T...מסך "כדור"..."17... אז מה אתם מציעים לי?...אני רוצה "19...והתקציב הוא 1500 ככה..!...תגידו לי אם זה טוב Samsung 955DF או Mag 996PFS....מה אתם אומרים?...או שיש לכם איזה הצעה אחרת??..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by djelectric,

http://hwzone.co.il/news/133495 לאחרונה ATI וNVIDIA עובדות קשה על קו מוצרי הDIRECTX11 שלהן ויחד עם הכרטיסים החדשים יש גם מבחנים חדשים. היום אנו עדין לכמות לא קטנה של מבחני DIRECTX11 שלוקחים את החומרה לקצה היכולת עם טסלציה מתקדמת ופיזיקה. מבחני DX11 כמו UNIGINE HEAVAN 2.0 המפורסם או STONE GIANT אשר מגדירים מחדש מהי גרפיקה לשאפתנים. תאגיד FUTUREMARK שהביא לנו את מדד הביצועים הפופולארי, ה3DMARK, ישיק בקרוב את גרסאת 3DMARK החדשה אשר תשתמש בהאצת DIRECTXX11 עם גרפיקה ברמה מאוד גבוהה, יהפוך גם ה3DMARK הזה למדד ביצועים בינלאומי וגם כאן בפורום שלנו צפוי להפתח מחדש דיון ה3DMARK הגדול בו אנו אוספים מאגר של תוצאות וחולקים מיידע עליהן ועל התוכנה עצמה. שמו של מבחן ה3DMARK החדש הינו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן יש לי כרגע רדיון 4870 ומחובר אליו המסך של המחשב והטלויזיה , אני מעוניין לחבר עוד מסך , חשבתי האם זה אפשרי שאני אחבר איזה כרטיס מסך נוסף ישן יותר ואליו אני אחבר את המסך הנוסף, יש אפשרות כזאתי ? תודה

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by LeTz,

שלום. יש ברשותי מחשב פנטיום 4, מעבד 2 ג'יגה, ו-512 זיכרון. כרגע יש ברשותי רדאון 9000 עם 128 מגה זיכרון, והייתי מעוניין להחליפו. אשמח לקבל את המלצותיכם.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by NightElf,

שלום... לאחרונה המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקים (מה שלא קרה בעבר)וגם המסך לא מקבל אות מדי פעם... אנמי בטוח שזה מהכרטיס מסך יש לי את המפרט בצד מי שיכול לעזור מוזמן

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז בטלויזיה אני רואה שחור לבן איך לסדר את הבעיה הזו ? תודה רבה מאוד לעונים.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by nevodavid,

ככה לא מזמן העברתי את המחשב למקום אחר בבית, במחשב יש כרטיס BIOSTAR 8800GTS 320MB לאחר שחיברתי את המחשב, כשהדלקתי אותו גילית מן צליל חזק ביותר כמו של מסגרייה... זה מן צליל אם אתם מכירים שלא כל אחד יכול לשמוע... ורואים במסך הכל כזה חרטוטים מרוח כזה.... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם זה בעיה שאני יכול לסדר? השאלה השנייה, אם לא האחריות תקפה על זה? לדעתכם יש עוד את הכרטיס הזה במלאי? או שיחליפו לי בדגם יותר חדש? בתודה, נבו.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה לקנות מסך רגיל (CRT) או 17 או 19 אינץ על מה אתם ממליצים שלא יעבור את ה1500 שקל

17. שלום רבותי, אני מתכנן רכישת מחשב חדש, ובכלל זה כמובן כרטיס מסך. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש במחשב למשחקים. מה שכן דרוש הוא- 1) שקט מוחלט 2) התאמה לצפייה בסרטים באיכות טובה 3) חיבורים לטלוויזיה, LCD וכו' 4) התאמה לעבודות Photoshop 5) תמיכה במסך LCD בגודל 24" (כרגע- אולי יותר בעתיד) (אני לא יודע אם סעיפים 4 ו-5 רלוונטיים לבחירת כרטיס מסך) הציעו לי במסגרת מפרט כללי שביקשתי כרטיס GIGABYTE 9600GT 1GB DDR3 256BIT. מהמעט שידוע לי על כרטיסי מסך זה נראה לי מוגזם. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות לסוג הכרטיס שעלי לבקש או לכרטיסים ספציפיים שיתאימו.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by ZXY1,

