עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoni321,

שלום אנשים קניתי את הכרטיס רשום למעלה החברה של EVGA לינק למוצר: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX עכשיו רציתי לדעת מה הטמפרטורה במנוחה צריכה להיות ואיך אני בודק בזמן שאני משחק. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by ovadia10,

רציתי לדעת בבקשה מה הטמפרטורות בHD4870X2: א) במאמץ ב) במנוחה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by ilaysk,

העם אחרי מאמץ טמפרטורה 78 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by HSRP,

מה אמורות להיות הטמפרטורות במנוחה ועבודה של 8800GTS? ייתכן טמפ' של 65-70 במנוחה?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Ramboli,

שלום, מהו טווח הטמפרטורות המומלץ בכרטיס הנ"ל? במנוחה נמצע בסביבות 64 מעלות, במחשקים מגיע ל90 לאחר חצי שעה של משחק. זה לאחר ניקיון והוספת מאווררים המהווים חלק מסירקולציה של אוויר במארז. האם זה תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by l0l9l8,

שלום, ברשותי מחשב חדש עם הכרטיס Gigabyte 9600GT Silent Pipe Retail הכרטיס ללא מאורר אלא מקורר רק על ידי צלעות. ישר שהמחשב עולה הוא עלה 60-70 מעלות ושאני משחק לדוגמה בקריסיס הוא על 100-110 מעלות.. הטמפרטורות קצת הפחידו אותי אז התקשרתי לחנות והם אמרו שבשביל הכרטיס שיש לי 100 מעלות זאת טמפרטורה בסדר גמור (בהתחשב בעובדה שהקירור הוא רק צלעות). אז רציתי רק לוודא איתכם אם המצב באמת בסדר? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by darq,

זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by Kolshamen,

מי שיודע טמפ מומלץ ל4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asus לפני כן היה לי gtx460 של gainward ה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ) עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחה במאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90 WTF?!? יש למישהו רעיון למה זה קורה? המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבק אולי הכרטיס דפוק? help me תודה רבה ושבוע טוב (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז עם Underclock (היו לי בעיות טמפרטורה בקרייסיס 2) של מ2000 ל1900 בMemory Clock ומ900 ל880 בCore Clock על מהירות מאוורר 100% הכרטיס על 54 צלזיוס, ובזמן שאני משחק קרייסיס 2 לדוגמא היא עולה ל90-97 בערך, בעיקר נעה בין 94-97. זה נורמאלי? מהי טמפרטורה נורמאלית? מהי טמפרטורה קיצונית מדי? איך אני יכול להנמיך אותה במידת הצורך? (הטמפרטורה בחדר 21 מעלות וניקיתי את המחשב אתמול)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx512 רציתי לדעת מה הטמפרטורה הסבירה שלו ואם אפשר גם לדעת את הטמפרטורות הסבירות של הלוח אם שלי מעבד דיסקים קשיחים אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm תודה לכל מי שעוזר למרות שחיפשתי ולא מצאתי מידע על זה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by JentuS,

יש לי את הכ.מסך 6970 ושמתי לב שכשאני משחק במשחק , אחרי שאני יוצא ממנו אני רואה שהטמפרטורה של הכרטיס היא 70 מעלות ומתחילה ישר ליפול לאזור ה-40-50 מעלות , אז רציתי לשאול האם זה בסדר לכרטיס כזה , המעלות האלו , או שאולי משהו לא טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ilaysk,

בדריבר של הכרטיס (7800 GTX ) כתוב טמפרטורה 54 ובאותו זמן כתוב בתוכנה של EVERST שהטמפרטורה היא 46 אז למה להאמין?!? ולמה יש הפרשים כאלה P: ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by stojakovic,

יש לי X800GTO ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הטמפרטורות של הכרטיס באוורסט... גם רציתי לדעת מה פחות או יותר הטמפרטורות הסבירות לכרטיס... והאם תוכנת האוברקלוק שבאה עם הכרטיס טובה? (TRIXX) תודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  15. במנוחה 53C במאמץ 82-84C...נורמלי לכרטיס הזה?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by mrsph666,

שלום, אני מצטער על כך שאני שואל את אותה השאלה מספר פעמים, אך אני רוצה להיות ב-100% בטוח... יש לי את הכרטיס Asus Radeon A9600XT/TD, ובזמן האחרון, כשלא חם, במצב Idle, טמפ' ה-GPU היא 35, וטמפ' ה-RAM היא 38. זה כאשר אני גולש, שומע מוזיקה, או סתם כאשר אני בודק את הטמפ' אחרי לילה של פעילות כאשר אני ישן והמחשב מוריד קבצים באימיול. האם זה נמוך, נורמלי או גבוה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by EFSenable,

שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by adfx166,

היי אנשים, יש לי כרטיס מסך של nvidia - 7950gt(יצרן: inn03d) והטמפרטורה של הכרטיס לפי everst מראה בין 42-44 מעלות במצב רגיל. ברצוני לדעת האם זאת הטמפרטורה שאמורה להיות במצב נורמלי?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  20. שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by baruch,

אני צריך לדעת מהי הטמפ' המומלצת ל רדאון 9800 פרו של MSI

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. אממ הרוב רשום בכותרת..רציתי קצת פרטים על מחירים שיש שם..אמינות...איפה לקנות. וגם איזה כרטיס שווה? (תצורת AGP ) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by bad-sector,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857&CatCode= מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by Offir A,

-

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by night-fire,

לנעול\למחוק\להשמיד\לשרוף\ להשאיר את זה ככה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.