שלום איזה מסך כדאי לקנות "17 או "19 ? ואיזה חברה? אני חשבתי על LG F700P ? מה אתם אומרים עליו? תודה

19. אהלן! לפני כמה זמן כתבתי פה על בעיה בכרטיס מסך, עכשיו זה רק הדרדר>< גיביתי את הכל ופירמטתי, והתקנתי את הווינדוס מחדש על כונן נקי אחרי פירמוט(windows 7 7100) הכל עובד טוב ויפה במחשב שלו, אבל כשאני מחזיר את ההארד דיסק למחשב שלי הוא פשוט קורס ומרסט את עצמו בזמן הטעינה של הווינדוס, בבוט.. ניסיתי לעשות ריפר והוא אומר שהכונן פגום וצריך להחליף אותו, אבל כאמור, אני כרגע כותב מהווינדוס שהתקנתי, זה עובד נפלא.. מה לעזעזעל אפשר לעשות?? כרטיס מסך -X1950, ואני חושב ששוב, הוא המקור של הצרות:[ תודה!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שלום לכולם כיום יש לי את הכרטיס מסך X1950XT (שאר המפרט בצד). אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני מרגיש שבמשחקים החדשים (למשל DIRT) כשאני משחק על רזולוציה גבוהה (יש לי מסך רחב 20" עם רזולוציה של 1680X1050) אם אני לא מוריד את ההגדרות למדיום (בפילטרים אני לא נוגע) אז המשחק מקרטע. בעיקרון חשבלי על ה-8800GTS 320MB אבל פתאום ראיתי שטוענים פה שה-X1950XTX לא נופל ממנו אז אני מבולבל ולא יודע מה לקחת. אם אפשר את עצתכם אני אשמח. בעיקרון התקציב שלי הוא מספיק ל-8800GTS 320MB שעולה בערך 1700 ש"ח אבל אם יהיה עדיף משהו אחר אז אין בעיה אם איזה חריגה של 500-600 ש"ח. אגב,מה קורה עם החדשים של ATI ? משתלמים או שכדאי להתרחק בגלל דרייברים ?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  21. הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.

22. יתרונות חיבור אם מישהו יודע נא פרטו.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by nadaw,

שלום לכוווווווולם !! תגידו... יש אשכרה הבדל באיכות קליטה בין כרטיסי טלוויזייה ? לאיזה יש תאיכות הכי טובה ? וד.א ... סתם שאלה... כמה עולה עוד ממיר בערוצי זהב/הוט ? נדמה לי שזה תשלום חודשי..... צודההה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אני מנסה לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כעיקרון הכל עובד. הבעיה היא שהתצוגה שהוא משדר היא חופפת, וברגע שאני מטעין סרט רואים אותו רק על הצג של המחשב ובצג של הטלויזיה רואים את המדיה פלייר עם חלון שחור ריק. אני רוצה לעשות שתי תצוגות, תצוגה אחת שלי ותצוגה אחת של הטלויזיה מסך ריק שאני יוכל להעביר את המדיה פלייר לטלויזיה ולצפות שם . במחשב שלי היה בתצוגה, כאן: מן 2 מספרים כאלו, 1 ו-2 וכאשר הייתי מצרף את ה-2 זה פשוט היה מוסיף עוד מסך ריק בצורה פשוטה. איך אני יכול לשנות את זה למצב הזה? (אין לי עצבים וכוח להתעסק עם כל התוכנות של nVIDIA, יותר מדי מסובך.)

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by skot,

איזה כרטיס מסך הכי מתאים למפרט שלי עד 300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.